Az iPhone csengőhang létrehozása egyszerű ezzel a 8 eszközzel

Ha Ön a zene szerelmese, a mobiltelefonhoz mellékelt alapértelmezett hangok helyett szívesen beállíthatja kedvenc csengőhangjait. Készítse el kedvenc iPhone csengőhangját a legjobb eszközökkel.

Kétségtelen, hogy az iPhone az egyik legjobb és leglenyűgözőbb csengőhanggyűjtemény. Még az Android mobiltelefonnal rendelkező felhasználók is szeretnek letölteni iPhone alapértelmezett csengőhangjait, és beállítani őket telefonjukon.

Képzelje el, hogy tömegben tartózkodik, miközben valakinek az iPhone-ja csörög, és a végén megnézi a telefonját. Nagyon frusztráló lehet, hogy néhány felhasználó saját maga hoz létre és állít be csengőhangokat.

Az iPhone csengőhangok létrehozásához könnyű az alkalmazásoktól függeni, de nehéz megtalálni a megfelelőt. Ismerni kell az alkalmazások azon tulajdonságait, amelyek tökéletesen megfelelnek a követelményeknek.

Kezdjük tehát zenei utazását ezekkel az egyéni csengőhang-alkalmazásokkal.

iRingg

iRingg segíthet csengőhangok létrehozásában iPhone-jához iTunes nélkül. A felhasználók műszaki ismeretek nélkül készíthetik el a csengőhangot és vihetik át iPhone-jukra. Az iPhone csengőhang-készítője mindent könnyedén megváltoztathat a 6-Sense technológiával.

A cél az, hogy új élményt kínáljunk a felhasználók hallgatási szokásainak és adatainak gyűjtéséhez. Az iRingg a csengőhangokat egy olyan adattanuló algoritmus segítségével ajánlja a felhasználóknak, amely gyorsan elemzi és előre jelezheti az elemeket és a sávokat.

Az SndMoji™ segítségével az SndMoji™ segítségével a csengőhangokat is személyesebbé teheti a menő hangeffektusok segítségével, amelyek megváltoztatják a felhasználók megjelenését, hangulatát és hangulatát. A felhasználók a szerzői jogok megsértése nélkül kereshetnek a csengőhangban a YouTube-ról vagy a SoundCloudról. Ha elkészült, gyorsan tolja be iPhone készülékére αWiFi vagy UCB technológiával az alapértelmezett csengőhangok beállításához.

EaseUs

Készítsen csengőhangokat iPhone-jaihoz a segítségével EaseUs néhány másodperc alatt, miközben megkapja a hangokat a YouTube-videókról, a számítógépről vagy a SoundCloudról. A felhasználók speciális effektusokat is hozzáadhatnak, és a végeredményt iPodra, iPadre vagy iPhone-ra exportálhatják. Kompatibilis a Windows 8.1, 8.7, 10 és 11 operációs rendszerekkel is.

  Hogyan lehet nyomon követni valaki IP-címét (és helyét) hivatkozással

Az EaseUs lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone csengőhangokat készítsenek különböző video- és audiofájlok segítségével, amelyeket WMA, MP3, WAV, OGG, FLAC, AAC, AIF és M4R formátumba konvertálnak. A felhasználók YouTube-videókat vagy SoundCloud-zenéket bonthatnak ki, hogy a követelményeknek megfelelően csengőhangokká alakítsák őket. Speciális effektusok hozzáadásával személyre szabott csengőhangok is könnyen létrehozhatók.

A sokszorosíthatatlan és egyedi csengőhangok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a felvételt csengőhangokká integrálják, átnevezzék a hangot, beállítsák a hangerőt, megtekintsék az eredményt, elhalványuljanak a jelek (be vagy ki), és hangeffektusokat adhassanak hozzá. Könnyű az eredményeket közvetlenül az iPhone-ra küldeni, vagy elmenteni a számítógépre.

TunesGo

Most tartsa magad körül kedvenc zenéit, hogy bármikor szórakozhasson vele TunesGo. Az eszköz lehetővé teszi dalok átvitelét, zenei címkék javítását, iPhone csengőhangok készítését, zenei könyvtár biztonsági mentését, valamint a duplikált számok törlését az iTunes letöltése nélkül.

A TunesGo egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára videók, zene és egyéb média azonnali átvitelét. A felhasználók konvertálhatják a fájlokat bármilyen kompatibilis formátumba, és fenntarthatják a hangminőséget. A cél az, hogy minden korlátozás nélkül egyedi csengőhangokat készítsenek Androidra és iPhone-ra.

