Hogyan válthat PayPal-fiókot üzletiről személyesre

A PayPal egy online fizetési rendszer, amely könnyen elérhetővé és biztonságossá teszi az online tranzakciókat. A PayPal megbízható biztonságával pénzt küldhet vagy fogadhat másoktól, és fizethet online vásárlásaiért. Banki megoldásokat is kínál mind az ügyfelek, mind a vállalkozások számára. E két számlatípust szem előtt tartva felmerülhet a kérdés, hogyan változtathat PayPal-fiókot üzletiről személyesre? Erre a kérdésre más kérdésekkel is választ kap, mint például: hogyan lehet visszaminősíteni a PayPal-fiókot és frissíteni a PayPal-fiókot? Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megoldja kérdéseit.

Hogyan válthat PayPal-fiókot üzletiről személyesre

Ha PayPal-fiókját üzletiről személyesre szeretné módosítani, kérő e-mailt kell küldenie a PayPal ügyfélszolgálati csapatának. Olvassa el a cikket tovább, hogy megtalálja és végrehajtsa a felsorolt ​​lépéseket.

Mi a különbség a PayPal személyes és az üzleti számla között?

Ebben a gyorsan digitalizálódó világban a szolgáltatásokat a felhasználói preferenciák szerint kell testre szabni. A PayPal pedig a számlatípusok megkülönböztetésével nyújt ilyen lehetőségeket felhasználóinak.

PayPal személyes számla:

 • Ahogy a neve is sugallja, a PayPal Personal személyes használatra alkalmas, és tökéletes, ha pénzt szeretne küldeni családjának és barátainak, vagy online vásárolni szeretne digitális üzletekben és piactereken.
 • Ha a felhasználó egyéni szakember, a fiók az ő üzleti igényeit is kielégíti. Lehetővé teszi áruk és szolgáltatások értékesítését, és praktikus a művészek és a szabadúszók számára.
 • A belföldi tranzakcióknál fizetési díj nem merül fel.
 • Ez egy alapértelmezés szerint a PayPal szolgáltatásra való első regisztrációkor adott fiók.
 • A személyes számla nem támogat sok fizetési lehetőséget.

PayPal üzleti számla:

 • A PayPal Business rendelkezik a személyes fiók által biztosított összes lehetőséggel és szolgáltatással, a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak bevonására szolgáló funkciókon kívül.

 • Lehetővé teszi, hogy üzleti webhelyét e-kereskedelmi portálként használják. Így egyszerűbbé teheti az online vásárlást ügyfelei számára.
 • Lehetővé teszi számlák küldését és fogadását, valamint előfizetési szolgáltatások beállítását. Ezzel a számlatípussal ügyfelei egyetlen nagy tranzakcióval regisztrálhatnak ismétlődő szállítmányokra. Lehetővé teszi számlák készítését is a PayPal felület segítségével.
 • Az üzleti fiók létrehozásával számos egyéb üzleti eszközhöz és előnyhöz juthat segítségül.
 • Az üzleti számla akár belföldi tranzakciók esetén is tarifát számít fel.
 • Hosszabb ideig tart a beállítás, és nehéz visszaminősíteni.

Honnan tudhatom, hogy a PayPal-fiókom üzleti vagy személyes?

A PayPal funkciókat és személyre szabást biztosít a felhasználók igényei szerint. A felhasználó kétféle PayPal-fiókot választhat, azaz az üzleti és a személyes fiókot. A platform felülete a fiók típusától függően változik, és ennek függvényében számos funkció és szolgáltatás eltávolításra vagy hozzáadásra kerül.

1. Nyissa meg a PayPal bejelentkezési oldalát az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be PayPal-fiókjába e-mail-címmel és jelszóval.

2. Most kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban, az ábra szerint.

3. Ha a Fiókbeállítások alatt a Konvertálás üzleti fiókká lehetőséget látja, akkor Ön jelenleg személyes fiókot használ.

Hogyan változtassuk meg a PayPal-fiók típusát üzletiről személyesre?

Nincs manuális módja annak, hogy az üzleti fiókot visszaminősítse személyes fiókká. Vegye fel a kapcsolatot a PayPal ügyfélszolgálatával, majd kövesse a szükséges lépéseket a visszaminősítési eljárás eléréséhez. Az alábbiakban ismertetjük az üzleti fiók személyes fiókká történő visszaállításának eljárását:

1. Nyissa meg a PayPal bejelentkezési oldalát az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be PayPal Business fiókjába e-mail címmel és jelszóval.

2. Görgessen le az oldalon, és kattintson a gombra KAPCSOLATBA LÉPNI opciót, az ábrán látható módon.

3. A Súgó oldalon kattintson az Üzenetközpont lehetőségre, az ábra szerint.

4. Új lekérdező üzenet létrehozásához kattintson az Új üzenet opcióra.

5. Kattintson a Fiókprofil és a beállítás lehetőségre a listából.

6. Most kattintson a Fiók frissítése vagy visszaminősítése lehetőségre.

7. Végül írja be részletes kérését az Üzenet mezőbe, majd kattintson az E-mail küldése gombra.

Hogyan változtathatom meg fióktípusomat a PayPal-on?

PayPal-fiókja típusát egyedül nem módosíthatja. A fióktípus megváltoztatásához kapcsolatba kell lépnie a PayPal ügyfélszolgálatával. Ha üzleti fiókját személyesre szeretné módosítani, és ehhez segítségre van szüksége, olvassa el és kövesse a fent említett lépéseket.

Hogyan lehet visszaminősíteni a PayPal üzleti fiókot?

