Nevezd el ezt a dallamot! A 8 legjobb mobil zenei apróságjáték

Mennyit tudsz a zenéről? Pontosabban: jó a dalcímek és az előadók nevei? Tudsz megnevezni egy dallamot, amint hallasz néhány hangot?

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor itt az ideje, hogy próbára tegye ezt a tudást. Ezek a szórakoztató, ingyenes zenei trivia játékok kihívást jelentenek a zenei fülednek, és új dalt énekelsz, ha nyersz.

1 SongPop – Találd ki a dalt

Még ha soha nem is játszottad az eredeti SongPop-ot, a SongPop kötelező zenei trivia kihívás. Mások ellen játszol versenyfutásban az idővel a helyes válaszokért. Hallgassa meg a dalt, majd a lehető leggyorsabban válassza ki a választ, legyen az a dal címe vagy előadója.

Mivel a játékosok a saját tempójukban váltják egymást, ez az egyike azoknak a mobiljátékoknak, amelyeket akkor is játszhat, ha csak percei vannak hátra. Ráadásul minden játékos kiválasztja a saját körének megfelelő lejátszási listát.

Tedd jól magad, és játékon belüli érméket kapsz, amelyeket további dallistára válthatsz be. Itt mindenki talál valamit. A játék számos zenei műfajt és előadót, valamint több évtizedes dallamot takar.

Letöltés: SongPop for Android | iOS (Ingyenes, előfizetéssel)

2 Triviális zenei kvíz

Ha a „találd ki ezt a dalt” trópusnál egy kicsit több változatosságot szeretsz a zenei trivia játékaidban, a Trivial Music Quiz lehet a megfelelő játék. Természetesen meg kell határoznia a dalokat. De számos érdekesebb kérdés is felmerül, például annak kitalálása, hogy egy adott zenész melyik hangszeren játszik, vagy melyik zenekarban szerepelhet.

  Miért kérnek a webhelyek hirtelen, hogy mentsem a cookie-kat?

A Trivial Music Quiznek van egy felugró ablaka, amely az alkalmazás első megnyitásakor jelenik meg, és az Ön támogatását kéri, hogy a játék ingyenes maradhasson a felhasználók számára azáltal, hogy lehetővé teszi az adatok nyomon követését más alkalmazásokban. Ez kikapcsolhatja a felhasználókat, de nem kell beleegyeznie. Továbbra is teljes hozzáférést kap a játék minden aspektusához, ha elutasítja a kérést.

A Trivial Music Quizben számos hirdetés is található, de maga a játék elég érdekes ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket. Ha azonban nem szereted a hirdetéseket a mobiljátékaidban, rengeteg ingyenes játékot találsz hirdetések vagy alkalmazáson belüli vásárlások nélkül.

Letöltés: Trivial Music Quiz for iOS | Android (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

3 Heard-It Music Trivia Game

A Heard-It Music Trivia Game tökéletes azok számára, akik szeretik a kihívásokat. Első körben csak egy másodperces klipet hallhat a dalból. Ezután kitalálhatja a dalt, vagy kihagyhatja, hogy még egy másodpercet kapjon. Végül meghallgathatod a dal egy tisztességes darabját, de ha rögtön egy második klip után tippelsz, az egyszerre lenne kielégítő és lenyűgöző.

A listán szereplő többi játéktól eltérően, amelyek négy vagy öt választási lehetőséget kínálnak, a Heard-It sokkal több dal közül választhat. A lehetőségek nem végtelenek, de több tucat közül lehet tippelni, így a játék egyáltalán nem szűkíti le az Ön számára.

A Spotify-on található dal linkjét is kínálja, ha szereti a kiemelt dalt, ami a Heard-It egy újabb zseniális részlete, amely kiváló választási lehetőséget kínál minden zenerajongó számára.

Letöltés: Hear-It Music Trivia Game for Android (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

4 Top 90-es évek zenei érdekességei kvízjáték

Talán a 90-es évek zenéjét szereted a legjobban. Ha igen, akkor a 90-es évek legjobb zenei érdekességei kvízjátékát érdemes megnézni. Először válasszon a végtelen vagy időzített játékmódok közül. Akkor készülj fel egy nagy kihívásra. A kérdések között szerepelnek a dalcímek, szövegek, albumok, előadók és még évek is.

