A Twitch csevegés színének megváltoztatása mobilon

Ön aktív Twitch felhasználó? Szeretné egy kicsit feldobni Twitch-fiókját? A Twitch számos szórakoztató funkciót kínál nemcsak a streamerek, hanem a nézők számára is. Egy olyan funkció, amely különféle színárnyalatokkal feldobhatja a hangulatát, megváltoztatja a Twitch-csevegés színét. Szeretné megváltoztatni a csevegés színét a Twitchen? Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet megváltoztatni a Twitch chat-színt a mobilban. Ezenkívül megmutattuk a ritka Twitch névszínek listáját a színkódokkal együtt. Szóval, olvass tovább!

A Twitch csevegés színének megváltoztatása mobilon

A Twitch-csevegés színének megváltoztatása javíthatja a felhasználó hangulatát. A Twitch elképesztő funkciókat kínál, és ezek egyike a csevegés színeinek korlátlan megváltoztatása. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan változtathatja meg a Twitch csevegési színét a mobileszközön.

Hogyan változtassuk meg a csevegés színét a Twitchen

Sok felhasználó számára a csevegés a Twitch egyik legjobb eszköze a streamelés után. A platformon található jelvények, névszínek és felhasználónevek egyedi hangulatot kelthetnek. Amikor elkezdi használni a Twitch-fiókot, a neve véletlenszerű színnel jelenik meg, de nem kell mindig így lennie. Nincs Twitch fiókod? Olvassa el a Twitch-fiók aktiválása című cikkünket.

Megjegyzés: A Twitch csevegési színének megváltoztatásának lépései ugyanazok Android és iOS rendszeren. A következő lépéseket a Xiaomi Redmi Note 9 készüléken hajtják végre.

Akár bejelentkezhet is Megrándult bármely böngészőből, vagy használja a Twitch alkalmazást. A lépéseket a Twitch alkalmazás használatával adtuk meg, mivel mind a böngésző, mind az alkalmazás ugyanazokat a lépéseket követeli meg. Íme a lépések a Twitch csevegés színének megváltoztatásához a mobiltelefonon:

  Hogyan lehet streamelni a Twitch-hez a parancssorból Linuxon

1. Nyissa meg a Twitch alkalmazást mobiltelefonon.

2. Válasszon ki egy élő közvetítést.

3. Érintse meg a hárompontos ikont a képernyő jobb alsó sarkában.

4. A Csevegés beállításainál kapcsolja be az Olvasható színek beállítást, ha ki van kapcsolva.

5. Érintse meg az AZONOSÍTÁS ikont.

,

6. Válassza ki a kívánt színt a 15 alapértelmezett szín közül.

Megjegyzés: Ha rendelkezik Twitch Turbo vagy Prime Gaming játékkal, végtelen színkörhöz férhet hozzá.

Hogyan javíthatom ki a csevegési beállításaimat a Twitch-en

Problémái vannak a Twitch-csevegéshez való csatlakozással? Nos, a felhasználók gyakran szembesülhetnek bizonyos hibákkal a streaming böngészőkben, de nem kell megijedniük, mivel a lehető legjobb megoldásokkal megoldjuk a problémát. Olvassa el cikkünket a Fix Twitch Nem tud csatlakozni a csevegéshez című témakörben.

Lejárnak a Twitch nevek?

Nem, a Twitch nevek valójában nem járnak le, de a Twitch-felhasználók 60 naponta megváltoztathatják a nevüket. Eredeti neve azonban nem lesz elérhető a következő 6 hónapban.

Ritka Twitch névszínek

A Twitch 15 alapértelmezett színt kínál, de a Twitch által biztosított színkörben végtelen színválasztékhoz férhet hozzá. Ettől eltekintve azonban a fehér, fekete vagy izzó színek a legkevésbé használt színek a Twitch alkalmazásban. Az olyan elterjedt színeket, mint a fehér és a fekete, a legkevésbé használják, mert nem tűnnek ki. Ha a fehéret Twitch-csevegésként vagy névszínként használja, az gyakorlatilag láthatatlan lesz a világos témájú háttéren. Hasonlóképpen, a fekete szín láthatatlan lesz sötét témájú háttéren.

