A legjobb Bluetooth hangszórók autójába

A kedvenc dallamok és podcastok élvezetétől a kihangosított hívásokig a Bluetooth autós hangszórók új kényelmi és biztonsági rétegeket adnak az utazáshoz.

VeoPulse

A VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 egy jó méretű, könnyű eszköz, amely az autó napellenzőjére rögzíthető. Az alapvető funkciókat biztosító nagy vezérlőgombokkal nem kell levennie a tekintetét az útról. Hangutasításokat is fogad a telefonon keresztül: egy egyszerű „igen” vagy „nem” fogadja vagy utasítja el a hívásokat, miközben hangutasításokat is használhat hívások kezdeményezésére és üzenetek küldésére.

A kettős 3 W-os hangszórónak köszönhetően a beszélgetések elég hangosak, és a hívásminőség jó. A hangok hangosak és tiszták, és a kihangosító hatékony háttérzaj-csökkentéssel is rendelkezik.

Ezenkívül zenét és podcastokat is lejátszhat, vagy szóbeli útbaigazítást kaphat kedvenc térképalkalmazásán keresztül.

VeoPulse autós kihangosító B-Pro 2

Összességében a legjobb

A kompakt és könnyű VeoPulse B-Pro 2 autós kihangosító kényelmesen rögzíthető a napellenzőre. Hangutasításokat, tiszta hívásokat zajcsökkentéssel, mozgásérzékelőt, amely aktiválódik, amikor beszáll az autóba, és kiszáll az autóból, és egész napos akkumulátor-élettartamot biztosít.

Profik

 • Minőségi mozgásérzékelő
 • Töltőkábel és hálózati adapter mellékelve
 • 12 órás hívási idő
 • Egyszerre két eszközt csatlakoztathat
 • Szorosan illeszkedő napellenző klip mellékelve

Hátrányok

 • Nem a legerősebb hangszóró zenehallgatáshoz

Besign

Ha pénztárcája van, a Besign BK06 Bluetooth autós kihangosító kiváló ár-érték arányt kínál. Számos olyan funkciót kínál, amelyek a drágább kihangosítókon megtalálhatók, beleértve az automatikus mozgásérzékelőt, amely észleli és csatlakozik, amikor belép az autóba, és megszakítja a kapcsolatot, amikor elhagyja. Ezenkívül kihangosított hívást és hozzáférést kap a Sirihez vagy a Google Asszisztenshez.

A hívások tisztaak és élesek, míg az akkumulátor élettartama megfelelő az árhoz képest. A 20 óra beszélgetési időnek köszönhetően több napnak kell eltelnie, mire újra fel kell töltenie a hangszórót. A 4 W-os kimenettel azonban jobban megfelel zenehallgatáskor hangjavítónak, mint független hangszórónak.

Besign BK06

Legjobb költségvetés

30 USD 33 USD Takarítson meg
3 dollár

A Besign BK06 számos olyan funkciót kínál, amelyet drágább riválisai kínálnak. Az olyan funkciók, mint az automatikus mozgásérzékelő, a kihangosított hívás hangutasításokkal és a hosszú élettartamú akkumulátor, még vonzóbbá teszik a pénztárcabarát árat.

  Uber rendelés az asztalról [Chrome]

Profik

 • Többpontos támogatás két eszköz csatlakoztatásához
 • Kompakt és könnyű
 • Jó hívásminőség háttérzajcsökkentéssel
 • Visor klip mellékelve

Hátrányok

 • A 4 W-os kimenet nem ideális zenehallgatáshoz

Jabra

A Jabra a kihangosító kihangosítók egyik vezető gyártója. Bár a Jabra Tour nem a legjobb eszköz a zene szerelmeseinek, az egyetlen 3 W-os hangszóró ideális hanghívásokhoz. Kicsi és kompakt, csipesz kialakítása pedig könnyű rögzítést biztosít a napellenzőhöz.

A hatékony kihangosított hívásokhoz minden funkcióval rendelkezik. A hangszóró alapvető beépített hangutasításokkal is rendelkezik, és Sirivel vagy Google Asszisztenssel is csatlakozhat.

