10 legjobb hosting platform a Python alkalmazáshoz

A kódolás szórakoztató a Pythonnal, és kiválóan alkalmas összetett alkalmazások gyors és hatékony elkészítésére.

Talán hallottad már ezt a népszerű mondást:

„A kor csak egy szám”

Nos, ez a mondás valóban a Pythonra vonatkozik. Tekintettel 30 éves útjára, mint objektum-orientált programozási nyelv, népszerű a technológiai elit és a kezdők körében egyaránt.

Ok?

Nagyon sok van, de összefoglalva: sokoldalúsága, egyszerű kódolása és előremutató funkciói, amelyek ellenállóvá tették ennyi év után.

A Python valójában a Java és a C után a három leggyakrabban használt programozási nyelv egyike TIOBE index. Tiobe becslése szerint a Python a Java és a C teljesítményét felülmúlhatja, és a legnépszerűbb programozási nyelv lesz az elkövetkező években.

Három évtizeddel később olyan vezető cégek, mint a Google, a Mozilla, a YouTube stb., kihasználták a NASA-val együtt, amely arra használta, hogy segítse tudósait a részecskegyorsításban, valamint az élet megtalálásában a Marson.

A python nagyszerű lehetőség számos alkalmazáshoz, beleértve az AI-t, a gépi tanulást, az adattudományt, a dolgok internetét (IoT) és a webfejlesztést a Raspberry Pi mellett. Nemcsak ezzel a nyelvvel lenyűgöző dolgozni, hanem a története is.

A létrehozása mögötti gyors történet

A Python nevét egy brit vígjátéksorozatról kapta – „Monty Python repülő cirkuszáról”, amely Arthur király legendáját parodizálja.

Ez a programozási nyelv az 1980-as évek programozói unalmából fakadt. Guido van Rossum írt egy tolmácsot egy friss szkriptnyelvhez, majd elnevezte „Python”-nak.

A Python egy objektum-orientált programozási nyelv tiszta és tömör kódolással. Kódolása angol szavakat tartalmaz, ami hozzájárul az egyszerűséghez és az olvashatósághoz, emellett tele van hatékony könyvtárakkal, amelyek megkönnyítik az Ön számára. Nagyon sok Python-keretrendszer áll rendelkezésre, köztük a Django, a Pyramid, a Flask, a TurboGears és a web2py. Ezek használatával egyszerűen kódolhat webalkalmazásokhoz anélkül, hogy a protokollokra, szálkezelésre, folyamatokra stb. kellene gondolnia.

Miért szeretik az emberek a Pythont?

Olvasható és egyszerű szintaxis

A Pythont úgy tervezték, hogy hatékony és elegáns platformot biztosítson a programozóknak a hatékony kódolással. Mind a tapasztalt, mind a kezdő felhasználók számára készült, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a nyelvhez. Az összes állítást behúzással rendezi, hibalehetőséget vagy írásjeleket deklarál, és eltávolítja a vizuális zűrzavart.

Nincs kódfordítás

Mivel a Python egy értelmezett programozási nyelv, időt takarít meg a kódfordítás kihagyásával. Minden programja natívan futhat Windowson, Macen és a Unix legtöbb változatán.

Beépített modulok

A Python sokoldalú és gazdag szabványkönyvtárral érkezik, és nem kell külön telepítenie a csomagokat. Támogatást és eszközöket tartalmaz a protokollokhoz, a grafikus felhasználói felület létrehozásához, az adatbázisokhoz való kapcsolódáshoz, a teszteléshez és az elemzéshez. Mossa le őket, hogy csökkentse a kódolás hosszát és idejét.

Könnyű megtanulni

A Python ehhez képest könnyű megtanulni mivel úgy tervezték, hogy mind a tapasztalt programozók, mind a kezdők számára előnyös legyen, mivel a kódolása egyszerű és olvasható, amint azt az első pontban kifejtettük.

Miért fontos a Python-alkalmazások biztonságos és megbízható platformon történő tárolása?

Ha a Python tárhelyéről van szó, a népszerűsége és hasznossága ellenére korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre. De ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki tárhelytervéből, megbízható és biztonságos platformot kell választania a jobb átvitel és elérhetőség érdekében.

