Hogyan teszi lehetővé a Web Unlocker adatkinyerési útját

A webfeloldók olyan fejlett webkaparók, amelyek hatékonyan gyűjtik az adatokat a különböző webhelyekről, és modern funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek vállalkozása fejlesztésében.

Az üzleti adatok fontos inputot jelentenek az értékes ismeretek és a növekedési lehetőségek megtalálásához.

Az adatok kinyerése az internetről szükséges a hatékony marketinghez, amit elérhet a webfeloldókkal. Ha pedig manuálisan végez webkaparást, az sok időt és erőforrást emészt fel.

A webes feloldó használata nemcsak a hatékonyságot, a termelékenységet és a pontosságot javíthatja, hanem az adatkinyerési feladatok automatizálásával a siker felé is irányíthatja vállalkozását.

Ebben a cikkben a webkaparás fontosságáról fogok beszélni, és arról, hogy a webfeloldó hogyan segíti a hatékony adatkinyerést.

Mi az a webkaparás?

A webkaparás egy egyszerű és hatékony folyamat a webhelyekről származó strukturált adatok automatikus gyűjtésére. Ellentétben az adatok manuális kinyerésével, több idő ráfordításával, a webes lemásolás intelligens automatizálási technikákat használ millió, sőt milliárdnyi adat összegyűjtésére az internetről.

Az internetről származó adatok többsége HTML formátumú, strukturálatlan módon. A webes lekaparással adatokat bonthat ki, majd konvertálhat adatbázisban vagy táblázatban tárolt strukturált adatokká. Ezt tovább fogják használni különböző alkalmazásokban a stratégia megértéséhez és saját készítéséhez.

Sok vállalkozás és magánszemély webkaparást használ a webhelyeken nyilvánosan elérhető információk kinyerésére, hogy betekintést nyerjen és intelligens döntéseket hozzon. A webkaparás főbb felhasználási módjai közé tartozik a versenytársak elemzése, az árinformáció és -figyelés, a piackutatás, a hírek figyelése és a lead generálás.

A webkaparás kihívásai

Bár a webkaparás fontos technológia a konkrét adatok kinyerésében és összegyűjtésében, van néhány kihívása.

Botok

A webhelyek eldönthetik, hogy engedélyezik-e a webes scapers robotokat a kaparás céljára vagy sem. Sok olyan webhely van, amely nem teszi lehetővé a webkaparási folyamatot, mivel a legtöbb esetben a robotok lemerítik a szerver erőforrásait, miközben adatokat kaparnak le a webhelyről. Így közvetetten befolyásolja a webhely teljesítményét.

Gyakori szerkezeti változások

Az UI/UX jó előrehaladásának megőrzése és további funkciók hozzáadása érdekében a webhelyek rendszeres szerkezeti változtatásokon esnek át. A webkaparók kifejezetten a weboldal kódelemeihez képest vannak megírva a beállításkor. A gyakori változtatások megnehezítik a dolgokat, ami egyfajta nehézséget okoz a kaparóknak.

Bár minden szerkezeti változtatás nincs hatással a beállításra, néhány adatvesztéshez vezethet. Ezenkívül a webkaparók számára nehéz fenntartani a módosítások lapját, hogy aktívak maradjanak, amikor a felhasználó kivonja az adatokat.

Captchas

A captchák elsődleges célja, hogy valamilyen logikai problémák megjelenítésével különbséget tegyenek az emberek és a robotok között. Tehát az alapvető feladat a nem kívánt spam távoltartása. Captcha jelenlétében a scraperek által használt alapvető szkriptek nem működnek.

kitiltás

Amikor egy webkaparó bot többször küld párhuzamos kéréseket, vagy természetellenesen sok kérést ad, fennáll annak a lehetősége, hogy a bot átlépi az etikátlan és etikus webkaparás közötti vékony határt, és megjelölésre kerül. A webkaparónak elég okosnak kell lennie ahhoz, hogy szembesüljön az ilyen problémákkal azáltal, hogy a kaparási szabályok jobb oldalán marad, és eléri, amit akar.

  Hogyan alakítsd ki a szoba hangulatát intelligens világítással

Valós idejű adatlekopás

A valós idejű adatlegyűjtés sok vállalkozás számára fontos, hogy döntő betekintést nyerhessenek és jobb döntéseket hozzanak. Az ingadozó tőzsdei áraktól a változó termékárakig az adatok lekaparása segít tőkét szerezni vállalkozása számára.

