A 9 legjobb felhőalapú költségkezelési eszköz 2023-ban

A Cloud Cost Management (CCM) platform segít a vállalatoknak, hogy valós idejű áttekintést kapjanak a felhőalapú erőforrásokról, a használati mintákról és a költségelosztásról, ami lehetővé teszi számukra, hogy optimalizálják felhőköltségeiket, azonosítsák a hatékonyságot, és előre jelezzék felhőbeli költségeiket.

Miért elengedhetetlen a Cloud Cost Management (CCM)?

Az elmúlt években a legtöbb vállalat üzleti tevékenységét és működését felhő-infrastruktúrára állította át a számos előny, például költségmegtakarítás, méretezhetőség, nagyobb teljesítmény, központosítás, üzletmenet-folytonosság, biztonság és még sok más miatt.

A Grandview kutatási jelentése szerint a 2022-es 483,98 milliárd dolláros globális felhőalapú számítástechnikai piac 2030-ra várhatóan 1554,94 milliárd dollárra nő.

Forrás: Grandviewresearch

Röviden: a számítási felhő átalakítja a vállalkozások működését (a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig). Ezek az előnyök azonban új kihívásokat jelentenek, különösen a növekvő felhőköltségeket.

A felhőre fordított kiadások nőnek, és az árak megértésének elmulasztása komoly pénzügyi következményekkel járhat.

A hatékony felhőalapú költségkezelés hiánya előre nem látható költségnövekedéshez, alulhasznált erőforrások túlfizetéséhez vagy akár gyengébb teljesítményhez vezethet.

A Cloudzero kutatása szerint a szervezetek 49%-a nyilatkozott úgy, hogy a felhőköltségek magasabbak a kelleténél, és 10-ből csak 3 szervezet tudja, hogy pontosan hová költenek a felhőben.

A felhőalapú költségkezelés az a költségkezelési stratégia, amelyet a szervezeteknek el kell fogadniuk felhő-infrastruktúrájuk optimalizálásához, hogy kordában tartsák a költségeket. A CCM-ben a szervezetek olyan stratégiákat alkalmaznak, amelyek maximalizálják a felhőhasználatot és növelik a hatékonyságot, ezáltal csökkentve a felhőinfrastruktúra teljes költségét.

A hatékony felhőalapú költségkezelés elengedhetetlen, mert a költségmegtakarítási lehetőségek azonosításával és a váratlan kiadások elkerülésével minden méretű szervezetnek segít optimalizálni felhőhasználatát. A felhőalapú költségkezelési stratégia elfogadása segítheti a vállalkozást a jövőbeli kiadások és felhasználás előrejelzésében, és növelheti az általános nyereséget.

A vállalatok sikeresebben róhatnak felelősséget az egész szervezetre, és fokozhatják felhőtechnológiájuk hatékonyságát, ha jobban ismerik a felhőhasználat költségeit és felhasználását.

A felhőalapú költségkezelés (CCM) előnyei

A számítási felhő alkalmazása a diverzifikált szektorokban tízszeresére növekszik a méretezhetőség, a rugalmasság és a költséghatékonyság miatt. A felhő előnyei azonban új kihívásokat jelentenek, különösen a költségkezelés terén. Itt jönnek a képbe a felhőalapú költségkezelési eszközök.

Az alábbiakban bemutatjuk a felhőalapú költségkezelési eszközök alkalmazásának néhány legfontosabb előnyét:

 • A CCM-nek a költségek pontos becslésére és ellenőrzésére való képessége az egyik legnagyobb előnye a használatának. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy optimalizálják felhőalapú kiadásaikat, és csökkentsék a pazarló kiadásaikat.
 • A CCM-megoldások segítségével a vállalkozások jobban kezelhetik felhőalapú erőforrásaikat és költségvetéseiket, mivel rálátásuk van a fogyasztásra és a kiadásokra.
 • A felhőköltségek kezelésére szolgáló eszközök költségmegtakarítási betekintést is eredményezhetnek, például megtalálhatják az alulhasznált erőforrásokat vagy a gazdasági felhőszolgáltatások kihasználásának lehetőségeit.
 • A CCM az erőforrás-kihasználás maximalizálásával és alapos költségelemzéssel segítheti a vállalatokat a felhőhasználattal kapcsolatos tájékozott döntések meghozatalában.
 • A vállalkozások a CCM segítségével meghatározhatják azokat a területeket, ahol csökkenthetők a költségek, megelőzhetők az előre nem látható költségvetési költségek, és végső soron pénzt takaríthatnak meg.