Egy tisztességes tárhelyszolgáltató megkíméli Önt minden frusztrációtól, fájdalomtól és időpocsékolástól, amellyel egy rosszul teljesítő webhely esetén szembesülhet. Ezenkívül, ha az internet sebezhetőbb, mint valaha, megvédi webhelyét a rosszindulatú programoktól, az adathalász kampányoktól és más fenyegetésektől.

  A Chrome Remote Desktop Androidhoz távoli hozzáférést biztosít számítógépéhez

Ennek ellenére nézzünk meg néhány megbízható tárhely-platformot a Python-alkalmazásokhoz.

A2 Hosting

Használja ki a személyre szabott, gyors és kidolgozott Python tárhelymegoldást A2 Hosting. Használja ki a nagy teljesítményű és ultragyors Swift-szervereket, hogy akár 20-szor gyorsabbá tegye az oldalbetöltési sebességet.

2003-as megalakulása óta az A2 Hosting arra összpontosít, hogy csúcskategóriás fejlesztői szoftvereket biztosítson a legjobb verziókban. Tartalmazza a Python, PHP, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, PERL, Node.js, Apache, SFTP/FTP, ingyenes SSL és SSH hozzáférést.

Hihetetlen szerverteljesítményével az A2 segít javítani SEO rangsorolásán, konverziós arányán és visszafordulási arányán. Ön is szabadon kiválaszthatja a helyéhez legközelebb eső szerver helyét.

Ne legyen kibertámadás áldozata; ehelyett válassza az A2 Hosting biztonságos platformját. Az online fenyegetések blokkolásához ingyenesen biztosítja a HackScan védelmet.

Ezenkívül az A2 Hosting megerősített DDoS védelmet biztosít, hogy webhelye online maradjon még fejlett támadások esetén is. Migrálhatja webhelyét az A2 Hosting szolgáltatásra egyedül, vagy kérheti ingyenesen a migrációs szakértők szakértői segítségét.

Az A2 Hosting 99,99%-os rendelkezésre állást vállal, így webhelye folyamatosan elérhető marad a látogatók kiszolgálására. Ha azonban nem találja meg a jeligére megfelelő szolgáltatásokat, bármikor igényelhet pénz-visszafizetési garanciát.

Kamatera Expressz

Kamatera 25 éves tapasztalattal és 13 globális adatközponttal egy híres név a felhő tárhely területén. Minden hüvelyknyi rugalmasságot biztosítanak felhőszerveréhez, például a CPU-k száma, a RAM mennyisége, az SSD-tárhely stb.

Bár szolgáltatásaikat szinte minden internethez használhatja, Python tárhelyplatformként nagyon sokat kínálnak.

Kompatibilis Intel Xeon Platinum/Cascade Lake processzorokkal és korlátlan, 40 Gbit/s-os hálózati sebességgel büszkélkedhetnek minden szerverhez.

Ezenkívül iparági szabványnak megfelelő SSD-meghajtókat és garantáltan dedikált erőforrásokat kap a felhőszerverekhez.

De a legjobb az egészben a kötelezettségvállalás nélküli 30 napos ingyenes próbaverzió és a rendkívül gyors telepítés.

Chemicloud

A legjobb Python-tárhelyet keresi alkalmazásprojektekhez?

Próbálja meg Chemicloud!

A Chemicloud SSD-meghajtókat biztosít az adatbázisokhoz és fájlokhoz való 300%-kal gyorsabb hozzáféréshez, valamint egy életre szóló ingyenes tartományt. Tapasztalja meg az oldalak gyorsabb betöltését és a legalacsonyabb késleltetést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek webhelyéhez. Ez azért lehetséges, mert 8 különböző szerverhelyük van szerte a világon.

Ezenkívül élvezze a domainje számára biztosított ingyenes SSL-tanúsítvány előnyeit, amely növeli a biztonságot és a SEO előnyeit. Még webhelyét, e-mailjeit és egyéb szolgáltatásait is migrálhatja migrációs szakértőik segítségével. Ezenkívül támaszkodhat a Chemicloud és a MailChannels partnere által kínált e-mail szolgáltatásra.

A cPanel felület segítségével könnyedén konfigurálhatja a Python alkalmazásokat, és kiválaszthatja a kívánt Python verziókat. Ezenkívül a Chemicloud ingyenes CDN-t kínál a Cloudflare-rel együttműködve, hogy a webhely hihetetlenül gyorsabban működjön.

