A ChatGPT Widget használata Androidon

Az OpenAI ChatGPT alkalmazása mostantól egy widgetet kínál Android-eszközökhöz. Hozzáadhatja a Kezdőképernyőhöz, és gyorsan beírhat kéréseket képekkel, szöveggel, hanggal vagy beszélgetési móddal. Megmutatjuk, hogyan kell hozzáadni és használni.

A folytatás előtt frissítenie kell a ChatGPT Android-alkalmazást – ha 1.2024.052-nél régebbi verziót használ, nem tudja létrehozni ezt a praktikus kezdőképernyő-modult. Jelenleg csak egy változata van a ChatGPT widgetnek: egy 4×2 opció.

A widget hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket, de ne feledje, hogy ezek eszközenként kissé eltérhetnek:

 • Oldja fel eszköze zárolását, és hosszan nyomjon meg egy üres helyet a Kezdőképernyőn.
 • Válassza a Widgetek lehetőséget az alul található lehetőségek közül.
 • Koppintson a keresősávra, és írja be a „ChatGPT” kifejezést.
 • Nyomja meg hosszan a ChatGPT widgetet, és húzza a kívánt helyre a kezdőképernyőn.
 •   A parancssori argumentumok elemzése Pythonban

  A ChatGPT widget segítségével egyetlen érintéssel bármilyen lekérdezést megadhat. Szöveges lekérdezés beírásához érintse meg az Üzenet mezőt a ChatGPT widgeten, és kezdje el beírni a kérést.

  Képlekérdezéshez érintse meg a kamerát vagy a képikont, de ahhoz, hogy ez működjön, frissítenie kell a ChatGPT Plus-előfizetésre. Megérintheti a mikrofon ikont is, ha hangjával szeretne üzeneteket megadni, vagy a fejhallgató ikont, hogy beszélgetési módba lépjen.

  Nem számít, hol érinti meg a widgetet, Android-eszköze teljes képernyőn elindítja a ChatGPT alkalmazást. Sajnos úgy tűnik, hogy a widget nem más, mint egy parancsikon a ChatGPT alkalmazás megnyitásához és használatához mobileszközén a jelenlegi állapotában. Jobb lett volna az AI chatbot minimalista átfedése.

    Az 5 legjobb EHR/EMR szoftver az egészségügyi szektorban

  A jó oldala pedig az, hogy nem kell időt vesztegetnie a ChatGPT alkalmazás keresésére Android-eszközén. Előfordulhat azonban, hogy a ChatGPT widgetnek több helyre van szüksége a Kezdőképernyőn, különösen akkor, ha már több Android-modult vagy alkalmazást is hozzáadott. De bármikor hozzáadhat egy új Kezdőképernyő oldalt, hogy több helyet biztosítson számára.