Hogyan lehet kikapcsolni a Flash-üzeneteket az iPhone-on

A gyorsüzenetek, bár hasznosak lehetnek, gyakrabban bosszantó eszközök, amelyeket a hálózatok használnak a hirdetések és egyebek elküldésére a felhasználóknak. Ráadásul az iPhone készülékeken ezek az üzenetek rendkívül tolakodóak, és sok fejfájást okozhatnak. Tehát, ha már majdnem végzett azzal, hogy a szolgáltató elárasztja a telefonját gyorsüzenetekkel, ne aggódjon, mert megvan a megoldás. Így kapcsolhatja ki a flash üzeneteket az iPhone készüléken.

Flash-üzenetek letiltása az iPhone-on (2022)

Bár a lépések kissé eltérnek az operátorok között, amikor Androidon tiltják le a flash üzeneteket, az iPhone készülékeken követendő lépések lényegesen egyszerűbbek. Kövesse a lépésről lépésre szóló útmutatót a flash üzenetek iPhone készüléken történő letiltásához.

  Fájlok megosztása Macről Androidra

A Flash SMS kikapcsolásának lépései (Airtel, Vodafone Idea, Jio stb.)

  • iPhone-ján lépjen a Beállítások -> Mobiladatok -> SIM-alkalmazások menüpontra.

  • Itt olyan opciókat fog látni, mint az „Airtel most!”, „Airtel Live!”. Hálózati szolgáltatójától függően különböző opciók jelenhetnek meg, például „Flash!”. Koppintson az „Airtel Now!” vagy a „Flash!” lehetőségre. ha ez a lehetőség megjelenik az iPhone-on.

  • Érintse meg a „Start/Stop”, majd a „Stop” gombot.

Ezután megerősítést kap arról, hogy az azonnali üzeneteket kikapcsolta, és nyugodt lehet.

Mi a teendő, ha a flash üzenetek még mindig nem tűntek el?

Bár ez általában nem történik meg, de ha követte az összes lépésünket, és megkapta a visszaigazolást, és továbbra is kap azonnali üzeneteket, az dühítő lehet. Az egyetlen dolog, amit most tehet, az az, hogy felveszi a kapcsolatot szolgáltatója ügyfélszolgálatával, és megkéri őket, hogy tiltsák le a gyorsüzeneteket.

  A játékmód letiltása az őszi alkotók frissítésében

Ügyfélszolgálati számok:

  • Airtel: 121
  • Vodafone ötlet: 198
  • Reliance Jio: 198
  • BSNL: 1800 180 1503

Könnyen kapcsolja ki a bosszantó villogó üzeneteket iPhone-ján

Annak ellenére, hogy a gyorsüzenetek és a „SIM hangot adott” értesítések rendkívül bosszantóak és dühítőek az iPhone-on, az egyetlen dolog, hogy legalább könnyű letiltani őket iPhone-on. Remélhetőleg sikerült követnie az itt említett lépéseket, és többé nem kap azonnali üzeneteket a szolgáltatótól. Ha igen, az ügyfélszolgálattal kell megkeresnie a problémát. Szóval, letiltottad a flash üzeneteket az iPhone-on? És van-e más módszer a gyorsüzenetek letiltására, amelyet bele kell foglalnunk cikkünkbe? Tudassa velünk a megjegyzésekben.