A Chemicloud olyan kifinomult technológiát használ, mint a LiteSpeed, a PHP 7 és a HTTP/2 a jobb teljesítmény és biztonság érdekében. Ezek a lehetőségek segítenek javítani a keresőmotorok rangsorolását a Google-on és másokon, miközben a legjobb élményt kínálják a látogatóknak. Ezenkívül ingyenes napi automatikus biztonsági mentést, kártevő elleni védelmet, egy kattintással történő visszaállítást és biztonsági mentést, valamint még sok más funkciót biztosítanak.

Válassza Python tárhelyszolgáltatását havi 6,95 USD kikiáltási áron három éven keresztül, és számos hasznos előnnyel jár.

Felhős

A Cloudzy különféle lehetőségeket kínál Python VPS hosting tervek amelyet több területen is használhat. Ezek a Python VPS-megoldások segítik a népszerű fejlesztési keretrendszerekkel való munkát, beleértve a Flask-ot és a Django-t, minden komplikáció nélkül; egyben Linux szerverkörnyezetet is biztosít, amelyet felhasználhat a Python fejlesztésben rejlő lehetőségek teljes kihasználására.

Ezenkívül a Cloudzy Python webtárhely-megoldása lehetővé teszi Python-alkalmazások telepítését egy nagy teljesítményű, alacsony késleltetésű kiszolgálón. Főleg úgy tervezték, hogy megfelelő választás legyen a fejlesztéshez, teszteléshez és az ilyen típusú kulcsfontosságú feladatokhoz.

  Megéri az okosotthonok a befektetést?

Amellett, hogy megtapasztalhatja a Python valódi erejét a kiválasztott Linux-szerver-disztribúción, a Cloudzy Python-tárhelycsomagjai a megbízható és stabil kapcsolat és a majdnem tökéletes üzemidő előnyeit kínálják. 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így a teljes vásárlás kockázatmentes és nyomásmentes lesz.

Sőt, a Cloudzy híres 24 órás technikai támogatásáról; Ha problémái vannak a Python tárhelyszolgáltatás futtatásával, kapcsolatba léphet velük.

Gyorsan elindíthatja Python tárhelyszolgáltatását 7,95 USD/m áron, kihasználva a Cloudzy Worldwide adatközpontjainak, az optimalizált szervereknek és a csúcsminőségű infrastruktúráknak a előnyeit.

PythonAnywhere

Használja a már telepített Python-környezetet PythonAnywhere. A kezdéshez nincs szükség webszerver karbantartására vagy konfigurálására; csak írjon kódokat és készítse el az alkalmazásait. Fejlessze „bárhol”, ha van internetkapcsolata és böngészője.

Ha Django projektet indít, percek alatt megteheti, ha követi a PythonAnywhere egyszerű folyamatát, anélkül, hogy Linux rendszerre vagy webszerverre lenne szüksége.

Gyors telepítőket is biztosít, amelyeket a Django, a Flask, a Bottle és a web2copy telepítéséhez használhat. Több olyan WSGI-keretrendszert is kezelhetnek, amelyek már telepítve vannak. A méretezhetőség érdekében különféle terveket kínál, amelyeket vállalkozása növekedésével választhat.

Írhat programokat szerkesztőn keresztül vagy konzolmunkamenetek böngészőn keresztüli futtatásával is. A PythonAnywhere különböző Python-verziókat támogat 2.7-től 3.6-ig, a Python-telepítésekkel együtt járó előnyökkel együtt.

Olyan hasznos könyvtárakat tartalmaz, mint a NumPy, Mechanize, SciPy, pycrypto, BeautifulSoup és még sok más. Az Amazon EC2 nagy teljesítményű szervere a PythonAnywhere platformját tárolja.

Kezelje a fájlokat a webes felhasználói felületükkel, vagy dolgozzon a Bitbucket, GitHub vagy más nyilvános adattárak parancssoraival. Használja az ütemezési feladat opciót Python-szkriptek rendszeres időközönkénti futtatására. Összekaparhat webhelyeket, kapcsolódhat otthoni automatizálási rendszerekhez, archiválhat tweeteket stb.