Összefoglalva, a CCM-eszközök előnyei a felhőhasználat előrejelzésében, a méretezhetőségi tervekben, a teljesítmény javításában, a megfelelő megoldások biztosításában, a legjobb biztonsági intézkedések elfogadásában és jelentős költségmegtakarításban.

Hogyan válasszuk ki a legjobb felhőalapú költségkezelési eszközt?

A folyamatosan változó üzleti célok, technológia, alkalmazáskövetelmények, felhőalapú árazás és sok más tényező miatt a felhőköltségek fenntartása dinamikus jellegű. A felhőkörnyezet rendkívül összetettsége miatt elengedhetetlen a precíz mérőszámok, elemzések és automatizálás a felhőköltségek sikeres optimalizálásához.

A felhőalapú költségkezelési megoldások néhány jellemzője, amelyek leegyszerűsítenék a folyamatot, a következők:

 • Automatizálás és AI-vezérelt platform
 • Azonosítsa a tétlen és fel nem használt felhő-erőforrásokat
 • Képes megjósolni a felhőhasználatot a szemcsés szintek alapján
 • Megfelelő méretű szolgáltatások
 • Átfogó jelentés
 • Láthatóság és mélyreható kiadáselemzés
 • Használjon lefoglalt példányokat és kihasználja az azonnali példányokat
 • Költség-anomáliák figyelése
 • Használja a megfelelő tárolási lehetőségeket
 • Képes költségelemzést nyújtani az SDLC minden szakaszában
 • A szoftverlicenc-költségek azonosítása és minimalizálása
 • Értesítések a költségküszöbök átlépéséről
 • Több költségkeret létrehozása és kezelése
 • Figyelmeztetések az erőforrások túllépése esetén

A fent említett funkciók biztosan segítenek kiválasztani a megfelelő költségkezelési eszközt a felhőkörnyezethez. De ahogy haladunk a technológia által vezérelt világ felé, nagy a valószínűsége annak, hogy ezek az eszközök olyan egyedi funkciókkal állnak elő, amelyek tovább könnyítenék a felhő-infrastruktúra költségkezelését.

Most megvizsgáljuk a legjobb felhőalapú költségkezelési eszközöket.

  A Mac nyílbillentyűinek sebességének beállítása

Datadog

A Datadog felhőfigyelő eszköz számos lehetőséget kínál a többletfelhőköltségek csökkentésére. Felhőalapú költségkezelési funkciói segítségével a felhasználók könnyen nyomon követhetik és feloszthatják felhőre fordított kiadásaikat, előre jelezhetik a költségtrendeket és azonosíthatják a szabálytalanságokat a költséghatékonyság növelése érdekében.

A Datadog platform segít optimalizálni a felhőinfrastruktúrát azáltal, hogy azonosítja a felhőalapú munkaterhelés leépítését vagy átméretezését, egyértelmű betekintést nyújtva a felhőköltségekbe. Mindent összevetve hasznos eszköz bármilyen méretű vállalat számára, hogy részletesen áttekinthesse a felhőköltségeket az összes felhő-erőforrásban.

Jellemzők

 • Részlet szintű költségbontás a felhőkörnyezetben.
 • Egyéni irányítópultok a felhőköltségek átláthatóvá tételéhez.
 • Felhőkörnyezetben azonosítja a csapatokkal, szolgáltatásokkal stb. kapcsolatos legfontosabb költségváltozásokat.
 • Irányítópultok a költségek megosztásához a FinOps, a Engineering és más csapatok között.

Minden felhőszolgáltató optimalizálhatja kiadásait egy többfelhős forgatókönyvben a DatadogHQ, egy átfogó eszköz segítségével. A vállalatok a mélyreható elemzéseknek köszönhetően gyorsan, valós időben nyomon követhetik és optimalizálhatják felhőhasználatukat, így biztosítva, hogy ne költsenek túl vagy lássák el a túlzott szolgáltatásokat. Teljes verziója 14 napig ingyenesen tesztelhető.