A nagy adatkészletek beszerzése többletköltséget jelent, és az adatok alapján döntéseket hozni kihívást jelenthet. Így a valós idejű webkaparók a REST API-t használják az elérhető dinamikus adatok figyelésére és lekaparására. Ez azonban továbbra is kihívást jelent. Az adatok gondatlan selejtezése károsíthatja a webhelyet és az internetet, és negatívan befolyásolhatja vállalkozását.

Honeypot csapdák

A webhelytulajdonosok mézesedény-csapdát helyeznek el az oldalakon, hogy csapdába ejtsék az elemzőket. A csapdák olyan linkek lehetnek, amelyeket az elemzők láthatnak, de a hétköznapi emberek nem. Amikor egy elemző a csapdába kerül, a webhely a kapott információkat a kaparóbotok blokkolására használja.

Bejelentkezési követelmények

Időnként be kell jelentkeznie az oldalra, hogy megkapja az információkat. Miután elküldte bejelentkezési adatait, a böngésző cookie-értéket ad hozzá egy másik webhelyen futó kéréseihez. Ezen keresztül a webhely tudhatja, hogy Ön ugyanaz a személy, aki korábban bejelentkezett, és blokkolhatja Önt.

Hogyan segíthet a Web Unlocker?

A webes feloldó a webkaparó továbbfejlesztett változata. Segíti a digitális marketingeseket, adatelemzőket és internetes kutatókat, hogy kutatási célból elérjék a webhelyeket (még a blokkoltakat is). Feloldja az egész internetet, megkerülve a blokkokat, bane-okat, captchákat és korlátozásokat, miközben automatizálja a webkaparási folyamatot.

A nyilvános adatokhoz való hozzáférés a különböző szabályok szerint legális. A webes feloldót pedig a kaparási útvonal feloldására fejlesztették ki. A webes feloldóval egyszerűen csak kéréseket kell küldenie anélkül, hogy aggódnia kell a csapdák vagy blokkok miatt.

A webes feloldó a következőket teszi lehetővé:

 • Automatikusan lakossági IP-címet vagy adatközponti proxyt használ a botészlelő rendszerek megkerülésére
 • Lehetővé teszi, hogy webhelyek rendszeres felhasználójaként jelenjen meg
 • Megoldja a bejelentkezési problémákat
 • Hozzáfér a lokalizált tartalmakhoz az egész világon
 • Megment a csapdáktól
 • Kezeli a teljes ciklusú IP-rotáció kezelését
 • Valós időben személyre szabja az ujjlenyomatot
 • Feloldja és megoldja a captchával kapcsolatos problémákat
 • Hozzáfér a földrajzilag korlátozott webhelyekhez adatok kinyerése céljából
 • Beállítja magát, hogy észrevétlen maradjon
 • A Web Unlocker gépi tanulási algoritmusai megkönnyítik az adatkinyerést
 • Lehetővé teszi a scraping APIs funkció használatát.
 • A böngészési cookie-k, az emulált eszközök és a HTTP-fejléckérések tárházának bővítésével észrevétlen maradhat.
 • Korlátlan számú kérést kezdeményezhet a szükséges adatok beszerzéséhez

Hogyan működik a Web Unlocker?

A szükséges adatok kinyeréséhez meg kell adni azokat, hogy a webes feloldó pontosan és gyorsan kinyerje az adatokat.

Például, ha egy bevásárlóoldalon elérhető gyümölcscentrifugák listáját szeretné, nem pedig a vásárlói véleményeket, akkor megadhatja a követelményt, hogy csak a facsarók listáját szerezze be.

Amikor egy webes feloldó lekaparja a webhelyet, először az URL-címek kerülnek megadásra. HTML kódokat tölt be hasonló webhelyekhez. Egy fejlett lehúzó még az összes Javascript és CSS elemet is ki tudja bontani. Ezután a lehúzó a HTML-kódban lévő adatokat egyszerű és érthető formátumba konvertálja.

Forrás: Quora

A kimeneti formátum többnyire CSV-fájl vagy Excel-táblázat. Az adatok más formátumokban is tárolhatók, beleértve a JSON-fájlt is.

  Hogyan telepítsük a Beautiful Soup-ot és használjuk webkaparási projektekhez?

A webkaparás két részből áll:

 • A bejáró egy mesterséges intelligencia-algoritmus, amely az interneten böngészve megkeresi az interneten található hivatkozások által igényelt bizonyos információkat.
 • A kaparó egy speciális eszköz, amelyet arra terveztek, hogy adatokat gyűjtsön a webhelyről. A tervezés a projekt összetettségétől és terjedelmétől függően változik.

Így pontosan és gyorsan tud adatokat nyerni.

