Az iPhone X újraindítása

Az iPhone X 2017-ben jelent meg, amely A11 Bionic chipet tartalmaz neurális motorral. Gyönyörű dizájnja szuper retina kijelzővel rendelkezik. Ebben a bejegyzésben arról fogunk beszélni, hogyan indíthatja újra az iPhone X-et, indíthatja újra az iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 pro max, iPhone XR és más modelleket. Szóval, maradj velünk, hogy megtanuld ezt.

Az iPhone X újraindítása

Hogy tudja, hogyan kell újraindítani iPhone Xés hogyan indíthatja újra az iPhone XR-t, kövesse az alábbi lépéseket.

1. Először nyomja meg egyszerre a hangerőszabályzó gombot és az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a képernyőn az időcsúszka a kikapcsoláshoz.

2. Ezután húzza a piros-fehér csúszkát balról jobbra a készülék kikapcsolásához.

3. Most várjon 30 másodpercet, amíg az eszköz teljesen leáll.

  Tedd szórakoztatóvá a nyelvtanulást gyerekeknek a Mondly segítségével

4. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg az Apple logó meg nem jelenik a képernyőn. A készülék egy idő után bekapcsol.

Ezért így indíthatja újra az iPhone X-et.

Az iPhone 11 újraindítása

Az iPhone 11 újraindításához kövesse az alábbi lépéseket.

1. Kezdje azzal, hogy egyszerre nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerő növelése vagy csökkentése gombot és az oldalsó gombot, amíg a képernyőn meg nem jelenik a csúsztatással a kikapcsoláshoz ikon.

2. Ezután húzza a piros-fehér ikont balról jobbra a készülék kikapcsolásához.

3. Ezután tartsa lenyomva 30 másodpercig, hogy a készülék teljesen leálljon.

4. Végül nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg az Apple logó meg nem jelenik a képernyőn. A készülék néhány másodperc múlva bekapcsol.

Az iPhone 12 újraindítása

Most, hogy tudja, hogyan kell újraindítani az iPhone X-et, ha meg szeretné tudni, hogyan indíthatja újra az iPhone 12-t, kövesse az alábbi lépéseket.

  Hogyan tisztítsuk meg a metaadatokat a fájlokból Linuxon

1. Először tartsa lenyomva a hangerőszabályzó gombot és az oldalsó gombot egyszerre, amíg a képernyőn meg nem jelenik a kikapcsolási idő ikonja.

2. Következésképpen csúsztassa a piros-fehér ikont balról jobbra a készülék kikapcsolásához.

3. Most várjon 30 másodpercet, hogy a készülék teljesen kikapcsoljon.

4. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg az Apple logó meg nem jelenik a képernyőn. A készülék egy idő után bekapcsol.

Az iPhone 13 vagy iPhone 14 újraindítása

Megtanulhatja az iPhone 13 pro max újraindítását, valamint az iPhone 13 és iPhone 14 újraindítását a megadott lépések betartásával.

1. Kezdésként tartsa lenyomva egyszerre a hangerő növelése vagy csökkentése gombot és az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a kikapcsolás csúszka.

2. Ezután húzza a piros-fehér csúszkát balról jobbra a készülék kikapcsolásához.

3. Ezt követően tartsa lenyomva 30 másodpercig a készülék teljes kikapcsolásához.

4. Ezután tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. A készülék néhány másodperc múlva bekapcsol.

  Hogyan szerezz Spokeo ingyenes próbatagságot

Az iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6 újraindítása

Az iPhone 8 és a korábbi modellek újraindításának megismeréséhez próbálkozzon az alábbi lépésekkel.

1. Kezdésként nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg az időzített kikapcsolás ikon meg nem jelenik a képernyőn.

2. Következésképpen húzza el a csúszkát, majd tartsa lenyomva 30 másodpercig, hogy a készülék leálljon.

3. Végül a készülék ismételt bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn.

***

Remélem, hasznosnak találta ezt a cikket, mivel foglalkoztunk az iPhone X és más iPhone-modellek, például az iPhone 8 újraindításának módjával. Az oldalunk folyamatos frissítése közben rendszeresen ellenőrizheti oldalunkat, ahol ilyen információk találhatók. Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van, kommentelje alább.