Hogyan tanuljunk INGYEN a Harvardon, Stanfordon, MIT-n stb

Mi van, ha INGYEN tanulhat olyan vezető egyetemeken, mint a Harvard, a Stanford és az MIT? Nos, nézzük meg, hogyan!

A főiskola segít elhelyezkedni? Igen! A legjobb iskolák tanítási módjai a legújabb ötleteken és trendeken alapulnak. Remek helyet biztosítanak a gyerekeknek a tanuláshoz, és olyan tanárokat, akik tudják, mit csinálnak.

Emiatt a tanulók megtanulnak kritikusan gondolkodni, és nagyon érdeklődnek a választott témák iránt. Segít a „puha készségek” kialakításában is, mint például a másokkal való együttműködés, a problémák megoldása és az interakció. Azok a diákok, akik elsajátítják ezeket a készségeket, előrehaladhatnak a munkájukban, és értékessé válhatnak szakterületükön.

Emellett az ismert egyetemek is segítik a hallgatókat jó hálózatok kiépítésében, ami új lehetőségekhez vezethet. Ezenkívül egy jól ismert egyetemen szerzett diploma segít az embernek kitűnni a tömegből, és gyorsabban felkelti a vállalkozások figyelmét.

Tartalomjegyzék

Hogyan juthatunk ingyenes oktatáshoz a legjobb egyetemekről?

A világ legjobb egyetemei ingyenes órákat kínálnak, hogy segítsék a tanulókat készségeik fejlesztésében. Ezek az ingyenes órák gyakran könnyen elérhetők, mert olyan webhelyeken találhatók, mint a Coursera, az edX és a Khan Academy.

Válasszon iskolát, hozzon létre fiókot, és kezdjen el ingyenesen tanulni. Néhány kurzus befejezése után fizethet a licenc megszerzéséért. A tananyag azonban továbbra is ingyenesen megtekinthető.

Az olyan egyetemek, mint a Stanford, a Harvard, az Oxford és mások, ingyenes órákat adnak, hogy megmutassák tudásukat és levonják a lehetséges hallgatókat. Azt is megértik, hogy mennyire fontos az információk megosztása és a készségek fejlesztése világszerte.

A legjobb egyetemek ingyenes kurzusai megváltoztatják az oktatás világát. Ezenkívül az adattudomány iránti kereslet felgyorsítja ezeknek a kurzusoknak az igényét. Tehát, ha ingyenes adattudományi kurzusokat keres tekintélyes egyetemekről, akkor mi megtaláljuk őket.

Ingyenes kurzusok a Harvardról

#1. Statisztika és R

Statisztika és R Az on edX egy középszintű kurzus, amely a statisztika alapjaira és az R nyelven történő programozásra tanítja a hallgatókat. Nem-paraméteres statisztikáról, kísérleti adatelemzésről és egyebekről beszél. A megbeszélések megtekintésének költsége nincs. Az ellenőrzött engedélyért díjat kell fizetni.

#2. Sztravinszkij tavaszi rítusa: modernizmus, balett és zavargások

Ha szereted a zenét, vedd meg Sztravinszkij tavaszi rítusa: modernizmus, balett és zavargások az edX-en. Ezen az órán megtanítjuk, hogyan készítsünk különféle zenekari zenéket. Ez a kurzus elsősorban a 20. századi ötletekről szól, hogy lépést tartsunk a trendekkel.

#3. CS50 számítástechnika üzleti szakemberek számára

A Számítástechnika üzleti szakembereknek Az edX kurzus megtanítja az üzletemberek számára az informatika alapjait. Tárgyalja a számítógépek létrehozását, a számítási felhőt és más internetes eszközöket. Szakember segítsége nélkül a CS50 segíthet jobb technológiai döntések meghozatalában.

#4. Vállalkozás a feltörekvő gazdaságokban

Vállalkozás a feltörekvő gazdaságokban az edX egy üzleti menedzsment tanfolyam. Ezen a tanfolyamon keresztül komplex társadalmi problémákat érthet meg és oldhat meg. Következésképpen megtudhatja, hogyan kezelheti őket kreatív megoldásokkal.

