Hogyan címkézz meg embereket Instagram-sztoridban, miután közzétetted

Előfordult már, hogy posztolt az Instagram Story-ban, majd rájött, hogy elfelejtette megjelölni a barátját? Ne töröld a bejegyzést, és kezdd elölről! Van egy egyszerű módja annak, hogy megcímkézze ismerőseidet az Instagram Storiesban, akiket már közzétettél.

Hogyan címkézz meg valakit az Instagram-sztoridban a közzététel után

Ha elfelejt valakit megcímkézni az Instagram-sztorijában, bármikor törölheti a történetet, és újra közzéteheti a címkével együtt. Az Instagram-sztori törlése nem olyan nehéz, de elölről kell kezdenie a bejegyzést.

  Hogyan lehet visszadátumozni az Instagram-bejegyzéseket

Sokkal egyszerűbb módja van egy fiók megcímkézésének egy közzétett történetben:

1. Érintse meg a rózsaszín vagy szürke gyűrűt Instagram-profilképed körül a történet megnyitásához.

2. Érintse meg a Továbbiak ikont a történet jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a Mentés hozzáadása menüpontot.

4. Érintse meg a címkézni kívánt fiókokat. Fiókokat kereshet a tetején található keresősáv segítségével.

5. Érintse meg a Hozzáadás elemet alul.

Ha ilyen módon ad hozzá fiókokat, ezek az emberek DM-et kapnak arról, hogy megemlítette őket a történetében. Ezután közvetlenül hozzáadhatják a bejegyzést saját történetükhöz, ha úgy döntenek.

Miben különbözik az „Emlékezés hozzáadása” gomb használata az Említési matricától

Lehet, hogy már tudja, hogy megcímkézhet embereket az Instagram-sztorijában, mielőtt közzéteszi, vagy használja az Említési matricát, vagy egyszerűen beír egy felhasználónevet a történetbe. Mindkét módszer csak a történet közzététele előtt használható. Az Említések hozzáadása gomb a történet közzététele után érhető el.

  Hogyan lehet törölni a régi Instagram-fiókot

A másik különbség ezek között a módszerek között az, hogy az Említési matrica az adott fiók felhasználónevét jeleníti meg a Story-ban, ami azt jelenti, hogy bármely megtekintő megérintheti a matricát a megcímkézett fiók megtekintéséhez. Az Említések hozzáadása gomb nem jeleníti meg a felhasználónevet a történetben, így a nézők nem láthatják a megcímkézett fiókokat.

Ha azt szeretné, hogy a nézők érintsék meg és nézzék meg a fiókjukat, jobb, ha megcímkézik barátait a történet közzététele előtt. A Megemlítések hozzáadása gombbal történő megcímkézés jobb a privát fiókkal rendelkező barátok számára, vagy ha elfelejtette megcímkézni őket.

Ha privát Instagram-fiókra váltasz, biztonságban érezheted magad az interneten, de a megcímkézett ismerőseid nem tudják újra közzétenni történeteidet, ha a fiókod privát. Az Említések hozzáadása gombbal minden eddiginél egyszerűbb megcímkézni barátait és családtagjait az Instagramon, és lehetővé teszi számukra, hogy újra közzétegyék fotóit és tartalmait.

  Zene hozzáadása az Instagramhoz egy Instagram-sztorihoz vagy bejegyzéshez