A jelszó visszaállítása a Minecraftban

A Minecraft két verzióban érkezik; a Java és a Bedrock verzió. Az alapkőzet verziója a Microsoft Store-on keresztül érhető el Windows 10 rendszeren. Nem kell bejelentkeznie a verzió használatához, és amikor bejelentkezik, akkor a Microsoft-fiókját. A Java verzió esetén Minecraft-fiókját kell használnia.

állítsa vissza a jelszót a Minecraftban

Minecraft fiók és Mojang

A Minecraft Java-nak mindig szüksége van egy fiókra. Mielőtt a Minecraftot felvásárolta volna a Microsoft, a felhasználók Minecraft-fiókot hoztak létre. Ezeket a fiókokat át kellett vinni egy Mojang-fiókba, miután a Microsoft megszerezte azt. 2020. december 1-től Microsoft-fiókra van szükséged a Minecraft megvásárlásához és lejátszásához. Ez azt jelenti, hogy lehet Mojang-fiókod, ha már régen vásároltad a Minecraft Java-t, vagy rendelkezhetsz Microsoft-fiókkal, ha 2021. december 1. után vásároltad a játékot.

  Úszás és merülés az „Animal Crossing: New Horizons” című filmben

Állítsa vissza a Mojang fiók jelszavát

A Mojang-fiók jelszavának visszaállítása egyszerű, feltéve, hogy hozzáfér a korábban használt e-mailhez. iratkozz fel rá.

Meglátogatni a Mojang jelszó-visszaállító oldal.
Írja be a fiók regisztrálásához használt e-mail címet, majd kattintson a Jelszó visszaállításának kérése gombra.
Nyissa meg az e-mailt, és kattintson a visszaállítás hivatkozásra.
Hozzon létre egy új jelszót, majd használja azt a Minecraftba való bejelentkezéshez.

Állítsa vissza a Microsoft-fiók jelszavát

A Microsoft-fiók jelszavának visszaállítása olyan egyszerű, mint a Mojang-fiók jelszavának visszaállítása.

Meglátogatni a Microsoft fiókoldal.
Kattintson a Bejelentkezés gombra.
Adja meg e-mail-címét/Microsoft-fiókját.
Kattintson a Tovább gombra.
A jelszó mezőben kattintson az Elfelejtett jelszó elemre.
Válasszon egy lehetőséget a jelszó visszaállításához; hitelesítő alkalmazás (ha be van állítva), e-mail cím vagy telefonszám.
Írja be az Önnek küldött kódot, majd hozzon létre új jelszót a fiókjához.
A jelszó visszaállítása után a fiók segítségével bejelentkezhet a Minecraftba.

  Miért lett az „Animal Crossing: New Horizons” kulturális jelenség?

Megjegyzés: Miután megváltoztatta vagy visszaállította a Microsoft-fiók jelszavát, az új jelszót kell használnia minden olyan alkalmazásban és Windows 10 rendszerben, ahol bejelentkezik.

Következtetés

A Minecraft fiókok különböző fázisokon mentek keresztül; korábban Minecraft-fiókok voltak, amelyek felhasználói névvel működtek, majd Mojang-fiókok lettek, és ezek a fiókok egy e-mailhez vannak kötve. A felhasználónév nem igazán használatos a bejelentkezéskor. Végül vannak Microsoft-fiókok. Mindezek között a legtöbb felhasználó elfelejti, hogy mit használt a Minecraftra való feliratkozáshoz. Ha nem emlékszik, milyen fiókkal rendelkezett, keresse meg e-mailjeit Minecraft-vásárlásának puha másolatáért, és az a helyes irányba mutat.