[Explained] Hogyan lehet törölni Snapchat fiókját

A Snapchat a nap legjobb közösségi médiaplatformjaként élvezte a címét.

Bár még mindig ez az egyik leggyakrabban használt közösségi médiaalkalmazás, figyelembe véve az Instagrammal való régi rivalizálást és az olyan új fegyverek megjelenését, mint a Threads, sok felhasználó fontolgatja, hogy felhagy a képmegosztó alkalmazással.

A jó hír az, hogy könnyen törölheti Snapchat-fiókját, ha nem kívánja többé használni, ellentétben más közösségi platformokkal (ha érted, mire gondolok.) Ebben a bejegyzésben végigvesszük a végleges búcsút mond a Snapchatnek.

A pattanások, a csíkok és minden, ami a kettő között van 👻

A Snapchat a közösségi médiában bemutatott számos új koncepciónak köszönhetően vált híressé. Míg más közösségi platformok a fényképekre és a rövid formájú írásos bejegyzésekre összpontosítottak, a Snapchat úttörő szerepet játszott a privát fénykép- és videómegosztásban.

Néhány okos lépést is tett, amelyek arra ösztönözték az embereket, hogy szinte naponta használják a Snapchatet. Az egyik sakkmatt-mozgásuk a Snaps és Snapstreaks koncepció bevezetése volt.

#1. Kattanások 🤳

Amikor fényképet vagy videót készít, megoszthatja azt a körével az alkalmazásban. A pillanatfelvételt közzéteheti történeteként, vagy megoszthatja privátban barátaival és családtagjaival, hogy egyszeri megtekintést kapjon. A fényképeket egy chat-dobozban osztják meg, ahol szöveges üzeneteket is válthat.

Az alkalmazás vonzereje, hogy semmi sem állandó, még az Ön által küldött üzenetek sem. A legtöbbjük 24 órán belül eltűnik, vagy 30 napon belül véglegesen törlődik.

A Snapchat által az egy-egy interakcióval kapcsolatos puszta titoktartás sok felhasználó számára biztonságos teret adott a szabad kifejezésre.

  A Bitmoji hangulatok szerkesztése a Snapchatben

#2. Csíkok 🔥

A Snapchat egyik legokosabb lépése annak érdekében, hogy az embereket mindennapi használatára ösztönözze, a Streaks koncepció kidolgozása.

Lényegében azt méri, hogy két felhasználó hány egymást követő napon cserélt snapet egymással. A napi csere meghosszabbítja a sorozatot, és ahogy folytatod, a szám folyamatosan növekszik.

Bár nem jár jutalom a hosszabb sorozatért, az emberek valamilyen okból szeretik csinálni. Az egyetlen dolog, amit ezzel kapsz, az az, hogy plusz pontokat szerezhetsz a Snapchat pontszámodért.

Érdekes tény: 1075🔥 Snapstreak volt, mielőtt visszavonultam az alkalmazástól.

#3. Szűrők 🐶

A Snapchat fotószűrők még egy oka annak, hogy az alkalmazás a rajongók abszolút kedvence. A platform folyamatosan új és furcsa szűrőkkel rukkol elő, amelyek órákon át lekötik a felhasználókat. Emlékszel a 2016-ban felkapott kutyafülről és virágkoronáról készült fotókra? Nos, ez egy Snapchat találmány volt.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem azért telepítettem a Snapchatet, hogy kipróbáljam ezeket a furcsa szűrőket. Nem csoda, hogy szenzációvá vált ezeknek a csodálatos tulajdonságoknak.

Míg a Snapchat több mint egy évtizeden át megtartotta vonzerejét, és sok más közösségi média alkalmazás is megjelent, nem meglepő, hogy inkább törölni szeretné az alkalmazást. Számos oka lehet annak, hogy fontolóra veheti Snapchat-fiókja törlését.

A Snapchat-fiók törlésének okai

Ön a második, és kitalálja a döntését, hogy törölje Snapchat-fiókját? Íme néhány ok, amiért érdemes törölni fiókját a platformon, és valami jobbra lépni.

Szeretné törölni a Twitch-fiókját is? Így törölheti véglegesen a Twitch-fiókot, amikor eljött a folytatás ideje.

#1. Mindless Scrollinghoz vezet 😵‍💫

Nálunk már tele van a tányérunk Twitterrel és Instagrammal. Valóban szükségünk van egy másik alkalmazásra, amely arra késztet bennünket, hogy ész nélkül görgessünk az emberek pillanataiban és történeteiben, miközben rengeteg munka könyörög a figyelmünkért?

