10 szuperhősön alapuló játék, amelyet most megvásárolhatsz

Batmantől Atomig az összes szuperhős sikeresen lenyűgözte az embereket a gonoszok elleni küzdelemben.

A szuperhősök évek óta szórakoztatják a gyerekeket képregényekben. A Marvel és a DC képregények alkották a képregények történetének legnépszerűbb szuperhőseit.

A digitális technológia fejlődésével ezek új médiumot kaptak a közönség szórakoztatására. Ez a médium a vizuális média vagy a film volt. A szuperhősök bemutatása a filmekben felidézte e komikus karakterek emlékeit. Ennek eredményeként a szuperhős-alapú tartalom ismét nagy figyelmet kapott. És ezúttal nem csak a gyerekeket vonzották, hanem a felnőtteket is.

A szuperhősök ma már nem csak a filmekre korlátozódnak. A játékosok szórakoztató játékokra való rendszeres vadászata arra ösztönözte a szerencsejáték-társaságokat, hogy szuperhősöket hozzanak a játékvilágba. Ez a bejegyzés nagyon sok ember figyelmét felkeltette, hiszen eljátszhatták a karaktereket, és olyan felelősségeket vállalhattak, amelyek meghatározzák kedvenc szuperhőseiket.

A szuperhősjátékok sikeraránya azonban nem volt túl jó. Rengeteg szuperhősjáték van, amely nem tudta meglepni a közönséget. Az egyik fő probléma az, hogy a játékosok hányszor használhatják a különleges képességeket. Ennek eredményeként a szuperhősök különleges képességei nem tűnnek a játékmenet központi elemének. Ezen kívül sok oka lehet.

De ez nem jelenti azt, hogy nem állnak rendelkezésre izgalmas szuperhősjátékok. Rengeteg játék van, amely nagymértékben szórakoztatja a közönséget.

Tehát nézzünk meg néhány jó szuperhős-alapú videojátékot, amelyet élvezhet.

Marvel A galaxis őrzői

A Marvel’s Guardian of the Galaxy egy harmadik személyű akció-kalandjáték, amely egyik robbanásveszélyes helyzetből a másikba visz. Ebben a címben maga mellé állítja a kiszámíthatatlan Őrzőket, majd az egyetemes sorsért küzd.

  Az Echo gombok használata Smarthome eszközök vezérlésére

Ez az egyjátékos kaland dinamikus harci stílust kínál. Ebben a játékmenetben te egy Star-Lord vagy. Ezt megvásárolhatja PlayStation 4, PS5 és Xbox játékkonzoljához.

The Incredible Hulk: Ultimate Destruction – Gamecube

Szerepjáték az egyik legerősebb képregény-szuperhős – The Incredible Hulk. Ebben a címben megvan a hatalma bármire felmászni, bárhová ugrani és bármit összetörni, akár az egész épületet is.

Ez a szuperhős videojáték 40+ mellékküldetésből, 30+ történetküldetésből és több mint 150 fizetős Hulk-mozdulatból áll. A díjnyertes képregényíró, Paul Jenkins a történet írója. Az eredeti művészetért a jellegzetes képregényművész, Bryan Hitch a felelős.

X-Men Origins: Wolverine- Uncaged Edition

Az X-Men Origins: Wolverine videojáték az azonos nevű játékfilmen alapul. Ez a cím moziszerű hangminőséget, grafikát, akciót és izgalmat kínál. A Ravensoft fejlesztette ezt a játékot, és az amerikai Activision ügynökség terjesztette.

Ebben a játékmenetben Rozsomákként harcolsz a legkeményebb ellenfelekkel, mint például a gigantikus, 200 méter magas Sentinelekkel, a baljós Leviathanokkal és a groteszk Wendigokkal. Lehetővé teszi, hogy játékosként használja a regenerációs képességeket a megállás nélküli és zökkenőmentes akcióhoz.

Ultimate Marvel vs. A Capcom 3 egy crossover akciójáték, amelyben 50 Capcom és Marvel hős és gonosztevő szerepel. Itt a Capcom Firebrand és Strider, valamint a Marvel Hawkeye és Ghost Rider szerepében harcolsz. Ez a cím elérhetőséget és mélységet kínál a tapasztalt játékosok és az újoncok számára.

