Fizetési megállapodás a Cox-szal

A szélessávú kommunikációra és szórakoztatásra szakosodott Cox Communications cég, a nagy sebességű internetszolgáltatás egyike a sok szolgáltatásnak. A Cox digitális videó-, otthoni telefon-, otthonbiztonsági és otthonautomatizálási szolgáltatásokat is nyújt. Több mint hatmillió otthonával és cégével 19 államot szolgál ki. A Cox jelenleg a legnagyobb magán távközlési szolgáltató az Egyesült Államokban. A Cox Communications egy 50 éve alapított családi vállalkozás. Bár a kábeles internet az elsődleges szolgáltatása, a Cox egyes helyeken optikai szálas internetet is biztosít a fogyasztóknak, és több mint 30 000 kilométernyi Metro Fibres-szel rendelkezik. Ön már Cox-felhasználó, és kíváncsi, hogyan állíthat be ütemezett fizetést a Cox-on? És mi az a Cox fizetési mód? Ne aggódj! Hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely minden kérdését megválaszolja, például, hogy a Cox díjat számítson fel a késedelmes fizetésért, és mi a Cox türelmi időszaka.

Fizetési megállapodás a Cox-szal

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kell Cox fizetési megállapodást kötni. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

A Cox Communications intézkedik a fizetésről?

Igen, a Cox Communications intézi a fizetési megállapodásokat. Beütemezhet egy jövőbeli fizetést, amely automatikusan kifizeti a Cox számláit egy kijelölt fizetési módról, hogy elkerülje a szolgáltatások megszakítását. Vagy Hosszabbítsa meg a fizetési határidőt, amely értesíti Önt fiókja állapotáról, és beállítja azt a dátumot, amikor be kíván fizetni.

Megváltoztathatom a lejárati dátumomat Coxnál?

Igen, módosíthatja a határidőt a Cox-nál. A Coxnak lehetősége van fizetési megállapodásokat kötni, amely lehetőséget biztosít Önnek egy jövőbeli fizetés ütemezésére vagy a fizetés esedékességének meghosszabbítására. A fizetési határidő meghosszabbításával módosíthatja a fizetési határidőt a Cox-nál.

  Mi az a filmkészítő mód a tévében, és miért akarod?

Ki lehet fizetni a Cox-számlát készpénzzel?

Igen. Cox-kábel-, internet- vagy telefonhasználóként számos lehetőség közül választhat a Cox-számla kifizetésére.

  • Kényelmesen kifizetheti számláit személyesen a Cox bármelyik bejárati helyén vagy fizetési központjában. Fizetési központban fizetheti számláját készpénzzel, csekkel, hitelkártyával vagy betéti kártyával.
  • Ezenkívül használhatja harmadik fél fizetési lehetőségeit, például a Kroger Family of Stores-t, hogy készpénzben kiegyenlítse Cox-számláit. Fel kell keresnie az Önhöz legközelebbi üzletet, és a személyzet munkatársa készpénzes fizetést is elfogad a Cox szolgáltatásaiért.
  • Ezenkívül kedvezményeket és kuponkódokat is élvezhet.

Van a Cox Internetnek késedelmi díja?

Igen. Ha nem tudja kifizetni a teljes esedékes összeget a számla keltétől számított 22 napon belül, a Cox Internet késedelmi díjat számít fel. A Cox késedelmi díjat számíthat fel a számla fennálló egyenlegére. A ki nem fizetett egyenlegre a Cox késedelmi díjat számít fel, amely legfeljebb az ügyfél számlájának első 30,00 USD 10%-a és az egyenleg számlázási összegének 2%-a.

A Cox díjat számít fel a késedelmes fizetésért?

Igen, a Cox késedelmi díjat számít fel. Az összegek lejártnak minősülnek, ha azokat a számla keltétől számított 14 napon belül nem fizetik ki.

Cox ad nekem egy hosszabbítást?

Igen, a Cox 10 napos meghosszabbítást biztosít. Ennek igénybevételéhez hívja a Cox Credit Services osztályát a környéken, és kérjen 10 napos hosszabbítást. De egy meghosszabbítására csak négyhavonta egyszer kerül sor. Ha a Cox nem kapja meg a teljes kifizetést a számlától számított 23 napon belül, a Cox nemfizetési folyamatot indít, amely akár az internetszolgáltatások leállását is okozhatja.

Hol fizethetem ki a Cox-számlámat készpénzzel?

Számos alternatíva áll rendelkezésére a Cox-számlája kifizetésére, ha az internet-, kábel- vagy telefonszolgáltatást használja. Bármely Cox bejáróhelyen vagy fizetési központban könnyedén kifizetheti számláit személyesen. Harmadik fél fizetési lehetőségeit is használhatja, például a Kroger Family of Stores-t, hogy készpénzben kiegyenlítse Cox-számláit. Sőt, olyan dolgokban részesülhet, mint a kedvezmények és a kuponkódok. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell Cox fizetési megállapodást kötni.

Mi történik, ha nem tudom kifizetni a Cox-számlámat?