Google Cloud

Ha Google felhőt használ, akkor annak Cloud költségkezelési platformját használhatja a felhőköltségek nyomon követésére, kezelésére és optimalizálására. Ezen eszközök alkalmazásával nyomon követheti a felhő-erőforrások használatát, költségvetési riasztásokat állíthat be, megtekintheti a kiadásokat, megjósolhatja a trendeket stb.

Más szóval, ezek az optimalizálási technikák lehetővé teszik a számítási felhővel kapcsolatos költségek csökkentését.

A Google speciális költségkezelési platformja számos mérőszámot kínál az aktuális költségtrendek megtekintéséhez és a felhőalapú árak optimalizálásához az intelligens ajánlások alapján.

A pontos költségelosztás lehetővé teszi a menedzserek számára, hogy megértsék, hol költenek el egy-egy dollárt, így könnyebben meg lehet találni azokat a területeket, ahol csökkenthető a teljes kiadás, és hogyan kell optimalizálni a teljes felhőinfrastruktúrát.

Jellemzők

 • Intelligens ajánlások az azonnali költségmegtakarítás és a nagyobb hatékonyság érdekében.
 • Erőforrás-hierarchia a költségelosztáshoz való részletes hozzáférés szabályozásához.
 • Számlázási hozzáférés-ellenőrzések és kvótakorlátok a kiadások szabályozására, hogy megakadályozzák a használat váratlan megugrását.
 • Költségvetési riasztások és értesítések, amelyek figyelmeztetnek, ha a költség meghaladja a meghatározott küszöbértékeket, és korlátozzák a költségeket a váratlan kiadások elkerülése érdekében.
 • A számlázási adatok BigQuery szolgáltatásba történő exportálása a részletes költségelemzés érdekében.

A Google Cloud költségkezelési platformja biztosítja a kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok számára azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van a költségmegtakarítási lehetőségek megtalálásához, a felhőalapú irányítás javításához, és végső soron a vállalat növekedésének ösztönzéséhez.

Hám

A Harness egy robusztus és megbízható platform a szoftverterjesztéshez, amely segíti a vállalkozásokat a kódmódosítások különböző kontextusokban történő végrehajtásának egyszerűsítésében. A felhőalapú költségkezelési platform a Harness egyik fő platformja.

Ez a platform alapos betekintést nyújt abba, hogy egy cég mennyi pénzt költ a különböző felhőszolgáltatóktól származó felhőszolgáltatásokra.

A Harness Cloud költségkezelési szoftvere lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy akár 70%-kal csökkentsék felhőalapú költségeiket. Ezt a célt a folyamatok automatizálásával, valamint a pazarló felhőköltségek azonosításával és kiküszöbölésével éri el.

A platform mély rálátást biztosít a felhőköltségekre, hangsúlyozva a proaktív automatizálást a többletköltségek csökkentése érdekében.

Ennek a technológiának a segítségével az ügyfelek maximalizálhatják a felhőhasználatot, és azonosíthatják azokat a hiányosságokat vagy kihasználatlan erőforrásokat, amelyek az árakat emelhetik.

Minden jelentős felhőszolgáltató, köztük az AWS, a Google Cloud Platform és a Microsoft Azure kompatibilis ezzel a felhőalapú költségkezelési alkalmazással.

Jellemzők

 • A Kubernetes fürt automatizálása az erőforrások rendelkezésre állásának javítása és az infrastrukturális költségek csökkentése érdekében.
 • A felhőalapú erőforrások tétlenségi idejének hatékony kezelése a felhő automatikus leállításával.
 • Teljesen személyre szabott műszerfal a projekttel kapcsolatos költségadatok megtekintéséhez.
 • Az erőforrások elosztásának és címkézésének automatizálása.

A vállalkozások a Harness segítségével nyomon követhetik és elemezhetik felhőköltségeiket, költségküszöböket és riasztásokat állíthatnak be, valamint optimalizálhatják felhasználásukat a maximális hatékonyság érdekében. Összefoglalva, a Harness segít a vállalkozásoknak felhőköltségeik csökkentésében, kiszámíthatóbb költségvetések elérésében, valamint a növekedés és a jövedelmezőség elősegítésében.

