Mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése?

A Discord egy szoftveres üzenetküldő eszköz, amely kifejezetten a játékosok számára készült, hogy játék közben kommunikáljanak egymással. De a Discord mára olyan széles körben használatos, hogy még azok is profitálhatnak belőle, akik nem játszanak. A Discord egyszerű kezelőfelületének köszönhetően bárki beállíthat chat-szervert, és kommunikálhat barátaival vagy idegenekkel szövegen, hangon és videón keresztül. A Discord minden platformon ingyenesen elérhető. Ezekkel a funkciókkal a Discord iparágának legjobb platformjává fejlődött, és számos felhasználó számára az online kommunikáció új pillérévé vált. Ön olyan Discord-felhasználó, aki nem használja sokat, és kíváncsi, mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése? És hogyan lehet véglegesen törölni a Discord fiókot? Ha valaki további információt keres a Discord-fiókjával kapcsolatban, egy hasznos útmutatót mutatunk be, amely minden kérdésére választ ad, például mennyi ideig tart egy Discord-fiók önmegsemmisítése, és mi a különbség a letiltása és törlése között. egy Discord fiók.

Mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése?

Ebből a cikkből megtudhatja, mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése, és mennyi időbe telik egy Discord-fiók önmegsemmisítése. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Ki a Discord alapítója?

A Discordot Jason Citron és Stan Vishnevskiy alapította, hogy megoldja a játékosok problémáit szerte a világon. A Discord kifejezetten a játékosok számára készült, hogy kommunikáljanak egymással, miközben együtt játszanak.

  Hogyan lehet visszaállítani az elveszett Roblox jelszót

Mi a különbség a Discord-fiók letiltása és törlése között?

Biztosan elgondolkozott már azon, hogy mi a különbség a Discord-fiók letiltása és törlése között, és melyik a megfelelőbb az Ön számára, miközben a platform elhagyását fontolgatja.

  • A Discord-fiók letiltása szünetet jelent. Ha letilt egy fiókot, fogadhat baráti kéréseket, és a Discord-fiókjához kapcsolódó e-mail-cím többé nem kap értesítést. Letiltott fiókját is újraaktiválhatja, ha bejelentkezik abba a Discord-fiókba.

  • Ha azonban törli fiókját, az összes adata véglegesen törlődik. A fiók törlése pedig végleges, és a jövőben nem vonható vissza.

A Discord-üzenet törlése mindenki számára törli?

Igen, ha te Ha töröl egy üzenetet a Discordban, akkor az mindenki számára törlődik. Még ez az üzenet is törlődik a Discord szerveréről. De amikor töröl egy üzenetet a szerveren, mindenki értesítést kap arról, hogy törölt egy üzenetet, és megkérdezhetik, hogy miért tette ezt. Ehelyett szerkesztheti üzeneteit, ha rossz üzenetet küldött.

Hogyan lehet letiltani a Discord fiókot?

Ha már nem használja a Discord-ot, tiltsa le fiókját. Mert ha letiltotta fiókját, a jövőben újraaktiválhatja, ha akarja. A Discord-fiók letiltása egyszerű folyamat, amely mindössze néhány kattintást igényel. Mielőtt megtudná, mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése, nézzük meg a Discord-fiók néhány egyszerű lépésben történő letiltásának útmutatóját.

I. lehetőség: Asztali vagy webhelyverzió használata

Ha a Discordot többnyire asztali számítógépen vagy weben használja, akkor egy webböngészővel vagy a Discord Desktop alkalmazással letilthatja Discord-fiókját. Lássuk a lépéseket.

1. Látogassa meg a Discord weboldal a böngészőjében.

2. Jelentkezzen be Discord-fiókjába a regisztrált hitelesítő adataival.

3. Kattintson a beállítások fogaskerék ikonra a bal alsó sarokban a Discord felhasználóneve mellett.

4. Kattintson a Saját fiók lehetőségre.

5. Ezután kattintson a Fiók letiltása lehetőségre.

6. Adja meg Discord-fiókjának jelszavát, és kattintson a Fiók letiltása gombra.

Olvassa tovább, hogy megtudja, mennyi ideig tart a Discord-fiók törlése.

II. lehetőség: Mobilalkalmazás használata

A Discordot leginkább a Discord mobilalkalmazással használod? Ha igen, akkor érdemes letiltani Discord-fiókját a telefon Discord alkalmazásával. Lássuk az eljárást lépésről lépésre.

1. Nyissa meg a Discord alkalmazást iOS vagy Android eszköz.

2. Jelentkezzen be Discord-fiókjába a fiók hitelesítő adataival.

3. Miután bejelentkezett, érintse meg a hamburger ikont a képernyő bal felső sarkában.

4. Ezután az alsó navigációs sávon érintse meg a Discord avatarod a felhasználói beállítások eléréséhez.

5. Most érintse meg a Saját fiók elemet.

6. Csúsztassa az ujját teljesen lefelé, és érintse meg a Fiók letiltása opciót.

7. Adja meg Discord jelszavát, és érintse meg a Letiltás gombot.

Hogyan lehet véglegesen törölni a Discord-fiókot?

Nézzük meg, hogyan lehet véglegesen törölni a discord-fiókot a telefonon.

Megjegyzés: Ne feledje, hogy ha Ön a kiszolgáló tulajdonosa, akkor vagy el kell távolítania, vagy át kell adnia valaki másnak, mert nem tudja törölni fiókját a Discordból, ha továbbra is Ön irányít egy szervert.

1. Indítsa el a Discord alkalmazást a telefonon.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve fiókjába.

2. Érintse meg a hamburger ikon > Discord avatar fület.

3. Ezután érintse meg a Saját fiók > Fiók törlése menüpontot.

4. Adja meg Discord jelszavát, és érintse meg a Törlés gombot.

Hogyan törölheti azonnal a Discord-fiókját?

A fent említett lépések segítségével törölheti Discord-fiókját.

Mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése?

A Discord törölheti azokat a fiókokat, amelyeket legalább két éve nem használtak. De kapsz egy e-mailt ill SMS-üzenet, amely tájékoztatja, hogy fiókja törlésre kerül, amint az már két éve inaktív. És ha továbbra sem érkezik válasz az Ön részéről, fiókját töröljük.

Mi történik, ha törli a Discord fiókot?

Amikor törli Discord-fiókját, a Discord átnevezi a felhasználónevét a Törölt felhasználó kifejezésre, hogy névtelenné tegye Önt. Ezenkívül a korábban elküldött üzenetek törletlenek maradnak, így mindkettő folyama marad közvetlen privát üzenetküldés és csoportos beszélgetések. Ha törölni szeretné üzeneteit, a fiók törlése előtt egyesével törölje azokat.

Mennyi ideig tart egy Discord-fiók önmegsemmisítése?

A Discord eltávolítja fiókját, ha az több mint két éve inaktív, és a figyelmeztetés ellenére sem tett semmit.

A Discord törli a fiókokat?

Igen, a Discord törli az összes inaktív és jogsértő fiókot.

Meddig tart a letiltás Discord esetén?

Amikor törli Discord-fiókját, a fiókja először le lesz tiltva, és 14 napig tart. Ha 14 napon belül nem jelentkezik be Discord-fiókjába, az véglegesen törlődik.

***

Reméljük, hogy megtudta, mennyi ideig tart egy Discord-fiók törlése, és mennyi időbe telik egy Discord-fiók önmegsemmisítése. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.