A felhasználók szerkeszthetik a zenei információkat, kihagyhatják a másolatokat, és megtarthatják az eredeti zenéket anélkül, hogy további tárhelyet foglalnának el. Vegye elő kedvenc zenéit, szabja testre, törölje vagy szerkessze a részeket, és azonnal megkapja a kívánt csengőhangot.

Csengőhang készítő

Ringtones Maker – a csengőalkalmazás egy hely, ahol egyszerűen személyre szabhatja csengőhangját mobiltelefonján anélkül, hogy számítógéphez vagy számítógéphez csatlakozna. A felhasználók beállíthatják az összegyűjtött dalokat, és egyszerűen csengőhangot készíthetnek belőlük. Az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, például vicces csengőhangok, népszerű csengőhangok, SMS csengőhangok stb. valós idejű frissítése az iTunes és a GarageBand segítségével.

  Javítsa ki a Spotify nem működő csomagolását

Ezenkívül rendkívül részletesen lefedi az összes iPhone-modellt az iPhone 4s-től az iPhone 13-ig, 13 Max-ig vagy 13 Pro-ig. A felhasználók kiválaszthatják a videót, kivonhatják a hangot, importálhatják az egységes típusazonosítókkal (UTI), feltölthetik a telefonra, kivághatják a csengőhangokat, beállíthatják a hangot töltési hangként, és megoszthatják egymással, ha akarják.

Syncios

Syncios egy kezelőeszköz Android és iOS mobiltelefonokhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a névjegyek, zene, fényképek, üzenetek, hívások, alkalmazások, e-könyvek és egyebek gyors visszaállítását vagy biztonsági mentését. A zenefájlokat is kezeli a dal részleteinek másolásához vagy szerkesztéséhez.

A többfunkciós mobilkezelő olyan elérhető és hasznos eszközökként működik, mint a HEIC-JPG ​​konvertáló, csengőhang-készítő, fotótömörítés, videó-konverzió és hangkonverzió. Zene csengőhangokká konvertálásához az audiofájlokat M4A, MP3, AAC, CAF, M4R stb. formátumba konvertálhatja. A videofájlokat egyszerű csengőhangként is átalakítani szabványos MP4-re.

Clideo

Clideo egy csengőhangkészítő iPhone-hoz, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen hozzáadjon dallamokat okostelefonjához. Az online iPhone csengőhangkészítő az összes operációs rendszerrel kompatibilis, például Android, iOS, Windows és macOS.

A felhasználók feltölthetik a zeneszámot vagy fájlt a Google Drive-ból vagy a Dropboxból, ahol az eszköz automatikusan kivonja a hangot. Vágja le a hangot manuálisan az időzítés beállításával vagy egy csúszka használatával. Könnyű használni a különböző funkciókat, és ennek megfelelően kiválasztani a hangot. Ha elkészült, töltse le a csengőhangot, és lépjen a felhőtárhelyre vagy egy személyes eszközre.

  Tartsa biztonságban online boltját a Magento 1 EOL után

MusicToRingtone

Készítsen csengőhangokat a zenéből vagy videókból ingyenesen iOS-eszközére MusicToRingtone PC nélkül. Ez egy könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat vagy zenéket csengőhangokká alakítsanak. Az alkalmazás számos funkciót tartalmaz, mint például a Fade in és Fade out. Ezzel együtt a felhasználók szerkeszthetik az exportált M4A fájlok metaadatait, konvertálhatják azokat az iTunes könyvtárból, és egyszerűen készíthetnek csengőhangokat.

Én is

Én is nagyszerű módja annak, hogy iPhone csengőhangot készítsen video- és audioformátumokból, mielőtt átviszi a telefonra. Ezzel együtt az eszköz támogatja az iPadet, az iPhone típusok pedig átviszik a csengőhangot az iTunes-ba. Ezenkívül egyszerűen vághatja le a videó- ​​és audioszegmenseket, beállíthatja a hangerőt, és számos elérhető funkciót használhat.

A beépített lejátszó lehetővé teszi az iPhone 3G-t támogató fájlok konvertálását is a legújabb, iOS 7 és iPad Air rendszerre. A felhasználóbarát felület megkönnyíti a használatát, valamint azonnali dalok vagy videók hozzáadását.

Következtetés

Itt az ideje, hogy kitűnjön, létrehozza csengőhangját, és élvezze kedvenc vonalait, amikor telefonja csörög. Kezdje az iPhone csengőhang-készítőjének letöltésével, és készítsen egyet saját magának.