Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram-fiókot

Az Instagram manapság az egyik leginkább növekvő közösségi média platform. Sok influencernek segített felépíteni közösségét az interneten. Ennek ellenére, ha fiókját törlik, az nagy káosz lesz sokuk számára. Tehát ez a cikk segít megtudni, hogy lehetséges-e a törölt Instagram-fiók vagy akár a véglegesen törölt Instagram-fiók visszaállítása.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram-fiókot

A véglegesen törölt Instagram-fiókot semmiképpen sem tudja megszerezni, és még az Instagram sem tud segíteni a fiók visszaszerzésében. A törölt Instagram-fiókot azonban a törléstől számított 30 napon belül helyreállíthatja a cikkben később említett lépésekkel.

Mi történik, ha egy Instagram-fiókot törölnek?

Amikor egy Instagram-fiókot törölnek:

  • A fiókkal kapcsolatos összes információ törlődik az Instagram szervereiről.
  • Az összes fotó, videó, tekercs és egyéb média véglegesen törlődik a fiókból.
  • Ezenkívül az összes követőt eltávolítjuk, a kedveléseket és megjegyzéseket pedig töröljük.

Megjegyzés: Az összes fent említett adathordozó véglegesen törlődik, és semmiképpen sem állítható vissza.

  Keresse meg a legjobb hashtageket téma szerint Instagram-fotóihoz [Paid]

Miért kell egy hónap az Instagram-fiók törléséhez?

Az Instagram erős törlési folyamattal rendelkezik. A fiók törlése után semmiképpen sem szerezheti vissza. Tehát az Instagram 30 napot ad a törlési folyamat megkezdése után. Ha ebben az időszakban meggondolja magát, újra bejelentkezhet, és megmentheti fiókját a végleges törléstől.

Az Instagram törlésekor az üzeneteid törlődnek?

Nem, ami az alkalmazástörlést illeti, egyetlen médiatartalma sem törlődik, beleértve az üzeneteket, fényképeket, tekercseket és videókat, ha eltávolítja az alkalmazást Android-eszközéről. De ha véglegesen törli Instagram-fiókját, akkor az üzenetek és az összes többi adathordozó örökre törlődik, és semmiképpen sem állítható vissza.

Mit látnak a követőid, amikor törlöd az Instagramot?

Ha az alkalmazás törléséről beszélünk, a követőinél nem lesz változás. Továbbra is láthatják az Ön fiókját és a rajta közzétett médiát. De ha véglegesen törölte Instagram-fiókját, követői nem fognak tudni rákeresni a fiókjára az Instagramon, és így nem láthatják a feltöltött médiát sem.

Visszaállíthatom a törölt Instagram-fiókomat?

Igen, a törlési folyamatot követő 30 napon belül helyreállíthatja Instagram-fiókját. Sajnos nem tudja megszerezni véglegesen törölt Instagram-fiókját, és még az Instagram sem tud segíteni a fiók visszaszerzésében.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram-fiókot?

Kövesse az alábbi lépéseket a törölt Instagram-fiók helyreállításához, ha az alkalmazást is eltávolította:

1. Nyissa meg a Play Áruház alkalmazást eszközén.

2. Keresse meg az Instagram kifejezést a keresősávban, és érintse meg a Telepítés gombot.

3. Ezután nyissa meg az alkalmazást.

4. Érintse meg a Bejelentkezés gombot, és adja meg bejelentkezési adatait a fiókjába való bejelentkezéshez. Fiókja azonnal helyreáll.

  Töltsön le Instagram fotókat és videókat számítógépére

Hogyan lehet visszaállítani a véglegesen törölt Instagram-fiókot?

Ha fiókját véglegesen törölték, ami azt jelenti, hogy a törlés után 30 nap telt el, akkor nincs mód a véglegesen törölt Instagram-fiók helyreállítására. Még az Instagram támogatási csapata sem tudja visszaküldeni Önnek. Ha továbbra is használni szeretné az Instagram platformot, új Instagram-fiókot kell létrehoznia.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram-fiókot jelszó nélkül?