Platform.sh

Python szerelmeseinek Platform.sh vállalati szintű tárhelyet kínál „akkumulátorral”, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a szabványos könyvtárral használható, és nincs szükség külön csomagokra.

Így további költségek nélkül élvezheti a problémamentes üzembe helyezést a MariaDB, MongoDB, PostgreSQL, Redis, RabbitMQ, Elasticsearch és SSL tanúsítványokkal együtt. Natív támogatást és mikroszolgáltatásokat biztosít a Python, Node.js és Java számára robusztus alkalmazások létrehozásához.

A Platform.sh azonnali állomásozást kínál, így Ön folyamatos telepítéseket hajthat végre. Ehhez megváltoztathatatlan infrastruktúrát biztosít Python projektek fogadásához. Támogatja a Python 2-t és Python 3-at, valamint a Git-alapú munkafolyamatot, amely megkönnyíti az alkalmazás tesztelését a Python 2-ben, készen áll a Python 3-ra.

A Platform.sh egy 2. generációs PaaS, és számos tárhelyszolgáltatást tartalmaz különböző projektekhez. Sablonkönyvtárakat biztosítanak a Django, az uWSGI és a Python 3 számára. A könyvtár könnyen használható és egyszerűsített módot kínál a környezettel való interakcióhoz. A kapcsolatok és útvonalak tiszta eléréséhez különféle segédprogramokat találhat.

Ha csak a Django alkalmazást kell tárolnia, megpróbálhatja Kamatera is. Már havi 4 dollárért kínálják a Django-tárhelyet.

FastComet

A teljesítménye és jellemzői FastComet megéri befektetni a pénzt. Ingyenes gyors domain átvitelt és egy évre szóló ingyenes megújítást kínál. Az SSD-tárhellyel 300%-kal gyorsabban érheti el fájljait és adatbázisait.

Terjesszen tartalmat szerte a világon, és maradjon közelebb ügyfeleihez a teljesen ingyenes Cloudflare CDN segítségével. Ez biztosítja a hatékony vezérlőpultot – a cPanel-t a FastComet tárhelyfiók kezeléséhez. Védje meg adatait napi és heti rendszerességgel ingyenes biztonsági mentésekkel.

A biztonság kedvéért a FastGuardot kínálja webhelyének biztonságaként, amely megvédi szervereit, és globális védelmi hálózatot alkot az online fenyegetések ellen és a teljesítmény növelése érdekében. A biztonsági réteg magában foglalja a fiókok elkülönítését, a Brute Force Protectiont, az ingyenes SSL-tanúsítványt, a webalkalmazások tűzfalát, a rosszindulatú programok észlelését, valamint az eltávolítást, a DDoS eltávolítását és észlelését.

A FastComet 1-kattintásos alkalmazástelepítést kínál több mint 450 elérhető alkalmazáshoz. A részletes megértés érdekében fejlesztői eszközökből és több mint 20 keretrendszerből álló barkácsmegoldásokat kínál lépésről lépésre. A megfigyelői megfigyeléssel betekintést nyerhet.

  5 nélkülözhetetlen és ingyenes versenyképes intelligencia eszköz

Az összes terv tartalmazza az ingyenes webhely-migrációt az összes e-mailhez, adatbázishoz és fájlhoz. Ingyenes elsőbbségi támogatást kap a hét minden napján, 24 órában a technikai problémák megoldásához.

Heroku

Építsen Python alkalmazásokat és API-kat a Django, Falcon, Twisted, Tornado, Pyramid és API Star segítségével. Könnyedén telepítheti, kezelheti és méretezheti alkalmazásait az egyszerű eljárások követésével Heroku.

Telepítsen alkalmazásokat a Gitből, a CI-rendszerekből vagy a GitHubból. A Heroku az összes alkalmazást dinamikus, biztonságos és intelligens tárolóban – Dyno – futtatja. Kiválaszthatja a kívánt Python verziót is. Alkalmazások kezelése részletes irányítópultról vagy CLI használatával.

Az App Metrics használatával figyelheti a CPU-t, az átviteli sebességet, a válaszidőt és a memóriát a hibák diagnosztizálásához. Az irányítópult adatai alapján is meghatározhatja a webhely méretezésének megfelelő időpontját. Tekintse meg az összes kiadott központi telepítést, és ha szükséges, térjen vissza a korábbi verziókra.

