12 legjobb Shopify társult alkalmazás, amellyel bevételt szerezhet üzletéből

Sok márka a Shopify e-kereskedelmi platform segítségével építi fel csúcskategóriás online vásárlási vállalkozását. Végtelen lehetőségeket nyit a digitális piacon.

A Shopify, az egyik vezető e-kereskedelmi platform, lehetővé teszi, hogy online e-kereskedelmi üzletet hozzon létre, és abból üzletet építsen.

Ezenkívül a Shopify vezető szerepet tölt be a kapcsolt marketing programokban. Ezek a programok kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy olyan leányvállalatokkal lépjenek kapcsolatba, akik reklámozzák az Ön termékeit, és jutalékot keresnek a sikeres ajánlások után.

Ezekkel a programokkal bővítheti elérését, új piacokra léphet be, és nagyobb forgalmat irányíthat üzletébe.

Arról nem is beszélve, hogy a Shopify könyvtárának vége 7000 alkalmazás. A megfelelő Shopify-könyvtár kiválasztása nagyon nehéz lehet. Szerencsére ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb elérhető Shopify társult alkalmazásokat.

Minden alkalmazás egyedi funkciókat és előnyöket kínál, amelyek segítenek hatékonyan bevételt szerezni üzletéből.

Mik azok a Shopify társult programok?

A Shopify társult programok a vezető e-kereskedelmi platform által biztosított együttműködési rendszerek. Ezek a programok azoknak az embereknek vagy vállalkozásoknak szólnak, akik szeretnék népszerűsíteni a Shopify-t, és pénzt keresni a sikeres ajánlásokkal.

A programon keresztül Ön, mint leányvállalat, jutalékot kaphat minden új Shopify-felhasználó után, aki regisztrál, és fizető vásárlóvá válik.

Speciális linket vagy kuponkódot kap, amelyet megoszthat közönségével különféle marketingplatformokon, például webhelyeken, blogokon, közösségi médián, e-mail kampányokon stb. Ha egy látogató rákattint az Ön ajánló linkjére, vagy az Ön promóciós kódjával regisztrál egy fizetett Shopify-ra. tervet, jutalékot kap az utalási feltételek szerint.

A jutalék szerkezete és a kifizetési arányok változhatnak attól függően, hogy melyik társult programhoz csatlakozik. A Shopify jutalékai versenyképesek, és akár ismétlődő jutalékokat is kaphat mindaddig, amíg az Ön által hivatkozott ügyfelek aktív Shopify-tagok maradnak.

Leányvállalatként kihasználhatja a Shopify népszerűségét, kiterjedt szolgáltatáskészletét és felhasználóbarát kialakítását, hogy vonzza a leendő üzlettulajdonosokat vagy azokat, akik új online áruházakat szeretnének indítani és működtetni.

A Shopify partneralkalmazásának előnyei

A Shopify társult alkalmazásai számos előnnyel járnak. Ezekkel az alkalmazásokkal növelheti az eladásokat és bővítheti az elérést. Íme néhány fő előnye a Shopify társult alkalmazásának használatának:

Továbbfejlesztett elérés

A Shopify Affiliate alkalmazások lehetővé teszik, hogy hozzáférjen a leányvállalatok hatalmas hálózatához, akik partneralkalmazásokon keresztül reklámozhatják termékeit vagy szolgáltatásait. Ha új közönségeket ér el, növelheti Shopify üzletei forgalmát.

Költséghatékony marketing

Az affiliate marketingben az a legjobb, hogy teljesítményalapú stratégia. Csak akkor fizet jutalékot a leányvállalatoknak, ha sikeres értékesítést vagy más célzott tevékenységet hajt végre. Ezért ezzel a költséghatékony stratégiával hatékonyabban oszthatja fel marketing-költségvetéseit, és magasabb megtérülést érhet el befektetésein.

Fokozott márkapártolás

A leányvállalatok gyakran valamilyen szinten kapcsolódnak az általuk forgalmazott termékekhez. Segít olyan emberek hálózatának kiépítésében, akik határozottan támogatják a vállalatot. Ez a promóció nagymértékben befolyásolja az ügyfelek hűségét, bizalmát és a márka általános hírnevét.

  8 legjobb VPS hosting megoldás ingyenes próbaverzióval 2022-ben

Méretezhetőség

A társult alkalmazások leegyszerűsítik a nagyszámú társult vállalkozás kezelésének folyamatát azáltal, hogy automatizálják az olyan feladatokat, mint a hivatkozások nyomon követése, a társult vállalkozások linkjeinek generálása és a jutalékok kezelése. Ez a méretezhetőség lehetővé teszi a társult programok méretezését, miközben erőfeszítés nélkül fejlődik.

