Legújabb induló mesterséges intelligencia vállalkozások, amelyek milliókat gyűjtenek egy sor finanszírozás révén

Helló! 🙋Ma a következő termékfrissítésekkel várjuk Önt! 📣

A Quantexa 129 millió dollárt gyűjt – egy online csalási és ügyféladat-kezelési startup

A Decision Intelligence (DI) megoldások úttörője és a brit IT startup, a Quantexa 129 millió dolláros Series E adománygyűjtési kört zárt le. A legutóbbi finanszírozási körnek köszönhetően 1,8 milliárd dolláros értékeléssel a vállalkozás hivatalosan is egyszarvú.

A GIC globális intézményi befektető volt a forduló vezető befektetője. A már meglévő befektetők, a Warburg Pincus, a Dawn Capital, a British Patient Capital, az Evolution Equity Partners, a HSBC, a BNY Mellon, az ABN AMRO és az AlbionVC is részt vett.

Kevesebb mint 18 hónap telt el 2021 júliusa óta, amikor a Quantexa 157 millió dolláros D sorozatú finanszírozási ügyletet kötött.

  Az Outlook.com parancsikonjainak módosítása a Gmail vagy a Yahoo!

Az adatelemző és -integrációs startup, a Quantexa kapcsolatokat épít ki az entitások között, hogy ösztönözze az intelligens döntéshozatalt az üzleti életben.

A Quantexa lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rejtett betekintést találjanak, és jól megalapozott döntéseket hozzanak, amelyek a különböző adatforrások kombinálásával növelik az üzleti értéket. Ügyfelei közé tartozik a HSBC, a Standard Chartered, a BNY Mellon és mások.

Vishal Marria, a cég vezérigazgatója szerint a bevételek jövőre elérik a 100 millió dollárt, és 2025-re nyereségessé válik az üzlet.

A Push Security 15 millió dollárt gyűjt az online sebezhetőség csökkentése érdekében

A kiberkockázatok komoly aggodalmat okoznak mind az egyének, mind a vállalkozások számára a mai technológiavezérelt környezetben. A Push Security egyike azoknak a vállalkozásoknak, amelyek célul tűzték ki, hogy segítséget nyújtsanak e fenyegetések megelőzésében.

A Push Security, a sebezhetőségek felderítésére szolgáló élvonalbeli betörés- és támadásszimulációs technológiák szolgáltatója 15 millió dollárt gyűjtött össze, hogy segítse a SaaS-felhasználókat online sebezhetőségük csökkentésében.

Ezt a 15 millió dolláros A sorozatú adománygyűjtési kört a GV (Google Ventures) vezeti más befektetőkkel együtt. A webhely szerint több száz” csapat és nagyjából 50 000 alkalmazott használta megoldásait 2022 júliusa óta. Legnagyobb ügyfelei közé tartozik a Reachdesk, az Upvest és a Tray.io.

  Elad a Walgreens Polaroid filmet?

A Push Security 2015-ben alakult, és azóta is népszerű a szektorban a webes biztonsági tesztelés innovatív módszere miatt. Számos támadási módszert szimulál, beleértve az SQL-befecskendezést és a több telephelyen átívelő szkriptet is, és azonnali visszajelzést ad az alkalmazások biztonsági mechanizmusainak működéséről. A vállalkozás folyamatosan innovatív webalkalmazás-biztonsági megoldásokat hoz létre.

A DataDome – MI indítás a bot-alapú támadások elleni védelem érdekében 42 millió dollárt gyűjt

A DataDome egy mesterséges intelligencia által vezérelt technológia az online csalások és robotok kezelésére. 42 millió dolláros Series C adománygyűjtési kört jelentett be. A DataDome megvédi a mobilalkalmazásokat, webhelyeket és API-kat a botok által vezérelt kibertámadásoktól és csalásoktól.

Az InfraVia Growth vezette ezt a C sorozatú adománygyűjtési kört, amelyen a jelenlegi befektetők, Elephant, ISAI és mások vettek részt.

Vállalati sajtóközleménye szerint a C sorozatból származó bevételt a vállalat kereskedelmi bevezetésének és K+F kezdeményezéseinek támogatására fordítják.

  20 Online JSON-szerkesztő, elemző és formázó eszközök

A vállalat azt állítja, hogy egyike azon keveseknek, akik minden egyes forgalmi kérelmet valós időben elemzik, olyan technikákat alkalmazva, mint a sebezhetőségi szkennelés, az eszköz ujjlenyomat-vétele és a viselkedéselemzés, és naponta több mint 3 billió adatjelet dolgoz fel.

Egy tanulmány szerint a rosszindulatú robotok a teljes webforgalom 27,7%-át teszik ki. Webkaparás, kompetitív adatbányászat, személyes és pénzügyi adatok gyűjtése, scalping, fiókátvételi csalás, spam és tranzakciós csalás néhány olyan tevékenység, amelyet ezek a robotok hajtanak végre. Ilyen esetekben az olyan cégek, mint a DataDome, értékes platformot jelentenek a bottámadások megelőzésére.

Pump -AI indítás az AWS számlázási költségeinek csökkentése érdekében

A felhőköltségek drámaian emelkednek, mivel a vállalatok legtöbb tevékenysége a felhőalapú infrastruktúrára helyeződik át. A szivattyú a megoldás, ha az AWS költségeit csökkenteni szeretné, miközben pénzt költene.

A Pump egy mesterséges intelligencia-alapú technológia, amely állítása szerint akár 60%-kal csökkenti az AWS-kiadásokat.

Azáltal, hogy óránként több pénzt költ, és csoportos vásárlást használ a méretgazdaságosság megteremtésére, a tétlen erőforrásokat egyik vállalatról a másikra helyezi át.

Az Ön nevében a Pump algoritmusai folyamatosan megtervezik és megvásárolják a legjobb AWS megtakarítási terveket és RI-ket.

Nem működik együtt az informatikai infrastruktúrával, és csak a számlázási réteg szintjén működik, korlátozott identitás- és hozzáférés-kezelési (IAM) képességekkel.