  Hogyan válasszuk ki a mikrofont Mac számítógépen

Ahogy érméket keresel a jó teljesítményért, beválthatod őket több idő hozzáadására, tippek fogadására vagy kérdések kihagyására. Ne feledje, hogy ez a játék egy kicsit túlterheli a hirdetéseket.

De ha túl tud lépni a hirdetéseken, a 90-es évek legjobb zenei apróságok kvízjátéka egy szuper kihívásokkal teli triviajáték a zenei korszak rajongói számára.

Letöltés: A 90-es évek legnépszerűbb zenei érdekességei kvízjáték Android (Ingyenes)

5 Guess The Song Popzenei játékok

Azt hiszed, jó vagy a dalszövegekben? Ha igen, akkor a Guess The Song popzenei játékok az Ön számára készült. Válasszon a pop, a 90-es vagy a 2000-es évek zenéi közül, és hangosítsa fel a hangerőt.

Elmondják neked a szöveget, vagy ha szerencséd van, hallhatsz egy dalt. Ezután érintse meg a megfelelő dal kiválasztásához a négy lehetséges cím közül. Pontozzon a helyes válaszokért, és veszítsen pontokat azokért, akiket rosszul tippel. Felmászhatsz a ranglistákra, teljesítheted az elért eredményeket, és tesztelheted a dalszövegekkel kapcsolatos tudásodat a játékkal.

Letöltés: Találd meg a dalt popzenei játékok iOS (Ingyenes, előfizetéssel)

6 Találd meg a dalt – Zenei kvíz

A Guess The Song egy szórakoztató névre szóló játék, amely elérhető Androidon. Tedd fel hallgató füledet, és válaszolj, amilyen gyorsan csak tudsz. Választhat pop, rock vagy country közül, vagy közvetlenül ugorhat kedvenc zenei évtizedére.

Folytassa a pontozást és az érmék gyűjtését, hogy új szinteket nyisson meg. Csatlakozhat a Facebookhoz, hogy megnézze, hogyan viszonyul a barátaihoz. A Guess The Song egy fantasztikus zenei triviális játék, amellyel élvezheti kedvenc dallamait, miközben kihívást jelent magának.

  Minden zoom billentyűparancs és használatuk

Letöltés: Találd ki a dalt Android (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

7 Csengő kvíz

Ahelyett, hogy a listán szereplő legtöbb egyéb alkalmazáshoz hasonlóan népszerű dalokkal foglalkozna, a Jingle Quiz különféle csengőhangokat kínál az azonosításhoz. A bemutatott dallamok mind rendkívül népszerű franchise-októl vagy cégektől származnak, amelyek legalább valamennyire ismerősek lesznek mindenki számára, így nem kell attól tartania, hogy lemarad, mert a csilingelés olyan cégtől származik, amelyet nem ismer fel.

A csilingelések mind ikonikus hangok, amelyeket valószínűleg legalább egyszer hallottál életedben. Az alkalmazás azonban tippeket ad arra az esetre, ha egy kis segítségre lenne szüksége néhány nehezebb kérdésben!

Letöltés: QuizUp for Android | iOS (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

8 Songpop Classic – Zenei érdekességek

A Songpop Classic egy nagyon népszerű és magasra értékelt zenei trivia játék. Az alkalmazás megnyitásakor a rendszer felkéri, hogy a kilenc zenei műfaj közül hármat válasszon ki. Ez biztosítja, hogy megválaszolja az Ön által ténylegesen kedvelt és érdekelt zenével kapcsolatos kérdéseket, ami sok más zenei triviajátékból hiányzik.

Valódi emberekkel is találkozhat, és zenei triviális készségeit a világ minden tájáról érkező játékosokkal fejlesztheti.

Ennek azonban az a hátránya, hogy internetkapcsolat szükséges a Songpop Classic lejátszásához és élvezetéhez. Ez valószínűleg nem jelent problémát, ha otthon játszik, de előfordulhat, hogy másik mobiljátékot kell keresnie, ha nincs internetje vagy adatkapcsolata, ha tömegközlekedési eszközökön utazik, vagy nincs internetkapcsolata.

Letöltés: Songpop Classic – Music Trivia for Android | iOS (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

Ezek a nagyszerű zenei trivia játékok Androidra és iOS-re egyszerre szórakoztatóak és kihívást jelentenek. Élvezni fogja, hogy milyen jól ismeri kedvenc műfajait és előadóit.

Ha szereted a más típusú trivia kihívásokat, nézd meg a film- és tévérajongók számára készült ingyenes triviaalkalmazásaink listáját.