11 ingyenes online írásjel-ellenőrző eszköz tartalommarketingesek számára

A sikeres blog fejlesztésének titka a mágneses bejegyzések írásának képessége.

Az ellenállhatatlan tartalom képes arra, hogy egyre nagyobb forgalmat irányítson rá. Ehhez elengedhetetlen a hibátlan írás.

A gyakran kicsinek tűnő központozási hibák tönkretehetik írásod egészét. Ha alkalmi író vagy, nagyon nehéz lehet hibátlan tartalmat írni. Még a rendszeres írók is gyakran követnek el apró írásjeleket, például vesszőt, pontosvesszőt, kettőspontot stb.

Az írásjelek nem megfelelő használata megváltoztathatja a mondat jelentését. Vegyünk egy kis példát. Az alább említett esetben megértheti, hogy egyetlen vessző hogyan változtatja meg a jelentést.

Együnk anyucit!

Együnk, anyu!

A megfelelő írásjel-eszközök használatával azonban elkerülheti az ilyen ostoba hibákat.

Hogyan befolyásolják az írásjelek a SEO-t?

Meglepődne, ha látná, hogy a legtöbb író világszerte nem is nagyon törődik az írásjelekkel. Ennek azonban hosszú távú hátránya van az ilyen hibák nélkül írt tartalomhoz képest.

Ha úgy gondolja, hogy hibátlanul írja meg példányát, versenyelőnyhöz jut.

Ennek az az oka, hogy a Google és más keresőrobotok átvizsgálják a tartalmat, hogy meghatározzák a tartalom minőségét. Ha a blogodban több elírás, központozási hiba stb. van, akkor alacsonyabbra rangsorolják, mint a hasonló darabokat, de hiba nélkül.

Azonban még mindig nagyon nehéz hibátlan tartalmat írni.

Ne aggódj; Számos online írásjel-ellenőrző eszköz létezik, amelyek segítenek kiküszöbölni az összes ilyen hibát. Vessen egy pillantást az online elérhető különféle jó írásjel-ellenőrző eszközökre.

  Az LXQt telepítése Linuxra

A Grammarly az egyik legismertebb ingyenesen elérhető íróalkalmazás. Segít az íróknak hibamentes és hatékony írásban.

A Grammarly ingyenes írásjel-ellenőrző szolgáltatást is kínál, amelyet mobil- és webalkalmazásukban is használhat. Be kell írnia vagy be kell illesztenie a szöveget a megadott beviteli mezőbe. Ez az írásjel-eszköz aláhúzza a szövegben előforduló összes problémát.

Helyes javaslatokat kínál, amelyekkel helyettesítheti a hibás szöveget. Itt fejlesztheti írásjelekkel kapcsolatos ismereteit is, mivel hasznos útmutatókat nyújt az írásjelek megértéséhez.

Író

A Writert ingyenes online írásjel-ellenőrző eszközként is használhatja. Segít a különböző írásjelek, nyelvtani és helyesírási hibák kijavításában.

A mesterséges intelligencia által vezérelt fejlett írási asszisztens támogatja az író írásjel-ellenőrzőjét. Ez hatékonyan ellenőrzi a szöveget, és kiemeli a benne lévő hibákat.

A szöveget a megadott helyre írhatja be, és a kiemelt hibákat a javaslatok szerint javíthatja.

Gyömbér

A Ginger írásjel-ellenőrzője lehetővé teszi, hogy a legjobb módon magyarázza el gondolatait szavaival. Ezzel megakadályozhatja, hogy az írásjelek tönkretegyék a tartalmat.

Ingyenesen használhatja a Gingert online, és véglegesen megszerezheti Chrome-bővítményként. Hatékonyan észleli az írásjeleket, például a vesszőt, pontosvesszőt, helyesírási hibákat stb.

Nyelvtani keresés

A Grammar Lookup eszköz javíthatja a nyelvtani, stílus- és központozási problémákat. Csak be kell illesztenie a tartalmat a beviteli mezőbe, és kiemeli a problémákkal küzdő szavakat.

