Hogyan tekinthetem meg a blokkolt listámat az Instagramon

Az Instagram napjaink egyik felkapott platformja a közösségi média piacán. Számtalan érdekes funkciója miatt az Instagram a legtöbb felhasználó egyik kedvenc közösségi média platformjává vált. De a közösségi média használata közben nagyon fontos, hogy ügyeljen a magánéletére. Ha valaki meg akarja fenyegetni, letilthatja őt az Instagramon, és megtekintheti az Instagram blokkolt listáját. Az Instagram blokkolási listája pedig az alkalmazásában található, ahol megtekintheti az összes blokkolt Instagram-fiókot. Tehát ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan tekintheti meg a blokkolt listámat az Instagramon.

Hogyan tekinthetem meg a blokkolt listámat az Instagramon

A letiltott listát könnyen megtalálhatja az Instagramon az Instagram beállításainak adatvédelmi szakaszában. Folytassa az olvasást, hogy megtalálja a módszert magyarázó lépéseket mobil- és laptopeszközökön egyaránt.

Hol található a blokkolt listám az Instagramon? Hogyan lehet megtalálni az Instagram blokkollistáját?

Kövesse a következő lépéseket a blokkolt listám megtekintéséhez az Instagramon.

  A Hangouts segítségével felismerheti és társíthatja a telefonszámokat a névjegyekkel

1. Nyissa meg az Instagramot mobileszközén.

2. Érintse meg a Profil ikont a jobb alsó sarokban, az alábbiak szerint.

3. Most érintse meg a Hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. Ezután érintse meg a Beállítások elemet.

5. Érintse meg az Adatvédelem opciót a menüben.

6. Lapozzon lefelé, és érintse meg a Blokkolt fiókok elemet a Kapcsolatok részben.

Megjelenik az Instagramon letiltott fiókok listája.

Hogyan lehet megtekinteni a blokkolt listát az Instagramon laptopon? Hogyan láthatom az Instagram blokkollistámat?

Ha laptopon szeretné megtekinteni a blokkolt listámat az Instagramon, használhatja az Instagram webes verzióját. Ha meg szeretné tekinteni az Instagram blokkolt listáját az Instagram webes verziójában, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Látogassa meg az Instagram webhelyet, és jelentkezzen be telefonszámával, felhasználónevével vagy e-mail címével és jelszavával.

2. Kattintson a Profil ikonra a jobb felső sarokban.

3. Kattintson a Beállítások elemre, az alábbiak szerint.

4. Ezután kattintson az Adatvédelem és biztonság lehetőségre a bal oldali ablaktáblában.

5. Most adja hozzá az access_tool elemet a privacy_and_security helyére az URL végén, az alábbiak szerint.

6. Kattintson az Összes megtekintése lehetőségre a Blokkolt fiókok alatt.

Itt megtalálja az összes fiókot, amelyet letiltott az Instagramon.

  Hogyan töltsünk ki szöveget képpel a Photoshopban

Hogyan tekinthetem meg a blokkolt listámat az Instagram alkalmazásban?

Kövesse az egyszerű lépéseket a blokkolt lista megtekintéséhez az Instagram alkalmazásban. Ehhez megfontolhatja az alábbi lépések végrehajtását:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a Profil ikonját, majd a Hamburger ikont.

3. Ezután érintse meg a Beállítások > Adatvédelem menüpontot az alábbiak szerint.

4. Lapozzon lefelé a listán, és érintse meg a Blokkolt fiókok elemet.

Megjelenik az Instagramon letiltott fiókok listája.

Mi történik, ha valaki letilt az Instagramon?

Ha valaki letilt téged az Instagramon, annak az alábbiakban felsorolt ​​következményei lesznek:

  • Nem fog tudni rákeresni a fiókjukra.
  • Nem fogod látni a feltöltött médiatartalmukat.
  • Ezenkívül nem fogja látni a profilképet, és nem fog tudni csevegni velük.
  • Fiókjuk véglegesen törlődik az Ön számára.

Ha meg szeretné győződni arról, hogy az adott személy letiltotta-e Önt, vagy letiltotta-e a fiókját, megkeresheti a fiókját egy másik Instagram-fiókból. Olvassa el útmutatónkat arról, hogyan ellenőrizheti, hogy valaki letiltott-e téged az Instagramon, hogy további módszereket tudjon meg a tárgyalt eset biztosítására.

Valakinek letiltása az Instagramon blokkolja az összes fiókját?

Teljesen tőled függ. Ha letilt valakit, két lehetősége van:

  • Blokkolja jelenlegi fiókjukat és minden más általuk létrehozott fiókot, vagy

  • Csak a jelenlegi fiókjuk blokkolása

Ha az első lehetőséget választja, és ha az adott felhasználó új fiókokat hoz létre, akkor ezek a fiókok automatikusan letiltásra kerülnek. De ha az utóbbit választja, akkor csak a folyószámlát zárolják.

Letilthat valakit, akit letiltottál az Instagramon?

Nem, ha már letiltott valakit az Instagramon, akkor nem fogja megtalálni a fiókját az Instagramon. Ezért még arra sem lesz lehetőségük, hogy blokkolják vagy korlátozzák a fiókját.

Feloldok valakit az Instagramon, és eltűnt? Miért tűnt el valaki a tiltott listámról az Instagramon?

Ha nem talált letiltott fiókot, amikor megpróbálta megtekinteni az Instagram blokkolt listáját, annak néhány oka lehet, az alábbiak szerint:

  • Miután feloldott valakit, a fiókja eltűnik az Instagram blokkolt listájáról. De most általában rákereshet erre a fiókra az Instagramon, és meg is találja azt.
  • Még akkor is, ha feloldott valakit az Instagramon, és nem találja a fiókját a fiókkeresésben, a felhasználó törölte a fiókját. Ellenkező esetben az a személy letilthatta volna Önt.

***

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt, és megtanultad megnézni a blokkolt listámat az Instagramon. Tudassa velünk, hogy hasznos volt-e ez a cikk. Ha van ilyen, tegye fel kérdéseit vagy javaslatait a megjegyzés rovatban. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.