Pinterest-szerű Chrome Könyvjelzőkezelő Intelligensebb kereséssel

A Chrome hosszú utat tett meg 2008-as létrehozása óta. A gyors webes élményt, könnyű kialakítást és rengeteg funkciót kínáló webböngészőnek több bővítmény és alkalmazás is van, mint bármely más web. böngészőt kínál a piacon, számos jó megoldást kínálva bármilyen fontos követelményre. Ha például fárasztónak találja Chrome-könyvjelzőinek kezelését az integrált Könyvjelzőkezelőn keresztül, akkor sok méltó alternatívát találhat a Chrome Internetes áruházban, amelyek közül az egyik a Dewey Bookmarks. Ez a Chrome-alkalmazás egy alternatív könyvjelzőkezelő Pinterest-szerű kezelőfelülettel, amely egyszerre felhasználóbarát és funkcionális, könyvjelzők keresése, címkézése és rendezése. Részletek a szünet után.

  A DNS engedélyezése HTTPS-en keresztül a Microsoft Edge-ben

Miután telepítette az alkalmazást a Chrome Internetes áruházból, elindíthatja a Chrome Indítóból, és az új lapon fog megnyílni.

A felület nagyon minimalista; egy keresőmezőt tartalmaz a tetején, egy kis beállítási gombot a jobb felső sarokban, és az összes könyvjelzővel ellátott weboldal miniatűr előnézetét, rácsszerűen elrendezve. Az alkalmazás alapértelmezés szerint nem jeleníti meg az előnézeti bélyegképeket, de a beállítások előugró ablakából könnyedén bekapcsolhatja őket.

A bélyegképre kattintva megnyílik az adott webhely vagy oldal ugyanazon a lapon. A Tab és a navigációs billentyűk használatával is mozoghat a könyvjelzők rácsában. A könyvjelzők dátum, cím vagy URL szerint rendezhetők.

Az egyes könyvjelzők címét és URL-címét egyszerűen szerkesztheti, ha rámutat a miniatűrökre, és megnyomja a szerkesztés gombot. A szerkesztő párbeszédpanel lehetővé teszi saját címkék hozzárendelését a könyvjelzőkhöz. Egy elemhez több címke is hozzárendelhető, így több kulcsszó használatával is kereshet rá.

  Ismerősök hozzáadása a WeChat szolgáltatásban

Kereshet könyvjelzőkre címkék, URL és cím alapján. Abban az esetben, ha az eredményt egy adott kerületre kell korlátoznia, használhatja a tag: , title: vagy url: operátorokat a keresési kulcsszó előtt. Például a „tag: szoftver” lekérdezés megjeleníti az összes „szoftver” címkével ellátott könyvjelzőt.

Dióhéjban az alkalmazás vizuálisabb módot kínál a Chrome-könyvjelzők közötti böngészéshez, valamint nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosít a nagyobb könyvjelzőgyűjtemények közötti válogatás és keresés során.

Telepítse a Dewey Könyvjelzőket a Chrome Internetes áruházból