Az intercom javítja az ügyfelek elégedettségét, a Gan.ai 5,2 millió dollárt gyűjtött

Üdv mindenkinek! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

Intercom

Az Intercom egy ügyfélszolgálati megoldás, amely segíti a problémák gyorsabb megoldását, a csapatmunka csökkentését és az ügyfelek elégedettségének javítását. A platformban több mint 25 ezer ügyfél bízik meg, köztük az Amazon, a Meta, az Atlassian, a Notion, az eTORO és még sokan mások.

Automatizálási technológiái és mesterséges intelligencián alapuló chatbotjai automatizálják a beszélgetéseket, csökkentik a támogatási mennyiséget, betekintést nyújtanak az ügyfelekkel folytatott beszélgetésekbe, mesterséges intelligenciával működő megosztott postafiókja pedig segít a csapat hatékonyságának javításában.

A többcsatornás kommunikáció támogatásának köszönhetően a felhasználók megfigyelhetik az összes támogatási megbeszélést, és valós időben léphetnek kapcsolatba munkatársaival. Ezenkívül hasznos betekintést, ügyféladatok szegmentálást és viselkedési adatok elemzését kínálja.

  Mi történik, ha nem emlékszik a Gmail jelszavára?

Proaktív támogatási rendszerei segítenek az ügyfelek problémáinak előrejelzésében és megoldásában, a bejövő mennyiség csökkentésében és az ügyfelek elégedettségének növelésében.

Kód nélküli automatizálása egyszerűvé teszi a munkafolyamatok létrehozását, a mesterséges intelligencia által működtetett postafiók pedig segít a válaszok generálásában. Jegyrendszere megkönnyíti a munkatársak közötti együttműködést, miközben az ügyfelek valós időben követhetik nyomon a fejleményeket.

Az Intercom körülbelül 300 alkalmazást integrál, és API-kat és webhook-okat kínál az egyszerű konfiguráláshoz a funkcióinak javítása érdekében. A szoftver 14 napig ingyenesen tesztelhető.

Az asztalra

A Todesktop egy AY Combinator cég, amely néhány perc alatt átalakítja webalkalmazásának kódbázisát többplatformos asztali alkalmazássá natív funkciókkal. A platform drag & drop builder, támogatja a többplatformos alkalmazásokat, és opcionális kódolást biztosít.

Egyes ToDesktop által üzemeltetett alkalmazások közé tartozik a Slite, Typefully, Unbounce, Moises, ClickUp és egyebek. Könnyen konvertálhatja webalkalmazását asztali alkalmazássá kódolás nélkül, és még az alkalmazás kialakítását, ikonját és ablakkeretét is személyre szabhatja.

  Hogyan férhetek hozzá az Epic Games fiókomhoz

Néhány kiemelkedő funkciója a szupergyors globális CDN letöltéshez, letöltési elemzések, univerzális varázshivatkozások, egyéni menük, több ablak támogatása, tálcák, mélyhivatkozások és natív telepítők minden platformon.

A ToDesktop három egyszerű lépést kínál ehhez az átalakításhoz: bootstrap közvetlenül egy webalkalmazásból, a webalkalmazás testreszabása asztali kóddal és egy kattintással történő közzététel. Olyan részleteket kezel, mint a natív értesítések, az automatikus frissítések, a natív API-khoz való hozzáférés, a testreszabható megjelenés és a kódaláírás.

Ártervei különféle igényekhez állnak rendelkezésre, beleértve az alapvető, szakmai és vállalati igényeket.

A mesterséges intelligencia által vezérelt videókészítő platform Gan.ai 5,2 millió dollárt gyűjtött

A Gan.ai videó-személyre szabó szoftvert biztosít cégek és márkák számára, hogy személyre szabott videókat készítsenek egy kattintással, megfelelő kulcsszavakkal rendelkező szereplők és forgatókönyvek felhasználásával. A webhely szerint az azt alkalmazó ügyfelek több mint háromszorosára nőtt a konverziók száma.

  Ez az alkalmazás azt állítja, hogy eltávolítja a vizet az iPhone hangszórójából

Integrálódik az olyan e-kereskedelmi platformokkal, mint a Shopify, a Calendly, a Stripe, a Hubspot és a Salesforce, így a felhasználók könnyen hozzáadhatnak vásárlási és fizetési lehetőségeket a személyre szabott céloldalakhoz.

A vállalat a közelmúltban 5,2 millió dollárnyi magvető finanszírozást gyűjtött össze a Surge, a Sequoia Capital gyors növekedési programja által. Az Emergent Venture és más angyal befektetők is támogatták a finanszírozást.

A Gan.ai-t a Facebook AI Research egykori munkatársa, Suvrat Bhooshan alapította, és a cégnek jelenleg több mint 200 felhasználója és 40 vállalati ügyfele van, köztük a Samsung, a Zomato, a Vivo, a Mobile Premier League stb.

A Runway AI egy másik startup, amely 50 millió dollárt gyűjtött össze 500 millió dolláros értékelés mellett 2022 decemberében.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.