Javítsa ki a Frosty Mod Manager nem indít játékot a Windows 10 rendszerben

Ha játékos vagy, akkor nem tetszene a közelgő probléma, ami a Frosty mod manager összeomlása. Ha azonban véletlenül kedvenc segédprogramja nem válaszol, vagy a Frosty mod manager nem nyílik meg, akkor ne féljen! Ez a cikk bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel megoldható a Frosty mod manager nem indítja el a játékot. A jobb megértés érdekében feltétlenül olvassa el az ebben a cikkben leírt összes módszert.

Hogyan javítható ki a Frosty Mod Manager, amely nem indít játékot a Windows 10 rendszerben

A Frosty Mod Manager egy videojáték-segédprogram, amely lehetővé teszi kedvenc játékainak lejátszását. Ahogy a neve is sugallja, ez egy olyan segédprogram, amely kezeli a modokat, amelyek a felhasználók által egy eredeti videojátékon végrehajtott módosítások. Ez a segédprogram segít rendszerezni a videojátékon létrehozott modokat. Teljesen legális a segédprogram használata, kívánsága szerint változtatásokat végrehajtani és a játékban alkalmazni. A menedzseren kívül van egy Mod szerkesztője, amellyel megváltoztathatja kedvenc videojátékának bőrét, karakterét és így tovább.

Mi okozza, hogy a Frosty Mod Manager nem nyílik meg?

Az alábbiakban felsoroljuk a Frosty Mod Manager nem megfelelő működésének okait.

  • Biztonsági szolgáltatások által okozott interferencia: A biztonsági funkciók, például a Windows tűzfal vagy a vírusirtó zavarhatják a Frosty Mod Manager működését, és leállíthatják annak megfelelő működését.

  • Adminisztratív funkciók hiánya: Lehet, hogy normál felhasználói fiókkal próbál hozzáférni a Frosty Mod Manager-hez, nem rendszergazdaként, ami megakadályozhatta az alkalmazást a játékok elindításához.

  • Sérült játékfájlok: Előfordulhat, hogy a számítógépére telepített Frosty Mod Manager játékfájlok sérültek, és nem futtathatók.

  • Megtagadva a játékfájlokhoz való hozzáférést: Előfordulhat, hogy a PC-re Frosty Mod Manager számára telepített játékfájlok nem olvashatók, és nem módosíthatók.

  • Nem támogatott formátumú játékfájlok: A játékokat .zip vagy .rar formátumban kell kicsomagolni, hogy a Frosty Mod Manager végrehajthassa. Ha más formátumúak, előfordulhat, hogy a segédprogram nem ismeri fel a játékfájlokat.

  • Más helyre telepítve a Frosty Mod Manager: Ha a Frosty Mod Manager a helyi lemez (C:) meghajtótól eltérő helyre van telepítve, megnehezítheti a segédprogram megfelelő működését.

Alapvető hibaelhárítási módszerek

Mielőtt kipróbálná azokat a módszereket, amelyek néhány fárasztó lépést tartalmaznak, javasoljuk, hogy először próbálja ki az alapvető hibaelhárítási módszereket. Ha kisebb hibák vannak, akkor magában az alapban vissza lehet állítani, és használhatja a segédprogramot.

1. Tiltsa le a víruskereső szoftvert (ha van)

Előfordulhat, hogy a számítógépén lévő vírusirtó leállította a szoftver működését. A Frosty Mod Manager használatához le kell tiltania a víruskereső szoftvert a számítógépén. Olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat.

2. Tiltsa le a Windows tűzfalat (nem ajánlott)

A számítógépén lévő Windows tűzfal akadályozhatja a Frosty Mod Manager egyszerű használatát, a Windows tűzfal letiltása megoldhatja a problémát. Olvassa el útmutatónkat a Windows 10 tűzfal letiltásához.

3. Frissítse a C++ verziót

Ha elavult C++ verziót használ, előfordulhat, hogy az nem támogatja a fejlett technológia, például a Frosty Mod Manager használatát, ezért frissítenie kell a C++ verziót a számítógépén. Töltse le a fájlt a Windows architektúrája szerint, és futtassa a letöltött futtatható fájlt a C++ verzió frissítéséhez a számítógépén.

4. Frissítse a .NET-keretrendszert

A .NET-keretrendszernek frissített verzióban kell lennie a számítógépen, hogy lehetővé tegye a Frosty Mod menedzser egyszerű használatát. Töltse le a .NET-keretrendszer legújabb verzióját, és futtassa a letölthető futtatható fájlt a frissítéshez a számítógépén.

5. Törölje a sérült játékfájlokat

Időnként előfordulhat, hogy a probléma nem a Frosty Mod Managerrel van, hanem a letöltött játékfájlokkal. Ebben az esetben törölnie kell a sérült videojáték-fájlokat a számítógépéről, és meg kell próbálnia a Frosty Mod Manager használatát a számítógépen. Törölje a bcrypt.dll fájlokat és a ModData mappát a játék könyvtárából, és indítsa újra a számítógépet.

