A YouTube Premium ingyenes próbaverziójának lemondása

A YouTube-nak van egy ingyenes és fizetős verziója a hasznosabb funkciói iránt érdeklődők számára. A 2014-ben Music Key néven bemutatott YouTube Premium, amelyet később YouTube Red névre kereszteltek, mielőtt 2018-ban újraindult volna, számos fantasztikus funkcióval bővíti a Google tulajdonában lévő videóplatformot. A YouTube egyhónapos ingyenes próbaverziót is kínál a Premium-tagsághoz, ha meg akarja szerezni a kezét. Ön már YouTube-felhasználó, aki előfizetett a YouTube Premium ingyenes próbaverziójára, és azon tűnődik, hogyan mondhatja le a YouTube Premium ingyenes próbaverzióját? És hogyan tudom megszüntetni a YouTube-előfizetésemet? Ezt a cikket a végéig el kell olvasnod, hogy megtudd, hogyan mondhatod le a YouTube Premium korai szakaszát, és hogyan mondhatod le a YouTube Music Premium ingyenes próbaverzióját.

A YouTube Premium ingyenes próbaverziójának lemondása

Olvasson tovább, és találja meg azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák, hogyan lehet lemondani a YouTube Premium ingyenes próbaverzióját, és hasznos illusztrációkat is találhat a jobb megértés érdekében.

A YouTube Premium díjat számít fel az ingyenes próbaidőszak után?

Igen. A YouTube egyhónapos próbaidőszakot kínál Premium-tagságára, amelynek során további funkciókhoz is hozzáférhet, mint például a hozzáadott videók streamelése, a korlátlan letöltések, és egy hónapig offline zenehallgatás. Az ingyenes próbaidőszak lejárta után a YouTube automatikusan Premium-tagsággá alakítja az ingyenes próbaidőszakot, és megterheli a YouTube-on megadott fizetési móddal. De lehetősége van lemondani az ingyenes próbaidőszakot, hogy elkerülje a költségeket.

  Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus lejátszású miniatűr előnézetet a YouTube-on

Miért számolt fel a YouTube egy ingyenes próbaidőszakot?

Ha nem mondtad le a YouTube ingyenes próbaidőszakát egy hónap előtt, a YouTube Premium-tagság ingyenes próbaidőszaka azonnal Premium-előfizetéssé válik, és a megadott fizetési módot. Azonban lehetősége van arra, hogy befejezze az ingyenes próbaidőszakot, hogy ne kelljen fizetnie.

Lemondhatod a YouTube Premium ingyenes próbaverzióját?

Igen, bármikor lemondhatod a YouTube Premium ingyenes próbaverzióját. Ha lemondod az ingyenes YouTube Premium próbaidőszakot, a próbaidőszak végén a próbatagság nem válik fizetős előfizetéssé. Az olyan prémium funkciókhoz való hozzáférés, mint a kiegészítők nélküli videostreamelés, a korlátlan letöltések és a zeneszámok offline hallgatása, a próbaidőszak lejártáig megmarad.

Mi történik, ha idő előtt lemondok a YouTube Premiumról?

Ha YouTube Premium-előfizetésed idő előtt megszűnik, a továbbiakban nem szerepelsz a YouTube feliratkozói listáján, és nem számlázunk ki a következő számlázási ciklusért. A prémium funkcióinak, például a kiegészítők nélküli videó streamelésnek, a korlátlan letöltéseknek és a zene hozzáadása nélküli offline hallgatásának azonban a következő számlázási ciklusig érvényesnek kell lennie, mivel Ön már fizetett erre az időszakra.

Miért nem tudom lemondani a YouTube-tagságomat?

Számos felhasználó szembesül YouTube-tagságuk lemondásával kapcsolatos problémákkal. A probléma fő oka a következő lehet:

  • Hibák vagy hibák az alkalmazásban vagy a webhelyen
  • Rossz/nincs internetkapcsolat
  • A YouTube szerverek leálltak
  • Elavult YouTube alkalmazás
  • Sérült a YouTube alkalmazás gyorsítótára és adatai

Miért nem tudom lemondani a Youtube Premium szolgáltatásomat?

Előfordulhat, hogy a YouTube alkalmazást vagy webhelyet üzemelteted, hogy instabil internetkapcsolat mellett lemondd a Premiumot. Ezenkívül az elavult YouTube alkalmazás hibákat és hibákat okozhat, és eltárolja a sérült gyorsítótárat vagy adatokat, hogy sikertelenül próbálkozzon a Premium törlésével.

Hogyan lehet lemondani a YouTube ingyenes próbaverzióját? Hogyan mondhatom le a YouTube ingyenes próbaverziómat? Hogyan lehet lemondani a Youtube Premium ingyenes próbaverzióját?

A YouTube Premiummal a felhasználók korlátlanul férhetnek hozzá videóletöltések, YouTube Premium Music és hirdetésmentes tartalom. Ezek a szolgáltatások azonban nem ingyenesek, ahogy az a legtöbb előfizetéses szolgáltatás esetében is. De a jó rész az, hogy a YouTube egy hónapos ingyenes YouTube Premium próbaverziót kínál. Ez az előfizetés azonban minden számlázási ciklus után megismétlődik. Tehát, ha szeretné lemondani a Premium szolgáltatást az ingyenes próbaidőszak után, vagy a jövőben kerülni szeretné ezt, itt található egy útmutató arról, hogyan mondhatja le a YouTube ingyenes próbaverzióját vagy a YouTube Premium-előfizetést néhány egyszerű lépésben.

