A Wi-Fi problémák megoldása iOS 15 rendszerrel

Az iOS 15 az eszközök hosszú listájához érhető el. A 2015-ben megjelent iPhone 6S frissíthető iOS 15-re. Nem fogja megkapni az iPhone 13 összes funkcióját, de továbbra is jogosult az iOS 15 összes frissítésére. Az iPhone 6S-től az iPhone 13-ig minden iPhone modell frissíthető lesz iOS 15-re, azonban az élmény nem lesz mindenki számára egyforma. Az egyetlen egyesítő tényező azonban a hibák; a legtöbb iPhone-felhasználó ugyanazokat a hibákat tapasztalja majd.

Wi-Fi problémák iOS 15

Wi-Fi problémák megoldása iOS 15 rendszerrel

Az iOS 15-re frissített iPhone-felhasználóknak problémáik voltak a WiFi hálózathoz való csatlakozással. Egyes felhasználóknak problémái voltak a Bluetooth-szal, valamint a hálózati jel megszerzésével. Ha az iOS 15-re való frissítés után Wi-Fi-problémái vannak, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

  Helyalapú riasztások létrehozása iOS rendszeren

1. Kapcsolja be a Repülőgép módot

Próbálja meg átkapcsolni a repülőgép üzemmódot az iPhone-on. Húzza lefelé az ujját a jobb felső sarokban, és nyissa meg a Vezérlőközpontot. Érintse meg a Repülőgép kapcsolót a bekapcsolásához, és várjon néhány percet. Kapcsolja ki a Repülőgép módot, és ellenőrizze, hogy tud-e csatlakozni a WiFi hálózathoz.

2. Indítsa újra az iPhone készüléket

Az iPhone újraindul, amikor telepít egy frissítést, de ha bármilyen problémába ütközik, mindig jó ötlet az eszköz újraindítása.

Nyomja meg a hangerő növelése gombot, majd a hangerő csökkentése gombot.
Nyomja meg és tartsa lenyomva az alvás/ébresztés gombot.
Csúsztassa le a tápfeszültség csúszkát.

Ha iPhone-ján van kezdőlap gomb;

  Frissítette iPhone-ját iOS 14-re? Próbálja ki most ezeket a funkciókat

Nyomja meg és tartsa lenyomva az alvás/ébresztés gombot.
Csúsztassa le a tápfeszültség csúszkát.

3. Felejtsd el, és csatlakozz újra a hálózathoz

Ha nem tud csatlakozni egy WiFi hálózathoz, és ez egy olyan hálózat, amelyhez rendszeresen csatlakozik, felejtse el a hálózatot, és csatlakozzon újra. Győződjön meg arról, hogy a router közelében van.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
Koppintson a WiFi elemre.
Érintse meg a hálózata melletti i ikont.
Koppintson a Hálózat elfelejtése lehetőségre.
Válassza ki újra a hálózatot.
Adja meg a jelszót, és csatlakozzon.

4. Állítsa vissza a hálózati beállításokat

Állítsa vissza az iPhone hálózati beállításait. Nem veszít el semmilyen adatot, de párosítania kell a Bluetooth-eszközöket, és újra csatlakoznia kell a WiFi hálózatokhoz.

  Játssz zenét könnyedén vezetés közben a gesztus alapú alkalmazással [iOS]

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
Lépjen az Általános > iPhone átvitele vagy visszaállítása > Visszaállítás menüpontra.
Koppintson a Hálózati beállítások visszaállítása elemre.

5. Telepítse az iOS frissítéseit

Az iOS 15 már egy ideje megjelent, és az iOS 15.1 is elérhető. Ha a frissítés után problémák adódtak az eszközzel, telepítse a következőt is. Meg fogja oldani a problémákat.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
Lépjen az Általános > Szoftverfrissítés menüpontra.
Ellenőrizze és telepítse az elérhető frissítést.

Következtetés

Ha új burkolatot kapott iPhone-jához, ellenőrizze, hogy nem zavarja-e a kapcsolatot. Az iPhone borítók esetenként problémákat okozhatnak, különösen, ha az iPhone régi. Ebben a megjegyzésben győződjön meg arról, hogy telefonja fel van töltve, ha régi. Előfordulhat, hogy egy régi és lemerülő akkumulátorral rendelkező telefon gondot okoz a vezeték nélküli kapcsolat fenntartásával. Ha iPhone-ja vadonatúj, azaz egy iPhone 13, érdemes lehet ellenőriztetni az Apple-vel.