Miután az egérmutatót a kiemelt szavak fölé viszi, megkapja a megfelelő lehetőségeket a hibák pótlására. Ez az eszköz támogatja az amerikai és a brit angol nyelvet. Ez ingyenesen használható eszközként.

ProWritingAid

A ProWritingAid egy nagyszerű mesterséges intelligencia-alapú eszköz, amely segít kijavítani az írásjelek hibáit. Lehetővé teszi az írási stílus és a nyelvtan fejlesztését, valamint a tartalom egyértelműbbé tételét.

  Hogyan törölhet csoportot a FaceTime-on

Ez az eszköz képes ellenőrizni és kijavítani a különböző írásjeleket, például a vesszőt, pontosvesszőt, kettőspontot, aposztrófot és a nagybetűket. Aláhúzza a problémás szavakat, és javaslatokat tesz a hibák kijavítására.

Ez egy csodálatos eszköz kreatív írók, diákok és üzleti írók számára.

Trinka

A Trinka segít azonnal kijavítani az írásjeleket az AI-alapú asszisztensével. Ezzel az írásjel-ellenőrző eszközzel magabiztosan hozhat létre dokumentumokat, marketingcélú tartalmat és még sok mást.

Az eszköz használatához regisztrálnia kell a Trinkára, és használnia kell annak ingyenes online eszközét. Az írásjelek mellett segít a nyelvtani, stílus- és helyesírási hibák kijavításában. Ezt az eszközt ingyenesen használhatja.

Editpad

Próbálja ki az Editpadot írásjel-ellenőrzési igényeihez, és takarítson meg elegendő időt, amelyre egyébként szüksége lenne a szerkesztéshez. Segít kijavítani a központozási hibákat, és ellenőrzi a tartalom nyelvtanát, helyesírását, szókincsét stb.

Egyszerű kezelőfelülete lehetővé teszi a szöveg beillesztését a beviteli mezőbe. Azonnal észleli a hibákat, és segít a tartalom fejlesztésében.

SEO Tools Center

Ez egy másik egyszerű és könnyen használható írásjel-ellenőrző eszköz a SEO Tools Centertől. Segítségével hatékonyabbá és lenyűgözőbbé teheti az írást, ha betartja az írásjelek szabályait.

Ez egy ingyenes eszköz, amelyet online is használhat. Egyszerűen be kell illesztenie a tartalmat a megfelelő helyre. Ellenőrzi a tartalomban a nyelvtani és központozási hibákat, és kiemeli a hibákat. A hibás szavakat azonnal lecserélheti a megfelelő opciókra.

Facsemete

A Sapling segítségével azonnal megtalálhatja az írásjel-hibákat a tartalomban. Írásjel-ellenőrző eszköze nagyszerűen működik online, és biztosítja, hogy minden írásjelelem a helyén legyen.

  Adjon hozzá egy fluxusszerű árnyalatot a böngészőhöz

A Sapling több nyelven is támogatja az írásjelek ellenőrzését. Olyan nyelveket támogat, mint az angol, holland, olasz, portugál, francia és mások.

Nyelvtan-ellenőrző

A Grammar Checker egy ingyenes írásjel-ellenőrző eszközt kínál, amellyel javíthatja az írásjeleket.

Csak be kell illesztenie a szöveget a megadott beviteli mezőbe. Kiemeli az összes nyelvtani, központozási és helyesírási hibát, valamint javítási javaslatokat.

Helyesírás-ellenőrzés

A Helyesírás-ellenőrzés napi asszisztenseként működhet a napi tartalomfejlesztési szükségletek kielégítésében. Azonnal segít megtalálni az összes írásjel-hibát, és gyorsan kijavítani őket.

Csak illessze be a szöveget a beviteli mezőbe, és azonnal kiemeli a hibákat. Nagyban segíthet az írási stílusod fejlesztésében is.

Végső szavak

Ezek néhány jó írásjel-ellenőrző eszköz, amelyek segítségével lenyűgöző tartalmat hozhat létre különböző célokra. Próbáld ki ezek közül bármelyiket, és különbséget fogsz tapasztalni az írásodban.

Érdemes lehet professzionális íróeszközöket is felfedezni minden blogger és szövegíró számára.