  Az adblock használata a YouTube-on [Chrome]

Megjegyzés: Ha az előfizetést sikeresen lemondták, a következő számlázási ciklusért nem számlázunk ki. A prémium előnyeinek azonban a következő számlázási ciklusig fenn kell tartaniuk.

I. lehetőség: Webböngésző használata

1. Látogassa meg a YouTube webhely a böngészőjében.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve fiókjába.

2. Kattintson a profil ikonjára a képernyő jobb felső sarkában.

3. Ezután kattintson a Vásárlások és tagságok lehetőségre.

4. Kattintson a Tagság kezelése elemre a Tagságok részben.

5. Kattintson a KIKAPCSOLÁS gombra az ingyenes próbaidőszak mellett.

6. Ezután kattintson az előugró ablakban a TOVÁBB MÉGSE gombra.

7. Válassza ki az ingyenes próbaidőszak lemondásának kívánt okát, és kattintson a KÖVETKEZŐ gombra.

8. Végül kattintson az IGEN, MÉGSEM gombra a megerősítést kérő felugró ablakban.

II. lehetőség: A YouTube alkalmazás használata

1. Nyissa meg a YouTube alkalmazást Android vagy iOS eszköz.

2. Most érintse meg profilja ikonját a jobb felső sarokban.

3. Érintse meg a Vásárlások és tagságok menüpontot.

4. Érintse meg a Prémium tagság elemet a Tagságok részben.

5. Ezután érintse meg a Tagság megszüntetése lehetőséget az ingyenes próbaverzió befejezési dátuma mellett.

6. Érintse meg a Tovább gombot a törlés folytatásához.

7. Végül válassza ki az ingyenes próbaidőszak törlésének kívánt okát, majd érintse meg a PREMIUM TÖRLÉSE gombot a művelet megerősítéséhez.

Remélhetőleg ennek az egyszerű, de kiterjedt útmutatónak a nyomán megtanultad a YouTube Premium ingyenes próbaidőszakának lemondásának lépéseit.

Hogyan mondhatom le a YouTube Premium iOS ingyenes próbaverzióját? Hogyan mondhatom le a YouTube Premium ingyenes iPhone-próbaverzióját?

Ha Ön iOS-felhasználó, és azon gondolkodik, hogyan fejezze be YouTube-előfizetését, ennek folyamata kissé eltérő lesz. Ennek az az oka, hogy iPhone használatakor nem fizet elő közvetlenül a YouTube-ra. Ehelyett a következőn keresztül kell lemondania App Store alkalmazás iPhone-ján vagy bármely más iOS-eszközön. Íme egy útmutató arról, hogyan mondhatja le néhány egyszerű lépéssel a YouTube prémium ingyenes próbaverzióját az iOS App Store-ból.

  A YouTube teljes képernyőjének nem működő Windows 10 rendszerben történő javítása

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.

2. Érintse meg a sajátját Apple azonosító a tetejéről.

3. Érintse meg az Előfizetések opciót.

4. Keresse meg és koppintson a YouTube Premium előfizetésre.

5. Ezután érintse meg az Előfizetés törlése gombot.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak a követésével sikeresen lemondtad a YouTube Premium ingyenes próbaverzióját iOS-eszközön.

Hogyan mondhatom le a YouTube Premiumot telefonon?

Kövesse az előző címsorokban említett módszereket, hogy megtudja, hogyan mondhatja le sikeresen a YouTube Premium szolgáltatást telefonján.

Hogyan fejezhetem be a YouTube-előfizetésemet?

Íme egy útmutató arról, hogyan fejezheti be a YouTube-előfizetést néhány egyszerű lépésben.

1. Indítsa el a YouTube alkalmazást a telefonján, és koppintson a jobb felső sarokban lévő profil ikonra.

2. Ezután érintse meg a Vásárlások és tagságok elemet.

3. Érintse meg a Prémium tagság > Tagság megszüntetése elemet.

4. Ezután érintse meg a Tovább gombot a törlés folytatásához.

5. Végül válassza ki az ingyenes próbaidőszak törlésének kívánt okát, és érintse meg a PREMIUM TÖRLÉSE gombot a művelet megerősítéséhez.

Hogyan lehet lemondani a Youtube Music Premium ingyenes próbaverzióját Androidon?

Ha előfizetsz a YouTube Music ingyenes próbaverziójára, megvásárolod az ingyenes YouTube próba-előfizetést. Ha pedig most szeretné lemondani előfizetését a költségek elkerülése érdekében, a fent említett lépések segítségével lemondhatja a YouTube ingyenes próbaverzióját.

***

Reméljük, hogy ezzel az útmutatóval mindent tud a YouTube néven ismert online videostreaming szolgáltatási platformról. Reméljük, sikeresen válaszoltunk minden kérdésére, például a YouTube Premium ingyenes próbaverziójának lemondására. Bármilyen témával kapcsolatban nyitottak vagyunk bármilyen visszajelzésre, kérdésre és megjegyzésre. Továbbá nyugodtan javasolja, hogy következő blogunk melyik témáról szóljon.