Hogyan kaphatom vissza régi Snapchat-fiókomat

A Snapchat történeteket hozott létre, mielőtt más játékosok beléptek a piacra. Az általuk bevezetett játékmódosító szűrőket továbbra is a legjobbnak tartják többek között. Ez uralta a közösségi médiát, mielőtt az Instagram mindent meghódított. Amikor az Instagram továbbfejlesztett verzióként megjelent, sokan elhagyták régi Snapchat-fiókjukat, és áttértek az Instagramra, így elveszítették a hozzáférésüket a fiókjukhoz vagy a Snapchat-profiljukban tárolt adatokhoz. A régi képeid és üzeneteid után kutatva túlságosan azon töröd a fejedet, hogyan szerezhetem vissza régi Snapchat-fiókomat? Hasznos és hatékony útmutatót mutatunk be, amely megtanítja Önnek, hogyan állítsa vissza a régi Snapchat-ot, és még sok mást, ami ugyanazt a problémát érinti.

Hogyan kaphatom vissza régi Snapchat-fiókomat

Lehetőség van a Snapchat-fiók visszaszerzésére, ha újra bejelentkezik fiókjába, vagy visszaállítja az adott fiók jelszavát. Lássuk mindkét módszert a részletes lépésekkel, hasznos illusztrációkkal kiegészítve.

Hozzáférhetek egy régi Snapchat fiókhoz?

Igen, visszaszerezheti régi Snapchat-fiókját. Ennek többféle módja van:

  • Ha deaktiválta fiókját, a deaktiválás kérésétől számított 30 napon belül. Ebben az esetben úgy jelentkezhet be fiókjába, hogy megadja a felhasználónevét azon az eszközön lévő alkalmazásban, amelyre bejelentkezett.
  • A második módszer magában foglalja a felhasználónév és a jelszó megadását. Ha elfelejtette jelszavát, nyugodtan használja telefonszámát vagy e-mail azonosítóját a helyreállításhoz.

Hogyan állíthatom vissza a régi Snapchat fiókomat?

Ha nem tudja felidézni régi Snapchat-fiókja jelszavát, és nem deaktiválta fiókját, akkor a fiók helyreállítása lehetséges az alábbi lépésekkel:

  Hogyan csoportosítsunk videocsevegést a Snapchaten

1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a Bejelentkezés gombot.

3. Érintse meg az Elfelejtette a jelszavát?

4. Érintse meg az E-mailen keresztül gombot.

Megjegyzés: A Telefonon keresztül is megérintheti hívást vagy OTP-t. Egyszerűen írja be az egyszeri jelszót, vagy lépjen kapcsolatba az előre felvett hívással, hogy hozzáférjen a jelszó visszaállításához.

5. Írja be az e-mail címet, és érintse meg a Küldés gombot, hogy megkapja a jelszavának visszaállítását lehetővé tevő e-mailt.

6. A Beérkezett üzenetek mappában érintse meg a kapott Snapchat Password Reset e-mail > reset hivatkozást, az alábbiak szerint.

7. A megerősítéshez írja be kétszer az új jelszót, majd érintse meg a Mentés gombot a jelszó visszaállításához.

Hol találom a Snapchat fiók-helyreállító eszközt?

A Snapchat fiók-helyreállító eszköz megtalálása egyszerű. Ha már létrehozott egy helyreállítási kódot, akkor a helyreállítási eszközt az alábbi lépések követésével találja meg:

1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást.

2. Érintse meg a Profil ikont a bal felső sarokban a profil megtekintéséhez.

3. Érintse meg a Beállítások fogaskerék ikont.

4. Érintse meg a Kéttényezős hitelesítés pontot.

Hogyan szerezhetem vissza régi Snapchat fiókomat? Hogyan szerezheti vissza régi Snapchatjét, ha elfelejtette jelszavát?

Ha elvesztette a hozzáférést Snapchat-fiókjához, vagy nem emlékezett a jelszóra, nem kell aggódnia. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy visszakapja régi fiókját, ha elfelejti a jelszavát:

1. Indítsa el a Snapchatet a telefonon, és érintse meg a Bejelentkezés opciót.

2. Érintse meg az Elfelejtette a jelszavát? > Telefonon keresztül.

3. Adja meg TELEFONSZÁMÁT, és érintse meg a Küldés gombot.

4. Most írja be az ellenőrző kódot, és érintse meg a Kész ikont.

5. A megerősítéshez írja be kétszer a jelszót, majd érintse meg a Submit (Küldés) gombot.

Hogyan szerezhetem be a régi Snapchat fiókomat jelszó nélkül?