Ha most törölte Instagram-fiókját, és a törölt Instagram-fiókot a törléstől számított 30 napon belül vissza szeretné állítani, de elfelejtette jelszavát, kövesse az alábbi lépéseket a visszaállításához:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.

2. Érintse meg a Bejelentkezés opciót.

3. Ezután érintse meg a Segítség kérése a bejelentkezéshez elemet.

4. Írja be felhasználónevét, e-mail címét vagy telefonszámát a mezőbe, és érintse meg a Tovább gombot, az ábrán látható módon.

5. Ha fiókját nem törölték véglegesen, három lehetőséget fog látni:

  • Küldjön e-mailt
  • Küldj SMS-t
  • Jelentkezz be facebookal

Koppintson ezek közül az Ön számára elérhető egyikre.

6A. Ha megérinti az E-mail küldése opciót, egy jelszó-visszaállítási hivatkozást tartalmazó e-mailt küldünk Önnek a regisztrált e-mail azonosítójára.

6B. Ha megérinti az SMS küldése lehetőséget, a rendszer szöveges üzenetben elküldi Önnek az ellenőrző kódot. Meg kell adnia az Instagram alkalmazásban, és máris bejelentkezhet.

6C. Ha megérinti a Bejelentkezés Facebookkal elemet, akkor meg kell adnia az Instagram-fiókjával összekapcsolt Facebook-fiókjának bejelentkezési adatait.

Az Instagram fiókomat deaktiválták. Lépjen kapcsolatba a Súgóközponttal!

Ha az Instagram deaktiválja a fiókját, akkor bejelentkezéskor megjelenik egy lehetőség, amellyel fellebbezést nyújthat be azzal kapcsolatban, hogy az Instagram tévedésből törölte fiókját. Ebben az esetben fiókját újra ellenőrizzük. Ha úgy tűnik, hogy hibás, akkor deaktiválva marad. Olvassa el az Instagram közösségi irányelveit is, mielőtt újbóli ellenőrzésért fellebbezne.

  Az Instagram törlése és deaktiválása: lépésről lépésre

Újraaktiválhatom Instagram-fiókomat 1 év után?

Igen, ha ideiglenesen letiltotta Instagram-fiókját, egy év múlva is újraaktiválhatja. Ugyanennek nincs időkorlátja.

Hogyan aktiválhatom újra az Instagram-fiókomat a törlés után?

Itt három feltétel van:

  • Ha ideiglenesen letiltotta Instagram-fiókját, megadhatja bejelentkezési adatait az Instagram bejelentkezési oldalán, hogy bármikor újraaktiválja fiókját.
  • Az Instagram törlési szabályzata szerint a törlési folyamat után 30 nap áll rendelkezésére, hogy újra bejelentkezzen. Ha kihagyja ezt az időszakot, nincs mód a fiók visszaszerzésére. A fiók örökre eltűnik.
  • Ha az Instagram deaktiválta a fiókodat, mert megsérted a közösségi irányelveket, akkor meg kell várnod a fiók inaktiválásának időtartamát. Mondjuk 30 nap. Ezután csak 30 nap elteltével kaphatja vissza fiókját.

Hány jogsértés kell ahhoz, hogy kitiltsák az Instagramról?

Az Instagram alapvetően 3 figyelmeztetést küld a fiókodnak, ha megsérted a közösségi irányelveket. Ha 2 figyelmeztetés után sem hajtja végre a szükséges módosításokat, fiókja törlődik vagy inaktiválva lesz a szabálysértési tevékenységeitől függően.

Mennyi ideig tartja letiltva a fiókomat az Instagram?

Az Instagram újraaktiválási szabályzata nagyon szigorú. Körülbelül 1 héttől 1 hónapig letilthatják fiókját.

***

Reméljük, megtanulta, hogyan állíthatja vissza a törölt Instagram-fiókot. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Ossza meg velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.