Hogyan segíthetik az ADP HR és bérszámfejtési megoldások növekvő vállalkozását?

A bérszámfejtési és HR-szolgáltatások minden vállalkozás számára nélkülözhetetlenek, még a kisvállalkozások és az induló vállalkozások számára is. Ezeket a műveleteket jól kell kezelni, hogy biztosítsák vállalkozása zökkenőmentes működését.

Ez azért van így, mert a bérszámfejtés és a HR közvetlenül kapcsolódik az alkalmazottaihoz, akik a vállalat gerincét képezik. Az alkalmazottak elégedettsége pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy minden rendben menjen a szervezetben, és érezze, hogy értékesnek érezheti magát, hogy Önt a leghosszabb ideig szolgálja. Nemcsak a hűséget növeli, hanem vállalkozását is magasra emelheti.

Ehhez pedig egy olyan kiváló bérszámfejtő és HR megoldásra van szükség, mint az ADP. Automatizálja az ismétlődő feladatokat, hogy növelje a termelékenységet, felgyorsítsa a folyamatokat, és biztosítsa, hogy ne legyenek hibák a bérszámfejtési vagy HR-műveletekben. Bár házon belül is megépítheti megoldását, ez jelentős időt és erőforrást igényel, nem is beszélve a többletköltséggel járó időszakos karbantartásról.

Ezért ésszerű olyan szakértői megoldást választani, mint az ADP bármilyen méretű vállalkozás számára, különösen a korlátozott költségvetéssel, alkalmazottakkal és egyéb erőforrásokkal rendelkező kisvállalkozások számára.

Ebben a cikkben áttekintem az ADP bérszámfejtési és HR megoldásait, amelyek segítenek eldönteni, hogy érdemes-e megfontolni vállalkozása számára.

Kezdjük!

Az ADP bérszámfejtési és HR termékekről és szolgáltatásokról

ADP a világ egyik vezető vállalata, amely kiemelkedő bérszámfejtési és HR szolgáltatásokat kínál. 70 éve dolgoznak az iparágban, megoldásokat és szoftvereket kínálva a munka leegyszerűsítésére. Átfogó felhőalapú humántőke-kezelési (HCM) megoldásokat kínálnak, beleértve a HR-t, a bérszámfejtést, az időt és a tehetségeket, valamint az adó- és juttatási, elemzési és üzleti outsourcing megoldásokat.

Az ADP fejlett technológiákat, mély betekintést és a területen szerzett óriási tapasztalatát használja az emberi erőforrások és a bérszámfejtési funkciók átalakítására, és ügyfelei számára üzleti előnyök biztosítására. A HR-szolgáltatások és bérszámfejtési termékek széles skáláját kínálják a belépő szintű eszközöktől a teljes bérszámfejtési és HR-kezelési szolgáltatásokig, mint például a HR-adminisztráció, az intuitív jelentéskészítés, valamint a jelenlét és az idő.

Az általuk kínált bérszámfejtési és HR szolgáltatások a következőkre vonatkoznak:

 • 1-49 fős kisvállalkozások
 • Középvállalatok 50-999 alkalmazottal
 • Nagy és multinacionális cégek 1000+ alkalmazottal

ADP bérszámfejtés és HR megoldások

Kapsz egy teljes palettát bérszámfejtési és HR megoldások az ADP-nélaz alapoktól a haladó menedzsmentig, mint például a HRIS, a kiszervezés, a megfelelőség és az adózás.

