Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat

A Netflix, Inc. amerikaiak által üzemeltetett produkciós és streaming szolgáltatás. 1997-ben alapította Reed Hastings és Marc Randolph a kaliforniai Scotts Valley-ben, és kereskedelmi megállapodások révén filmek és TV-műsorok könyvtárát kínálja a független munkáik, a Netflix Originals néven. A Netflix-kompatibilis eszközök listáján szerepelnek tévék, set-top boxok, táblagépek, okostelefonok, hordozható médialejátszók, Blu-ray lejátszók, játékkonzolok és virtuális valóság fejhallgatók. A Netflix internetböngészőn vagy alkalmazáson keresztül elérhető ezeken az eszközökön. Ha választ keres a Netflix-szel kapcsolatos gyakori kérdésekre, például hogyan törölhetem Netflix-fiókomat és Netflix-tagságomat, akkor jó helyen jár! Válaszokat kap ezekre a kérdésekre, valamint a Netflix ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvétel és a Netflix-fiók alapos törlésének módszereit.

Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat

Olvasson tovább, hogy részletesen elmagyarázza a Netflix-fiókom megszüntetésének lépéseit, a jobb megértés érdekében hasznos illusztrációkkal.

Könnyű lemondani a Netflixet?

Igen, ez nagyon egyszerű. Számos lehetőség közül választhat a Netflix-fiókja és az előfizetései kezelésében. A lépések többé-kevésbé ugyanazok, akár böngészőt, akár mobilalkalmazást használ.

Bármikor lemondhatom a Netflix-előfizetésemet?

Igen. Netflix-előfizetését bármikor felmondhatja, de ez nem garantálja a kártérítést. A Netflix Általános Szerződési Feltételei a számlázási ciklus végéig védik a nézettséget. A fel nem használt szolgáltatásokért nincs lehetőség visszatérítésre.

A Netflix szerint 2022 harmadik negyedévét követően világszerte több mint 100 millió család osztotta meg fiókjának hitelesítő adatait. 2022. július 20-án kiderült, hogy a Netflix hirdetési szintje 2023-ban debütál, de nem fogja tartalmazni a teljes katalógust. 60 Netflix Originals volt a könyvtár azon 5,1%-a között, amely nem volt elérhető a Netflix US indulásakor.

  Hozzon létre vendégfiókot iPhone-ján a GuestMode segítségével

Hogyan mondhatja le a Netflix előfizetését?

A Netflix-előfizetés lemondásához kövesse az alábbi lépéseket.

1. Látogassa meg a Netflix webhely böngészőjében, és jelentkezzen be fiókjába a fiók hitelesítő adataival.

2. Vigye a kurzort a profil ikonjára, és kattintson a Fiók elemre.

3. A TAGSÁG ÉS SZÁMLÁZÁS részben kattintson a Tagság megszüntetése lehetőségre.

4. Ha szeretné, jelölje be a jelölőnégyzetet, hogy megkapja a Netflixről szóló összes hírt, majd kattintson a Lemondás befejezése gombra.

Hogyan lehet lemondani a Netflix előfizetést telefonon?

Sok olyan felhasználó számára, aki szereti nézni a Netflix-műsorokat a telefonján, a tagság megszüntetése nem különbözik attól, hogy ezt böngészőben tenné. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket a tagság megszüntetéséhez telefonon:

1. Nyissa meg a Netflixet az eszközén Android vagy iOS eszközt, és jelentkezzen be fiókjába.

2. A kezdőképernyőn érintse meg profilja ikonját a jobb felső sarokban a Netflix-fiókom megszüntetéséhez.

3. Érintse meg a Fiók elemet az alábbi lehetőségek közül.

4. Húzza lefelé az ujját, és érintse meg a Tagság törlése elemet.

5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, majd a Lemondás befejezése parancsot.

Hogyan mondhatom le a Netflix-tagságomat?

Bár a törlést nem hajthatja végre az asztali alkalmazáson keresztül, ellenőrizheti fiókbeállításait. A Netflix-előfizetés lemondásához a fent említett utasításokat kell követnie.

Hogyan mondhatom le a Netflix-emet és hagyhatom abba a fizetést?

A lemondás megerősítése után továbbra is hozzáférhet a Netflixhez, amíg el nem éri a számlázási dátumot. A havi 9,99 dollártól kezdődően a Netflix csomagok akár 19,99 dollárig is felmennek, ha Ultra HD tartalmat és előfizetésenként több fiókot szeretne. Nem számít, melyik csomagot választja, a Netflix akkor is elérhető lesz az Ön számára, ha lemondja tagságát. A próbaüzemet még a költés előtt befejezheti, ha le szeretné állítani a Netflixet, mert a Netflix nem téríti vissza az egyszer elköltött összeget. Lássuk a Netflix-előfizetés lemondásának lépéseit:

1. Navigáljon a Netflix webhely a böngészőjében.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve fiókjába.

  Javítsa ki a Roku 018-as hibakódot

2. Vigye a kurzort a profil ikonjára, és kattintson a Fiók elemre.

3. Ezután kattintson a Tagság törlése gombra.

4. Most válassza a Lemondás befejezése lehetőséget.

Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat a TV-n? Hogyan lehet törölni a Netflixet a tévében?