#5. Bevezetés a családi elkötelezettségbe az oktatásban

Bevezetés a családi elkötelezettségbe az oktatásban egy oktatási kurzus az edX-ről, amely leginkább a tanárok és a szülők számára hasznos. Ezen a tanfolyamon keresztül jobban kommunikálhat a diákokkal, az oktatókkal és a családdal. Ennek eredményeként javíthatja a gyermekek tanulását és eredményeit.

#6. MaláriaX: A malária legyőzése a génektől a földgömbig

MaláriaX egy oktatási kurzus az edX-ről, amely segít megérteni a maláriaparaziták biológiáját. Ezenkívül modern Data Science stratégiákat tanít a malária-beavatkozások mérésére.

#7. Globális Kína: A mongoloktól a Mingig

Globális Kína: A mongoloktól a Mingig Az edX tanfolyam a történelem szerelmeseinek való. Kína történelmének és kultúrájának egy része állította össze. Ez a kurzus a Ming-dinasztia idején bekövetkezett társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális változásokról tanít.

#8. Bevezetés a lineáris modellekbe és a mátrixalgebrába

A mátrixalgebra kritikus fontosságú a nagydimenziós adatok elemzéséhez. Bevezetés a lineáris modellekbe és a mátrixalgebrába Az edX kurzusa bemutatja a mátrixalgebrát és a QR-felbontást. Az oktató a tanfolyam során az R programozási nyelvet használja.

#9. A CS50 Bevezetés a Scratch segítségével történő programozásba

Bevezetés a Scratch segítségével történő programozásba az edX egy kezdőbarát tanfolyam, amely a Scratch segítségével tanítja a programozást. A tanulók húzással írhatnak kódot vizuális programozási nyelven keresztül. Ez a kurzus funkciókat, értékeket, feltételeket, ciklusokat és egyebeket tárgyal.

#10. Kvantitatív módszerek a biológiához

Kvantitatív módszerek a biológiához on edX egy számítástechnikai kurzus, amely bemutatja a MATLAB alapjait. Megtanítja Önt a kód hibaelhárítására, valamint az alapvető biológiai és orvosi alkalmazások ismeretére. Ez a tanfolyam kényelmesen elsajátítható több programozási nyelvvel.

#11. CitiesX: A városi élet múltja, jelene és jövője

VárosokX egy társadalomtudományokkal kapcsolatos kurzus az edX-ről. Ezen az útmutatón keresztül mélyrehatóan elemezheti a városi területeket. Történelmi perspektívát mutat be a városok felemelkedéséről és hozzájárulásáról. Ez a kurzus rávilágít olyan kérdésekre is, mint a közegészségügy, a közlekedés, a bűnözés stb., amelyeket a városok népszerűsége okoz.

Ingyenes tanfolyamok Stanfordból

#1. Gépi tanulási specializáció

Gépi tanulási specializáció A Coursera kurzus a Stanford Online és a DeepLearning AI együttműködésében jött létre. Ez egy kezdőbarát tanfolyam. Megtanítja a gépi tanulás kritikus összetevőit gyakorlati problémamegoldó kihívásokra.

#2. Ötlet a piaci vállalkozáshoz

Ötlet a piaci vállalkozáshoz A tanfolyam eszközöket és technikákat kínál ötletei megvalósításához. A program számos letölthető tananyaggal és feladattal van integrálva. Ez a kurzus mindenre kiterjed, a lépésről lépésre bemutatott útmutatóktól a tulajdonosi dinamikáig.

#3. Innovációs és Vállalkozási Program előnézete

Innovációs és Vállalkozási Program előnézete program a főétel előzetese. Lehetne egy átfogóbb útmutató, de értékes alapokat ad. Az előnézet tartalmazza az innovációs vezetést, az inspiráció keresésének technikáit és még sok mást.

