Mely torrentoldalak működnek még?

A torrentezés manapság nem olyan, mint néhány évvel ezelőtt. Vannak újabb és jobb torrentoldalak – de nem csak egyszerűen megtalálod őket, még a Google keresővel sem. Ezenkívül nem akarja vesztegetni az értékes idejét azzal, hogy több tucat szemetes webhelyet ellenőriz, amelyek torrentezést ígérnek, de valójában nem kínálják azt.

Akár filmet, játékot vagy kedvenc TV-műsorodat keresel, a torrentoldalak alábbi listája leegyszerűsíti a torrentezési élményt, így segít másodpercek alatt megtalálni, amit keresel.

Melyek a legjobb torrentoldalak, amelyek még mindig működnek?

1 . A Pirate Bay – Összességében a legjobb torrentező webhely

A Pirate Bay (TPB) 2003-ban alakult, és az egyik legismertebb torrentoldal. Az oldal 35 különböző nyelven érhető el, és több millió torrentoldalt találhat ott. Egyszerű és bárki számára könnyen használható, és nincs tele bosszantó reklámokkal. Támogatja a mágneses hivatkozásokat, és az átlagos letöltési sebesség a platformon 6,2 MB/s.

  Widgetek hozzáadása az iPad kezdőképernyőjéhez iPadOS 14 rendszeren

2. RARBG – A legjobb torrentező webhely új kiadásokhoz és 4K filmekhez

RARBG 2008 óta működik. Népszerűségét a kiváló minőségű torrenteknek és a platform egyszerű használatának köszönheti. Az oldalon minden ingyenesen használható, és folyamatosan új torrentek kerülnek a platformra. Népszerűsége ellenére a RARBG-t jogi okok miatt számos országban blokkolták. Ezek a blokkok azonban nem akadályozták meg az embereket abban, hogy hozzáférjenek a platformhoz, és sokan RARBG tüköroldalakat használnak a hozzáféréshez. A VPN segíthet a blokkok megkerülésében és a webhely elérésében. Az átlagos letöltési sebesség a platformon 6,1 MB/s.

3. 1337x – A legjobb torrent webhely szoftverekhez/alkalmazásokhoz.

1337x egy 2007-ben alapított torrent webhely, amely egyszerű, szervezett platformja miatt népszerű. Az 1337x népszerűsége 2018-ban nőtt, miután másik torrentező versenytársa, a Kickass Torrents leállt. Az oldal a közelmúltban hatalmas módosításokon is átesett, javítva az elrendezését és kiküszöbölve néhány komoly biztonsági veszélyt. A webhely ki van tiltva a Google keresési eredményei közül, és nem érheti el egyszerű Google-kereséssel. A platformon megjelenő hirdetések azonban kissé kockázatosak, ezért nem tanácsos megnyitni az oldalt munkahelyen vagy gyerekek közelében. Az átlagos letöltési sebesség a platformon 4,2 MB/s.

  A Mozilla Firefox indítása mindig privát böngészési módban

4. Torlock – A legjobb torrentező webhely e-könyvekhez és animékhez.

Torlock egy másik népszerű torrentező webhely is, egyszerű felhasználói felülettel. Ideális, ha e-könyveket vagy kiváló minőségű anime videókat keresel. Egyes torrentek az oldalon nem találhatók meg más nyomkövetőkön, de valószínűleg megtalálja a népszerűeket. A webhely azonban kockázatos hirdetéseket tartalmaz, és ajánlatos óvatosan hozzáférni. Az átlagos letöltési sebesség a platformon 4,4 MB/s.

5. Torrentz2 – A legjobb torrentező webhely zenéhez.

Ha szereted a zenét akkor Torrentz2 a te megoldásod. Ezen a weboldalon bármilyen zenét megtalálhat, amit szeretne. A Torrentz2 a népszerű Torrentz oldal új verziója. Az oldal minimalista felülettel rendelkezik, így könnyen használható, az átlagos letöltési sebesség a platformon 2,0 MB/s.

  Az értesítések szüneteltetése Androidon

6. Zooqle – A legjobb torrentező webhely játékokhoz.

Rengeteg játék torrent van rajta Zooqle weboldal. Az oldal egészen új a torrentezés világában. Bár az oldal népszerű a játékok körében, több mint 37 000 film és több mint 600 tévéműsor közül választhat. Az átlagos letöltési sebesség a platformon 2,6 MB/s.

Miért érdemes VPN-t használni torrentezés közben

Az internetszolgáltatók hajlamosak blokkolni a torrentoldalakat az illegális torrentezés visszaszorítása érdekében, és a Google is letiltotta a torrentoldalak megjelenését a keresési eredményei között. A blokkok elkerülése érdekében javasoljuk, hogy VPN-t használjon a torrentező webhelyek eléréséhez. A VPN elrejti az Ön IP-címét, így torrentezés közben anonim marad. Ha nem használ VPN-t, fennáll a veszélye, hogy szerzői jogok megsértéséről szóló értesítéseket kap az internetszolgáltatótól, hálózati zavarok miatt vagy akár jogi lépések miatt is.