Eseménynapló-összesítéseket is kaphat az alkalmazások viselkedésének megismeréséhez. Készítsen MVC webalkalmazásokat a Django segítségével, rugalmas alkalmazásokat a Pyramid segítségével, könnyű API-kat a Flask segítségével, fej nélküli dolgozói alkalmazásokat és eseményalkalmazásokat a Twisted segítségével. Használja a Gunicornt vagy más WSGI-szervereket, például az uWSGI-t. Flask-Socket segítségével futtasson WebSocket alkalmazásokat, Celeryvel dolgozza fel az aszinkron munkákat.

Bővítse alkalmazásait a Postgres, egy JSONB-támogatással rendelkező SQL segítségével a félig strukturált adatok gyors eléréséhez. A Heroku több mint 175 kiegészítőt kínál, amelyeket harmadik féltől származó felhőszolgáltatások kezelnek és jobb funkcionalitást biztosítanak, beleértve az adattárolást, naplózást stb. A RedisGreen segítségével egyszerűsítheti az aszinkron feladatokat a Celeryben.

Ezenkívül Papertrail-t kínál az alkalmazások naplózásához és NewRelic-et a figyeléshez.

NodeChef

A Python hosting szolgáltatása NodeChef felügyelt tárolókra épül, amelyek integrált MySQL-t, MongoDB-t, Redis-t, PostgreSQL-t és más robusztus kiegészítőket használnak a Python-alkalmazások telepítéséhez és futtatásához. A NodeChef Cloud segítségével az alkalmazások telepítése másodpercek alatt lehetséges.

Csatlakoztasson egy adattárat a GitLab, Bitbucket vagy GitHub szolgáltatásból a gyors üzembe helyezés érdekében. Mindössze egyetlen parancsra van szükség a CLI telepítéséhez és egy projektmappa telepítéséhez. Tar vagy Zip segítségével archiválhatja a mappát, elérheti az irányítópultot fájlok kiválasztásához és projekt feltöltéséhez.

A NodeChef nagy teljesítményű SSD-szervereket kínál, amelyek hatékony infrastruktúrát biztosítanak. Lehetővé teszi az adatbázis és az alkalmazások futtatását dedikált CPU-n, tárhelyen és RAM-on. Adatbázis-kezelő eszközöket is biztosít, valamint támogatja az adat-helyreállítást, a folyamatos biztonsági mentéseket és a lassú lekérdezésű profilalkotást.

Rendszeres rendelkezésre állási mérőszámokkal biztosítja a teljesítményfigyelést, a válasz késleltetésével, a példányokkal, a HTTP-naplókkal, a memóriával és a CPU-használattal kapcsolatos részletekkel.

A NodeChef adatközpontjai a következő négy régióban találhatók.

  • Észak Amerika
  • Európa
  • Ausztrália
  • Szingapúr

A NodeChef nulla állásidőt biztosít a Python-alkalmazások számára vízszintes és függőleges skálázhatósággal. Igény szerint egyetlen kattintással hozzáadhat vagy eltávolíthat konténereket.

Google Cloud

Használja ki a rendkívül méretezhető és biztonságos infrastruktúrát Google Cloud a Python-alkalmazások tárolására. Speciális technológiáinak köszönhetően könnyedén készíthet alkalmazásokat, telepíthet és figyelhet őket. Az API-k segítségével könnyen megvalósítható betekintést nyerhet az adatok megtekintésével.

A Google Cloud számos Python-könyvtárat és API-t kínál az Ön javára. Hatékony megfigyelést, diagnosztikát és naplózást kínál. Időnként jobb betekintést nyerhet felhőalapú Python-alkalmazásai teljesítményébe, elérhetőségébe és általános állapotába.

Ezenkívül ML modelleket építhet a Google Cloud hatékony API-jaival, és adatelemzést is végezhet.

Következtetés

A Python felhasználóbarát kialakítása, sokoldalúsága, tanulási görbéje és még sok más tulajdonsága arra készteti a fejlesztőket, hogy könnyedén hajtsák végre a feladatokat, beleértve az összetetteket is. Ezért növelje teljesítményét egy kiválóan teljesítő tárhelyszolgáltatással, hogy a legtöbbet hozza ki Python-alkalmazásaiból.