A Digital Vibrance használata a Valorantban

Az első személyű lövöldözős játék, a Valorant, amely csapatalapú játék, a nem túl távoli jövőben játszódik. A játékosok a sokféle ügynök egyikének szerepét töltik be, amelyek különböző nemzetekből és kultúrákból származó embereken alapulnak. A játékosokat a támadó vagy a védekező csapatba osztják be, minden csapatban öt játékossal, az elsődleges játékmódban. Az ügynökök által birtokolt különleges képességek mindegyike töltetet igényel, és minden ügynöknek van egy különleges végső ereje is, amely ölések, halálozások, gömbök vagy küldetések általi töltést igényel. Minden játékos egy klasszikus kézifegyverrel kezdi a játékot, és egy vagy több töltést a jellegzetes képességeiért. A játékon belüli valutarendszer használatával a játékosok további fegyvereket és képességdíjakat szerezhetnek be az előző körök eredményei, az általuk elkövetett ölések és egyéb tényezők alapján. Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megtudja, hogyan használhatja a digitális vibrációt a Valorantban, és hogyan kapcsolhatja be a Vibrance Valorantot. Azt is megtudhatja, mi az alapértelmezett digitális vibráció, és hogyan növelheti a vibrációt a Valorantban.

A Digital Vibrance használata a Valorantban

Olvasson tovább, hogy részletesen megtudja, hogyan kell használni a digitális vibrációt a Valorantban, a jobb megértés érdekében hasznos illusztrációkkal.

Hogyan használjuk a digitális vibrálást a Valorantban?

Ban ben BátorDigitális vibrálásnak nevezik azt a kulcsfontosságú funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban láthatóvá tegyék ellenségeiket és célpontjaikat. A Valorant digitális vibrációjának fokozásával a játékosok egyszerűbbé tehetik az ellenségek észlelését a területen, és lövésekkel üthetik le őket. A játékosok így állíthatják be a Valorant digitális vibrációját saját preferenciáik szerint.

  Fájlok letöltése és előrehaladás megtekintése böngésző nélkül a File Downloader segítségével

I. lehetőség: NVIDIA Graphics alapú számítógépekhez

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az NVIDIA grafikus alapú laptopokon az asztali színbeállítások módosítása nem látható.

1. Kattintson a jobb gombbal az asztali képernyőre a helyi menü megjelenítéséhez, majd kattintson az NVIDIA Control Panel elemre.

2. Ezután a Megjelenítés alatt kattintson az Asztali színbeállítások módosítása elemre.

3. Görgessen le, és tolja a csúszkát jobbra a Digitális vibráláshoz, amíg úgy gondolja, hogy ez elég Önnek.

Megjegyzés: A fényerő, a kontraszt, a színárnyalat és a gamma értékét is módosíthatja, hogy a kijelző színeit élénkebbé tegye.

4. Miután végzett, kattintson az Alkalmaz gombra.

Most folytathatja a Valorant játékot, és élvezheti az élénk színváltozást, hogy még élvezetesebbé tegye játékélményét a Valorant digitális vibrálásának segítségével.

II. lehetőség: AMD Radeon Graphics alapú számítógépekhez és laptopokhoz

1. Kattintson a jobb gombbal az asztali képernyőre a helyi menü megnyitásához.

2. Ezután kattintson a További beállítások megjelenítése > AMD Radeon Software elemre.

3. Kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra, majd a Megjelenítés fülre.

4. Engedélyezze az Egyéni szín opció kapcsolóját a képernyő jobb oldalán.

5. Állítsa be a színhőmérséklet, a fényerő, a színárnyalat, a kontraszt és a telítettség csúszkáját igényei szerint, hogy a kijelző élénkebbé és színesebbé váljon.

Hogyan kapcsolhatod be a Vibrance Valorant-ot?

Kövesse a fent említett lépéseket a Digital Vibrance bekapcsolásához számítógépén vagy laptopján Valorant vagy bármely más játékhoz.

Használják a profik a Digital Vibrance-t?

Igen. A térképtextúrák többségét, valamint az egységes színeket némileg javítja a Digital Vibrance. A sötét lejátszós modellek nagyrészt nem változnak, de a térkép színei javítottak. Ami a láthatóságot illeti, a Valorant digitális vibrálása előnyt jelent. A sötét lejátszós modellek nagyrészt nem változnak, de a térkép színei javítottak. Most, hogy a térképszíneket javítottuk, egyszerűbben láthatja a lejátszómodelleket. És ez a beállítás minden bizonnyal segíti a profi játékosokat abban, hogy pontosabbak és hatékonyabbak legyenek játék közben.

