Mi az a Life Time Fitness alapítói tagság?

Azok, akik Life Time Fitness Founders tagsággal rendelkeznek, bármikor ingyenesen látogathatják a fitneszközpontot. Más előnyöket is tartalmazhat, például bizonyos szolgáltatások vagy termékek megtakarítását. Ha Ön egy edzőtermi őrült, és kíváncsi, mi az a Life Time Fitness Founders tagság? Vagy mit jelent a zöld kód a Life Time fitnesznél, és mit jelent az MVP a Life Time-ban? Ha további információkat keres a Life Time Fitness-szel kapcsolatban, egy hasznos útmutatóval szolgálunk, amely minden kérdésére választ ad, például, hogy milyen szintjei vannak a Life Time-tagságnak.

Mi az a Life Time Fitness alapítói tagság?

Az Egyesült Államokban jól ismert edzőterem a Life Time Fitness. Jelentős központjáról és élethosszig tartó tagságáról híres. 1992-ben megnyílt a lánc első helyszíne Minnesotában, amely a jól ismert testépítők kedvelt célpontja. Az Egyesült Államokban 121 franchise-hely található. Mivel minden hely éjjel-nappal nyitva tart, ünnepnapokon is, a tagok soha nem hagynak ki egy edzést sem. Élettartamra szóló egészségügyi előfizetésre van szüksége az összes prémium élvezetéhez.

  A legjobb Roblox Petsworld kódok: Váltsd be most

Mi az a Life Time Fitness alapítói tagság?

Élettartam A Fitness Founders tagság különféle szolgáltatásokat nyújt, köztük úszómedencéket, súlytermeket és csoportos edzésprogramokat a fitneszközpontok Lifetime Fitness franchise-ja által. A Life Time Fitness bármely helyszínén minden létesítmény elérhető egy alapító tag által. A Life Time Fitness Founders tagság néhány előnye, hogy soha nem kell havi díjat fizetni, ingyenes vendég meghívása és különleges eseményekhez való hozzáférés.

Hány évesnek kell lennie ahhoz, hogy edzhessen a Life Time Fitnessen?

A Life Time Fitness tagjainak legalább 18 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy részt vegyenek az edzéseken edzésprogramok. Az idősebb tagok soha nem tartózkodhatnak az edzőterem súlyzótermeiben, nyújtózónáiban vagy kardióterületein. A létesítményben 18 éven felüliek vehetnek részt, azonban minden berendezés felügyeletére mindig egy legalább 16. életévét betöltött munkatársnak kell lennie. Felnőtt kísérő nélkül a 13 és 17 év közötti tinédzserek nem vehetnek részt csoportos edzésprogramokon.

Mi az a Code Green a Life Time Fitnessnél?

A Code Green at Life Time Fitness egy riasztás, amely egyfajta vészhelyzetet jelez, amely általában megköveteli, hogy a tagok és a személyzet azonnal elhagyják a létesítményt, más területre költözzenek, vagy evakuálják az épületet. A problémára válaszul a klub vészhelyzetet hirdetett, és bekapcsolta a Code Greent. A Zöld kódot jellemzően a tűzriadó megszólaltatása és az épület evakuálása követi, mivel gyakorlatilag mindig tűz jelenlétével társul.

Mik a Life Time Fitness előnyei?

Egyes Lifetime Fitness létesítmények a szokásos minőségi felszerelések és szabad súlyok mellett szabadtéri medencéket, teniszpályákat és sziklamászófalakat kínálnak.

Melyek az élethosszig tartó tagság szintjei?

A Life Time Fitness Founders tagság különböző szintjei elérhetők, többek között:

  • Egyedi
  • Maximális család
  • Üzleti
  • Partner
  A Rapid Photo Downloader telepítése és használata Linuxon

Attól függően, hogy hányan élnek otthonában és milyen munkát végeznek, a tagságok árkülönbözetet jelentenek. Az egyszemélyes tagság 72 dollártól kezdődik, míg a maximális családi tagság 142 dollártól kezdődik. A Vállalati és Partner-tagságok egyaránt jogosultak ármegtakarításra, valamint olyan extra előnyökre, amelyek csak az élethosszig tartó tagságuk megfelelő szintjén érhetők el.

Az élethosszig tartó tagok használhatnak más klubokat?

Igen, növelheti Life Time Fitness Founders tagságát, hogy több klubhoz férhessen hozzá. Frissítéskor egyszeri szolgáltatási díjat és további költségeket kell fizetni.

Az élethosszig tartó tagok hozhatnak vendégeket?

Igen, ha Life Time Fitness Founders tagsággal rendelkezik, minden hónapban ingyenes vendégbérletet kap. Személyenként csak egy vendégbérlet használható fel a hónapban. Fényképes igazolvány és vendégregisztráció szükséges. A kültéri medencék és kosárlabdapályák használatát a bérlet nem engedélyezheti, amelyre klubkorlátozás vonatkozik, és a csúcsidőn kívüli időszakra korlátozható. A havi tagdíjat fizető tagok nem hívhatnak vendégeket.

Mit jelent az életidőben mért MVP?

Az MVP a Life Time Fitness tagjainak nézőpontját jelenti.

Felfüggesztheti az élethosszig tartó tagságát?

Igen, a Lifetime Fitness Work tagja 30 napos felmondási idővel legalább két hónapra szüneteltetheti tagságát bármely gördülő 12 hónapos időszakban. Ezzel továbbra is használhatja a Life Time Fitness létesítményeit, és élvezheti tagságának előnyeit a felfüggesztés alatt is. További információért kérjük, forduljon Life Time Work szolgáltatási ügynökéhez.

Miért olyan drága az élettartam?

Általában véve a Life Time Fitness egy drága edzőterem. Van azonban néhány előnye, amelyek megtérülhetnek a költségekben. Mivel a Lifetime Fitness megelőzheti, gyógyíthatja és megvédheti a fájdalmat, költséges kiegészítő. Csak az Egyesült Államokban 100 millió felnőtt szenved krónikus fájdalomtól, ami a gazdaságnak évi 100 milliárd dollárjába kerül a termelékenység elvesztése miatt. Az élettartam állítólag javítja az ízületek komfortérzetét, csökkenti a gyulladást, növeli az erőt és javítja a mobilitást.

  Mi a teendő, ha a Mac nem áll le

Lehet alkudni az árban a Life Time Fitnessnél?

Nem, a Life Time Fitness nem tárgyal a díjakról, de egész évben ösztönzőket biztosít. Végül ne féljen megkérdezni barátait, akik már járnak arra az edzőteremre, amelyhez csatlakozni szeretnének, mennyit fizetnek havonta, és kell-e tagdíjat fizetniük.

Mi az a Life Time Diamond Member?

Az ország összes központja és helyszíne elérhető a Diamond Life Time Fitness tagjai számára. A Greenway családi előfizetése havi 400 dollárba kerülhet, míg a Life Time Greenway előfizetés 199 dollárba kerül egy magánszemély számára. A Life Time Health Diamond klubbal drága felszereléseket, képzett oktatókat és exkluzív edzőtermi tagságot vehet igénybe. Ide tartoznak az otthoni edzések, az Apple Fitness+ és egyéb dolgok.

***

Reméljük, hogy megtanulta, mit jelent a Life Time Fitness alapítói tagsága, és mit jelent az MVP a Life Time-nál. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.