Mai kapcsolati megoldás és nyomok (2024. március 26.)

Kapcsolatok egy addiktív rejtvény a New York Times zsenijeitől. A játékosoknak meg kell találniuk az összefüggéseket 16 szó között, és négy négyes csoportba kell őket sorolni. Megtaláltuk a Connections 2024. március 26-i megoldását, valamint olyan nyomokat, amelyek segítenek Önnek a megoldásban.

SPOILEREK ELŐRE (NYOMOK)

Mai kapcsolatok (289. rejtvény) Kategória Nyomok

Ma is, mint minden nap, a Connections rejtvényrácsát alkotó 16 szót négy négyes csoportra kell osztania meghatározott kategóriák alapján. Ami nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Szerencsére készen állunk, hogy segítsünk megoldani a mai Kapcsolatok rejtvényt.

Ha közvetlenül a mai Connections megoldáshoz szeretne ugrani, görgessen tovább a következő spoiler figyelmeztetés mellett. Ha azonban szeretne néhány kategória-támpontot látni, amelyek segítenek megoldani a problémát anélkül, hogy előbb megadnák a válaszokat:

  Hogyan kaphatja meg a Gmail e-mailek elküldött és látható állapotát

Sárga: „Amit egy zenekarban vagy zenekarban játszol”

Zöld: „Növényekkel kapcsolatos”

Kék: „Vigyázz valami fiatalra”

Lila: „A Napból a Földre utazó dolgok”

SPOILEREK ELŐRE (MEGOLDÁS)

Mai csatlakozási megoldás 2024. március 26-án

Ha ezek a nyomok nem voltak elég hasznosak, és azon kapja magát, hogy megpróbálja legyőzni a Connections-t anélkül, hogy kifogyna a hibákból, itt vannak a megoldások mind a négy kategóriára:

Sárga: „Hangszerek” = BASSZUSSZUS, BŐGŐ, HÁRPA, RECORDER

Zöld: „Növénynövekedés” = VIRÁGZÁS, BIGY, hajtás, hajtás

Kék: „Bring Up” = NEVELŐ, ÁPOLÓ, NEVELÉS, HÁTSÓ

Lila: „Solar Emanations” = KORONA, FLARE, FÉNY, SUGÁRZÁS

Ami megnehezítette a mai kapcsolatokat

A mai Kapcsolatok feladvány különösen nehéz volt két fő dolog miatt:

  A Google Chrome bővítmények telepítése a Microsoft Edge-ben
 • A zöld és a kék válaszban sok a közös, mivel a növények termesztése és a gyermeknevelés egyaránt gondozást igényel (bár nyilvánvalóan eltérő mértékben).
 • Négy sörmárka van itt (Bass, Harp, Bud és Corona), ráadásul Foster már csak egy betű választja el attól, hogy az ötödik legyen.
 • Legjobb tippjeink mindennapi kapcsolatok legyőzéséhez

 • Keverje meg a szavakat, ahányszor csak szükséges. A szavak összekeverése azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel észleli az összefüggéseket.
 • Keress különbségeket és hasonlóságokat. A NYT megpróbál elbuktatni, úgyhogy nézd meg, mi választja el a hasonló jelentésű szavakat.
 • Szánjon rá időt, és ne siessen a találgatásokkal. A kapcsolatok nem időzített kihívás, így megvan a luxus, hogy mindent megtervezz.
 • Idővel keressen közös témákat. Minél többet játszik a Connections alkalmazással, annál inkább észreveszi, hogy rendszeresen felbukkannak a visszatérő témák.
 • Hangolódjon rá a NYT szerkesztőinek gondolkodásmódjára. A rejtvénykészítők ellen versenyszel, ezért meg kell értened a játéktervüket.
 •   Megismételheti a Pottermore House tesztet?

  Most, hogy befejezted a mai Kapcsolatok rejtvényt (egy kis segítséggel a MUO-s barátaidtól), érdemes megnézned a New York Times többi ingyenes játékát is.

  A Wordle a legismertebb mind közül, és arra készteti, hogy találjon egy 5 betűből álló szót hat találgatáson belül. Minden egyes talált betűről értesítjük, hogy a megfelelő helyen van-e, így csökkentheti a lehetséges lehetőségeket. Ha segítségre van szüksége a Wordle-lel kapcsolatban, tekintse meg tippjeinket és trükkjeinket Wordle-pontszámának javításához.

  Ott van még a Strands, a New York Times növekvő játéklistájának legújabb tagja. Csakúgy, mint a Connections, ez is rendkívül nagy kihívást jelent, de egyedülálló módon, a betűket összefűzve. Javasoljuk, hogy tekintse meg a legjobb tippjeinket a Strand legyőzéséhez, hogy felkészülhessen a napi kihívásra.

  Vagy ha valóban csak a kapcsolatokat szereti, de több tippet szeretne kapni, mint amit fent kínálunk, tekintse meg a Connections tippek és trükkök hosszabb listáját.