#4. Számítástechnika 101

CS101 Az edX-en azoknak szól, akiknek még tapasztalatot kell szerezniük a számítástechnikában. Ez a tanfolyam alapvető ismereteket ad a számítógépes rendszerekről. Az előadások tartalmazzák a számítógépes hardver működését, a szükséges szakzsargon meghatározását, a számítógépes kódot stb.

#5. Gépi tanulási specializáció

A Gépi tanulási specializáció egy kezdőbarát tanfolyam a Coursera-n. Megtanítja, hogyan lehet gépi tanulási technikákat használni valós AI-alkalmazások készítéséhez. Ez a kurzus a másik gépi tanulási kurzus frissített és kibővített változata.

#6. Speciális kiberbiztonsági program előnézete

Fejlett kiberbiztonsági program az Advanced Cybersecurity Program rövid előnézete. Az előnézet bemutatja a két népszerű kiberbiztonsági tanfolyam koncepcióit. Tanít ​​a kibertámadásokról, adathalász támadásokról stb.

#7. R Programozási alapok

R Programozási alapok Az edX kurzus bemutatja az R programozási nyelv alapjait. A statisztikai számítások és a grafika terén is segítséget nyújt. Alapvető számítástechnikai ismeretekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a tanfolyamból.

#8. Teljesítményértékelés az NGSS-tanteremben: 1. tanfolyam

Teljesítményértékelés az NGSS-tanteremben: 1. tanfolyam Az edX-en az NGSS-ben erős háttérrel rendelkező emberek számára készült. Ez egy csapattanfolyam, minden csapatból 2-5 résztvevővel. A kurzus segít a teljesítményfeladatok elemzésében és felülvizsgálatában, megtanítja a tanulói adatok érvényesítését, pontozási útmutatók kidolgozását stb.

#9. Karrierje tervezése

Karrierje tervezése Az edX tanfolyam mindenki számára adaptálható, végzettségtől és életkortól függetlenül. A kurzus arra összpontosít, hogy segítsen az embereknek konstruktív és gyakorlatias megközelítéseket kialakítani hivatásuk megtervezéséhez. Öt karrierorientált szakmai útkeresési koncepciót tartalmaz.

#10. Víztározó Geomechanika

A Víztározó Geomechanika Az edX-ről szóló kurzus a kőolaj- és geotermikus területeken dolgozó geotudósok és mérnökök számára készült. Alapvető ismereteket ad a kőzetmechanikáról, szerkezetföldtanról és geomechanikai problémákról. A kurzus tartalmazza az osztályozáshoz szükséges házi feladatokat.

#11. Bevezetés a haptikába

Bevezetés a haptikába Az edX tanfolyam megtanít haptikus eszközök építésére, programozására és vezérlésére. Továbbá virtuális vagy távoli környezetet érezhet egy mechatronikus eszközön keresztül. A tantárgy megértéséhez a hallgatónak középiskolai fizika és számítás előtti ismeretekkel kell rendelkeznie.

#12. Bevezetés a valószínűség-kezelésbe

Bevezetés a valószínűség-kezelésbe Az edX-ről szóló kurzus megtanítja Önnek az alapvető valószínűség-kezelést. A tanfolyam elvégzése után ingyenes ellenőrzött bizonyítványt is kaphat. A hallgatónak ismernie kell a Microsoft Excelt a kommunikációhoz és a bizonytalanságok kiszámításához.

#13. Kvantummechanika tudósoknak és mérnököknek

A Kvantummechanika tudósoknak és mérnököknek Az edX tanfolyam tökéletes a kvantummechanika rajongóinak. A hallgatónak főiskolai szintű fizikai vagy műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie. A tanfolyam alapismereteket és alapvető szakzsargont tartalmaz. Problémamegoldást is tanít a kvantummechanika segítségével.