Ha nem fizeti ki Cox számláját annak esedékessége előtt, a Cox egy jelfájlt küld a modem deaktiválására, amikor megszüntetik a szolgáltatásait. Ettől eltér a pólusleválasztás, amelyben a vezeték elszakadt, és meg kell javítani. A szolgáltatások azonban a fizetési állapot portálra kerülése után két perccel a modem lekapcsolása esetén újracsatlakoznak.

  A kéttényezős hitelesítés bekapcsolása az Amazon-fiókjában

Mi a Cox fizetési türelmi időszak?

A Cox fizetési türelmi időszak az a többletidő, amely az összes függőben lévő Cox-számlájának és kifizetésének törlésére szolgál. A Cox 5 nap türelmi időt biztosít az ügyfeleknek a határidőn túl, mielőtt késésnek minősülne. A szolgáltatás megszakítási folyamata csak akkor kezdődik el, ha 23 nap nem telt el fizetés nélkül. Ezenkívül négyhavonta egyszer felhívhatja a Cox Credit Services osztályát, és kérhet 10 napos hosszabbítást.

Meddig lehet elmenni Cox-számla fizetése nélkül?

A Cox megszünteti internet- vagy kábelszolgáltatását, ha nem számolta ki Cox-számláját. A számlát pedig az esedékesség előtt kell kifizetnie, ami a számláján szerepel. Bár a Cox 5 nap türelmi időt biztosít az ügyfeleknek az esedékességen túl, mielőtt késésnek minősülne, a szolgáltatás megszakítási folyamata csak 23 nap fizetés nélkül kezdődik. Javasoljuk, hogy a Cox számláit az esedékesség előtt fizesse ki, hogy elkerülje a késedelmi díjak fizetését és a szolgáltatások megszakítását.

Hány napot ad Cox a számla kifizetésére?

A Cox 5 nap türelmi időt biztosít az ügyfeleknek, hogy az esedékességen túl kiegyenlítsék a számlákat, mielőtt késésnek minősülnének. A szolgáltatások azonban a fizetési állapot portálra kerülése után két perccel a modem lekapcsolása esetén újracsatlakoznak.

Hogyan állíthatok be ütemezett fizetést a Cox-on?

Ha megszakítás nélküli nagysebességű internetszolgáltatásokat szeretne, de gyakran elfelejti befizetni a Cox-számlát, akkor be kell állítania egy ütemezett fizetést a Cox-on. A szükséges összeget automatikusan levonja a fizetési módot az ütemezett napon anélkül, hogy megszakítaná internetszolgáltatását. A befizetés megtervezése után sem a fizetési mód, sem a dátum nem módosítható vagy törölhető. Ha már ismeri a Cox fizetési megállapodását, és kíváncsi a Cox-on történő fizetés ütemezésének lépéseire, akkor itt egy gyors, egyszerű, de kibővített útmutató arról, hogyan állíthat be ütemezett fizetést a Cox-on néhány perc alatt. kattintások.

1. Látogassa meg a Cox hivatalos weboldala bármelyik előnyben részesített böngészőben.

  Miért szeretem az Apple Watchomat?

Megjegyzés: Ez a funkció nem érhető el a Cox mobilalkalmazáson keresztül.

2. Jelentkezzen be Cox-fiókjába felhasználói azonosítójával és jelszavával.

3. Most vigye az egérmutatót a Saját fiók lehetőség fölé, és válassza ki a Számlázás lehetőséget a legördülő menüből.

4. Kattintson a Fizetési és számlázási lehetőségek elemre a számlázási beállítások menüben.

5. Ezután kattintson az Egyéb fizetési lehetőségek elemre.

6. Kattintson a Fizetés ütemezése lehetőségre a Jövőbeli fizetés ütemezése mellett.

Megjegyzés: Ha ez a lehetőség ki van szürkítve, nem intézhet jövőbeli fizetést. Próbáljon meg másik fizetési módot választani.

7. A Jövőbeli fizetés ütemezése ablakban válassza ki azt a dátumot, amikor a fizetést meg kívánja tenni.

8. A Fizetési összeg lapon válassza ki vagy írja be kézzel a fizetés összegét.

Megjegyzés: Nem ütemezhet be a szükségesnél kisebb fizetési összeget.

9. Adja meg a kívánt fizetési módot, például Paypal vagy hitelkártya, majd kattintson a Folytatás lehetőségre.

10. Kattintson a Küldés gombra az ütemezett fizetés megerősítéséhez.

Megjegyzés: Az adatok szerkesztéséhez kattintson a Vissza lehetőségre. Ha azonban elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, nem tudja módosítani a dátumot vagy a fizetési módot.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak a nyomán most már tudja, hogyan állíthat be ütemezett fizetést a Cox-on.

Hogyan köthetek fizetési megállapodást a Cox-szal?

Kövesse a fent említett lépésenkénti útmutatót a Cox webhelyén történő fizetési megállapodás megkötéséhez.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan kell Cox fizetési megállapodást kötni. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.