6. Használja a Compressing Mods szoftvert

Ha nem .zip vagy .rar formátumban használja a játékfájlokat, akkor nehéz lehet a Frosty Mod Manager használata. Ezért a fájlok kicsomagolásához megpróbálhatja a tömörítő mod szoftvert, például a 7 zip-et. Hozzáadhatja a végrehajtható fájlokat a Frosty Mod Managerhez, majd hozzáférhet a játékokhoz.

1. módszer: Futtassa a Frosty Mod Managert rendszergazdaként

A játékot nem indító Frosty mod manager problémájának kijavításához rendszergazdaként kell futtatnia az alkalmazást, nem pedig normál felhasználói fiókot használva. Kövesse a lépéseket a Frosty Mod Manager rendszergazdaként való indításához.

1. Keresse meg a Frosty Mod Manager végrehajtható fájlját, és lépjen a megfelelő fájl helyére.

2. Kattintson jobb gombbal az .exe fájlra, majd a megjelenő menüben kattintson a Tulajdonságok menüpontra.

3. Lépjen a Kompatibilitás fülre, és válassza a Program futtatása rendszergazdaként opciót a Beállítások részben.

4. Kattintson az Alkalmaz és az OK gombra a Frosty Mod Manager rendszergazdaként való megnyitásához.

Megjegyzés: Ha nem tudja megnyitni az alkalmazást rendszergazdaként, indítsa el a számítógépet csökkentett módban, majd próbálja meg az ebben a részben említett lépéseket. Olvassa el útmutatónkat a Windows 10 csökkentett módba való indításáról.

2. módszer: Távolítsa el a csak olvasható funkciót

Ha a probléma a játékfájlokkal van, előfordulhat, hogy módosítania kell az alapbeállításokat, hogy a Frosty Mod Managerben használja őket.

1. Keresse meg a játékfájlokat egyenként, és menjen a futtatható fájlok helyére.

2. Kattintson jobb gombbal az .exe fájlra, és válassza ki a Properties (Tulajdonságok) lehetőséget a megjelenő menüben.

3. Lépjen az Általános fülre a Tulajdonságok ablakban, és törölje a jelet a Csak olvasható opcióból az ablakban.

4. A fájlok olvashatóvá tételéhez kattintson az Alkalmaz, majd az OK gombra a változtatások mentéséhez.

3. módszer: Telepítse újra a Frosty Suite eszközt

Ha egyik módszer sem működik a Frosty mod manager nem nyitási problémájának kijavításában, megpróbálhatja újratelepíteni a teljes Frosty eszközkészletet, így egy sértetlen menedzser és szerkesztő lesz.

1. Keresse meg a Vezérlőpultot a keresősávban, és kattintson a Megnyitás gombra.

2. Állítsa a Nézet elemet Kategória értékre, majd kattintson a Program eltávolítása opcióra.

3. Válassza ki a Frosty eszközkészletet a listából, és kattintson az Eltávolítás gombra a felső sávban az alkalmazás eltávolításához.

4. Telepítse újra az alkalmazást a Frosty Tool Suite hivatalos webhelyéről a Letöltés gombra kattintva.

5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazás számítógépre történő telepítéséhez, és ügyeljen arra, hogy a szoftver célmappáját Helyi lemez (C:) meghajtóként válassza ki.

4. módszer: Használja a Frosty Fix Tool eszközt

A Frosty Fix egy olyan eszköz, amely segít a Frosty eszközkészlet javításában és javításában. Ez segít abban, hogy a segédprogram támogassa a játékokat minden platformon. Ez az eszköz segít elindítani a játékokat minden módosítás nélkül vagy az eredeti formában.

1. Töltse le a Frosty Fix eszközt a webhelyről, és futtassa a számítógépén.

2. Válassza ki a Játékot és a Profilt, valamint azt a platformot, amelyen használni szeretné az eszközt.

3. Kattintson az Engedélyezés/Indítás gombra a szolgáltatás engedélyezéséhez a játékokon.

Megjegyzés: A Frosty Fix eszköz letiltásához kattintson az eszközben a Modok letiltása lehetőségre.

***

A cikk célja annak a problémának a megvitatása, hogy a Frosty mod manager nem indítja el a játékot Windows 10 rendszerben. Ha nehézségei vannak a segédprogram Frosty mod kezelőként való használatában, nem nyílik meg, vagy a Frosty mod manager összeomlik, próbálja ki a következőben említett módszereket: ez a cikk. Ne felejtse el feladni javaslatait, és felteheti kérdéseit a megjegyzések részben.

  A Focus Assist for Gaming engedélyezése Windows 10 rendszeren