 • FUTÁS: Ez a webalapú megoldás lehetővé teszi a kisvállalkozások számára a HR- és bérszámfejtési folyamataik kezelését.
 • ADP TotalSource: Ez egy professzionális munkáltatói szervezet (PEO), amely kifinomult felhőtechnológiákkal és célzott útmutatásokkal rendelkezik a bérszámfejtéshez, a HR-hez és a tehetségekhez.
 • ADP Workforce Now: Ez egy minden az egyben megoldás a HR-hez, bérszámfejtéshez, tehetségekhez, juttatásokhoz és időgazdálkodáshoz, intuitív elemzéssel és szakértői támogatással.
 • ADP Next-Gen HCM: Ez egy testreszabható és átfogó HCM platform felhőtechnológiával, mély szakértelemmel és adatvezérelt betekintéssel.
 • ADP Vantage HCM: Ez egy nyílt architektúrájú megoldás a tehetségek, a bérszámfejtés, a tőke, a juttatások és az idő kezelésére.
 • ADP Enterprise HR: Ez a HCM-megoldás hatékony elemzést, betekintést, interfészt kínál, és integrálható különféle ADP-ajánlatokkal.
 • Átfogó ADP szolgáltatás: Ez a HR-platform technológiákkal és dedikált támogatással érkezik.
 • Átfogó ADP outsourcing szolgáltatások: Ez a nagyvállalatok számára készült, hogy segítsen a HR, a tehetség, a bérszámfejtés, a juttatások és az időgazdálkodás terén.
 • Wisely by ADP: Ez egy költséghatékony fizetési kártyás megoldás, amely könnyen integrálható a bérszámfejtési rendszerekkel.
 • ADP Celergo: Ez az elegáns megoldás egy országonként legfeljebb 1 ezer alkalmazottat foglalkoztató szervezetek számára a legjobb. Az alkalmazottak adatait gyűjti, egységes rendszerbe rendezi, és akár 140 országot is támogat.
 • ADP Global Payroll: Az ADP Celergo és az ADP GlobalView Payroll egyesítése minden méretű multinacionális vállalat támogatása érdekében. Igény szerinti elemzési és jelentéskészítési, elemzési, beépített megfelelőségi, biztonsági és adatvédelmi funkciókat kínál.
 • ADP GlobalView bérszámfejtés: legalább egy országban 1000+ alkalmazottat foglalkoztató vállalatok számára. Több mint 140 országot támogat, és segít a nagy multinacionális vállalatoknak bérszámfejtési és HR-műveleteik kezelésében, robusztus HR-adminisztrációs eszközöket, kiváló jelentési lehetőségeket, beépített adatcsatlakozókat stb.
 • WorkMarket: Ez egy szabadúszó irányítási rendszer, amely segíti a vállalkozásokat a független vállalkozók és szabadúszók megszervezésében, fizetésében és kezelésében.
 • ADP mobilmegoldások: Az ADP mobilalkalmazást kínál a bérszámfejtés, juttatások, idő stb. kezelésére.
  Steam 2017. őszi akció: A legjobb egyjátékos játékok

ADP: Jellemzők

Az ADP bérszámfejtési és HR megoldások néhány jellemzője:

Bérszámfejtés

Az ADP lehetővé teszi a bérszámfejtés online feldolgozását mobilalkalmazásával Android és iOS eszközökön. Csak írja be alkalmazottai munkaidejét az alkalmazásba egy fizetési időszakra, és a szoftver kiszámolja a fizetésüket a fizetésüktől vagy a bérük mértékétől függően. Emellett automatikusan kiszámolja az adókedvezményeket, a nyugdíjjárulékokat és az egészségügyi juttatásokat.

Bérlista adók

A béradók kiszámításához az ADP időben, hiba nélkül kitölti az űrlapokat és bejelenti az adót, teljesíti a szükséges kifizetéseket az állami, helyi és szövetségi szervek felé, és válaszol a kifizetésekkel vagy beadványokkal kapcsolatos kérdéseikre.

Fizetési lehetőségek

Az ADP különféle fizetési módokat támogat. Fizethet közvetlen befizetéssel, papírcsekkekkel és betéti kártyákkal. A papíralapú csekkeket az ADP közvetlenül az Ön irodájába küldi, így gond nélkül átadhatja az alkalmazottaknak. Különböző tervekben az ADP papíralapú csekkeket és közvetlen befizetéseket is aláírhat, borítékba helyezve, így még könnyebben fizetheti ki alkalmazottait.

HR és bérszámfejtési jelentések

Az ADP által kínált összes csomagban több HR és fizetési jelentést is elérhet. Könnyen testreszabhatók a jelentések az Ön preferenciái alapján. Ezenkívül kezelni fogja az új csatlakozók bejelentési folyamatát a megfelelő szövetségi és állami szerveknél. Ezenkívül az összes dokumentációt elvégzi, hogy időt takarítson meg.

HR szolgáltatások

A magasabb csomagokban szereplő alapfunkciókon kívül további HR-eszközöket és erőforrásokat kap. Ez lehetővé teszi, hogy alapos háttérellenőrzést végezzen a jelölteknél, és tegyen közzé állásokat a portálokon. Ezenkívül kap egy varázslót az alkalmazottak kézikönyvéhez és munkaköri leírásához, új felvételi tájékoztatót, HR űrlapot és dokumentumtárat, bevált gyakorlati útmutatókat és egy adatbázist a HR megfelelőségről.

Megfelelőség-felügyeleti szolgáltatások

Az ADP gyakorlati és proaktív támogatást nyújt megfelelőség-figyeléssel, hogy segítsen kezelni a változó szabályok és előírások miatt felmerülő bonyolultságokat.