Teljesítménykövetés és elemzés

A társult alkalmazások gyakran kínálnak kifinomult nyomkövetési és elemzési lehetőségeket. Lehetővé teszi, hogy betekintést nyújtó információkhoz jusson társult vállalkozása erőfeszítéseinek hatékonyságáról. A részletes mutatók és jelentések megkönnyítik az adatvezérelt döntéseket, a legjobban teljesítő leányvállalatok azonosítását és a marketingkampányok optimalizálását.

Testreszabás és vezérlés

A Shopify társult alkalmazásai testreszabási lehetőségeket kínálnak, hogy a programot az Ön üzleti igényeihez igazítsák. Az Ön vállalkozása befolyásolja a jutalékstruktúrákat, a promóciós anyagokat és a társult vállalkozások jóváhagyási eljárásait.

A Shopify könyvtára tele van végtelen alkalmazáslehetőségekkel, amelyek különféle kategóriákat és igényeket kielégítenek. Íme néhány legjobb Shopify társult alkalmazás, amellyel bevételt szerezhet üzletéből.

UpPromote Az alkalmazás egy hatékony Shopify társult alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan pénzt szerezzen online vállalkozásaiból. Egyedülálló funkcióival ez az alkalmazás kiemelkedik a Shopify ökoszisztémán belüli partnermarketing átfogó megoldásaként.

Ez egy minden az egyben alkalmazás, amellyel könnyedén hozhat létre társult programokat számos jutalékos lehetőséggel. A partnerprogramok gyors nyomon követése és kezelése mellett az alkalmazás automatizált fizetési lehetőségeket is kínál.

A legjobb dolog ebben az alkalmazásban, hogy képes bónuszokkal, bolti hitellel és egyéb ösztönzőkkel motiválni a leányvállalatokat. Az alkalmazás felhasználóbarát felülettel és nagyszerű integrációs lehetőségekkel is büszkélkedhet.

UpPromote ingyenes csomagot tartalmaz a három fizetős csomag, a Grow Affiliate, a Professional és az Enterprise csomagon felül, különböző árstruktúrákkal. Minden csomag tartalmaz egy 14 napos ingyenes próbaverziót.

Automatikusan

Automatikusan egy ingyenes forgalmi és hirdetési alkalmazás, amely segít jó minőségű forgalmat irányítani az üzletébe. Az alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelületével és a Shopify-val való zökkenőmentes integrációjával az Automizely leegyszerűsíti, hogy terméke több szem elé kerüljön.

Az Automizely alkalmazás számos marketingeszközt is kínál, mint például a hirdetéscsere lehetőségeit más Shopify üzlettulajdonosokkal, az egyszerű termékválasztást, a hirdetési kategóriák kizárását stb. Az Automizely egyetlen irányítópulttal teszi lehetővé az átfogó jelentéskészítést és nyomon követést.

Ezenkívül lehetővé teszi, hogy maximalizálja üzletének lehetőségeit azáltal, hogy több termékértékelést hoz be más alkalmazásokból.

Az Automatizely teljesen ingyenesen használható.

GOAFFPRO

GOAFFPRO Az alkalmazás egy figyelemreméltó Shopify leányvállalati és befolyásoló marketingalkalmazás, amely segít Önnek másodpercek alatt elkezdeni a leányvállalatát. Ez az alkalmazás korlátlan kapcsolt vállalkozáskezelési képességével bővített lehetőségeket tár fel üzlete számára.

Egyedülálló funkciói, mint például a zökkenőmentes integráció, a fejlett jutalékkövetés és a jelentéskészítési képesség kiemelik a piacon. A GOAFFPRO alkalmazásokat is kínál Android és iPhone felhasználók számára. Ezenkívül ezek az alkalmazások a legjobban arra szolgálnak, hogy leküldéses értesítések küldésével felkeltsék a felhasználók érdeklődését.

GOAFFPRO automatizált kifizetéseket is biztosít, ami kényelmessé teszi a leányvállalatok számára a bevételek megszerzését. Felhasználóbarát felülete és átfogó szolgáltatásai értékes eszközzé teszik az affiliate marketing erejének kiaknázásához.

A GOAFFPRO ingyenes és megfizethető Premium előfizetéssel büszkélkedhet 15 napos ingyenes próbaidőszakkal.

BixGrow

BixGrow Az alkalmazás egy teljes csomag az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai számára, hogy maximalizálják a bevételt az affiliate marketing révén. Ez a sokoldalú alkalmazás átfogó társult menedzsment rendszert kínál, amely lehetővé teszi a társult programok egyszerű beállítását és kezelését.