A platform ingyenesen használható fel 250 000 felhőköltségig, és ha korlátlan felhőköltést keres, frissíthet csapat- vagy vállalati csomagra.

nOps

Használ Amazon felhőszolgáltatásokat (AWS), és szeretné csökkenteni a felhőalapú számlát? Akkor az nOps segíthet a segítségedre. A webhely azt állítja, hogy akár 50%-kal csökkentheti az AWS költségeit.

Az nOps az Amazon partnerhálózatának fejlett technológiai partnere. Segíti a vállalatokat a költségoptimalizált AWS-infrastruktúra kezelésében és működtetésében, a biztonság, a megbízhatóság és a megfelelőség további előnyével.

Az nOps egy díjnyertes platform, amely jobb rálátást biztosít a mérnökök számára az AWS-árazási és automatizálási eszközökre, amelyek segítségével nyomon követhetik, elemzik és optimalizálhatják az összetett felhő-infrastruktúrát.

  15 hatékony felszólítás a ChatGPT-élmény fokozásához

Autopilótán működik, ami segít a mérnököknek, hogy erőfeszítéseiket innovációra fordítsák, ahelyett, hogy kézi tevékenységeket végeznének, hogy kijavítsák a hatékonysági hiányosságokat a költségek csökkentése érdekében.

Jellemzők

 • Automatikusan vásárol és értékesít RI-ket (Fenntartott példányok) az infrastruktúra változásaitól függően.
 • Speciális mechanizmus a tétlen erőforrások megtalálásához és leállításához, hogy megtakarítsa a felhőalapú számlát.
 • Az nOps csapat SOC2 Type2 tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • Egyszerű, kockázatmentes megoldást kínál az EC2/Fargate/RDS kiadások csökkentésére.

Az nOPS egy élvonalbeli technológiai vállalat, amely robotpilóton futó AWS-felügyeleti megoldást kínál a felhőköltségek csökkentése érdekében. A cég az ügyfél megtakarításának töredékét számítja fel, egyedi árazási stratégia.

Zesty

A Zesty egy mesterséges intelligencia által vezérelt felhő-infrastruktúra-kezelési platform, amelyben világszerte több ezer vállalat bízik meg a felhő-erőforrások automatikus méretezésében, hogy megfeleljenek a dinamikus üzleti követelményeknek.

Egyedülálló platformja előrejelzi a forgalmi mintákat, és ennek megfelelően állítja be a felhő-erőforrásokat az optimális felhőhasználat és a felhőköltés csökkentése érdekében. Két megoldása van: Commitment Manager for C2 és Zesty Disk a blokktárolók automatikus skálázásához.

A Zesty platform segít a vállalkozásoknak megfékezni a túlfizetést az olyan erőforrásokért, amelyekre nincs szükségük a munkaidőn kívül, és fordítva, segít a vállalkozásoknak az erőforrások optimalizálásában munkaidőben az optimális teljesítmény érdekében.

A Zesty automatizálás segíti a szervezeteket, hogy valós időben megértsék a szükségességet, és az üzleti igények alapján telepítsék a felhőalapú erőforrásokat, ezáltal csökkentve a felhőalapú költségeket, és biztosítva, hogy az ügyfelek zökkenőmentes szolgáltatást kapjanak a forgalmi kiugrásoktól függetlenül.

Jellemzők

 • A valós idejű nyomon követés és elemzés segít a vállalkozásoknak erőforrásaikat optimalizálni és megalapozott döntéseket hozni.
 • Az AWS RI automatikus vétele és eladása a költségek akár 60 százalékos csökkentése érdekében.
 • Akár 70 százalékot takaríthat meg az AWS és az Azure blokktárhelyen a blokktárhely-kötetek automatikus csökkentésével és bővítésével.
 • Kiküszöböli a kockázatot a túlzottan biztosított RI-k visszavásárlási garanciájával.

A Zesty platformot a felhőszolgáltatások folyamatosan változó dinamikus követelményeinek figyelembevételével tervezték, hogy optimális teljesítményt biztosítson túlfizetés nélkül. A Zesty gondoskodik arról, hogy alkalmazása vagy webhelye mindig optimálisan működjön, és költséghatékony legyen.

A Zetsy árazási modellje pusztán az eredményeken alapul, tehát ha az ügyfelek nem spórolnak, akkor nem kell semmit fizetniük a Zestynek. Ingyenes verziója monitorozásra és láthatóságra használható.