Ez lehetővé teszi, hogy élvezze az új fejlesztéseket és módokat, például a rajongók által kért Spectator módot. A Capcom az Eightinggel együttműködve fejlesztette ki ezt az epikus címet.

Deadpool

Ez a csodálatos Deadpool akció-kaland videojáték a Marvel Comics karakterén alapul. Ez a játék lehetővé teszi, hogy élvezze a csodálatos harmadik személyű lövöldözős játékmenetet, és szemtől szemben harcoljon az ellenségekkel. Amint teljesít egy pályát, izgalmas új fegyverek készletét nyitja meg.

A játék epikus harca lehetővé teszi, hogy játékosként szórakoztasd a játékot. Ezt a játékot megvásárolhatja számítógépére, Playstation konzoljára és Xbox játékkonzoljaira.

Marvel: Ultimate Alliance 2

A Marvel: Ultimate Alliance 2 egy 2009-ben kiadott akció-RPG játék, amely egy szuperhős karaktert tartalmaz a Marvel Comicstól. Ez a 2006-os Marvel: Ultimate Alliance folytatása.

Ebben a játékmenetben játékosként mindent elpusztítasz, ami az utadba kerül. Harcolj ellenségeiddel lámpaoszlopok, összetört autók, gépek és bármi mással. Lehetővé teszi csapatának létrehozását, sőt testreszabását is a Marvel Univerzumból. 24 különböző karakter közül választhatsz, mindegyik karakternek különleges képességei vannak.

PROTOTÍPUS

A PROTOTYPE egy összeesküvés-vezérelt történet, amely Alex Mercer képességeinek fejlesztését foglalja magában. Gyors és aktív harcának köszönhetően a játékosok támadófegyverként használhatják testrészeiket, például pengék, karmok, ostorok, kalapácsok, pajzsok stb.

Ebben a játékmenetben a szuperképességeid segítségével zökkenőmentesen lépkedhetsz egyik épületről a másikra, lepattanhatsz az autókról, felfuthatsz a falakon és még sok minden mást. A szuperhős Alex Mercer mozdulatait Parkour ihlette.

Injustice 2 Legendary Edition

Az Injustice 2 Legendary Edition a sikeres szuperhősök egyikének, az Injustice: Gods among Usnak a folytatása, amely lehetővé teszi a DC képregények végső karakterének élvezetét. Ebben a címben szabályozhatod, hogyan nézzen ki, hogyan viselkedjen és fejlődjön a karaktered a különböző játékmódokban. Ez a játékmenet Xbox és Playstation játékkonzolokon is elérhető.

Ebben a játékmenetben olyan premier skinekhez férhetsz hozzá, mint a John Stewart Green Lantern, a Power Girl, a Reverse-Flash és még sok más.

A Marvel Pókembere

A Marvel’s Spider-Man videojátékok a Marvel Comics híres Pókemberrel érkeznek, mint akrobatikus képességekkel rendelkező szuperhős. Olyan elemeket is bemutat, amelyeket még soha nem látott a Pókember játékban. Egyedülálló környezeti kölcsönhatások, kasszasiker akciók és egyedi harcok teszik ezt a címet lenyűgözővé a szuperhősjátékok között.

A Marvel, a Sony interaktív szórakoztatás és az álmatlanság elleni játékok közösen tervezték ezt az autentikus pókember-kalandot.

Batman: Arkham City Paperback

A Batman: Arkham City Paperback áthidalja a szakadékot a BATMAN: ARKHAM ASYLUM és a hamarosan megjelenő BATMAN: ARKHAM CITY között. Paul Dini, a játék írója elmondja a lényeget. Ha játékos vagy Batman-szerető, akkor valószínűleg el szeretné olvasni ezt a papírkötést.

Ebben a papírkötésben olyan vizuális koncepciókat talál, amelyeket CARLOS D’ANDA művész ismertetett.

Következtetés

Ha szeretné megtapasztalni kedvenc komikus karakterét videojátékok formájában, fontolja meg ezeket a lehetőségeket. Ezek a legjobb szuperhős élményt és szórakozást nyújtják a játék során.

Érdekelheti a legjobb Assassin’s Creed játékok felfedezése.