Hogyan szerezhet be hajszínszűrőt az Instagramon

Az Instagram széles körben népszerű a közösségi média rajongói körében, mivel sokoldalúan képes kielégíteni a felhasználók legkülönbözőbb igényeit. Az Instagram egyik ilyen képessége, amely túlzásba viszi a felhasználókat, az, hogy képes megosztani képeiket a hajszínszűrővel alkalmazott szűrőkkel, ami annyira alulértékelt. Hajszínszűrő Az Instagram egy érdekes funkció, amely azonnal megváltoztathatja a hajszínt az Instagram alkalmazásban, és a felhasználók megoszthatják képeiket az alkalmazott szűrőkkel! Ez egy hasznos módja annak, hogy eldöntse, melyik hajszín illik hozzád a leginkább, mielőtt a dauerfestés megtervezése előtt állna, különösen akkor, ha a legjobb alternatíva beszerzése során nehézségekbe ütközik. Ez a cikk még sok olyan témával foglalkozik, amelyek az Instagram-szűrőkkel kapcsolatosak. Szóval, merüljünk bele!

Hogyan szerezhet be hajszínszűrőt az Instagramon

Bármilyen hajszínszűrőt elérhet a STORY lap Tallózás effektus menüjéből. Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák ugyanezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

  Hogyan húzza el az ujját egy iPhone vagy iPad készüléken

Mi az a hajszínszűrő az Instagramon?

Az Instagram hajszínszűrője egy olyan szűrő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen tónusra alakítsák át hajszínüket.

Több követőt szerez a hajszínszűrővel?

Nem. A hajszínszűrő használatával az Instagram nem feltétlenül szerez több követőt. Ha arra összpontosít, hogy minél több emberhez jusson el és több követőt szerezzen, akkor többet kell tennie, mint pusztán képek megosztása szűrővel.

Mik azok a különböző Instagram hajszínszűrők?

A felhasználók hangulatuktól és preferenciáiktól függően számos hajszínszűrőt választhatnak az Instagramon. Mindez megtehető a hajszínszűrőn keresztül. Miután a felhasználók kiválasztották a kívánt hajszűrőt, válthatnak a különböző árnyalatok/színek között. Egyes hajszínszűrők közé tartozik a Hair Color vörös, a CC hajszín megváltoztatása stb.

Hogyan férhet hozzá a hajszínszűrőhöz az Instagramon?

Kövesse az alábbi lépéseket a hajszínszűrő eléréséhez:

Megjegyzés: Android és iOS Instagram-felhasználók számára.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.

2. Érintse meg a + (plusz) ikont a képernyő alján.

3. Érintse meg a TÖRTÉNET fület.

4. Csúsztassa az ujját a szűrőkön jobbra, amíg el nem éri a végét.

5. Érintse meg az Effektusok böngészése pontot.

Fotó: Jeffrey Reed a Pexelsről

6. Érintse meg a Keresés ikont az effektus galériában.

  Hogyan lehet bejelentkezni több Discord-fiókba

7. Hajszín keresése.

8. Érintse meg a kívánt hajszínszűrőt, amelyet ki szeretne próbálni. Ebben a példában kipróbáljuk a @sickmindcreative CC Hair Color Change funkcióját.

9. Miután kiválasztotta, érintse meg a Próbálja ki.

10. Érintse meg a kívánt színt, amelyet alkalmazni szeretne.

11. Húzza el a bal oldali csúszkát a Színintenzitás beállításához.

12. Ha elégedett az eredménnyel, érintse meg a Rögzítés ikont.

Hogyan válthat a különböző típusú hajszínszűrők között?

A különböző típusú hajszínszűrők közötti váltáshoz érintse meg a kívánt színt a rögzítési ikon feletti színpanelen.

Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik hajszín illik hozzád?

Miután kiválasztotta a hajszínszűrőt az Instagramon, kísérletezhet a hajszínszűrőhöz tartozó összes elérhető színnel.

Visszaállíthatja az eredeti képet a szűrő alkalmazása után?

Igen és nem. Ez két eset:

  • Ha szűrőket próbál ki anélkül, hogy ténylegesen közzétenné őket, egyszerűen visszaléphet, és normálra állíthatja.
  • Ellenkező esetben nem módosíthatja az alkalmazott szűrőt, és nem módosíthatja a fényképet, hogy visszaállítsa az eredeti képeket a kép közzététele után.

Mi történik, ha a hajszínszűrő nem elérhető?

Ha egy adott Instagram hajszínszűrő nem érhető el, lehetősége van más hasonló hajszínszűrők keresésére és kipróbálására.

Kaphatok hajszínszűrőket az Instagramon kívül más alkalmazások használatával?

Igen. Ha azt szeretné, hogy tartalmai kitűnjenek és egyediek legyenek, más alkalmazások segítségével is beszerezheti egyéni hajszínszűrőit. Például letöltheti a Filters Camera alkalmazást és az effektusokat a Google Playről Android-felhasználók számára. Az egyik legjobb Instagram szűrőalkalmazás a VSCO App. Megpróbálhat különböző hajszíneket létrehozni a VSCO segítségével, amely könnyen használható az Instagramon.

  A Slimbook mobil Ryzen CPU tuner használata Ubuntun

***

Nos, ez minden, amit tudnia kell az Instagram-szűrőkről. Ha pedig ki szeretné próbálni, hogyan nézne ki új hajszínében, kereshet egy hajszínszűrőt az Instagramon, és könnyedén kísérletezhet, melyik szín áll a legjobban rajtad. Legközelebb lepd meg barátaidat, követőidet szűrővel ellátott Instagram-képeiddel! Ez csemege lenne nekik. Reméljük, hogy jól érezte magát ezen csodálatos Instagram-funkciók tanulásával és felfedezésével. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, ossza meg azokat az alábbi megjegyzések részben.