Minőség ellenőrzés

Az ADP biztosítja, hogy csapataik rutin minőségi ellenőrzéseket hajtsanak végre a bérszámfejtési problémák észlelése, megjelölése és megoldása érdekében. Gondoskodik arról, hogy a jelentésekben ne legyenek hibák, így pontos tranzakciókat hajthat végre.

Irányítópult

Kapsz egy műszerfalat intuitív és egyszerű felülettel. Segít hozzáférni az összes bérszámfejtési és HR-betekintéshez, és kiaknázhatja a funkciókat. Nyomon követheti az alkalmazottak adatait, a különféle fájlokat és dokumentumokat, valamint a kifizetéseket, így minden gördülékenyen megy.

Az irányítópult segítségével könnyedén kezelheti alkalmazottait, szabadúszóit és vállalkozóit is. Segít hozzáadni vagy eltávolítani olyan adatokat, mint a munkakör, a szabadság, a fizetési adatok, az adólevonások, a juttatások, az ösztönzők stb.

Időkövetés és jelenlét

Az ADP segítségével könnyedén nyomon követheti az alkalmazottak munkaidejét és jelenlétét, és csökkentheti a hibákat és hibákat. Mindezen funkciók automatizálása segít a termelékenység növelésében.

Ezenkívül, függetlenül attól, hogy az alkalmazottak hol dolgoznak, otthon vagy az irodában, könnyedén nyomon követheti őket. Lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy időmérővel, mobiljukkal vagy számítógépükkel üthessenek be. Létrehozhat és közzétehet műszakbeosztásokat, valamint nyomon követheti a szabadságokat, a szabadságokat, a különleges jóváhagyásokat és a szabadságokat.

Integrációk

Integrálhatja az ADP-t olyan számviteli szoftverekkel, mint a QuickBooks, Wave, Xero stb. Ez segít az adatok automatikus bevitelében, és hatékonyabbá válik. Az ADP számos más eszközzel és alkalmazással is integrálható, hogy megkönnyítse a munkát, például üzleti szoftverekkel, HR-rendszerekkel, ERP-kkel és időkövető szoftverekkel. Ezenkívül integrálhatja az ADP-t biometrikus eszközökkel arcfelismeréshez, ujjlenyomatokhoz vagy tenyérbeolvasáshoz.

ADP: Előnyök

Könnyen kezelhető

Az ADP könnyedén használható mindenki számára, függetlenül a technikai szakértelmétől. A beállítást követően mindenki könnyedén használhatja a felhőalapú platformot annak felhasználóbarát felületével, szoftver letöltése, telepítése vagy karbantartása nélkül. Hozzáadhat információkat, gyorsan frissítheti azokat zavarok nélkül, és szükség esetén kisebb módosításokat is végezhet. Ezenkívül az irányítópult és a jelentések testreszabása is egyszerű ezzel az eszközzel.

  11 Business Process Management (BPM) szoftver kis- és középvállalkozások számára

Nemcsak az adminisztrátorok tudnak mindent hatékonyan kezelni, de még az alkalmazottak is bejelentkezhetnek a profiljukba, hogy megtekintsék az információkat, frissítsék a dokumentumokat és adatokat, megtekintsék a fizetési információkat, a jelenlétet, a juttatásokat, a felhasznált és fel nem használt szabadságokat stb.

Sokoldalú

Az ADP egy sokoldalú platform, amely minden iparágban és méretű szervezetet képes kiszolgálni. Legyen szó akár 10 főnél kevesebbet foglalkoztató kis csapatról, akár több ezer alkalmazottat foglalkoztató multinacionális vállalatról világszerte, ez igazolhatja bérszámfejtési és HR-igényeit.

Ezen túlmenően, percek alatt gyorsabb a bérszámfejtés az ADP-vel, ha áttekinti az alkalmazottak munkaidő-kártyáit a pontosság, a bérszámfejtés és a bérszámfejtés jóváhagyása érdekében. Mindent automatizálhat, hogy időt takarítson meg, és automatikus értesítést küld, ha bármilyen probléma merül fel, például bankkal kapcsolatos változások, biztonsági problémák stb.

Skálázható platform

Az ADP méretezhető az Ön vállalkozásával. Ha Ön egy kisvállalkozás, megteheti az alaptervét, majd fokozatosan áttérhet a magasabb tervekre, ahogy a vállalkozás növekszik. Ez a méretezhető platform segít kielégíteni a növekvő felhasználói igényeket anélkül, hogy bárkinek gondot okozna vagy akadályozná a működését.

