Hogyan lehet végrehajtani a push értesítéseket az ügyfelek fokozottabb elköteleződése érdekében?

Mindannyian napi szinten foglalkozunk push értesítésekkel. Az alkalmazások és webhelyek arra használják őket, hogy fontos dolgokat közöljenek velünk – főleg olyanokkal, amelyekről beleegyeztünk, hogy értesítést kapjunk. Ez a push értesítések egyik fő előnye a szöveges vagy e-mail üzenetekhez képest: a felhasználók nem panaszkodhatnak, hogy nem járultak hozzá a fogadásukhoz, és egyszerűen és egyszerűen elnémíthatják őket, amikor csak akarják.

De nem ez az egyetlen előnye a push értesítéseknek. Megfelelő használat esetén több konverziót és nagyobb felhasználói elköteleződést is elősegítenek. Ha nem, a felhasználók figyelmen kívül hagyhatják őket, és minden előnyük elveszik. Ezért elengedhetetlen egy jó push értesítési stratégia, valamint egy megfelelő eszköz, amely elősegíti kampánya sikerét.

Különféle lökési módok

Mindannyiunknak zsúfolásig megtelt beérkező levelei vannak, és mindannyian szeretjük a spamszűrőket, amelyek összegyűjtik a szemetet, és csak azokat az üzeneteket hagyják hátra, amelyeket el kell olvasnunk. Ha Ön marketingszakember, ki kell találnia, hogyan érheti el hatékonyan az üzenetet a tömeges közönséghez, és mára már tudnia kell, hogy az e-mailek küldése nem a megfelelő út.

Adja meg a push értesítéseket, azokat a kattintható felugró üzeneteket, amelyek az eszköz képernyőjén jelennek meg, függetlenül attól, hogy éppen melyik alkalmazásban vagy webhelyen tartózkodik. A push értesítések főként a következő két kategóriába sorolhatók:

  • Az alkalmazáson belüli push értesítések
  • Böngésző push értesítései

Az alkalmazáson belüli értesítések csak akkor jelennek meg, ha a mobileszközön meglévő alkalmazás váltja ki őket, míg a böngészőértesítések bármely eszközön aktiválhatók, amennyiben a felhasználó elfogadja az értesítéseket.

Az összes push értesítés általában egy címből, egy üzenetből, egy képből és egy URL-ből áll.

A „kevesebb több” elv teljes mértékben érvényes a push értesítésekre: a szövegnek tömörnek kell lennie, hogy illeszkedjen az eszköz karakterkorlátjához, és hogy a felhasználó átfusson rajta; a képnek érthetőnek és egyértelműnek kell lennie, és nyilvánvalóan a teljes tartalomnak relevánsnak kell lennie a felhasználó számára. Vannak gazdag push értesítések is, amelyek videókat és legfeljebb három kattintható linket adhatnak hozzá.

Annak érdekében, hogy a szöveg a határokon belül maradjon, és varázst és vonzerőt adjon az üzenetnek, lecserélheti a szavakat olyan hangulatjelekre, amelyek szintetizálják a megosztani kívánt érzést.

Az értesítések céljuk szerint is kategorizálhatók. Léteznek például emlékeztető értesítések, például az elhagyott kosárról szóló értesítések, amelyeket elküldenek az e-kereskedelmi felhasználóknak, hogy emlékeztessenek arra, hogy árut tettek a kosárba, de nem fizettek ki. Vannak FYI (for-your-information) értesítések, amelyeket arra használnak, hogy releváns híreket küldjenek azoknak a felhasználóknak, akik beleegyeztek, hogy megkapják őket, például új álláshirdetések, termékbejelentések stb. Vannak aktivált értesítések: előre meghatározott szabályokon alapuló automatikus üzenetek és valós idejű adatok, amelyeket azután gyűjtenek, hogy az előfizető belép a kampánycsatornába.

  Hogyan hosszabbíthatja meg a sötét mód az akkumulátor élettartamát az OLED telefonokon?

Ha nem akar egész napot azzal tölteni, hogy egyedül küldje el az értesítéseket, szüksége lesz egy olyan eszközre, amely a lehető legtöbbet automatizálja az üzenetküldési folyamatot. Szerencsére van néhány olyan eszköz, amely rendkívül leegyszerűsíti az üzenetküldési stratégiák beállítását és finomhangolását. Az alábbiakban ezek közül a legrelevánsabbakról olvashat.

OneSignal

A fejlesztők integrálhatják OneSignal push értesítési eszközök tíznél kevesebb kódsorral, bármilyen fejlesztői környezet és az általuk választott nyelv használatával. Állítólag legfeljebb 15 percet vesz igénybe a szolgáltatás beállítása.

