Hogyan ellenőrizhető, hogy a Minecraft Realms leállt-e

Több ezer Minecraft szerveren lehet játszani. Amíg Ön a játék tulajdonosa, bármelyik szerverhez csatlakozhat. A Minecraft szerverek nagyszerűek, és sok közülük éjjel-nappal online elérhető, de a játékmenet nagymértékben függ attól, hogy kivel játszik. Egyes szervereknél ez sima anarchia, ezért léteznek Minecraft Realms.

minecraft birodalmak

Minecraft Realms

A Minecraft szervereket könnyű beállítani, de valahol el kell helyezni őket, és nem mindenki képes a feladatra. Egyszerű, de időigényes, és bármilyen kiszolgáló első beállítása olyan bonyodalmakkal jár, amelyek sok guglizást igényelnek.

  Hogyan szervezzük meg családfáját Linuxon a Gramps segítségével

A Minecraft Realms a Minecraft hivatalos szervertárhelye. Könnyebb beállítani őket, és tíz játékosból álló kisebb csoportokhoz igazodnak.

A Minecraft Realms leállt?

A szerverek leállhatnak, és a Realms nem más. Jól menedzselt szerverekről van szó, sok biztonsági mentéssel, és a szakemberek mindent szemmel tartanak, de a szerver ettől függetlenül leállhat. Ha Ön és barátai nem tudnak csatlakozni egy birodalomhoz, lehetséges, hogy a Realms nem működik.

A Minecraft Realms nem rendelkezik hivatalos szolgáltatási állapotoldallal. Annak ellenőrzéséhez, hogy a szolgáltatás nem működik-e, először ellenőrizni kell a Mojang Status Twitter-fiók.

Ha egy Minecraft-hoz kapcsolódó szolgáltatás nem működik, frissítésnek kell megjelennie a fiókból. Ezt követően meg kell várnia a probléma megoldását.

  Hogyan készítsünk méregfőzetet a Minecraftban

Check Down Detector

Ha Mojang nem tett közzé frissítést, vagy nincs tudomása a Realms problémájáról, megpróbálhatja Le detektor. A Down Detector a felhasználói keresési trendeken dolgozik. Ha sok ember, még azok is, akik nem ugyanazon a Realm-on játszanak, mint te, a Google-t használják, ha a Realms nem működik, akkor ez megjelenik a Down Detectoron.

Ha igen, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy kiszolgálóoldali probléma áll fenn. Tweetet küldhet a Twitter Mojang ügyfélszolgálati fiókjába, hogy felhívja a figyelmüket.

Következtetés

A Minecraft Realms kisebb szerverek, de sok embernek van saját birodalma. Egyetlen birodalom csak maroknyi embert szolgálhat ki, de maga a szolgáltatás hatalmas. Nem ismeretlen, hogy egy ilyen méretű és jellegű szolgáltatás tönkremegy. Ez azt jelenti, hogy ha mindenki képes csatlakozni egy birodalomhoz, de te nem, akkor nem valószínű, hogy a Realms leállt. Ellenőrizze a kapcsolatot, a víruskereső definíciókat és a tűzfalbeállításokat. Lehetséges, hogy frissítettek vagy visszaállítottak, és blokkolhatják a kapcsolatot.

  Mi az internetes troll? (és hogyan kell kezelni a trollokat)