Hogyan lehet abbahagyni az AOL fizetést, de megtartani az e-mailt

Az AOL, korábbi nevén America Online, egy digitális médiavállalat, amely számos online vállalkozást működtet, beleértve a webhelyeket, keresőmotorokat, e-mail szolgáltatásokat, internetkapcsolatot, éjjel-nappali technikai segítséget és még sok mást. Kezdetben, amikor elindult, az AOL internetkapcsolati szolgáltatást nyújtott az Egyesült Államokban az e-mail szolgáltatás mellett. Ahogy vállalkozásuk növekedésnek indult, kiterjesztették a keresőmotorokra és a webhelyekre. Ha Ön azon felhasználók közé tartozik, akiknek AOL internetkapcsolata van náluk, és szeretne értesülni az aktuális tervekről és az AOL által kínált szolgáltatás változásáról, akkor ez a cikk neked szól. Ez végigvezeti Önt azokban a lépésekben, amelyekben leállíthatja az AOL-ért való fizetést, de megtarthatja az e-mailt, és mennyibe kerül egy AOL e-mail fiók. Azt is megtudhatja, hogy megőrizheti-e ingyenesen AOL e-mail címét, és hogyan módosíthatja AOL e-mail címét ingyenes fiókra.

Hogyan lehet abbahagyni az AOL fizetést, de megtartani az e-mailt

Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek elmagyarázzák, hogyan lehet abbahagyni az AOL-ért való fizetést, de az e-maileket részletesen megtekintheti hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

  Megakadályozza, hogy mások szerkeszthessék a megosztott Word-fájl fontos részeit

Az AOL díjat számít fel az e-mail szolgáltatásért?

Nem, az AOL nem számít fel díjat, és nem számít fel díjat az e-mail szolgáltatásért, mivel azt teljesen ingyenesen tartották minden felhasználó számára. 2006 előtt az AOL havi díjat számított fel ügyfeleinek az e-mail szolgáltatások használatáért. 2006 után azonban úgy döntöttek, hogy ingyenesen adják a szolgáltatást. Az AOL havi díjat számít fel a telefonos kapcsolatokért, a technikai segítségnyújtásért és számos egyéb szolgáltatásért, de az e-mail szolgáltatásért nem. Ez pedig a más szolgáltatók, például a Google és a Yahoo által ingyenesen biztosító verseny miatt történt.

Mennyibe kerül egy AOL e-mail fiók?

Az AOL e-mail fiók mindenki számára teljesen ingyenes. Az AOL csak a betárcsázós kapcsolataiért és az egyéb szolgáltatásokért számít fel díjat, amelyek teljes mértékben a megvásárolt csomagtól függenek.

  • Havi 25,90 dollárért prémium számlát kaphat, ahol megkapja az általuk kínált összes prémium előnyt és szolgáltatást.
  • Havi 11,99 dollárért AOL-t kap biztonsági szoftverrel és telefonos szolgáltatással, valamint éjjel-nappali technikai támogatást kap a csatlakozási és biztonsági problémákhoz.
  • Havi 9,99 USD-ért ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, mint 11,99 USD-ért, de korlátozott technikai támogatással, amely csak a csatlakozási problémákban segít.

Ennyibe kerül egy AOL e-mail fiók.

Miért számít fel havonta az AOL?

Ha feliratkozott az AOL-ra, és megvásárolta a fizetős szolgáltatást, az a csomag árától függően havonta számít fel díjat.

Megtarthatja az AOL e-mail címét ingyen?

Igen, ingyenesen megőrizheti AOL e-mail címét. Még akkor is ingyenesen használhatja az AOL-szoftvert, e-mailt és számos más szolgáltatást, ha lemondta az AOL-tárcsázást, és továbbra is csatlakozik az internethez egy másik szolgáltatón keresztül. Ez néhány olyan szolgáltatás, amelyet az AOL ingyenesen biztosít felhasználóinak. De 2006-ig nem volt ingyenes, amikor a felhasználóknak havonta kellett fizetniük az e-mail szolgáltatásért.

  Tiltsa le a CSS-t az AskRedditben, hogy megkerülje a botot, felhasználói név Tréfa

Hogyan lehet abbahagyni az AOL fizetést, de megtartani az e-mailt?

Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet abbahagyni az AOL-ért való fizetést, de megtartani az e-mailt, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Látogassa meg a AOL Bejelentkezési oldal a böngészőjében.

2. Adja meg felhasználónevét, telefonszámát vagy e-mail címét, majd kattintson a Tovább gombra.

3. Írja be jelszavát, és kattintson a Tovább gombra.

4. Mutasson a SAJÁT SZOLGÁLTATÁSOK elemre, és kattintson az Előfizetések elemre.

5. Kattintson a Kezelés lehetőségre az előfizetési csomag mellett.

6. Kattintson a Terv módosítása elemre.

7. Tekintse át a megerősítő oldalt.

8. Görgessen le az oldal aljára, és kattintson a Számlázás törlése lehetőségre.

9. Válassza ki a törlés kívánt okát.

Most már nem kell fizetnie az AOL-ért, és az AOL-es e-mailje is aktív. Így hagyhatja abba az AOL-ért való fizetést, de megtarthatja az e-mailt.

Hogyan módosíthatja az AOL e-mail-címét ingyenes fiókra?

Miután tudta, hogyan kell leállítani az AOL-ért való fizetést, de megtartani az e-mailt, és az AOL-e-mail címét ingyenes fiókra szeretné módosítani, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy már rendelkezik AOL-fiókkal.

1. Menjen a AOL Bejelentkezési oldal és jelentkezzen be fiókjába a hitelesítő adatokkal.

2. Vigye az egérmutatót a SAJÁT SZOLGÁLTATÁSOK lap fölé a bal oldali ablaktáblában.

3. Ezután kattintson az Előfizetés lehetőségre.

4. Kattintson a Kezelés > Terv módosítása elemre.

5. Ezután tekintse át a megerősítő oldalt.

6. Kattintson a Számlázás törlése lehetőségre, és válassza ki a kívánt okot.

  35+ Mac szövegszerkesztő billentyűparancsok a gépelés felgyorsításához

Sikeresen megváltoztatta AOL e-mail-címét ingyenes fiókra.

Mikor hagyta abba az AOL az e-mailekért való díjat?

2006-ban, valahol a nyáron az AOL leállította az e-mailek díját. 2006 előtt az AOL-ügyfeleknek fizetniük kellett az e-mail szolgáltatásért, mivel az e-mailezés nem volt gyakori, és az internet sem volt könnyen elérhető az emberek számára. Míg 2006 után az AOL teljesen eltörölte az e-mailek díját, és ingyenesen kínálta az e-mail szolgáltatást ügyfelei számára.

Átviheti AOL-fiókját a Gmailbe?

Igen, átviheti AOL-fiókját a Gmailbe. Ehhez át kell vinnie az összes e-mailt és névjegyet AOL-fiókjából a Gmailbe.

Mi történik, ha törli AOL e-mail fiókját?

Amikor törli AOL e-mail fiókját, a fiókjához társított adatok, például e-mail címe, jelszava és egyéb adatok véglegesen törlődnek, és Ön többé nem tud hozzáférni fiókjához. Amikor először kéri a törlést, fiókja 30 napra inaktívvá válik. Ezen az időszakon belül pedig, ha valaha is vissza szeretné kapni fiókját, egyszerűen bejelentkezhet a hivatalos webhelyről.

Megjegyzés: A visszatartási időszakok országonként eltérőek. Ausztrália, India és Új-Zéland esetében ez az időszak 90 nap. Brazília, Hongkong és Tajvan esetében pedig 180 nap.

Az AOL leáll?

Nem, az AOL nem áll le. Annak ellenére, hogy a pletykák azt jelezték, hogy leállítják, a cégtől és a tulajdonosoktól nincs hivatalos megerősítés. Az AOL leállásának esélye szinte nulla. Emellett a cég jól megy, nem számít komoly veszteségnek az üzletmenetben, és a szolgáltatások is zavartalanul működnek. Még a Verizon tulajdonosváltás után sem volt negatív hatással az AOL-ra. A Verizon azonban úgy döntött, hogy leállítja házon belüli e-mail szolgáltatását az internet-előfizetők számára, és áttelepíti őket az AOL e-mail szolgáltatásra.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan hagyhatja abba az AOL-ért való fizetést, de tartson e-mailt a részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.