Ha fut, akkor szinte elfelejtheti, mert az értesítések a felhasználói viselkedés alapján jelennek meg. Mielőtt azonban elfelejtené, érdemes létrehozni egy optimális szegmentálást: a OneSignal segítségével személyre szabott üzeneteket hozhat létre, és elküldheti azokat a megfelelő közönségnek. Az üzenetek intelligens kézbesítése is az optimális időpontban történik, a gépi tanulási algoritmusok segítségével, amelyek eldöntik, hogy mikor küldjék el az egyes üzeneteket.

Abban az esetben, ha webhelye nagy előfizetői emelkedést tapasztal, vagy az alkalmazás valóban népszerűvé válik, a OneSignal ennek megfelelően méreteződik – szükség esetén naponta több milliárd értesítést küld.

Az árazási tervek tartalmaznak egy ingyenes lehetőséget, amely akár 30 000 web-előfizetőt tesz lehetővé, és tartalmazza az összes alapvető funkciót, amelyre szükség lehet az értesítések küldéséhez. Ha prémium szolgáltatásokra van szüksége, például fejlett elemzésekre, intelligens szállításra, szolgáltatási szintű megállapodásra vagy dedikált fiókkezelőre, akkor a Starter csomagot (99 USD/hótól) vagy a Pro csomagot (500 USD-tól/) kell választania. mo).

A OneSignal egy WordPress beépülő modullal is rendelkezik, amely megkönnyíti a WP-oldalakkal való integrációt.

SendPulse

Ha csak egy sort ad hozzá webhelye kódjához, akkor integrálhatja SendPulse szolgáltatást, és azonnal megkezdheti az azonnali webes értesítések küldését az összes népszerű böngészőbe, még okostelefonokon is.

A SendPulse gondoskodik az új előfizetők automatizálásáról és az RSS-hírcsatornákon alapuló automatikus értesítések létrehozásáról. Lehetővé teszi egyedi előfizetési kérelmek létrehozását, akár a megjelenés megváltoztatásával, akár a megjelenítésük optimális pillanatának kiválasztásával: közvetlenül azután, hogy a látogató belép a webhelyére, miután eltöltött egy kis időt rajta, vagy az első kattintás után egy hivatkozásra, ill. egy gomb.

A professzionális eszközök készlete lehetővé teszi további felhasználói adatok felhasználását személyre szabott értesítések létrehozásához, valamint az előfizetők hely vagy egyéb adatok szerinti szegmentálásához. Az A/B tesztelési eszközök használatával tesztelheti az értesítések különböző verzióit, és megnézheti, melyik hoz jobb eredményeket a közönség körében.

A SendPulse szolgáltatás ingyenes, ha előfizetői adatbázisa 10 000-nél kevesebb rekordot tartalmaz. Még pénzt is kereshet, ha lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy célzott webes push hirdetéseket küldjenek előfizetőinek. Ha közönsége meghaladja a 10 000 előfizetőt, választhat fizetős csomagot, amely több funkciót is kínál, mint az ingyenes előfizetés. Az ár az előfizetők számától függ.

  Melyik iPhone-on van vezeték nélküli töltés?

Előfizetők

Előfizetők egy könnyen használható értesítési megoldás kifejezetten marketingesek számára. Ütemezhető, dinamikus, automatizálható és egyéni push értesítéseket kínál, amelyek visszatartják a látogatókat, még akkor is, ha nincsenek online az üzenet elküldése közben. Az értesítések lehetővé teszik a gazdag tartalom megjelenítését, amely egyedi képekkel és egyéni műveletgombokkal segít bemutatni termékeit vagy szolgáltatásait.

A megoldás triggereket tartalmaz az e-kereskedelmi alkalmazásokban vagy webhelyeken előforduló konkrét helyzetekről, például elhagyott kosarakról, készletváltozásokról vagy felkapott termékekről. Az Előfizetők alkalmazás néhány speciális marketingeszközt is hozzáad, például az ügyfelek visszaszerzését, a kuponkészítést, a vásárlások nyomon követését és az értékhozzárendelést meghatározó egyéb csatornatevékenységeket. A napi elemzés a megoldást könnyen érthető diagramokkal egészíti ki, amelyek minden adatot egy helyen konszolidálnak.

A telepítés és beállítás a kifejezetten WordPress, Wix, Shopify, Google Címkekezelő stb. számára készült bővítményekkel és útmutatókkal végezhető el. A szolgáltatás 200 előfizetőig ingyenes. A fizetős előfizetések nagyobb előfizetői mennyiséget és néhány prémium szolgáltatást tesznek lehetővé, mint például az értesítések előzetes ütemezése, a fejlett ügyfélszolgálat igénybevétele és az üdvözlő kampányok végrehajtása.

VWO Engage

VWO Engage felajánlja, hogy az e-mail kampányok konverziós arányának négyszeresével hozza vissza elveszett látogatóit. Amellett, hogy webes push értesítéseket kínál, a VWO Engage lehetővé teszi az ügyfelek elérését mobil értesítéseken keresztül – alkalmazás létrehozása nélkül – vagy a Facebook Messengeren keresztül, megszólítva őket a legmegbízhatóbb hálózatukon keresztül, és segít, hogy Ön a tudat tetején maradjon.