  20 Gyakran Ismételt SQL-interjú kérdés és válasz [2022]

Hihetetlen hálózatbővítő képességeinek köszönhetően ezzel az eszközzel kis erőfeszítés nélkül növelheti eladásait. Hatalmas testreszabási lehetőségeket is elérhet a fehér címkés e-mail-beállításokkal, testreszabható e-mail-sablonokkal és bármi mással.

Ezenkívül BixGrow felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a regisztrációt, a hivatkozások nyomon követését és a promóciós anyagok elérését.

A Bixgrow-nak ingyenesen használható Starter csomagja van, valamint két fizetős csomag, a Scale és a Pro, mindössze havi 5 dollártól.

ReferrLy

ReferrLy egy másik kivételes ingyenes affiliate marketing alkalmazás, amely forradalmasíthatja e-kereskedelmi üzletét. Ez az eszköz rendkívül egyszerű, és lehetővé teszi a kapcsolt vállalkozások beépítési képességeit.

Ezzel az eszközzel gyorsan elindíthatja társult programjait. A regisztrációs oldalakat és űrlapokat is megtervezheti és testreszabhatja. Ezzel az intuitív eszközzel testreszabható jutaléklehetőségeket is kap.

Az alkalmazás egy automatikus funkciót biztosít, amely egy menetben hoz létre hivatkozásokat és kuponkódokat. A ReferrLy ideális lehetőség a társult program optimalizálására és a profit maximalizálására ingyenesen.

AfterShip Leányvállalatok

Az Aftership a csomagjában kiváló alkalmazást kínál a Shopify üzlettulajdonosok számára. AfterShip Leányvállalatok egy egyablakos megoldás az affiliate marketing programok számára. Ez az eszköz segít növelni a bizalmat, és az ügyfeleket márkanagykövetekké alakítani.

Számos nagyszerű funkciójával lehetővé teszi, hogy maximalizálja bevételi potenciálját, és fokozza a társult marketing erőfeszítéseit. A nagyszerű része az, hogy ezzel az alkalmazással nem lesz szüksége semmilyen más eszközre a társult programok kezeléséhez.

Ez a mesterséges intelligencia által üzemeltetett minden az egyben platform segíthet a meghívások kezelésében, a társult vállalkozások jutalmazásában és a nagyarányú kezelésben. Ezzel a rendelkezésére álló eszközzel optimális együttműködést biztosíthat fokozott biztonság mellett.

Az AfterShip Affiliatesnek három terve van; Essentials, Pro és testreszabható, beleértve az ingyenes csomagot.

Hajó utáni forgalom

A könyvtárában található AfterShip egy másik nagyszerű eszközzel is rendelkezik; Hajó utáni forgalom. Miután végzett az e-kereskedelmi áruház létrehozásával és nyomon követésével, itt az ideje, hogy forgalmat vonzzon üzletébe.

Az egyik legjobb alkalmazás a forgalom vonzására, segít abban, hogy jó minőségű forgalmat szerezzen online áruházába. Ezt az ingyenes hirdetéscsere eszközt több mint 10 ezer üzlettulajdonos használja. Úgy működik, hogy forgalmát másokkal cseréli, és végül megsokszorozza az eladásait.

Az AfterShip Traffic lehetővé teszi, hogy termékeit más üzletekben is megjelenítse, hogy nagyobb forgalmat vonzzon. Ezenkívül más üzlettulajdonosok nem számítanak fel Önnek semmit ezért, mivel ez egy csereprogram.

Az AfterShip ingyenes normál és egyéni vállalati fizetős csomagokkal rendelkezik.

ReferralCandy

ReferralCandy Az app egy ajánlómarketing-alkalmazás, amely támogatja az ajánlási marketing modelleket. Ez az élvonalbeli eszköz lehetővé teszi az ajánlási marketing folyamatok egyszerűsítését és automatizálását.

Ennek az eszköznek a könnyű beállítása hihetetlen; még a kezdők is gond nélkül elkezdhetik. Lehetővé teszi, hogy néhány érintéssel automatizálja az ajánlási marketing erőfeszítéseit.

Ezzel az eszközzel népszerűsítheti ajánlási marketingprogramját szájról szájra, és egyedi ösztönzőket adhat ügyfeleinek az ajánlásokért cserébe. Emellett számos nyomkövetési funkcióhoz is hozzáférhet, hogy naprakész legyen az eredményekkel.

  A hajtogatási parancs használata Linuxon

RefferalCandy három megfizethető fizetős csomagot kínál az üzlettulajdonosok számára. A prémium csomag kisvállalkozásoknak szól. A Plus csapatoknak való, az Enterprise pedig egy testreszabható terv szervezetek számára.