Minden színnek saját kódja van. Felsoroltunk néhány ritka Twitch névszínt, valamint gyakori színkódokat, amelyeket kipróbálhat, akár ritkák, akár nem.

A Twitch színkódja

A Twitch több kódot biztosít minden színükhöz. Minden kód más színre, vagy akár ugyanazon szín más árnyalatára utal. Próbálja ki ugyanazon szín különböző árnyalatait a Twitch-csevegésben ezen kódok alkalmazásával. Vessen egy pillantást néhány ritka Twitch névszínre és színkódra.

  A Twitch-fiók aktiválása

KÓDOK
SZÍNEK
[unspecified]
Egyedülálló tulajdonság és szín, ami azt jelenti, hogy mindenki más és véletlenszerű alapértelmezett színt lát. Ez a szín felhasználónként eltérő lesz.
#FF0000
Piros
#FF69B4
Rózsaszín
#8A2BE2

Lila
#0000FF
Kék
#1E90FF
Világoskék
#008000
Sötétzöld
#391802
Amerikai bronz
# FFF000
Sárga Rózsa
#FFFFFF
fehér
#FF7C00
narancssárga
#00FF00
Világos zöld
#1500AE
Mélykék
#00FFFF
Fordított

Hogyan változtassuk meg a Twitch nevet

Ha új a Twitch-ben, és most jelentkezett be, tudnia kell, hogy felhasználónévvel kell bejelentkeznie. Jó egy kicsit felcserélni a felhasználóneveket, mint más közösségi média platformokon, de nem szükséges örökké ugyanazt a nevet használni. A Twitch-felhasználónevét is megváltoztathatja. Bár csak 60 naponként módosíthatja, erre továbbra is lehetősége van.

A Twitch név megváltoztatásához csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a Twitchbe bármely böngészőből vagy Twitch alkalmazásból. Felsoroltuk a lépéseket a név megváltoztatásához a Twitch-en.

1. Jelentkezzen be Megrándult fiókot.

2. Érintse meg a Profil ikont.

3. A Fiók oldalon válassza a Saját csatornám lehetőséget profiloldala megnyitásához.

4. Érintse meg a Profil szerkesztése lehetőséget a képernyő jobb felső sarkában.

5. A Profil szerkesztése oldalon válassza a Felhasználónév lehetőséget a módosításhoz, vagy válassza a Megjelenítési nevet a módosításhoz.

6. Miután megírta új felhasználónevét, érintse meg a Felhasználónév módosítása vagy a Mentés elemet a megjelenített név mentéséhez.

Most, hogy tudja, hogyan változtathatja meg a Twitch nevet, és hogyan módosíthatja a Twitch csevegési színű mobilt, érdemes többet megtudnia a Twitchről. Ha a profilfotója megváltoztatásán gondolkozott, tekintse meg a Twitch-kép megváltoztatása című cikkünket.

  Hogyan változtasd meg a Twitch felhasználónevedet

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Biztonságos a Twitch használata?

Ans. Igen, a Twitch egy nagyon biztonságos platform. Tilos a csalás, a spam, az erőszak, a szexuális tartalom és az obszcén anyagok. Amikor emberek milliói használnak egy közös platformot, lesznek, akik elutasítják a közösségi irányelveket. De a Twitch szigorúan fellép az ilyen fiókok ellen.

Q2. Hogyan keresnek pénzt a Twitch streamerek?

Ans. Sok Twitch streamer a streamelésből él. Pénzt keresnek kis befizetések kombinációjával az élő közvetítés során. Ezek a kifizetések lehetnek fizetett előfizetések, bitek, adományok és befolyásoló piacok.

Q3. Tudsz színt választani a Twitchen?

Ans. Igen, a Twitchen határozottan választhatsz és megváltoztathatsz színt. A Twitch csevegés színének kiválasztásához vagy módosításához mobiltelefonon olvassa el ezt a cikket.

***

Itt van, reméljük, hogy megtanulta, hogyan kell megváltoztatni a Twitch chat-színt a mobilon. Fűszerezze fel a Twitch-et a csevegés színének megváltoztatásával és a Twitch csevegési nevének megváltoztatásával, ami növeli Önt felhasználói névként. Nyugodtan tegye fel kérdését, és ne felejtse el hozzátenni javaslatait. Örömmel válaszolunk minden kérdésére.