A Web Unlocker jelentősége

Akár új, akár növekvő vállalkozás, az adatkinyerés segít tízszeresére növelni az üzleti növekedést. Számos oka van annak, hogy a fejlesztők, az elemzők és az üzletemberek szeretik a webes feloldó használatát az önállóan kezelt proxykon és a captcha-kezelésen túlmenően a funkciók és a képességek tekintetében. Nézzük meg, milyen előnyökkel jár a vállalkozások számára a webfeloldóval végzett webkaparás.

Az adatkinyerés egyszerűsítése

A modern technológiákkal, például a webes feloldókkal, leegyszerűsítheti az adatkinyerési folyamatot. Lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén kinyerhessen nagy méretben adatokat. Ezenkívül hozzáférhet olyan botokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen léptékben gyűjtsön adatokat.

Innováció villámgyorsan

A feltérképezés és a kaparás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsabban innováljanak és új termékeket hozzanak létre. Sok vállalat úgy növekszik, hogy több forrásból gyűjti és hasznosítja az adatokat. A webkaparással javíthatja értékajánlatát. Ezenkívül a webhelyekről kinyert adatokkal segít új ötletek tesztelésében és megvalósításában.

Vezető generáció

A webes feloldó segítségével könnyedén hozzáférhet a versenytársak üzleti adataihoz. Ez segít az automatizált értékesítési gépek felépítésében is. Kereshet és összesíthet adatokat a szükséges minőségtől és pontosságtól függően. Ha rendelkezik a szükséges adatokkal, potenciális ügyfeleket generálhat és fenntarthatja a növekedést.

Marketing automatizálás

Az adatlekopás közvetlenül kapcsolódik a marketing automatizálásához. Tegyük fel, hogy a versenytárs profilját az Instagramon 18 000 feletti követővel találja meg. De ha a terméke jobb, és a felhasználók megismerik, könnyen válthatnak. Ehhez jobb marketingre van szükség.

Ehhez lekaparhatja a követőlistát tartalmazó adatokat, majd követheti és DM-ben küldheti őket. Ezt megteheti a Twitteren, a Facebookon stb. is. Ugyanezt megteheti a versenytársak webhelyein is. Ez segít abban, hogy gyorsabban növekedjen a piacon, mivel tudja, mire van szüksége ügyfelének, és pontosan azt adja meg nekik, amit akarnak.

Márkafigyelés

Az alapvető lépés, amelyet a legtöbb vásárló követ, az, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a véleményeket. A vállalkozásoknak az igényeiknek megfelelő termékeket kell ajánlaniuk, és el kell hitetni velük, hogy jól választanak. A webes feloldó segítségével megértheti ügyfeleit, és jobb ajánlatokat kínálhat.

Ezenkívül figyelemmel kísérheti a közösségi hálózatokat, és hangulatelemzéssel kombinálhatja őket, hogy gyorsan reagálhassanak és jutalmazhassák a felhasználókat.

Piackutatás

A mai verseny világában a minőség a mennyiséggel szemben a legfontosabb. A nagy mennyiségű adat helyett intelligens adatokra van szükség.

Például, ha gépek alkatrészeit értékesíti, meg kell adnia az alkatrészek vásárlásának célját. Itt csak adatokat kell gyűjtenie bizonyos webhelyekről, amelyek ilyen alkatrészeket is forgalmaznak.

Most Önön a sor, hogy javítsa az értékesítést a kinyert adatok felhasználásával. Ez segít elég jól elemezni a piacot, és növelni az eladásokat.

Működik a gépi tanulással és a mély tanulással

Nagy adatmennyiségre van szüksége ahhoz, hogy a gépeit betanítsa a bemenetnek megfelelő modell létrehozására. Az adatok az elsődleges bemeneti adatok, amikor azt szeretné, hogy a gép elvégezze a munkát.

  A Samsung Galaxy S20 kikapcsolása vagy újraindítása

Akár a tőzsdét, akár a versenytárs termékeinek értékesítési stratégiáját szeretné megjósolni, az adatok ML és DL használatával a weboldalakról való kinyerése és az indokok megadása jó lépés a siker felé.

SEO

A SEO szakértők különböző eszközöket használnak a tartalomhoz megfelelő kulcsszó megtalálásához. A webes feloldóval történő adatkinyeréssel könnyebbé válik. A SEO szakértők adatkinyerést végeznek a versenytárs keresőoptimalizálási erőfeszítéseiről, hogy megtudják, hogyan teljesít a tartalom. Ez azt is segít megérteni, hogy milyen változtatásokat kell végrehajtania a keresőoptimalizálás javítása érdekében.

