Apple TV frissítése

A rengeteg elérhető alkalmazásnak, a gyors teljesítménynek és az iOS-eszközökkel való kiterjedt integrációnak köszönhetően az Apple TV egyszerűen a legjobb streaming doboz az Apple felhasználók számára. Annak érdekében, hogy az Apple set-top boxa a csúcson működjön, és megtapasztalhassa a legújabb funkciókat, érdemes naprakészen tartania a szoftverfrissítéseket.

Megmutatjuk, milyen egyszerű Apple TV-jét naprakészen tartani.

Miért érdemes frissítenie Apple TV-jét?

Kép jóváírása: alma

Telefonjainkhoz, táblagépeinkhez és számítógépeinkhez hasonlóan a szoftverfrissítések naprakészen tartása elengedhetetlen az optimális teljesítmény és biztonság érdekében. Hasonlóképpen, a frissítések keresése általában az első lépés a felmerülő problémák hibaelhárítása során.

  2022-ben elérhető 9 legjobb vállalatgazdagító API

Természetesen érdemes ellenőrizni a frissítéseket is, hogy megkaphassa a tvOS legújabb funkcióit.

Egyes frissítések olyan beállításokat vezetnek be, amelyek javítják a megtekintési élményt. Például a tvOS 14 lehetővé tette az iPhone használatát az Apple TV színeinek kalibrálására, egy korábbi kiadás pedig lehetővé tette a felhasználók számára, hogy a HomePodot az Apple TV alapértelmezett hangszórójává tegyék.

Apple TV frissítése

A frissítések keresése az Apple TV-n gyors és egyszerű – csak a Siri távirányítóra van szüksége. Elvesztette a távirányítóját? Ne aggódjon – számos elérhető Siri Remote alternatíva áll rendelkezésre Apple TV vezérlésére.

 • Kattintson a Beállítások ikonra a Siri távirányítóval.
 • Görgessen le, majd kattintson a Rendszer elemre.
 • Kattintson a Szoftverfrissítések lehetőségre.
 • Kattintson a Szoftver frissítése lehetőségre.
 • Kattintson a Letöltés és telepítés lehetőségre a legújabb elérhető szoftverfrissítés azonnali alkalmazásához, vagy kattintson a Frissítés később lehetőségre, ha azt szeretné, hogy az automatikusan települjön használaton kívül.
 •   Hogyan szerezheti be az iPhone X csengőhangot a telefonjára

  Ez az. A legújabb szoftververzió letöltése után az Apple TV automatikusan újraindul, és megkezdődik a telepítés. Ügyeljen arra, hogy frissítés közben ne húzza ki az Apple TV-t az áramforrásból, mert ez a folyamat meghiúsulását vagy akár a set-top box károsodását is okozhatja.

  Tartsa naprakészen Apple TV-jét néhány kattintással

  A Siri Remote néhány kattintásával biztosíthatja, hogy Apple TV-je mindig a legújabb funkciókkal, biztonsági javításokkal és a legjobb teljesítménnyel rendelkezzen. A még optimalizáltabb élmény érdekében feltétlenül kapcsolja be alkalmazásainál az Automatikus frissítéseket, amelyeket az Apple TV Beállítások alkalmazásában is megtalál.