Szeretné visszaszerezni az irányítást Snapchat-fiókja felett, de elvesztette a jelszavát? Vessen egy pillantást az alábbi lépésekre az új jelszó létrehozásához:

  A Shazam használata a Snapchatben dalok kereséséhez és hallgatásához

1. Nyissa meg a Snapchatet az eszközén.

2. Érintse meg a Bejelentkezés > Elfelejtette jelszavát?

3. Érintse meg az E-mailben elemet.

4. Írja be az e-mail címet, és érintse meg a Küldés gombot.

5. Nyissa meg a postafiókját, és keresse meg a kapott Snapchat jelszó-visszaállítási e-mailt.

6. Érintse meg az e-mailben található visszaállítás hivatkozást.

7. A következő oldalon írja be a jelszót az Új jelszó és a Jelszó megerősítése mezőkbe, az alábbiak szerint.

8. Végül érintse meg a Mentés gombot a jelszó visszaállításához, a fent látható módon.

Hogyan tudhatom meg, hogy milyen e-mailt használtam a Snapchathez?

Nincs meghatározott eljárás annak megállapítására, hogy milyen e-mail-címet használt a fiókjához, de ehhez kínálunk egy könnyen használható módszert.

1. Nyissa meg az E-mail alkalmazást eszközén.

2. Írja be a Snapchat szót a keresősávba az alábbiak szerint.

Most szűrjön különböző postafiókok között az alkalmazástól kapott e-mailek kereséséhez, amelyek a korábban a Snapchat alkalmazás eléréséhez használt e-mail címet jelzik. Tegye ezt az összes saját e-mail azonosítójával.

Visszakaphatom a régi Snapchat-fiókomat 30 nap után?

Igen, 30 nap múlva visszakaphatja régi fiókját. Ha deaktiválta fiókját, az 30 napig letiltásra kerül. Ismerősei nem fognak tudni kapcsolatba lépni Önnel, és nem léphetnek kapcsolatba Önnel, amíg fiókja deaktiválva van. A Snapchat csak a deaktiválás kérésétől számított 30 nap elteltével törli véglegesen fiókját.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Snapchat-fiókot 30 nap után?

30 napos törlés után lehetetlen a fiók visszaállítása. Ha vissza szeretné állítani fiókját, 30 napot kap a deaktiválás napjától számítva. A fiók véglegesen törlődik a szerverekről. Az Ön adatai már nem kérhetők és nem állíthatók vissza. Ennek a közösségi médiaplatformnak a használatához azonban bármikor létrehozhat új fiókot.

Hogyan állíthatom vissza a Snapchatemet telefonszám vagy e-mail nélkül?

Előfordulhat, hogy elfelejti a Snapchat-fiókjához kapcsolódó telefonszámot vagy e-mail-címet, vagy ha már nem fér hozzá a kapcsolt fiókokhoz. Ebben az esetben kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal a fiók helyreállításához. Kövesse az alábbi lépéseket:

  Fényképek elforgatása a Snapchathez

1. Nyissa meg a Snapchat támogatási oldalát.

2. Érintse meg a Kapcsolat menüpontot.

3. Érintse meg a Nem férek hozzá a fiókomhoz elemet.

4. Az Oh ne! Mondjon el többet… szakaszban koppintson a Nem tudom ellenőrizni az e-mail- és mobilszámomat opciót.

5. Csúsztassa lefelé az ujját, és érintse meg az IGEN gombot a Segítségre van szüksége valami másban? az alábbiak szerint.

6. Ezután töltse ki a szükséges mezőket és érintse meg a KÜLDÉS gombot.

Ezen információk birtokában átkutatják az adatbázist a telefonszámok és e-mail-azonosítók részleges hasonlóságaiért, és segítenek a fiók helyreállításában és a jelszó visszaállításában. Ne felejtse el ellenőrizni a beérkezett üzeneteket a Snapchattől kapott e-mailek után.

A Snapchat törli az inaktív fiókokat?

Nem, nem törli az inaktív fiókokat. A fiók deaktiválásától számított 30 napos inaktivitás után azonban az véglegesen törlődik és törlődik a szerverekről.

Miért törölte a Snapchat a fiókomat?

A Snapchat komoly és szigorú feltételekkel rendelkezik a platform használatára vonatkozóan. Sok felhasználó nem tesz eleget, és fiókját kitiltják vagy törölték. A következő okok miatt előfordulhat, hogy fiókját töröljük vagy zároljuk:

  • Ha harmadik féltől származó alkalmazáson, beépülő modulon vagy módosításon keresztül éri el a Snapchat szolgáltatásait
  • Spammelés vagy olyan tevékenység, amely sérti a Snapchat közösségi irányelveit, például meztelenség
  • Gyanús viselkedést észleltek a fiókjában, ami azt jelzi, hogy feltörték

***

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt, és megtanulta, hogyan szerezhetem vissza régi Snapchat-fiókomat. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Kérdéseit vagy javaslatait a megjegyzés rovatba írja be, ha van. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.