Egyszerre két eszközt is csatlakoztathat, és a hangminőség tökéletesen megfelelő hívások fogadásához, podcastok és hangoskönyvek hallgatásához.

Jabra Tour Bluetooth autós kihangosító

A legjobb hangutasításokhoz

Ha elsősorban hangvezérléshez keres kihangosítót, akkor a Jabra Tour Bluetooth autós kihangosítója megfelel Önnek. Kicsi és kompakt, és jól illeszkedik a napellenzőre. A hívások egyértelműek, integrált hangutasításokkal és kiváló integrációval rendelkezik a hangasszisztensekkel.

Profik

 • Beépített mozgásérzékelő
 • Szilárd felépítési minőség
 • USB kábel mellékelve
 • Akár 20 óra beszélgetési idő

Jabra

Ha erős hanggal rendelkező Bluetooth autós hangszórót szeretne, a Jabra Freeway maximum 10 W-os kimenettel büszkélkedhet három hangszóróból, így a Jabra Virtual Surround hangzását hozza létre. Egy ilyen típusú hangszóró esetében a hang robusztus. Az egyszerűen használható FM átviteli funkcióval azonban az autóhifi rendszeréhez is csatlakozhat.

A hangutasítások is jók, a hangszóróba pedig különféle beépített parancsok vannak, így könnyen fogadható vagy elutasítható a hívás, újratárcsázható vagy visszahívható, miközben a készülék telefonparancsaihoz is hozzáférhetünk. A hívás minősége ugyanolyan kiváló, mint a zene minősége, és mozgásérzékelő funkciót is kap.

Jabra Freeway Bluetooth autós kihangosító

A leghangosabb Bluetooth kihangosító

A Jabra Freeway három hangszóróval rendelkezik a Jabra saját Virtual Surround hangzásával. A zene csodálatosan kiegyensúlyozott hangokkal szól, a hangoskönyvek és podcastok pedig érintetlenek. A még jobb hangzás érdekében az autó sztereó rendszeréhez is csatlakoztathatja. A Freeway kiváló kihangosító vezérléssel és minden olyan funkcióval büszkélkedhet, amely egy prémium választástól elvárható.

Profik

 • Micro-USB kábel mellékelve
 • 14 órás beszélgetési idő
 • Kiváló hangzás
 • Hatékony térhatású hangzás
 • Jó mozgásérzékelő

Hátrányok

 • Nem meglepően terjedelmes
 • Drága

Motorola

Ha elsődleges szempontja az akkumulátor élettartama, a Motorola Mobile Accessories Sonic Ride 45 órás beszélgetési időt kínál. Ha egy fantasztikus tereputat tervez, és megbízható autós hangszóróra van szüksége, amelyet ritkán kell töltenie, akkor ez lehet az Ön számára.

  13 ultraszéles monitort vásárolhat most

A 2 W-os hangszóró nem eget rengető a zene hangkimenetét tekintve, de a hívások élesek és tiszták, a hangszóró pedig visszhang- és zajcsökkentéssel rendelkezik. Kihangosítva kezelheti hívásait és SMS-eket küldhet, miközben információkat kap arról, hogy ki hívja, és figyelmeztetéseket kap, ha az akkumulátor végre lemerül.

Motorola Mobil tartozékok Sonic Rider

Legjobb akkumulátor élettartam

40 dollár 60 dollár spóroljon
20 dollár

A Motorola Mobile Accessories Sonic Rider a legjobb választás, ha kiváló akkumulátorral rendelkező kihangosítóra van szüksége. 45 órás beszélgetési és 5 hónapos készenléti idejével élen jár az energiateljesítmény terén. A kiváló zajcsökkentésnek és a kihangosított telefonálásnak köszönhetően pedig érdemes megfontolni hosszú utakon.

Profik

 • Többpontos technológia két eszköz használatához
 • Kiváló hangminőség
 • Könnyű beállítás

Hátrányok

 • A zene nem hangzik jól

GYIK

K: Mi az a Bluetooth?