Nem könnyű leminősíteni egy PayPal üzleti fiókot, mivel erre nincs manuális mód. Ehhez tudnia kell, hogyan válthat PayPal fiókot üzletiről személyesre az ügyfélszolgálat segítségével. Az alábbiakban ismertetjük a PayPal-fiók leminősítésének lépésenkénti módszerét:

1. Nyissa meg a PayPal Bejelentkezés oldalt az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be PayPal Business fiókjába e-mail címével és jelszavával.

2. Görgessen le az oldalon, és kattintson a gombra KAPCSOLATBA LÉPNI opciót, az ábrán látható módon.

3. Kattintson az Üzenetközpont lehetőségre a Súgó oldalon.

4. Kattintson az Új üzenet opcióra.

5. Kattintson a Fiókprofil lehetőségre, és válassza a Beállítás > Fiókbeállítások frissítése vagy visszaminősítése lehetőséget.

6. Ezután írja be a részletes problémát az Üzenet mezőbe, és kattintson az E-mail küldése gombra. A PayPal ügyfélszolgálati csapata hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a PayPal-fiók visszaminősítési kérelmével kapcsolatban.

Az e-mail elküldése után további eljárásokat kell végrehajtani.

 • Ha a PayPal ügyfélszolgálat válaszol, bizonyos dokumentumok benyújtásával igazolnia kell a hitelesítő adatait. Ezután a kérelmet feldolgozzuk, és a visszaminősítési folyamat sikeresen befejeződik.
 • Ha nem válaszolnak, próbálkozzon más ügyfélszolgálatokkal, amelyeket a PayPal ügyfélszolgálati oldalán az Egyéb kapcsolatfelvételi módok részben említettek, az alábbiak szerint.

Hogyan válthatom vissza a vállalkozásom profilját a személyes fiókomra? Hogyan változtathatom meg a fiókomat üzletiről személyesre?

Vállalati fiókját visszaállíthatja személyesre, ha kapcsolatba lép a PayPal ügyfélszolgálatával. Nincs manuális módja annak, hogy az üzleti fiókot visszaminősítse személyessé.

1. Nyissa meg a PayPal bejelentkezési oldalát az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be PayPal Business fiókjába e-mail címmel és jelszóval.

2. Görgessen le az oldalon, és kattintson a gombra KAPCSOLATBA LÉPNI opciót, az ábrán látható módon.

3. Kattintson az Üzenetközpont > Új üzenet > Fiókprofil elemre, és állítsa be a beállításokat.

4. Kattintson a Fiók frissítése vagy visszaminősítése lehetőségre.

5. Írja be részletes problémáját az Üzenet mezőbe, majd kattintson az E-mail küldése gombra.

Hogyan frissíthetek PayPal személyes fiókot?

A PayPal személyes fiókjának üzleti számlára frissítése számos előnnyel járhat kereskedelmi és szakmai szempontból. Számos exkluzív szolgáltatás csak PayPal Business fiókon keresztül érhető el. Kövesse tehát a következő lépéseket, hogy átváltson az üzleti fiókra a PayPal személyes fiókjából.

1. Nyissa meg a PayPal bejelentkezési oldalát az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be személyes PayPal-fiókjába e-mail-címmel és jelszóval.

2. Most kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban, az ábra szerint.

3. Kattintson az Átalakítás üzleti fiókká elemre a Fiókbeállítások alatt, az ábra szerint.

4. Válassza ki a kívánt üzlettípust a listából. Ebben az esetben egyéni lesz.

5. A kijelölés után kattintson a Küldés gombra.

6. Most írja le vállalkozását a vállalkozással kapcsolatos adatok megadásával, majd kattintson a Küldés gombra az alábbiak szerint.

7. A folyamat végén az Ön személyes fiókja át lesz kapcsolva Üzleti fiókra.

Mi történik, ha bezárom a PayPal üzleti számlámat?

PayPal Business fiókjának lezárásakor a PayPal automatikusan törli a sorban lévő függőben lévő tranzakciókat, és Ön elveszíti a beváltási kódokhoz kapcsolódó egyenlegeket. A PayPal bezár minden kapcsolatot a fiókjával, és Ön visszatér a szokásos ügyfélévé. Ezenkívül nem fog tudni hozzáférni semmilyen személyre szabáshoz, még akkor sem, ha új PayPal-fiókot hoz létre.

Hogyan távolíthatom el a vállalkozásomat a PayPalról?

A Business fiók törlése minden felhasználói adatot eltávolít a PayPalból, például a tranzakciós előzményeket, mivel ez különbözik a fiók deaktiválásától. Kövesse az alábbi lépéseket az üzleti fiók PayPal szolgáltatásból való eltávolításához.

Megjegyzés: Miután bezárta PayPal-fiókját, nem tudja megnyitni és használni ezt a fiókot. Ezenkívül nem fogja látni az adott fiók tranzakciós előzményeit.

1. Nyissa meg a PayPal bejelentkezési oldalát az asztali böngészőjében, és jelentkezzen be PayPal Business fiókjába e-mail címmel és jelszóval.

2. Most kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban, az ábra szerint.

3. Most kattintson a Fiók bezárása lehetőségre a Fiókbeállítások részben.

4. Végül kattintson a Fiók bezárása gombra a következő üzenethez: Biztosan bezárja a fiókot? a törlési folyamat megerősítéséhez.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan válthat PayPal-fiókot üzletiről személyesre. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Ossza meg velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.

  A at és kötegelt használata Linuxon a parancsok ütemezéséhez