Hogyan lehet elrejteni az iPhone X bevágást a képernyőrőlAz iPhone X egy nagy teljesítményű eszköz, amelynek jellemzői egyediek erre a modellre. Van egy szörnyű tervezési probléma is a bevágás formájában. Ezen a ponton hírhedt, hogy az előlap nélküli kialakítás nem tudta esztétikusan beépíteni az előlapi kamerát és a hangszórókat. Ezért a teljes képernyő kialakítását egy bevágás rontja, amely helyet ad a kamerának és hangszórónak. Ez csúnya. Az iPhone X bevágást elrejtheti a képernyőről egy ügyes háttérképtrükkel, amelyet a Notcho iOS alkalmazás a fényképezőgép tekercsében lévő bármely képre alkalmazhat.

Az iPhone X Notch elrejtése

Notcho elrejti az iPhone X bevágást a használt háttérkép módosításával. Lenyomja a tapétát, és fekete sávot ad a tetejére. A bevágás ebben a fekete sávban van elrejtve.

Importálhat egy fényképet a fényképezőgép tekercséből, és a Notcho hozzáadja a fekete sávot közvetlenül felette. A sáv hozzáadása után mentse az új képet a tekercsbe. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és lépjen a Háttérkép elemre. Koppintson a Válasszon új háttérképet, és válassza ki a Notcho által létrehozott képet. Alkalmazza mind a lezárási képernyőn, mind a kezdőképernyőn az iPhone X bevágás elrejtéséhez.

Alternatív módszer az iPhone X bevágás elrejtésére, ha fekete szegélyű vagy túlnyomórészt fekete háttérképet használ a tetején. Van néhány iPhone X háttérképünk, amelyek megfelelnek a számlának.

Az általában az iPhone X tetején megjelenő információk, azaz a jel állapota, az akkumulátor százalékos aránya, a riasztások, a WiFi kapcsolat stb., könnyen olvashatóak lesznek, így egyetlen funkcionalitást sem kell feláldozni a tetején fekete sávval ellátott háttérkép használatával. .

Kozmetikai változás

Ez minden szempontból kozmetikai változás, és csak a lezárási képernyőre és a kezdőképernyőre vonatkozik. Amikor megnyit egy alkalmazást, bármelyik alkalmazást, a bevágás visszakerül. Lehet, hogy nem is szereti az átmenetet a kezdőképernyőről az alkalmazás képernyőjére, amikor a bevágás nyilvánvalóan újra megjelenik. Lehet, hogy egy ponton a fejlesztők úgy döntenek, hogy egy fekete sávot helyeznek el az összes képernyő tetején, hogy elrejtik a tervezési hibát, de ez valóban rajtuk múlik.

Egyes iPhone X tulajdonosok azt mondják, hogy belemelegedtek ebbe a kis furcsaságba, és a bevágás már nem zavarja őket. Mások kreatív megoldást keresnek a problémára, és ez a lehető legegyszerűbb. Az egyetlen alternatíva a háttérképek, amelyek beépítik a képen belüli bevágást.