Végponttól végpontig tesztelés

Ha Ön fejlesztő, a különböző forrásokból származó adatok kinyerése javítja a tesztelési erőfeszítéseket, és időt takarít meg azokban a folyamatokban, amelyek nem hoznak eredményt.

Web Unlockers

Íme néhány a legjobb webfeloldó, amelyeket használhat, és megkezdheti a szükséges adatok kinyerését.

#1. Fényes adatok

A Bright Data egy webfeloldó eszközt kínál, amely lehetővé teszi, hogy valós időben leküzdje a webhely blokkjait. Az automatizált webfeloldó a böngésző felhasználói ügynökeivel, a captcha-megoldással és a cookie-kkal foglalkozik. Ezenkívül az IP-címek rotációjának segítségével következetesen lekaparja az adatokat a célwebhelyekről.

A webes feloldó használata:

 • Csak válassza ki a feloldani kívánt webhelyet
 • Készítsen egy egyszerű proxy kérést a webhely URL-címével együtt, és
 • Szerezze meg a keresett adatokat

A Bright Data Web Unlocker segítségével többé nem lesz blokkolva. Automatikusan új módszereket fejleszt ki annak érdekében, hogy a webhelyek mindig nyitva maradjanak az adatkinyerésre. Az IP-használati arányokat is kezeli, így soha nem kér semmilyen adatmennyiséget egyetlen IP-címről. Ezenkívül emulálja azokat az eszközöket, amelyeket a szerverek látni akarnak.

Automatikus felhasználói emulációt kap. Ebbe beletartozik a célzott kezdőlap-hivatkozásokra való kattintás, az emberi egérmozgások elvégzése stb. A Web Unlocker biztosítja, hogy a cél webhely látja, hogy egy népszerű webhelyről érkezel. Ezenkívül azonosítja a mézesedényeket, és elkerüli a csapdát.

#2. Oxylab

Az Oxylab Web Unblocker segítségével blokkmentes adatkaparást kaphat, és nehéz webhelyekről hozzáférhet nyilvános adatokhoz úgy, hogy csak a sikeres adatkinyerésért fizet. ML-vezérelt proxykezelést, dinamikus böngésző ujjlenyomatot, automatikus újrapróbálkozást és ML-alapú válaszfelismerést kap.

Az Oxylabs gondoskodik arról, hogy az Ön IP-címe soha többé ne legyen blokkolva egy mesterséges intelligencia-alapú proxymegoldással. Nagy sikeraránnyal megkerüli az anti-bot rendszereket, és erőforrásokat takarít meg. Dinamikus ujjlenyomatának köszönhetően valódi felhasználóként tekintheti meg a tartalmat.

Az Oxylab webes feloldója kiválasztja a megfelelő cookie-kat, fejléceket, JavaScript-megjelenítést és még sok mást, hogy megbízható eredményeket és emberszerű böngészést érhessen el, és soha ne találkozzon captcha-val kapcsolatos problémákkal. Tartózkodási helyétől függetlenül a honosított tartalmakhoz a Föld bármely pontján hozzáférhet.

Több mint 102 millió etikusan létrehozott proxykészletet talál. Lehetővé teszi nyilvános adatok gyűjtését gond nélkül. Ezenkívül munkamenet-vezérlést, kényelmes irányítópultot, egyszerű skálázást, JavaScript-megjelenítést és még sok mást is kap.

Következtetés

A webes lekaparás hasznos a vállalkozások számára, hogy fontos üzleti adatokat gyűjtsenek, és azokat üzleti tevékenységük fejlesztésére használják fel. A kézi webkaparás fárasztó és időigényes, ezért a modern szervezetek webkaparó eszközöket használnak az adatkinyerési feladatok automatizálására.

A webkaparó eszközök azonban bizonyos kihívásokkal is szembesülnek, ahogy a technológia fejlődik, és a webhelyek azon dolgoznak, hogyan észleljék és blokkolják a kevésbé erős webkaparókat. Ebben segíthet a webes feloldó, mivel ez a webkaparó fejlett formája, amely képes megkerülni a korlátozásokat, blokkokat és tiltásokat. Segít a webkaparási folyamatok hatékonyságának és hatékonyságának növelésében.

Tehát, ha egy hatékony webkaparó eszközt keres, fontolja meg egy webes feloldó használatát. A fent említettek a piacon elérhető legjobb webfeloldók közül néhányat, amelyeket üzleti igényei alapján választhat.

Felfedezhet néhány legjobb közösségi média kaparót is, hogy értékes adatokat nyerjen ki.