Shopify Colabs

Ma már nem titok, hogy a szájreklám a leghitelesebb marketingforrás. És erre az influencer marketing nem csoda, hogy remek módszer. Shopify Colabs Az alkalmazás egy hihetetlen eszköz az Ön számára, ha az influencer marketing segítségével szeretne bővíteni.

A Shopify Collabs segítségével együttműködhet befolyásolókkal és alkotókkal a termékei értékesítése érdekében. Ideális alkalmazás új befolyásolók megtalálásához, próbatételek megosztásához vagy társult programok figyeléséhez.

Ezenkívül testreszabható témái megkönnyítik a márkaidentitás tükrözését. Ráadásul az automatizált fizetési lehetőségek minimálisra csökkentik a fizetési osztály Shopify számlákon keresztüli kezelésével kapcsolatos fejfájást.

Shopify Colabs ingyenesen telepíthető. Az automatikus fizetésekért azonban jutalékot számítanak fel.

Szociális hógolyó

Szociális hógolyó Az Affiliate Marketing alkalmazás egy egységes platform; Ezenkívül kezelheti a partnerprogramokat ügyfelei és befolyásolói számára. Ezzel az átfogó Shopify alkalmazással könnyedén kezelheti és felügyelheti társult programjait.

Ezzel a platformmal népszerűsítheti a szájról szájra terjedését, jutalmazhatja az ügyfeleket erőfeszítéseikért, és automatizálhatja az ajánlási programokat. A tetején az a cseresznye, hogy ez a hatékony eszköz exkluzív funkcióval rendelkezik, amely védi az Ön ajánlói linkjeit. Ez a funkció lehetővé teszi a leányvállalati kódok kiszivárgásának és a kuponokkal való visszaélések kiküszöbölését.

Szociális hógolyó mérhető ROI adatokkal is elfoglalja Önt, így kényelmesen felügyelheti a teljes folyamatot.

A Social Snowball 3 fizetett csomagot tartalmaz; Snow Day, Blizzard és Enterprise (testreszabható).

GATSBY

GATSBY Az alkalmazás automatizált nagyköveti marketingképességeivel hatalmas ütést ad. Most már búcsút inthet az ambassador programok önálló menedzselésének. Hagyja, hogy a GATSBY elvégezze helyetted a nehézemelést.

Ez az eszköz nem csak egy módot biztosít a társult programok kezelésére. Ha korábban úgy érezte, hogy az ambassador marketing válasza elárasztja, akkor ezt az eszközt nagyon hasznosnak találja. Mindent automatizálhat az üzenetküldéstől a címkézésen, a nyomon követésig és a jutalmazásig.

Ennek az eszköznek a lényege nem korlátozódik erre. Ha fejlettebb eszközre vágyik, GATSBY 2.0 verzió, a Grow Gatsby, következő szintű automatizálási és integrációs képességekkel érkezik.

A GATSBY ára havi 99 USD-tól indul, további költségekkel. 7 napos ingyenes próbaverziót is kínálnak.

ConvertOut

ConvertOut Az alkalmazás a végső megoldás, ha frissíteni szeretné affiliate marketing játékát. A legjobb az egészben az eszközben, hogy percek alatt beállíthatja minden gond és előzetes befektetés nélkül.

A ConvertOut mesterséges intelligencia képességekkel rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik az adminisztrátori feladatok kézi kezelésének bonyolultságát. Ez az eszköz minden napi feladatot megold, a befolyásolók bevonásától a növekedés nyomon követésének ösztönzéséig.

Összességében ez az egyetlen alkalmazás, amelyre szükséged van a társult programokhoz, mivel ez megkönnyíti az összes befolyásoló nyomon követését.

A ConvertOut ingyenes Starter és két fizetős csomaggal rendelkezik; Növekedés és Pro.

Következtetés

Shopify üzlettulajdonosként kulcsfontosságú a bevétel maximalizálásának különböző módjainak felfedezése. Ebben a cikkben a ma elérhető 12 Shopify társult alkalmazást emeltük ki.

Akár új üzlettulajdonos, aki felhasználóbarát platformot keres, akár tapasztalt marketingszakember, aki kiterjedt nyomkövetési képességekre vágyik, van egy alkalmazás, amely megfelel egyedi igényeinek.

Tehát fedezze fel ezeket a lehetőségeket, és magabiztosan használja ki az AI-t, hogy bevételt generáljon e-kereskedelmi üzletéből.

Az eladások növelése érdekében felfedezhet néhány legjobb Shopify alkalmazást is.