Egy jól megtervezett, helytakarékos MacBook állvány

Kulcs elvitelek

  • A Twelve South BookArc Flex egy függőleges laptopállvány, amely lehetővé teszi egy nagyobb külső kijelző használatát, miközben helyet takarít meg az asztalon.
  • Az állvány bármely egy hüvelyk vastagságú MacBook-kal vagy laptoppal kompatibilis, és nem igényel beállítást vagy betéteket.
  • A BookArc Flex erős tartást biztosít laptopjának, és három színben kapható.

Az otthoni munkavégzés során mindig fontos helyet takarítani az asztalon. A Twelve South BookArc Flex minden MacBookot vagy laptopot egy hüvelyk vastagság alá helyez függőleges helyzetbe, így nagyobb külső kijelzőt használhat otthon. Az állvány jól néz ki, minimális helyet foglal el, és nem igényel beállítást, mint a többi versenytárs.

Twelve South BookArc Flex

A Twelve South BookArc Flex nagyszerű módja annak, hogy MacBookját (vagy bármely más, egy hüvelyknél kisebb vastagságú laptopját) függőleges helyzetben tartsa csukott képernyő mellett. Három színben kapható, nincs szükség az állvány beállítására vagy betétek használatára. Csak helyezze a laptopot függőleges helyzetbe, és az állvány védi a készüléket. Az összes port továbbra is használható marad.

Márka Twelve South

Anyaga alumínium, szilikon

Kompatibilitás Minden MacBook vagy laptop egy hüvelyk vastagság alatt

  Összeomló alkalmazások javítása iPhone vagy iPad készüléken

Súly 15,3 uncia / 434 g

Profik

  • MacBook vagy Windows géppel működik
  • Nincs szükség betétekre vagy beállításra
  • Jövőbiztos
  • Három színben kapható

Hátrányok

  • Drágább a többi hasonló állványhoz képest

Valóban rugalmas módja a MacBook biztonságának

Jerome Thomas / MakeUseOf

A Twelve South mindig is jól megtervezett és könnyen használható Apple kiegészítőiről volt ismert. A BookArc Flex pedig ezt a trendet folytatja.

A laptopállványoknak két fő típusa van. Az egyik típus lehetővé teszi, hogy laptopját nyitva tartsa és hozzáférhető legyen, miközben külső monitorhoz és egyéb tartozékokhoz csatlakoztatja a kábeleket. Noha laptopját második monitorként is használhatja, az ilyen típusú állványok jelentős helyet foglalnak el, és nem működnek jól kisebb asztaloknál.

A BookArc Flex egy függőleges állvány. Amint azt a név alapján valószínűleg kitalálhatta, függőleges helyzetbe helyezi a laptopját zárt képernyővel. A külső portok, például a Thunderbolt és a HDMI továbbra is elérhetők a perifériák csatlakoztatásához.

Noha ez az állványtípus sokkal kevesebb helyet foglal, laptopját nem fogja tudni másodlagos monitorként használni. De ha nagy külső monitorja van, ez egy kompromisszum, amelyet a legtöbb ember hajlandó megtenni.

A BookArc Flex három különböző színben kapható – fekete, fehér és egy prémium króm modell, amely 10 dollár extra költséget jelent. Mindhárom jól néz ki, de nem tűnik ki az asztalon. A fekete változatot használtam, és nagyon elégedett voltam a modern stílusával.

  7 hasznos személyes megbeszélési sablon a következő találkozó dokumentálásához

A legtöbb függőleges állvány hátránya, hogy egyszerűen nem helyezheti el a laptopját, és erős tartásra számíthat. Például egy jelenlegi generációs MacBook Air sokkal karcsúbb, mint egy régebbi MacBook Pro. A legtöbb állványon van olyan beállítás vagy betét, amely extra munkát igényel a jó illeszkedés érdekében.

A BookArc Flex használatával azonban nem kell aggódnia emiatt. Kompatibilis minden olyan laptoppal, amely egy hüvelyknél kisebb vastagságú és legfeljebb 16 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Ez az Apple, sőt a Windows laptopok túlnyomó többsége.

Ha készen áll az állvány használatára, helyezze középre a laptopját. Az egyedülálló rugalmas kialakításnak köszönhetően a laptop súlya behúzza az oldalrúdokat, és lenyomja a biztonságos illeszkedést. Az állvány közepén található kis párnák védik laptopja külsejét.

Helytakarékos tökéletesség

Jerome Thomas / MakeUseOf

Három laptoppal próbáltam ki a BookArc Flexet: egy kisebb MacBook Air-rel, egy nagyobb MacBook Pro-val és egy Windows laptoppal. Az állvány gond és mozgás nélkül tartotta mind a hármat. Minden laptopot középre helyeztem, a többiről az állvány gondoskodott.

A MacBook Pro a szokásos gépem, néhány napig használtam vele az állványt. Általában van egy nagyobb vízszintes állvány az asztalomon, de nagyon élveztem a BookArc Flex kis helyigényét. Több helyem volt elterülni, miközben továbbra is a nagy külső monitoromat használtam.

  Discord események létrehozása (asztali és mobil)

Miután csatlakoztattam egy HDMI- és Thunderbolt-kábelt, megpróbáltam megrángatni őket, és megnézni, milyen erős az állvány. Őszintén szólva egy kicsit meglepett, hogy a MacBook Pro egy kicsit sem mozdult.

A rugalmas kialakítás akkor is remekül működik, ha ki kell húznia a MacBookot a konnektorból, és magával kell vinnie útközben. Sok hagyományos függőleges állvánnyal ellentétben nem kell elcsavarnia a gombot, vagy eltávolítani egy betétet, amely elveszhet. Most vettem le a MacBookomat az állványról.

És ha kicseréli a laptopját, biztos lehet benne, hogy a BookArc Flex ezzel is működni fog.

Twelve South BookArc Flex: Egyszerű és gyönyörű győztes

Nehéz tévedni a Twelve South BookArc Flex-szel. Bár valamivel drágább, mint más hasonló opciók, ha bármilyen MacBookot vagy laptopot elhelyezhet az állvány beállítása nélkül, megéri a többletköltséget. És jól mutat a három elérhető szín bármelyikében.

Ha MacBook állványt keres az asztalához, feltétlenül tegye fel a listája elejére, és tudja, hogy most és a jövőben is működni fog.

Twelve South BookArc Flex

A Twelve South BookArc Flex nagyszerű módja annak, hogy MacBookját (vagy bármely más, egy hüvelyknél kisebb vastagságú laptopját) függőleges helyzetben tartsa csukott képernyő mellett. Három színben kapható, nincs szükség az állvány beállítására vagy betétek használatára. Csak helyezze a laptopot függőleges helyzetbe, és az állvány védi a készüléket. Az összes port továbbra is használható marad.