#14. Konvex optimalizálás

A Konvex optimalizálás Az edX kurzus megtanítja felismerni és megoldani a konvex optimalizálási problémákat. Ezen a tanfolyamon konvex halmazokat, függvényeket, konvex elemzést és sok mást tanulhat meg. A tanulónak rendelkeznie kell a lineáris algebra és a valószínűségszámítás előismereteivel.

#15. Termodinamika és fázisegyensúlyok

A Termodinamika és fázisegyensúlyok Az edX kurzus azoknak az egyetemi vagy posztgraduális hallgatóknak szól, akik még nem ismerik a termodinamikát. A tanfolyam lefedi a termodinamika és a fázisegyensúly összes alapját. A kurzus tartalmazza a termodinamika, entrópia stb. törvényeit is.

#16. Veleszületett hypothyreosis: amit minden alapellátónak tudnia kell

A Veleszületett hypothyreosis Az edX tanfolyam gyakorlati képzést nyújt a veleszületett hypothyreosis kezelésében. A tanfolyamok foglalkoznak és áttekintik a diagnosztikai vizsgálatokat, a hypothyreosis jeleit stb. A tanfolyam gyermekorvosok és orvosok számára készült.

#17. Giving 2.0: A MOOC

Giving 2.0: A MOOC A Coursera kurzusa minden életkorú adakozó tanítására összpontosít. Megtanít a nonprofit szervezetek értékelésére, nagy hatású jótékonysági stratégiák létrehozására és még sok másra. Ez a 6 hetes tanfolyam tevékenységben gazdag videómodulokból áll.

#18. Amerikai szegénység és egyenlőtlenség tanfolyam

Amerikai szegénység és egyenlőtlenség tanfolyam Az edX-en átfogó és 40 legfontosabb legújabb kutatási eredményt tartalmaz. Arra összpontosít, hogy tudatosítsa a tanulókban a szegénységet és az egyenlőtlenséget. A hallgatóknak nincs szükségük előzetes tudásra a tanfolyam eléréséhez.

Ingyenes tanfolyamok az MIT-től

#1. Bevezetés a számítástechnikába és programozásba Pythonban

Bevezetés a számítástechnikába és programozásba Pythonban A kurzus megfelel azoknak a hallgatóknak, akiknek nincs vagy alig van tapasztalata a Python programozásban. A kurzus erősíti a hallgatók önbizalmát a problémák megoldásában és a célok elérésében. Nincs igazolás. A teljes tanfolyam letölthető.

#2. Városi energiarendszerek és politika

A Városi energiarendszerek és politika A kurzus célja, hogy megtanítsa Önnek, hogyan csökkentheti az energiafelhasználást és a szén-dioxid-kibocsátást. Kiemeli az energiafelhasználásba való beavatkozást célzó politikákat, technológiákat és rendszereket. A tanfolyam videóleckéket, feladatokat és online tankönyveket tartalmaz.

#3. Az üzleti tervek anyái és csavarjai

A Az üzleti tervek anyái és csavarjai A kurzus célja, hogy segítse a vállalkozókat új vállalkozások felépítésében. A tanfolyam minden lépést lefed egy erős vállalkozás felépítéséhez. Előadásokat tartott a vállalkozásról, a pénzügyekről, az innovációról és a menedzsmentről. Ezenkívül oktatói betekintést kaphat a jobb megértés érdekében.

#4. Tanítás a fenntarthatósággal

A Tanítás a fenntarthatósággal A tanfolyam jelenlegi és leendő pedagógusok számára készült. Képzi a pedagógusokat a leckéken és gyakorlatokon a fenntarthatósággal. A kurzus kevés tanulási forrást kínál, de érdemes időt fektetni rá.

#5. Városi közlekedés tervezése

A Városi közlekedés tervezése A tanfolyam megtanít mindenre, amit tudnia kell a szállítás tervezése előtt. Ez magában foglalja a szövetségi, állami és helyi önkormányzatok szerepét. Egy kurzuson tanulhat meg a közlekedésmérnöki és várostudományi ismereteket.

