Az Adobe Revel fotószerkesztő és -megosztó alkalmazás Androidra érkezik

A felhőalapú számítástechnikát az információs technológia következő nagy ugrásaként tartják számon. A felhőn keresztül működő különféle alkalmazások és szolgáltatások mellett az egyik legvonzóbb felhasználási eset a fotómegosztás. Az olyan szolgáltatások, mint a Flickr és az Imgur, már most népszerűek a képeiket és fényképeiket online megosztó felhasználók körében. A Photoshop mögött álló cég, az Adobe szintén egy hasonló szolgáltatást üzemeltet Adobe Revel néven, amely már jó ideje létezik. Tavaly szeptemberben felülvizsgáltuk a hivatalos Windows 8 és RT alkalmazást, és tegnap indult el az Adobe Revel Androidra. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online szinkronizálják fényképeiket, és elérjék azokat asztali számítógépről, mobilról és az internetről.

  Webhelyek blokkolása a Google Chrome-ban

A modern UI megfelelőjéhez hasonlóan az Adobe Revel for Android lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket és videókat töltsenek fel, albumokba rendezzék őket, és azonnal szerkeszthessék a fényképeket olyan szűrők és alapvető szerkesztőeszközök segítségével, mint a vállalat Photoshop Express alkalmazásában.

A Revel azonban kiemelkedik a felhőalapú biztonsági mentési, szerkesztési és megosztási megoldások közül az együttműködési funkciója, amely lehetővé teszi más személyek bevonását, hogy feltölthessenek veled képeket.

Az Adobe Revel szolgáltatásba Adobe ID-vel, Google- vagy Facebook-fiókjával jelentkezhet be. Az új felhasználók gyorsan regisztrálhatnak anélkül, hogy elhagynák az alkalmazást.

Ha Ön már Adobe Revel-felhasználó, aktuális fotókönyvtárai automatikusan megjelennek az alkalmazás kezdőképernyőjén. Vízszintes csúsztatással navigálhat az Album, a Library, a Kedvencek és a Tevékenység lapok között.

  SndLatr Írjon Gmail-üzeneteket most, és küldje el őket később [Chrome]

Az alkalmazás lehetővé teszi új könyvtárak létrehozását közvetlenül Android-eszközéről. Ehhez csúsztassa ujját a képernyő bal szélétől, a megjelenő oldalsávon válassza az „Új könyvtár létrehozása” lehetőséget, adjon neki egyéni címet, majd válassza ki a feltölteni kívánt képeket. Az ingyenes fiókok esetében az engedélyezett feltöltések teljes száma jelenleg 50.

Az egyes képek megtekintése közben megoszthatja őket, diavetítést játszhat, feliratokat adhat hozzá, vagy megnyithatja azokat az integrált Photoshop Expressben, amely alapvetően teljes egészében a felhőből fut. A fényképet többféleképpen szerkesztheti; alkalmazzon szűrőket, vágja le a képet vagy módosítsa annak eredeti kontrasztját és telítettségét. A szerkesztett változat ezután beállítható az eredeti kép helyére.

  Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az Evolution Mail beállításokról Linuxon

Az Adobe Revel for Android ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból. Csak kattintson az alábbi linkre, hogy letöltse a készülékére.

Telepítse az Adobe Revel-t a Play Áruházból