Elon Musk csatlakozik az AI Race-hez, a Twitch új funkciókat jelentett be

Üdv mindenkinek! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

Elon Musk csatlakozik az AI Race-hez

A világ legjelentősebb befektetői és vállalatai részt vesznek a mesterséges intelligencia (AI) növekvő trendjében. Ezért nem meglepő, hogy Elon Musk csatlakozik a mozgalomhoz.

Nemrég bejelentette megalakulását xAIegy új vállalkozás, amely a mesterséges intelligencia (AI) fejlesztésével foglalkozik.

A cég bejelentett egy kivételes csapatot, amely olyan vezető szakértőkből áll, akik korábban olyan vezető cégekhez tartoztak, mint a DeepMind, az OpenAI, a Google Research, a Microsoft Research, a Tesla és a Torontói Egyetem.

Ha nem tud róla, hadd emeljem ki itt, hogy Elon Musk korábban az OpenAI ChatGPT-vel volt kapcsolatban, de konfliktusok miatt 2018-ban kilépett.

  Billentyűparancsok beszerzése a TwitchTV lejátszóhoz [Firefox]

A Twitch elindított egy Discovery hírfolyamot és más rövid formátumú videófunkciókat

Twitch bemutatott néhány kulcsfontosságú funkciót, és két kulcsfontosságú funkciója a Stories és a Discovery feed, amelyek az Instagram, a TikTok és a Snapchat által népszerűsített formátumokat kölcsönzik.

Az októberben elérhető Történetek funkció lehetővé teszi a Streamerek számára, hogy függőleges, teljes képernyős képeket, videókat és szöveges frissítéseket oszthassanak meg követőikkel az élő közvetítések között, így még akkor is kommunikálhatnak a nézőkkel, ha nincsenek online.

A hamarosan megjelenő Discovery hírfolyam válogatott klipeket mutat be a nézőknek a preferenciák alapján, és segít a nézőknek új streamek felfedezésében, még akkor is, ha a streamelők nincsenek online.

Az Android- és iOS-eszközök további fejlesztései közé tartoznak a klipszerkesztő eszközök, például a trimmelés funkció, valamint az a lehetőség, hogy a streamerek hozzáférést biztosítsanak a videószerkesztőknek, és lehetővé teszik a közvetlen exportálást a YouTube-ra és a TikTok-ra.

  A Twitch csevegés színének megváltoztatása mobilon

A Stable Doodle egy új eszköz, amelyet a Stabilitás AI. Az eszköz mindenki számára hasznos, aki vázlatokat és rajzokat szeretne véglegesített képekké alakítani.

A Stable Doodle segítséget nyújt az alapvető rajzkészségekkel és internet-hozzáféréssel rendelkező szakembereknek és rajongóknak abban, hogy gyorsan készítsenek kiváló minőségű képeket, amelyeket tervekként, prezentációs anyagokként és logókként használhatnak fel.

Olyan iparágak számára előnyös, mint az oktatás, a design, a divat és a művészetek. Ingyenes próbaverzió elérhető a Clipdrop-on.

A felhasználóbarát módszer növeli a tervezők, illusztrátorok és iparági szakértők hatékonyságát, mivel a vázlatok gyorsan integrálhatók a projektekbe, így az ügyfelek számára tervezhetők, prezentációs eszközök, webhelyek és logók.

A Stabilitási AI 25 millió dollárt gyűjtött össze, így a teljes finanszírozás 125 millió dollár fölé emelkedett. A startup legújabb értékelése 1 milliárd dollár.

  Hogyan változtasd meg a Twitch felhasználónevedet

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.