A .NET-keretrendszer 3.5 letöltése Windows 10 rendszeren

A .NET keretrendszer szükséges a Windows rendszereken az alkalmazások futtatásához. Ha egy alkalmazáshoz .NET-keretrendszerre van szükség, és az nincs telepítve a rendszerére, akkor az alkalmazás telepítése előtt telepítenie kell. Egyes alkalmazások telepíthetik Ön helyett a .NET-keretrendszert. Az alkalmazások általában a .NET-keretrendszer legújabb verzióját használják, de ha egy régebbi alkalmazást telepít, amely még nem frissült, előfordulhat, hogy a keretrendszer régebbi verzióját kell telepítenie.

nettó keret 3-5

.NET-keretrendszer 3.5

A .NET-keretrendszernek sok különböző verziója van, és az a nagyszerű, hogy több verzióját is telepítheti a rendszerére. Telepítheti a legújabb verziót, és mellé a régebbi verziókat is. Az alkalmazások bármelyik verziót használhatják majd.

  Hogyan lépjünk be a teljes képernyőre egy UWP-alkalmazásba Windows 10 rendszerben

Töltse le a .NET keretrendszer 3.5-ös verzióját

A .NET keretrendszer előre telepítve van a Windows 10 rendszeren. Ha eltávolította, vagy bármilyen okból nem érhető el, letöltheti a Microsofttól. A .NET framework 3.5 letöltéséhez;

Meglátogatni a hivatalos letöltési oldal a .NET keretrendszerhez 3.5.
Válassza ki a használt nyelvet.
Kattintson a Letöltés gombra.
Futtassa az EXE fájlt a keretrendszer telepítéséhez.

Telepítse a .NET Framework 3.5-öt a NET 2.0-val és 3.0-val

A .NET-keretrendszer 3.5 opcionális szolgáltatás a Windows 1o rendszeren, amely 2.0 és 3.0 szervizcsomaggal érkezik.

Nyissa meg a Vezérlőpultot.
Lépjen a Programok menüpontra.
Válassza a Windows-szolgáltatások be- vagy kikapcsolása lehetőséget.
Válassza ki a .NET framework 3.5-öt, majd kattintson az OK gombra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítéshez.

  A Windows 10 hibás hardver-illesztőprogram-frissítéseinek javítása folyamatban van

Melyik .NET-keretrendszer-verzióra van szükségem?

Általában biztonságos a .NET-keretrendszer legújabb verziójának telepítése. Ennek ellenére, ha egy alkalmazásnak nem a legújabb verzióra van szüksége, ellenőrizze az alkalmazás követelményeit. Konkrétan megmondja, hogy a .NET-keretrendszer melyik verzióját kell telepítenie az alkalmazás működéséhez.

El kell távolítanom a .NET keretrendszer egyéb verzióit?

A .NET keretrendszer nem foglal sok lemezterületet, és több verziója is telepíthető a rendszerre. A régebbi verziót nem frissítik az új verzióra, és az új verziót sem. Az alkalmazások azt a verziót használják, amelyre készültek. Ennek ellenére, ha nincs szüksége a .NET keretrendszer egy adott verziójára, akkor annak eltávolítása ártalmatlan.

Hogyan frissíthetem a .NET-keretrendszer verzióját?

A Windows 10 automatikusan telepíti a .NET-keretrendszer újabb verzióját, amikor szüksége van rá, azaz ha olyan alkalmazást telepít, amely ezt igényli, a Windows 10 telepíti azt Ön helyett. Az újabb verziókat manuálisan is telepítheti. Mindegyik letölthető EXE-ként elérhető a Microsofttól.

  A legjobb Linux disztribúciók Windows-felhasználók számára