A Google First AI NotebookLM és az Apple kiadja az iOS 17 bétaverzióját

Sziasztok emberek! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

A Google elindítja az első AI NotebookLM-et

Google bevezetett egy új, mesterséges intelligenciával hajtott notebookot NotebookLM néven (korábban Project Tailwind néven) az információkeresők számára; pontosan a tanárok, diákok, írók stb. számára lesz hasznos, ha összefoglalókat, válaszokat és ötleteket kaphatnak.

A NotebookLM és a hagyományos mesterséges intelligencia chatbotok közötti legfontosabb különbség az, hogy az általános chatbot nagy mennyiségű információt mutat be, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz, míg a NotebookLM arra a dokumentumra korlátozza az információs bázist, amelyet információnyújtás vagy kérdések megválaszolása céljából betáplál.

  Az iCloud kikapcsolása iOS 11 rendszerben

Ha szükséges, továbbra is tájékozódik szélesebb tudásáról, de a NotebookLM koncepciója az, hogy kezdetben az általa betáplált anyagokhoz megy, hogy megragadja a releváns információkat.

Röviden, személyre szabott mesterséges intelligenciaként fog működni, amely a feltöltött dokumentumok alapján releváns információkat nyújt. Jelenleg csak a Google Dokumentumokkal használható.

Kezdeti szakaszában engedélyezett az Egyesült Államokban és a Google Dokumentumokban. Ha felkeltettük érdeklődését, fel tud iratkozni a várólistára itt.

Az Apple kiadja az iOS 17, iPadOS 17 és macOS Sonoma bétaverzióját

alma bejelentette az iOS 17, az iPadOS 17 és a macOS Sonoma béta kiadásait. Ezek az új kiadások olyan funkciókat tartalmaznak, mint a teljes oldalas képernyőképek, a kétnyelvű Siri (virtuális asszisztens) és a továbbfejlesztett SMS-rendezés a két SIM-kártyát használó ügyfelek számára. A béta fázisban lehetnek hibák; várhatod a végleges verziót.

  A Wi-Fi problémák megoldása iOS 15 rendszerrel

A Sirihez intézett kétnyelvű lekérdezések arra késztetik a felhasználókat, hogy kérdéseket tegyenek fel az angol és más indiai nyelvek keverésével. Ez az új frissítés az indiai felhasználók számára hasznos, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan váltsanak az angol és egy másik nyelv között, miközben családjukkal és barátaikkal beszélgetnek.

Az Androidhoz hasonlóan az Apple egy teljes oldalas képernyőkép funkciót is hozzáad az iOS 17-hez.

Az Apple a következő frissítésekkel javítja az indiai felhasználókat a különböző platformokon.

  • A továbbfejlesztett két-SIM funkció magában foglalja az üzenetek rendezését, a különálló csengőhangokat és a SIM-kártya kiválasztását ismeretlen számok hívásakor.
  • Akár 10 indiai nyelv támogatása.
  • A felhasználók e-mail címük helyett telefonszámukkal jelentkezhetnek be az Apple ID-be.
  • Új pandzsábi szótár
  • Hívástörténet akár 2000 hívásig.
  • Üzenetszűrés iPaden
  Az iMessage betűtípus és a háttér testreszabása az iOS 10 rendszerben

eBay, egy globális kereskedelmi vállalat, amely világszerte eladók és vevők millióit köti össze, bejelentette a Certilogo felvásárlását nem közölt összegért. A Certilogo mesterséges intelligenciával működő digitális azonosítókat és hitelesítést biztosít a ruhákhoz és divatárukhoz.

Az eBay sajtóközleménye szerint a Certilogo és az eBay együttműködése lehetővé teszi a fogyasztók és a márkák interakcióját, és új lehetőségeket teremt a gazdaságban való részvétel aktiválására és növelésére. A Certilogo digitális technológiát használ a ruházati életciklus menedzselésére, a hitelesség ellenőrzésére és hiteles információk biztosítására.

Az eBay fokozza a hitelesítését és a csalások felderítését azáltal, hogy megvásárolja a mesterséges intelligenciával működő 3 PM Shield céget, amely csalásfelderítő cég, és a Sneaker Con Digitalt, amely a csúcskategóriás cipők hitelességét ellenőrzi.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.