Átfogó jelentés

Az irányítópulton található részletes jelentések és betekintések segítségével mérheti vállalkozása és alkalmazottai teljesítményét. Ezenkívül más fontos információkat is meghatároz, mint például a munkaerő demográfiai adatai, a bérek aránya, a kompenzációs stratégiák stb. Így gyorsan megtalálhatja a problémákat, és finomhangolhatja üzleti stratégiáit.

Több eszköz támogatása

Az ADP egy felhő alapú szoftver, amelyet bármilyen laptopon, okostelefonon vagy számítógépen használhat. Támogatja az iOS és Android platformokat is. Ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy bárhonnan dolgozhassanak.

Együttműködés

Az együttműködésen alapuló ütemezés lehetővé teszi csapata számára, hogy mindenki számára megvalósítható ütemezést állítson fel. Csökkenti a szükségtelen súrlódást a csapattagok között, és lehetővé teszi, hogy mindegyikük használja az ADP-t az általa preferált eszközről, hogy előzetes jóváhagyással vagy szabadságkéréssel váltsa az ütemezést.

Testreszabás és rugalmasság

Az ADP testreszabott megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az Ön szervezeti igényeinek, akár csak bérszámfejtési vagy HR-eszközöket keres, vagy mindkettő kombinációját, vagy a HR-eszközök és szolgáltatások teljes készletét. Iparága (például egészségügy, pénzügy stb.) és olyan céljai alapján, mint a termelékenység, a műveletek egyszerűsítése stb., teljes mértékben személyre szabhatja az ADP bérszámfejtési és HR szolgáltatásokat.

Biztonság

A biztonság érdekében az ADP többféle technológiát kínál, amelyek megvédik rendszereit a csalásoktól és támadásoktól. Kapsz kártevőirtót, csalásmegelőzési rendszereket, fenyegetésvédelmet, viselkedéselemzést és -figyelést, szellemi tulajdon védelmét és még sok mást.

Az ADP szoftverrel kapcsolatos egyik probléma az, hogy nem kínál közvetlen ingyenes próbaverziót a termék kipróbálásához, majd eldöntéséhez, hogy megvásárolja-e. Ezenkívül bérszámfejtési díjat számít fel, amely növekedhet attól függően, hogy milyen gyakran szeretné futtatni a bérszámfejtést. Ez kihívást jelenthet a sok szabadúszóval és vállalkozóval rendelkező vállalkozások számára.

ADP: Ügyfélszolgálat

Bármikor felmerülhetnek problémák; ezért szüksége van egy megbízható és készséges ügyfélcsapatra, akik segítenek megoldani ezeket a problémákat. Vegyes vélemények vannak az ADP-ről az ügyfélszolgálattal kapcsolatban; sokan örülnek ennek, míg másoknak nehézségekkel kellett szembenézniük a gyors megoldásokért.

Különféle csatornákon keresztül kínálnak ügyfélszolgálatot, beleértve a telefonhívásokat, az élő chateket és az e-maileket. A közösségi fórumaikat is igénybe veheted kérdések közzétételéhez, mások pedig válaszolhatnak, hogy segítsenek. Ezenkívül az ADP meglehetősen aktív közösségi média platformjain, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn és Instagram, ahol válaszolhatnak kérdéseire. Ha pedig többet szeretne tudni róla, nézzen meg videókat a YouTube-csatornájukon.

ADP: Árképzés

Az ADP bérszámfejtési és HR-szolgáltatások esetében nincsenek rögzített díjak, amelyek a hivatalos weboldalon jelennek meg. Ez azért van, mert teljes mértékben személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak az Ön igényei alapján. Ezért, ha meg szeretné határozni vállalkozása árait, kapcsolatba kell lépnie velük, és árajánlatot kell kérnie.

Mivel az árképzés kissé zavaros, nem mindenki értené, hogy pontosan mennyit fog fizetni havonta. Ezenkívül nehéz lesz az Ön számára, ha különböző cégeket szeretne összehasonlítani az árak alapján. Az 1-10 alkalmazottat foglalkoztató cégek átlagosan 160 dollárt fizethetnek havonta. De jobb, ha árajánlatot kér tőlük, hogy megértse vállalkozása árait.

  A Google Chrome-lapok mentése későbbre

Bár az ADP fantasztikus szolgáltatásaival, képességeivel és szolgáltatásaival, egyes vállalkozások alternatívákat kereshetnek az árképzés, a beállítás, az ügyfélszolgálat vagy más problémák miatt.

Ezért tárgyaltam az alábbiakban néhány ADP-alternatívát. Ne felejtsd el megnézni őket!