Sajnos nem törölheti közvetlenül a Netflix-fiókját a tévén keresztül. De navigálhat a Netflix-fiókjához egy PC-böngészőn keresztül, és a fent említett lépések segítségével törölheti a fiókot.

Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat?

Nincs közvetlen folyamat a Netflix-fiók megszüntetésére. Lemondhatja a tagságokat, módosíthatja a terveket, frissítheti a profilokat, valamint megoszthatja azokat másokkal. Ha szeretnéd véglegesen törölje fiókját, ez teljesen más folyamatot igényelne. Fiókja az aktuális számlázási ciklus után megszűnik, ha egyszerűen követi az általunk korábban megadott utasításokat. Tíz hónap elteltével a törölt Netflix-fiókokat azonnal eltávolítják. A Netflixhez a regisztrált e-mail címed használatával kell kapcsolatba lépned [email protected] ha úgy döntött, hogy megszünteti Netflix-fiókját.

Először is le kell mondania Netflix-fiókjának jelenlegi előfizetési tervét. Ehhez olvassa el és kövesse a fent említett lépéseket.

A Netflix-előfizetés lemondását követően küldjön egy e-mailt a fiók törlésére vonatkozó kéréssel a következő lépések segítségével:

1. Nyissa meg a Netflix-fiókjához kapcsolódó e-mail fiókot.

2. Ezután írjon e-mailt.

3. Küldje el ezt az e-mailt a következő címre: [email protected] megkéri őket, hogy töröljék fiókját, és említsék meg az okot is.

Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat a telefonomon?

Ami a mobileszközöket illeti, az előfizetési csomagok módosításához vagy módosításához szükséges beállítások többé-kevésbé azonosak. A mobilalkalmazásban azonban megtalálhatja a lehetőséget a Netflix-fiók közvetlen törlésére az alábbi lépések végrehajtásával:

Megjegyzés: Mielőtt megpróbálná törölni a fiókot, győződjön meg arról, hogy lemondta Netflix-előfizetését. A Netflix-előfizetés lemondásának lépéseit a korábbi fejlécekben találja.

1. Nyissa meg a Netflix alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a profil ikont > Fiók.

3. Csúsztassa ujját lefelé, és érintse meg a Fiók törlése elemet.

4. Erősítse meg személyazonosságát a képernyőn megjelenő utasítások segítségével, hogy törölje Netflix-fiókját a telefonról.

Hogyan lehet törölni a Netflix fiókot?

A fent említett lépések végrehajtásával törölheti Netflix-fiókját.

Hogyan törölhetem a Netflix-fiókomat iPhone-on?

A Netflix-fiók törlése iOS-eszközön, például iPhone-on, némileg másképp történhet, mint az Android-eszköz használata esetén szükséges lépések.

  Hogyan nézhet Netflixet online barátaival

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.

2. Érintse meg a sajátját Apple azonosító a tetejéről.

3. Érintse meg az Előfizetések opciót.

4. Keresse meg és érintse meg a Netflix-előfizetést.

5. Ezután érintse meg az Előfizetés törlése gombot.

Hogyan lehet törölni a Netflix-fiókot jelszó nélkül?

A lemondás megerősítéséhez nem feltétlenül kell megadnia jelszavát, kivéve, amikor bejelentkezik Netflix-fiókjába. A mobilalkalmazásban megkérheti személyazonosságának megerősítését SMS-ben, e-mailben vagy Fizetési részletekben. De az alkalmazás használata nélkül is lemondhatja a Netflix-fiók előfizetését a fent említett lépések segítségével, hogy elkerülje a jelszó használatát minden szakaszban.

Milyen számot hívjak a Netflix lemondásához?

Hívhatja az 1-800-585-8018-as telefonszámot, ha kérdéseket szeretne feltenni fiókjával vagy egyéb kérdéseivel.

Hogyan léphet kapcsolatba a Netflix ügyfélszolgálatával a fiók megszüntetéséhez?

Lássuk a lépéseket a Netflix ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez a fiók megszüntetéséhez:

1. A tiédtől Netflix fiókkattintson a profil ikonra > Súgó.

2. Görgessen le, és kattintson az ÉLŐ CSEVESEN INDÍTÁSA lehetőségre.

3. Válassza a Mondja el, mi a problémája lehetőséget.

4. Írja be a problémát, és válassza a Csevegés ügynökkel lehetőséget.

5. Kérje meg az ügynököt Netflix-fiókja megszüntetésére.

6. Kövesse az ügynök utasításait.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan törölhetem Netflix-fiókomat és Netflix-tagságomat. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.