#7. 7,28x Molekuláris Biológia

7,28x Molekuláris Biológia A kurzus mélyreható ismereteket ad a génszabályozásról, DNS-ről, transzkripcióról stb. A kurzus az adatelemzési készségeket segítő kvízekkel van integrálva. Ez a program a sejtbiológiára, a genetikára és a molekuláris biológiára összpontosít.

#8. Bevezetés az antropológiába

Bevezetés az antropológiába A kurzus segít közelebbről megérteni az emberi viselkedést. Megtudhatja, hogyan formálja a társadalmakat a kultúra. Ez az antropológia kurzus a kulturális és társadalmi antropológiára összpontosít.

#9. Heavy Metal 101

Heavy Metal 101 A kurzus elmélyülten megtanít a Heavy Metal zenére – ennek a videó-előadásnak a témái a zenetudomány, a történelem, a metálkultúra stb. A kurzus egy helyen oktat a zenetörténetre és -elméletre.

Ingyenes tanfolyamok a Michigani Egyetemen

#1. Bevezetés az adattudományba Pythonban

Bevezetés az adattudományba Pythonban A tanfolyam bemutatja a Python programozás alapjait. Olyan alapvető technikákat tartalmaz, mint a lambad, a CSV-fájlok olvasása és kezelése, valamint a NumPy könyvtár. Ez egy négyhetes tanfolyam.

#2. Ipari dolgok internete (IIoT)

A Ipari dolgok internete (IIoT) A kurzus bemutatja az ipari dolgok internetét. Megtudhatja, hogyan és hol alkalmazzák a gyártásban és a vállalkozásokban. A tanfolyam valós interjúkkal és esettanulmányokkal integrálva van.

#3. A sportelemzés alapjai: adatok, reprezentáció és modellek a sportban

A sportelemzés alapjai egy sporttal kapcsolatos tanfolyam, amely segít elemezni a csapat teljesítményét. Pythont használ az elemzéshez. Ezen a tanfolyamon különféle elemzési technikákat tanulhat meg és alkalmazhat. A tanfolyam példákat is tartalmaz a jobb megértés érdekében.

#4. Építési biztonság és emberi tényezők

A Építési biztonság és emberi tényezők tanfolyam elengedhetetlen az építőmérnökök számára. Bevezeti Önt az építési projektek védelmének alapvető követelményeibe. Megtanulja továbbá a biztonsági teljesítmény értékelését, a balesetek megelőzését és a dolgozók teljesítményének javítását.

#5. A faji egyenlőtlenség okai az egészségügyben

A A faji egyenlőtlenség okai az egészségügyben A tanfolyam alapvető ismereteket ad az egészségügy finanszírozásával kapcsolatos kérdésekről. Közelről megvizsgálhatja az egészségügyi intézményekben előforduló helytelen bánásmód több dimenzióját és történelmi hátterét.

#6. Életciklus elemzés

A Életciklus elemzés A kurzus célja, hogy megismertesse Önt az életciklus-értékelés (LCA) módszertanával. A tanfolyam segít megérteni a mennyiségi LCA előnyeit és korlátait. Ezenkívül részletesen megismerheti az LCA egyes fázisait és hatását.

#7. Bevezetés a 3D modellezésbe

Ez Bevezetés a 3D modellezésbe A gyakorlati kurzus megtanít 3D modellek létrehozására a Rhino szoftverrel. Segít abban is, hogy kreatív legyen a képzelőereje. Nincs szükség előzetes tudásra, hogy részt vegyen ezen a tanfolyamon.

#8. Személyzeti menedzsment a közkönyvtárak számára

A Személyzeti menedzsment a közkönyvtárak számára tanfolyam a közkönyvtári gazdálkodás része. Javítja a személyzet felvételét és értékelését, hogy ragyogóbbá tegye könyvtári küldetését. A kurzus a munkaerő-gazdálkodás jogi szempontjairól is beszél.