OnPay

Az OnPay HR és bérszámfejtési megoldásai megkönnyítik a folyamatokat, így Ön az üzletére összpontosíthat. Akár egy alkalmazottja van, akár több száz, mindent megkap, amire szüksége van a kihívásokhoz. Az olyan vállalkozások, mint a fogorvosok, éttermek, orvosok, edzőtermek, franchise-ok, könyvelők stb., valamint az induló vállalkozások használhatják az OnPayt a megfelelő megoldásokhoz.

Az OnPay integrálható a Xero-val és a Quickbooks-szal, amelyek segítenek az alkalmazottak papírmunkáinak és pénzügyeinek szinkronban és teljes rendszerezésében. Ezen kívül minden hónapban korlátlan fizetési futamokat, automatizált adóbevallást, ingyenes 1099 és w-2 feldolgozást, HR-eszközöket, szoftverintegrációkat, szakértői kezet és még sok mást kap.

Kezdje alacsony havi alapdíjjal, amely 36 USD/hó plusz 4 USD/hó/fő. Számolja ki az árat alkalmazottainak száma alapján, és élvezze az első hónapot INGYENESEN, hogy többet tudjon meg.

Hullámzó

A Rippling egy minden az egyben szoftver HR- és bérszámfejtési megoldáshoz, amely egyetlen helyen kezeli és automatizálja az összes műveletet a beépítéstől a közöttük lévő dolgokig. Könnyen használható HRIS-t és fejlett funkciókat kínál, mint például a vállalati igényekhez igazodó testreszabást, valamint több mint 500 alkalmazással, például Office365-tel, Slack-kel stb. való integrációt, hogy megkönnyítse munkáját.

Létrehozhat ajánlati leveleket, háttérellenőrzést végezhet, e-ellenőrzést végezhet, beiratkozhat az egészségbiztosításba, kijelölheti és egyszerűsítheti a képzési folyamatokat, beállíthat alkalmazásokat, használhat elemzéseket, nyomon követheti az alkalmazottak idejét kioszkon, mobilon vagy interneten keresztül, valamint jóváhagyhatja a részvételüket. 90 másodpercen belül felveheti új alkalmazottait az olyan alapvető adatok megadásával, mint a kezdési dátum, fizetés stb.

A Rippling ára 8 USD/hó/felhasználó. Azonban beszélhet egy szakértővel, és kérhet egyedi árajánlatot az Ön igényei szerint.

Ízlés

A Gusto céltudatosan készült, hogy modern HR- és bérszámfejtési megoldásaival a megérdemelt előnyöket kínálja Önnek. Ez az all-in-one platform lehetővé teszi az alkalmazottak kezelését, és teljes körű bérszámfejtést, munkavállalói juttatásokat, jelenlétet, időt, beiskolázást, tehetséggondozást, betekintést és jelentéseket kínál.

A Gusto automatikusan rögzíti az adókat, segít a megfelelésben, és azonosítja az adójóváírásokat, hogy pénzt takarítson meg. Pénzügyi és egészségügyi előnyökhöz juthat alkalmazottai számára, mint például az FSA, a HSA, a fogorvosi, látási, életbiztosítási, egészségügyi biztosítás, 401(k) nyugdíj-megtakarítás, 529 főiskolai megtakarítás és munkavállalói pénztár. Olyan funkciókat is kap, mint az időkövető eszközök, a teljesítményértékelések, a fejlesztőeszközök és egyebek.

Az egyszerű fizetéssel, fizetési ütemezéssel és fizetéssel rendelkező kisvállalkozások számára a Gusto egyszerű csomaggal rendelkezik, amely 39 USD/hó és 6 USD/fő.

Következtetés: Érdemes fontolóra vennie az ADP bérszámfejtési és HR megoldások vásárlását?

Egy kiváló bérszámfejtési és HR-megoldás, például az ADP megvásárlása segít a folyamatok egyszerűsítésében, hatékony futtatásában, és időt takaríthat meg hibák nélkül. Ez minden vállalkozás számára hasznos, különösen a kis méretű vállalkozások számára, mivel korlátozottak az erőforrások és a költségvetés házon belüli kidolgozásához. Ehelyett az ADP segítségével könnyedén kezelheti bérszámfejtési és HR-funkcióit, és élvezheti a csúcsteljesítményét és szolgáltatásait.

Sok vállalkozás azonban nem találja előnyösnek az ADP árstruktúráját, vagy problémákkal kell szembenéznie a beállítással vagy a támogatással, és alternatívákat kereshet. Ha ez a helyzet, kérjük, tekintse meg az általam tárgyalt ADP-alternatívákat, és válassza ki az Önnek tetszőt a legjobb árral, szolgáltatásokkal és funkciók kombinációjával.