A réz megtalálása és használata a Minecraftban

A Minecraft rendszeres frissítéseket kap, és a legtöbb frissítés homogénen jelenik meg minden platformon, amelyen fut. Ennek ellenére bizonyos frissítések csak bizonyos platformokon és verziókon érhetők el.

A frissítések gyakran új blokkokat és kiegészítő funkciókat vezetnek be a meglévő blokkokhoz.

réz a minecraftban

Réz a Minecraftban

A réz a Minecraft 1.17-ben jelent meg. Mind a Bedrock/Windows 10, mind a Java verzión elérhető. A 2013-as Nether Quartz óta ez az első új érc, amelyet hozzáadtak a játékhoz.

A Minecraft Copperben;

Természetes módon fordul elő
Két változata van: réz és mélypala réz, ami ritka változata
Kőcsákánnyal vagy magasabban bányászható

Esemény

A réz 0-96 Y szinten bányászható, de leggyakrabban a 48-as y szinten található. A réz keletkezésének kitűnő áttekintése érdekében tekintse meg az OMGcraft vizualizációját – Minecraft tippek és oktatóanyagok a webhelyen. Youtube.

A réz általában a vasérc közelében található, és körülbelül olyan gyakori. 6 vagy több vénában fordul elő, attól függően, hogy a Minecraft melyik verzióját futtatod.

Ha vascsákánnyal bányászod, blokkonként több rézércet kapsz, mintha kőbaltával bányásznád.

Használat

A réz új, ami azt jelenti, hogy még nem nagyon használják, de nagyon fontos tárgyat készíthet belőle; egy távcső (távcső).

Kézműves távcső rézzel a Minecraftban

Ahhoz, hogy a Minecraftban rézszemüveget készíthess, szüksége van;

Ametisztszilánk (az ametiszthalmazok mélyen a túlvilág barlangjaiban találhatók, és vascsákánnyal vagy magasabban bányászhatók)
Két rézérc
Tüzelőanyag (fa, szén stb.)
Egy kemence
Egy kézműves asztal
Olvasszon két rézércet réztuskává a kemencében.
A kézműves asztalon helyezze az ametiszt szilánkot az első sor második cellájába.
Helyezzen egy réztömböt a második sor második cellájába és a harmadik sor második cellájába.
Mesterszemüveg készül.

Következtetés

A rézből villámhárítót is lehet készíteni, amely el tudja terelni a villámot. Lehet, hogy olyan hasznos, mint egy távcső, de létezik. A réz némileg egyedülálló abban a tekintetben, hogy egy blokkja oxidálódik és megváltoztatja a színét, ha kívül marad. Bevonhatja viasszal, hogy megakadályozza az oxidációt. A blokk meglehetősen új, így bár sok dolgot nem hoz létre, végül fontosabbá válhat a sorban. Nem valószínű, hogy páncélanyaggá válik, de feltöltött csizmák vagy akár mágneses mezők létrehozására használható.