#9. Tanulási rendszerek tervezése és vezetése

Tanulási rendszerek tervezése és vezetése A kurzus célja, hogy jobb iskolai, osztálytermi és rendszerbeli eredményeket hozzon. A kurzus segít a tanároknak és oktatóknak a termelékenység stratégiáiban és megközelítéseiben. Négy logikát tanít meg részletesen az innováció és a fejlesztés fokozása érdekében.

#10. Vezető változás: lépj túl a gamfikáción a játékszerű tanulással

Vezető változás: lépj túl a gamfikáción a játékszerű tanulással A kurzus az oktatási módszerek megváltoztatására összpontosít. A játékos tanulást támogató eszközöket és stratégiákat ismerteti meg a tanárokkal. A kurzus megtanít egy játékos tanulási környezet kialakítására és szisztematikus keretrendszer alkalmazására.

#11. Inspiráló és motiváló művészeti és kulturális csapatok

A felelősöknek fel kell venniük ezt az osztályt. Inspiráló és motiváló művészeti és kulturális csapatok A kurzus olyan készségekre tanítja őket, amelyek késztetik őket arra, hogy keményen dolgozzanak, és a legjobbat nyújtsák a munkájukban. Ebben a leckében megtanulhatja, hogyan beszéljen jó módon a csapatával. Az iskola megtanít arra, hogyan kezdje el magát és beszéljen másokkal.

#12. Infrastruktúra menedzsment nyilvános könyvtárak számára

Infrastruktúra menedzsment nyilvános könyvtárak számára A kurzus segít a könyvtárakért felelős személyeknek a könyvtárak működtetésében és használatában. Megtudhatja, hogyan kell gondoskodni a könyvtárakról, a biztosításról, a szerződéses szolgáltatásokról, a szabályokról, a költségvetésről és egyebekről. Segít eldönteni, mit tegyen, és könnyebben érthetővé teszi a keretrendszert.

#13. Sokszínű és befogadó munkahely vezetése a közkönyvtárak számára

Ban,-ben Sokszínű és befogadó munkahely vezetése a közkönyvtárak számára osztályban megtudhatja, hogyan kell nyilvános könyvtárat vezetni. Elmagyarázza, hogyan működnek a dolgok elmélettel és tervekkel egyaránt. Az iskola is segít abban, hogy jobbá válj a munkádban, hogy a lehető leghasznosabb legyél.

#14. Sérülésmegelőzés gyermekek és tizenévesek számára

Sérülésmegelőzés gyermekek és tizenévesek számára egy olyan óra, amely a közegészségügy fontos kérdéseiről tanít. Segít a tanulásban azáltal, hogy rövid leckéket, vetélkedőket és egyéb tevékenységeket tart. 8 tanóra van a kurzusban; bármikor elkezdhet tanulni róluk.

Ingyenes kurzusok az Oxfordi Egyetemen

Mooc: A szegénységtől a jólétig

Ennek a képzésnek a fő célja, hogy megtanítsa Önnek, hogyan segítheti a kormány az embereket a szegénységből való kilábalásban. Mooc: From Poverty To Prosperity az edX-en olyan fontos dolgokról beszél, amelyek virágzóvá tehetik a társadalmat. Az osztály hat részre oszlik, mindegyikhez tartozik egy videó óra.

Ingyenes tanfolyamok az Imperial College Londontól

#1. A-szintű matematika 13. évfolyamra – 1. tanfolyam

A-szintű matematika 13. évfolyamra – Az edX 1. kurzusa segít fejleszteni matematikai készségeidet az A-szintű matematikai teszteken. A tanfolyam nagyobb önbizalmat ad, és segít a problémák jobb megoldásában. Segíthet a problémák kijavításában és tudományos esetek megfogalmazásában is.

#2. Számviteli alapismeretek

Számviteli alapismeretek A 6 hetes edX-tanfolyam segít az MBA hallgatóknak jobban elsajátítani a számviteli alapokat. A tanfolyam bemutatja, hogyan működik a számvitel és hogyan készül a pénzügyi nyilvántartás. Ezenkívül ez a kurzus könnyen érthető azok számára, akik még soha nem tanultak számvitelt.

