Mai Wordle-válasz és nyomok (2024. március 27.)

Wordle a napi rejtvény, amely folyamatosan ad. Annak ellenére, hogy a Wordle már évek óta működik, sokan még mindig minden nap megpróbáljuk legyőzni. Szerencsére itt vagyunk a választ a Wordle #1012-re, valamint néhány támpontot arra az esetre, ha elakad, és nem akarja elveszíteni a sorozatát.

SPOILEREK ELŐRE (NYOMOK)

A mai Wordle (1012. rejtvény) alapvető nyomai

Ha csak a 2024. március 27-i Wordle-rejtvényre szeretne választ kapni, görgessen lefelé a nyomok és a következő spoiler figyelmeztetés mellett. Ellenkező esetben íme egy sor támpont, amelyek segítenek a mai Wordle önálló megoldásában.

  Csatlakoztassa számítógépét bárhonnan a Chrome Remote Desktop segítségével
 • A mai Wordle négy mássalhangzót és egy magánhangzót tartalmaz.
 • Egyetlen betű sem ismétlődik kétszer.
 • Az első betű S.
 • Az utolsó betű a G.
 • Mai Wordle (1012. rejtvény) nagy nyom

  A mai Wordle fő támpontja: „Valami fájdalmas megtapasztalás múlt ideje, akár a bőrön, akár a zsebben”.

  SPOILEREK ELŐRE (VÁLASZ)

  A mai Wordle-válasz 2024. március 27-én

  Ha még mindig nem győzted le a mai Wordle-t a fenti támpontokkal sem, a válasz az alábbiakban található…

  A válasz a mai Wordle-re: „STUNG”.

  A „szúrt” szó a szúrás múlt ideje, amelynek két fő meghatározása van. A legáltalánosabb és legformálisabb módja a sebzésnek vagy szúrásnak. A második, informálisabb, azt jelenti, hogy túlszámlázzák vagy kicsalják a pénzt. Rendőrségi akcióra is vonatkozhat.

  Alapján az Online etimológiai szótár, a „sting” szó a középangol „stingen” szóból származik, ami azt jelentette, hogy valami hegyes dologgal szúrni vagy átszúrni. A szó múlt ideje korábban „stang” volt, de végül „szúrt” lett.

    Folyamat prioritások beállítása kedvesen és tisztességesen Linuxon

  Legjobb Wordle-tippjeink (minden nap legyőzéséhez)

 • Válassz egy jó kezdő szót. Rengeteg közül lehet választani, ezért válasszon egyet a legjobb Wordle kezdőszavak listájáról.
 • Próbálja meg korán törölni mind az öt magánhangzót. Mivel csak néhány magánhangzó van, a legjobb, ha az első 2-3 találgatáson belül mindegyiket felhasználja.
 • Korán használja a népszerű betűket. A magánhangzókon kívül az olyan betűk, mint a T, S, N, R, H, C, D és L szerepelnek leggyakrabban az angol szavakban.
 • Szánjon időt a találgatásokra. A Wordle nincs időzítve, így nem kell sietni a befejezéssel. Előbb akár papíron is tippelhetsz.
 • Ne feledje, hogy a betűk kétszer is megjelenhetnek (és gyakran előfordul). Tartsa ezt szem előtt, amikor találgat, mert ha elfelejti, akkor elronthatja.
 •   A Google Meet leállási térképének megtalálása

  Most, hogy befejezted a mai Wordle-rejtvényt (egy kis segítséggel a MUO-s barátaidtól), érdemes megnézned a New York Times többi ingyenes játékát is.

  A Connections egy szórakoztató játék, amelyben meg kell találni az asszociációkat 16 szó között, négy négyes csoportra osztva őket. A játék kihívásokkal teli természetének leküzdése érdekében tekintse meg tippjeinket és trükkjeinket, amelyek segítenek legyőzni a Connections-t.

  Ott van még a Strands, a New York Times növekvő játéklistájának legújabb tagja. Csakúgy, mint a Connections, ez is rendkívül nagy kihívást jelent, de egyedi, betűket összefűző módon. Javasoljuk, hogy tekintse meg a legjobb tippjeinket a Strand legyőzéséhez, hogy felkészülhessen a napi kihívásra.

  Vagy ha Ön Wordle purista, és többet szeretne, javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket a fantasztikus Wordle alternatívákat.