  Hogyan állapítható meg, ha valaki törölte a Snapchat-fiókját

Még rosszabb, ha úgy gondolja, hogy egyetlen napot sem tud elmenni anélkül, hogy ne ellenőrizze a Snapchat hírfolyamát, vagy ne tudja, hogy mások mire készülnek. Ha észreveszi, hogy kezd túl sok időt tölteni az alkalmazással, akkor lehet, hogy ideje kihúzni a dugót, és valami produktívabb tevékenységre összpontosítani.

#2. Napi időt fogyaszt ⏳

A Snapchat-felhasználók hajlamosak mindennap véletlenszerű időpontokban megosztani történeteiket és pillanatfelvételeiket. A „snapstreak” fenntartása érdekében kötelességednek érezheted, hogy válaszolj mindenki snap-jeire. Ha társasági pillangó vagy, akkor valószínűleg sok minden van a tányérodon, ami sok időt vehet el a napodból.

Nyugodtan törölje az alkalmazást, ha elege van abból, hogy péntek este nézze barátja cselszövéseit. 😆

#3. Adatvédelmi aggályok 🔓

A Snapchat tele van biztonsági aggályokkal, amelyek kissé nyugtalaníthatják. Azt gondolhatja, hogy a megosztott fényképek és videók titkosítottak, de nem az. Tehát ha aggódik amiatt, hogy személyes adatait manipulálják, fontolóra veheti egy biztonságosabb lehetőség kiválasztását.

Most, hogy ismerjük a Snapchat-fiókunk esetleges törlésének okait, ugorjunk bele a lépésről lépésre bemutatott oktatóanyagba.

iOS rendszeren

Mielőtt elkezdené, gondolja át újra, és győződjön meg arról, hogy valóban törölni szeretné Snapchat-fiókját. A fiók törlése után elveszíti az összes csevegést, és barátai nem tudnak majd kapcsolatba lépni Önnel az alkalmazáson keresztül. Ha világos, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés: Nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.

2. lépés: Kattintson az Avatarra a képernyő bal felső sarkában. Ezzel megnyílik a profilod.

3. lépés: Koppintson a beállítások ikonra a jobb felső sarokban, és görgessen le a Fiókműveletek nevű menühöz.

  Hogyan távolíthatunk el valakit a Snapchat legjobb barátai közül

4. lépés: A menü alatt megjelenik a Fiók törlése lehetőség. Miután megérinti, a rendszer felkéri, hogy jelentkezzen be újra a fiókjába.

5. lépés: Adja meg felhasználónevét és jelszavát, majd nyomja meg a Folytatás gombot.

Minden kész! Snapchat-fiókja 30 napig deaktiválva lesz, mielőtt véglegesen törli. Ez azt jelenti, hogy egy pufferidőszakot kap, amely alatt egyszerűen bejelentkezve bármikor újraaktiválhatja fiókját. 30 nap elteltével már nincs visszaút. Ha vissza szeretne térni a platformra, létre kell hoznia egy profilt a semmiből.

Androidon

A fiók Android rendszeren való törlésének lépései kissé hosszadalmasak és eltérőek. Íme, hogyan kell csinálni:

1. lépés: Nyissa meg a Snapchat alkalmazást Android-eszközén, és jelentkezzen be fiókjába.

2. lépés: Kattintson az Avatarra a képernyő bal felső sarkában. Ezzel megnyílik a profilod.

3. lépés: Érintse meg a beállítások ikont a jobb felső sarokban.

4. lépés: A Támogatás alatt érintse meg a Segítségre van szükségem lehetőséget.

5. lépés: Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Fiókom kezelése lehetőség. Koppintson rá.

6. lépés: Koppintson a Saját fiók törlése vagy újraaktiválása elemre.

7. lépés: Érintse meg a Hogyan törölhetem a Snapchat-fiókomat?

8. lépés: Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Fiókportál szövegű hivatkozás. Koppintson rá.

9. lépés: Írja be felhasználónevét és jelszavát a megadott mezőkbe, majd érintse meg a Folytatás gombot.

És ez az! Megerősítést kap a fiók deaktiválásáról. Fiókja deaktiválása után 30 napon belül véglegesen törlődik, hacsak ezt megelőzően nem aktiválja újra.

Záró gondolatok

A Snapchat fiók törlése számos előnnyel járhat. Nem vesztegeti az idejét egy másik közösségi média platformra, hitelesen kapcsolódhat barátaival és családtagjaival, és többé nem kell aggódnia amiatt, hogy privát pillanataihoz mások is hozzáférhetnek.

Bármikor létrehozhat új fiókot, és a nulláról kezdheti, ha hiányzik az alkalmazás. Bár nem fogja tudni visszaállítani a mentett csevegéseit, fotóit vagy videóit, új emlékeket hozhat létre, és újrakezdheti a kört. Ez egy win-win helyzet!

Ezután megtudhatja, hogyan törölheti véglegesen Instagram-fiókját.