A Bluetooth egy rövid hatótávolságú vezeték nélküli technológia, amelyet adatcserére használnak. Lehetővé teszi számos termékkel való kapcsolatteremtést és információcserét a termékek között, beleértve az intelligens otthoni eszközöket, például termosztátokat és hangszórókat vagy vezeték nélküli eszközöket, például fejhallgatókat és nyomtatókat.

K: Helyezhetek Bluetooth hangszórót az autómba?

Igen, behelyezhet Bluetooth hangszórót az autóba. Ha azonban azt szeretné, hogy a Bluetooth-hangszóró felerősítse az autórádiót, győződjön meg arról, hogy a sztereó Bluetooth-kompatibilis.

Ha a Bluetooth-hangszórót független hangforrásként szeretné használni autójában, hogy zenét játsszon le másik eszközről, például okostelefonjáról, ne feledje, hogy a hangminőség a hangszórótól függ. A Bluetooth-hangszórók általában nem szólnak olyan jól, mint az autóhifi hangszórói, és nem a járművek akusztikájára tervezték őket.

  A Google Analytics letiltása a Nintendo Switch eShopban

Figyelembe kell vennie a hangszóró méretét és elhelyezését is. Némelyikük terjedelmes lehet, különösen, ha a hangerőt keresi, és nehéz lehet helyet találni neki a műszerfalon vagy bárhol máshol. Ezenkívül tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket, és ne hagyja, hogy egy terjedelmes Bluetooth-hangszóró akadályozza a kilátást.

K: Egy Bluetooth hangszóró helyettesítheti az autóm sztereó rendszerét?

A gyártók a sztereó rendszereket a jármű akusztikáját szem előtt tartva tervezik. Ezért nem valószínű, hogy ugyanazt a hangteljesítményt fogja elérni, mint egy autóhifi esetében.

A Bluetooth-hangszóró rendszerbe való integrálása azonban számos előnnyel járhat. Ezek közé tartozik a költséghatékony hangjavítás, valamint a hangvezérlés és a kihangosított hívás, ha még nem rendelkezik ezzel a funkcióval. A Bluetooth-kapcsolat hozzáadása egy régebbi autóhifi rendszerhez egy másik ok, amiért érdemes Bluetooth-hangszórót használni.

K: Csatlakoztatnod kell Bluetooth hangszórót a használatához?

Nem, nem, mert a legtöbb Bluetooth hangszóró újratölthető elemekkel rendelkezik. A nagyobb, erősebb Bluetooth hangszórókhoz AC fali aljzatra lehet szükség. A beépített akkumulátorral ellátott hordozható Bluetooth hangszórók azonban praktikusabb választást jelentenek az autóban való használatra.

K: Mi a különbség a Bluetooth hangszóró és a vezeték nélküli hangszóró között?

A két kifejezést általában felcserélhetően használják. Van azonban egy különbség. A Bluetooth-hangszóró Bluetooth-ot használ a vezeték nélküli csatlakozáshoz, míg a vezeték nélküli hangszóró Bluetooth-on, valamint más vezeték nélküli technológiákon, például Wi-Fi-n keresztül tud csatlakozni.

K: Rossz a Bluetooth a zene minősége szempontjából?

A Bluetooth hatással lehet a zene minőségére. Például az audiofájlok méretének csökkentése érdekében a Bluetooth veszteséges tömörítést használ. Ez a finom részletek elvesztéséhez és a hanghűséghez vezethet. Az újabb Bluetooth kodekek azonban hatékonyabbak, és a hangminőség romlása sokkal kevésbé észrevehető.

A Bluetooth késleltetést is bevezethet, ami problémás lehet a DJ-k vagy a játékosok számára. Ez azonban nem jelent nagy problémát, ha Bluetooth-hangszórót használ az autóban.

K: Miért kapcsoljam ki a Bluetooth-t, ha nem használom?

Bekapcsoláskor az eszköz folyamatosan keresni fog más Bluetooth-eszközöket. Ez sebezhetővé teszi az eszközt a biztonsági problémákkal szemben, például a személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáféréssel vagy a rosszindulatú programok fertőzésével szemben. Ezenkívül lemeríti az akkumulátort, még akkor is, ha nem használja, míg a Bluetooth zavarhatja más vezeték nélküli eszközöket, például a babafigyelőket.