A VWO Engage az elveszett ügyfelek újbóli bevonására összpontosít, személyre szabott kosárelhagyási kampányokkal visszahozza őket, és nyomon követi a befejezetlen vásárlásokat. Célja továbbá, hogy segítsen a lehető legtöbbet kihozni hirdetési és marketingköltségvetéséből azáltal, hogy valós időben értesíti az ügyfeleket a friss készletről és az újonnan érkezőkről, időérzékeny ajánlatokat népszerűsít, és megtakarítja a fizetett hirdetéseket azáltal, hogy a látogatókat webes push értesítésekkel és Facebookkal újracélozza. azonnali üzenetek.

A VWO Engage egy nagyobb dolog, a VWO Platform része, amely magában foglalja a VWO tesztelést, a VWO Insights szolgáltatást és a VWO tervet is. Ezek az eszközök együttesen a látogatók viselkedésével kapcsolatos ismeretek gyűjtésére összpontosítanak, ami viszont segítséget jelent a felmérések elvégzéséhez, a kísérletek futtatásához és a látogatók bevonásához.

Tológerendák

Azok a fejlesztők, akiknek folyamatosan kritikus tranzakciós információkra van szükségük, használhatják Gerendák, egy hostolt push értesítések API, amelyet kifejezetten számukra fejlesztettek ki. A gerendák rugalmas értesítéseket tesznek lehetővé, és egyetlen funkció használatával automatikusan elindítják azokat az alkalmazás minden eseményénél.

  Miért lassította le a Turbó gomb a számítógépét a 90-es években?

Egyetlen kéréssel az értesítések elválaszthatatlanul küldhetők iOS vagy Android készülékekre. Az eszköz token teljes életciklusát a Pusher Beams üzemelteti és kezeli.

A Beams nagy volumenű áteresztőképességet és kötegelt támogatást, valamint automatikus méretezést és a közös éles esetek támogatását kínálja. Az API kompatibilis a PHP, Node, Java és más nyelvű szerver SDK-kkal. A hibakereső konzol segítségével figyelheti a megvalósítást, míg az insights irányítópult segítségével figyelemmel kísérheti a kézbesítés állapotát. Ezen információk között kaphat értesítéseket, amelyeket eszközökön keresztül kell nyugtázni, illetve a felhasználók által megnyitott értesítéseket.

Négy árazási terv kínál lehetőséget a különböző igényekhez, kezdve az ingyenestől, korlátlan push értesítésekkel és 2000 havi aktív eszköz korláttal, a vállalatra szabott megoldásig, több mint 50 000 havi aktív eszközzel, fejlett megnyitási és kézbesítési információkkal és dedikált támogatás.

WonderPush

Teljes funkcionalitású, GDPR-kompatibilis push szolgáltatás webre, iOS-re és Androidra, egyetlen árazási sémával, amely minden funkciót lefed, függetlenül a pénztárca méretétől: havi 1 euró kikiáltási ár plusz 1 euró minden további 1000 után előfizetők.

WonderPush Az egyszerű beállítási eljárással legfeljebb 15 perc alatt üzembe helyezheti. Az értesítések maximális kihasználása érdekében a WonderPush egy érdekes funkciókészletet kínál, beleértve a valós idejű elemzéseket, amelyek nyomon követik a konverziókat, a viselkedési és időalapú automatizálást, amely segít visszaterelni a felhasználókat az alkalmazáshoz, valamint a szegmentálást, amely biztosítja, hogy a megfelelő üzenet a megfelelőhöz jusson el. közönség, valamint egy barátságos, teljesen dokumentált RESTful API, amely segít a fejlesztőknek, hogy kis erőfeszítéssel elvégezhessék a finomhangolást.

A WonderPush adatközpont a Google Cloudon található, és az európai kontinensen tárolja az európai adatokat, ami segít a GDPR-megfelelésben. Az SDK-k nyílt forráskódúak, ami garantálja, hogy a vállalat nem gyűjt redundáns felhasználói adatokat. A WonderPush API használatával meghatározhatja, hogy mennyi ideig maradjanak adatai a szervereiken.

Használja őket bölcsen

Volt idő, amikor az emberek minden e-mailt elolvastak, amit kaptak. Amíg a marketingesek nem kezdtek el e-maileket küldeni, válogatás nélkül, és a spamszűrők általánossá váltak. Most az értesítéseket modern és sokkal hatékonyabb marketingeszközzé kell tenni, különösen azért, mert a felhasználók gyorsan elnémíthatják és figyelmen kívül hagyhatják őket. Ezért óvatosan kell használni őket.

Az itt említett push értesítési eszközök megkönnyítik, hogy üzenetei elérjék a közönséget. De ez csak egy része a munkának. Az Ön feladata, hogy a közönség tudását felhasználva bölcsen használja ezeket az eszközöket, hogy maximalizálja az elköteleződést és a lehető legmagasabb konverziós arányt érje el.