Megérkezett a Spotify Wrapped 2023! Így nézheti meg statisztikáit

Kulcs elvitelek

  • Végre itt a Spotify Wrapped 2023, amely betekintést nyújt az elmúlt év hallgatási szokásaiba és kedvenc előadóiba.
  • Hozzáférhet a Wrapped-hez a Spotify alkalmazásban vagy webhelyen, és élvezheti a zenei ízlése alapján válogatott lejátszási listákat és személyre szabott ajánlásokat.
  • Az új funkciók közé tartozik a Sound Town, a Me in 2023, a személyre szabott előadói üzenetek, valamint a legjobb előadóidról és műfajokról szóló részletes információk. Ezenkívül megoszthatja a Wrapped-et, és létrehozhat egy Blend lejátszási listát barátaival!

Minden évben visszaszámolunk egy nagy eseményig. Nem az ünnepekről beszélünk; így van, Spotify Wrapped kiadásról beszélünk. Érkezése az a pillanat, amikor szórakoztató és friss módon láthatja személyes zenei trendjeit az elmúlt évben. Így szerezheti be a Spotify Wrapped 2023-as jelentését, és hogyan áshat bele.

A Spotify Wrapped 2023 már élőben

Végre vége a várakozásnak, vele Megjelenik a Spotify Wrapped 2023, 2023. november 29. Ha nem ismeri a Spotify Wrapped működését, statisztikát készít a zenehallgatási szokásairól az év során, beleértve a legjobb előadókról, a legtöbb hallgatott dalról és még sok másról szóló betekintést; ez egy mélyreható betekintés a zenei évedbe, amelyet a Spotify kelt életre. Ha egyáltalán használod a Spotify-t, szép ránézésre, de minden bizonnyal a Spotify ajándéka, amely a legjobban jutalmazza a szuperrajongókat. Minél többet hallgat, annál több információt kell a Spotifynak összegyűjtenie a Wrapped jelentésben.

  A legjobb RAM Ryzen CPU-khoz (vásárlási útmutató) 2021-ben

A Spotify Wrapped szekciójában válogatott lejátszási listák találhatók, amelyek kiemelik az év legjobb számait és előadóit, valamint a zenei ízlésedre szabott, személyre szabott lejátszási listákat, amelyeket megoszthatsz barátaiddal. Az első alkalommal a Wrapped 2023 az év zenei csúcspontjait is elhozza a Spotify AI DJ-jéhez, aki 2023 során a leghallgatottabb számok közül válogat. Ha még nem játszottál együtt az AI DJ-vel, itt a tökéletes alkalom.

Hogyan találja meg a 2023-as Spotify csomagot

A zenei év összegzéséhez használhatja a Spotify mobilalkalmazását vagy annak webhelyét. Ha a Spotify iOS vagy Android alkalmazását használja, győződjön meg arról, hogy frissítette a legújabb verzióra.

A Spotify elindítása után a kezdőképernyő tetején egy Your 2023 Wrapped feliratú szalaghirdetésnek kell megjelennie. Ha nem, koppintson a Becsomagolt gombra az alkalmazás kezdőlapján, és átirányítunk egy másik oldalra, ahol a szalaghirdetés vár rád. Koppintson a szalaghirdetésre, és kezdődjön a varázslat!

A Spotify Wrapped 2023-at a számítógépen is megtekintheti, ha a következő helyre lép Spotifyjelentkezzen be fiókja hitelesítő adataival, és kattintson a Kijelentkezés gombra a képernyő tetején, vagy jobbra ugorva a Spotify Wrapped oldalt.

  Hogyan lehet blokkolni a Bitcoin bányászatát a böngészőben

A Spotify 2023 Wrapped újdonságai?

A Spotify mindig gondoskodik arról, hogy az aktuális év Wrapped jobb legyen, mint az előző, és ez alól 2023 sem kivétel, beleértve az új adatokat is:

  • Sound Town: Ezzel a funkcióval a Spotify összekapcsolja hallgatási szokásait és kedvenc előadóit egy olyan várossal, amelynek lakói nagy valószínűséggel hasonló zenei preferenciákkal rendelkeznek.
  • Én 2023-ban: Emlékszel a 2022-es Spotify Wrapped „Your Listening Personality”-re, ahol a streaming platform Myers-Briggs személyiségtípusokból merített ihletet? 2023-ban a Spotify a tizenkét különböző hallgatási karakter egyikébe csoportosít, és az egész éves streamelési szokásai alapján hozzárendel egyet. Hiszel abban, hogy a régi az arany, és szívesebben hallgatsz régebbi számokat? Te vagy az időutazó! A fénysebességnél gyorsabban vált az egyik művészről a másikra? Te vagy az Alakváltó.
  • Előadói üzenetei: Sok előadó a Spotify-val együttműködve személyre szabott videókat hoz létre legjobb hallgatóinak, kifejezve szívből jövő háláját, vagy tájékoztatva a legjobb hallgatókat a közelgő turnékról és az új megjelenésekről. Bár ez nem teljesen újdonság, idén sokkal nagyobb azoknak a száma, akik személyes üzenetet küldenek a Wrapped eseményhez.
  • Az 5 legjobb előadó: Meghallgattad Olivia Rodrigo lejátszási listáját, amikor megjelent? Nos, a Spotify ezúttal nem engedi el! Amellett, hogy bemutatja a legjobban hallgatott előadóit, a platform most megmutatja azt a hónapot, amikor a legtöbbet hallgatta őket.
  • Az 5 legjobb műfaj: Ez a funkció az öt legnépszerűbb zenei műfajt egy aranyos szendvics-ihlette dizájnban jeleníti meg.
  Névjegyek törlése az iPhone készülékről

A Spotify Wrapped azt is megmutatja, hogy egy lejátszási listában pontosan hány percet töltöttél streameléssel, hány órát töltöttél együtt a legjobb előadóval, melyik napon voltál a csúcson, és az év legjobb dalait.

Miután megnézte az év Spotify Wrapped-jét, megoszthatja az egyes diákat közösségi médiafiókjaival, ha megérinti az egyes diák alatt található Megosztás gombot.

Ha van egy baráti csoportja, akik osztoznak a zenei ízlésében, akkor egy Blend lejátszási listát is létrehozhat, ha a Spotify Wrapped részéhez lép, koppint a Keverés létrehozása elemre, és meghívja barátait. Bárhogyan is használja a Spotify Wrapped élményét, ez nagyszerű módja annak, hogy megtudja, hogyan használta a szolgáltatást az elmúlt évben – és mindig örömmel látjuk, hogy újra megjelenik.