#3. Haladó alkalmazásfejlesztés Android specializációban

Haladó alkalmazásfejlesztés Android specializációban egy középszintű osztály a Coursera-n. Megtanulja, hogyan készíthet alkalmazásokat a virtuális valósághoz, hogyan rajzolhat 3D-s grafikát, hogyan készíthet vonzó alkalmazásokat stb. A kurzushoz különböző nyelvű feliratok tartoznak, és egy díj is megosztható.

#4. Coaching készségek tanulóközpontú beszélgetésekhez

Az osztályok benne Coaching készségek tanulóközpontú beszélgetésekhez célja, hogy segítsenek tanárként fejlődni. Ezt megtalálod az edX-en. Segít a tanítás alapjainak elsajátításában, jó tanulói partnerségek kialakításában stb. Ez a négyhetes tanulmány segíthet a tanároknak abban, hogy jobban beszéljenek egymással, és jobb eredményeket érjenek el.

#5. Az adatelemzés alapjai

Az adatelemzés alapjai Az edX kurzus megtanítja az adatok hatékony bemutatására, modellezésére és összegzésére. Segít a vállalatoknak az adatalapú döntések egyszerű meghozatalában is.

#6. A megújuló energia beépítése az elektromos hálózatokba

Keresztül A megújuló energia beépítése az elektromos hálózatokba Az edX kurzusán megtudhatja, hogy milyen főbb módjai vannak az energiatermelésnek. A zöld energiában használt eszközökről és módszerekről szól. Azt is megmutatja, hogy más országok hogyan csinálnak dolgokat, hogy mi jobban gondoljunk rájuk.

#7. Miért érdemes a tisztább hatalom felé haladni?

Miért haladjunk a tisztább hatalom felé tanulmány az edX-en arról beszél, hogy az üvegházhatású gázok hogyan változtatják meg az éghajlatot, és hogyan lehet megszüntetni őket. Ezenkívül a kurzus különböző információkat tartalmaz arról, hogyan építsünk alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiaipart egy adott helyen.

Ingyenes tanfolyamok a Georgia Techtől

#1. Az ellátási lánc alapelvei

A Az ellátási lánc alapelvei tanfolyam be Coursera öt modullal van integrálva. Ezek a modulok alapos megértést adnak az ellátási láncról. A jobb megértés érdekében infografikákat, vetélkedőket és videókat tartalmaz. Használhatja ezt a kurzust a karrierlehetőségek megértéséhez.

#2. Adatelemzés a vállalkozásokban

Adatelemzés a vállalkozásokban Ez az egyetlen osztály, amelyre a leendő cégtulajdonosnak vagy adatelemzőnek először szüksége van edX. Ezen az órán megtudhatja, hogyan kell megérteni az adatokat és az üzleti elemzéseket. Sőt, példákat és történeteket ad a való világból, hogy bemutassa, hogyan működnek a különböző módszerek és taktikák.

#3. Innovációs vezetés

Innovációs vezetés tanfolyam be edX megtanít arra, hogyan legyél kreatív vezető, aki izgatja az embereket. A tanfolyam három osztályra oszlik, amelyek mindegyike a kreatív vezetői lét egy-egy fontos részére összpontosít. Ezenkívül listákat, feladatokat és egyéb dolgokat is tartalmaz, amelyek segítenek az embereknek a tanulásban.

Következtetés

Végül időbe és munkába is telhet, hogy egy csúcsegyetemen diplomát szerezzenek. De most, bárhol is vagy, ingyen tanulhatsz tőlük. A legjobb iskolák bizonyítványai nemcsak jól mutatnak az önéletrajzában, de sok mindenre meg is tanítanak. Tehát ebben a blogban arról beszéltünk, hogy a jól ismert egyetemek milyen ingyenes órákat kínálnak, amelyek segíthetnek pályaváltásban.

Ezután felfedezhet néhány legjobb ingyenes online AI-tanfolyamot a mesterséges intelligencia elsajátítására.