  31 nagyszerű iPad-alkalmazás gyerekeknek

Mi az alapértelmezett digitális vibráció?

Az alapértelmezett digitális vibrálás egy olyan funkció, amely általában a grafikus beállítások menüjében található. A digitális képek megjelenésének javítására szolgál azáltal, hogy élénkebbnek tűnik. Magasabb beállítás esetén a digitális vibráció telítettebbé és világosabbá teheti a színeket. Ez hasznos lehet a képek élénkebbé és élénkebbé tételéhez, de kevésbé valósághűnek is tűnhet.

A digitális vibráció ugyanaz, mint a telítettség?

Nem. Amikor digitális szoftvert használ a színek módosítására, olyan szavakkal fog találkozni, mint a vibráció és a telítettség. Mindkét kifejezés a színekre és azok intenzitására utal, bár néhány jelentős mértékben különböznek egymástól.

Hol találhatja meg a digitális vibrálást?

A digitális vibráció beállítását itt találja:

  • Az AMD Radeon Software képernyőbeállításaiban
  • Az NVIDIA Vezérlőpult Asztali színbeállításainak módosítása részben

Itt találhat digitális vibrálást a Valorant vagy bármely más játékhoz.

Hogyan növelheti a Valorant vibrációját NVIDIA nélkül?

Az alábbi lépések segítségével növelheti a Valorant vibrációját az AMD Radeon szoftveren keresztül:

1. Kattintson a jobb gombbal az asztali képernyőre a helyi menü megnyitásához, majd kattintson a További lehetőségek megjelenítése lehetőségre.

2. Kattintson az AMD Radeon Software > Beállítások fogaskerék ikonra.

3. Ezután kattintson a Megjelenítés fülre.

4. Bekapcsol az Egyéni szín opció kapcsolóját a képernyő jobb oldalán.

  Mi az a Microsoft Editor, és hogyan használhatom?

5. Állítsa be a csúszkákat a következő szempontokhoz az igényeinek megfelelően, hogy a kijelző élénkebbé és színesebbé váljon.

  • Színhőmérséklet
  • Fényerősség
  • Színárnyalat
  • Kontraszt
  • Telítettség

Az NVIDIA Digital Vibrance hatással van az FPS-re?

Nem. A Valorant digitális vibrálása csak a színspektrumot módosítja. És átláthatóan jelenít meg. Hasonló módon, az LCD-panel fényerejének beállítása nem változtatja meg az éppen játszott játék képfrissítési sebességét. Ez a bejegyzés az eredeti témával foglalkozik a szál kezdeményezője szerint. Nem szabad. Tehát a digitális vibráció csak a színspektrumot módosítja.

Hogyan néznek ki az emberek a Valorant ilyen jól?

A Valorant világosabbá tételéhez módosíthatja a játék, a képernyő és a grafika beállításait. A fő cél a beállítások módosítása a képkockafrekvencia növelése, a színek javítása és a tükröződés megszüntetése érdekében. Javíthatja és élénkítheti a képernyő színeit az NVIDIA Control Panel és az AMD Radeon szoftver digitális vibrálása és egyéni színbeállításai segítségével. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, hogyan kell ezt lépésről lépésre megtenni.

Hogyan lehet Valorant sima?

Először is, érdemes átugrani a Valorant rendszerkövetelményeit, mert a legtöbb rendszer, amelyet a felhasználók a Valorant játékhoz használnak, nem kompatibilisek, ami olyan problémákat okoz, mint a késés és a képkockák kiesése.

Ha lemaradásokat vagy FPS-eséseket tapasztal, tekintse meg átfogó útmutatónkat a Valorant FPS cseppek kijavításáról, hogy megismerje a különböző és legjobb módszereket a játék közben felmerülő problémák megoldására. Az említett módszerek követése után zökkenőmentesen játszhatja majd a játékot, mint valaha.

Működik a játékszűrő a Valorant-on?

Igen. Sok játékos értékeli a játékon belüli szűrőket, amelyek javítják a Valorant megjelenését. A játékosok mostantól módosíthatják a játék fényerejét, telítettségét, színárnyalatát és egyéb színbesorolási beállításait, így esztétikusabbá tehetik a játékot.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan használhatja a digitális vibrációt a Valorantban, és hogyan növelheti a vibrációt a Valorantban. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.