Cloudzero

A CloudZero platformja az ML és az Advanced analytics segítségével segíti a vállalatokat a felhőalapú kiadások mélyrehatóvá tételében, hogy betekintést nyerjenek az átfogó felhő-infrastruktúrába, és átfogó és részletes képet kapjanak az egyéni szolgáltatásfogyasztásról, a foglalásokról és az alulkihasználtságról.

A legjobb felhőalapú vállalatok, mint például a Rapid7, a Ping Identity és a Malwarebytes megbíznak a Cloudzero-ban.

A platform teljes körű rálátást biztosít a felhő erőforrásaira és költségeire, lehetővé téve a jobb egységgazdaságosságot és a hatékony költekezést.

A Cloudzero a mérnöki és pénzügyi csapatokat olyan mutatók köré szervezi, mint a termékenkénti költség, ami segít a mérnököknek költségtudatos, célzott és hatékony megoldások kidolgozásában. A pénzügyi csapat betekintést nyer a tevékenységekbe, hogy nyomon követhesse a bevezetett megoldásokat a célköltségvetéseken belül.

Testre szabott megoldásai minden méretű és típusú szervezet számára előnyösek és nagyszerű eredményeket biztosítanak. Különféle költségkezelési eszközei lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy azonosítsák azokat a hiányosságokat, ahol csökkenthetik költségeiket.

Jellemzők

 • Speciális költségelosztás és címkézés az azonnali üzleti elképzelésekhez.
 • Számítsa ki az ELÁBÉ-t, az egységköltségeket, az ügyfélenkénti költséget, a Kubernetes-költségeket és egyéb költségeket.
 • A túlköltekezés elkerülése érdekében egyetlen költséghez igazítja a különböző csapatokat, például a mérnöki, fejlesztési és pénzügyi csapatokat.
 • A pénzügyi csapatok azt a kiváltságot kapják, hogy blokkolják és engedélyezzék a felhőalapú finanszírozást, amely segít fenntartani a tervezési költségek elszámoltathatóságát.

Folyamatos innovációja és alkalmazkodó funkciói tökéletes választássá teszik a működési hatékonyságot, a felhőalapú infrastruktúra optimalizálását és a költségmegtakarítást kereső vállalkozások számára. Ha hajlandó felmérni meglévő felhőalapú költségkezelését, akkor látogassa meg ingyenes értékelő oldalát.

Apptio

Az Apptio-t a Fortune 100-as cégek több mint 60%-a használja felhőköltség-szabályozásra és egyéb felhőmegoldásokra. A felhőalapú kiadások hatékony kezelésével, a csapattulajdonlás lehetővé tételével és a megfelelő költségelosztással az Apptio segíti a vállalkozásokat a kiemelkedő üzleti eredmények elérésében.

Az elszámoltathatóság és a láthatóság révén az Apptio maximalizálja a felhőalapú kiadások üzleti értékét.

A Forrester Wave 2022 harmadik negyedévére az Apptio Cloudability-t a felhőalapú költségkezelési és -optimalizálási (CCMO) szolgáltatók egyik vezetőjévé minősítette. Ez olyan szabványokon alapul, mint a teljesítmény, a felhő láthatósága, az árképzés és a felhőplatformok támogatása.

  Hogyan lehet megtalálni valaki Reddit-fiókját e-mailben

Az Apptio a FinOps keretrendszer teljes életciklusát vizsgálja, kezdve a teljesen betöltött költségek megismerésétől, a teljesítmény összehasonlításától és a használat és díjak optimalizálásától kezdve. A webhely szerint az ügyfelek a felhőárak 30%-os csökkenését, a felhőkiosztási díjak 100%-os csökkenését és a foglalási lefedettség 90%-os csökkenését állítják.

Jellemzők

 • Kiemeli az alulhasznált és fel nem használt erőforrásokat, és megfelelő méretűvé teszi őket a felhőalapú kiadások és kihasználtság folyamatos optimalizálásához.
 • Pontosan osztja el a felhőköltéseket az üzleti egységek, termékek, költséghelyek és szerepkörök között.
 • Felhőköltség-láthatóságot biztosít, amely segít a költségvetésen belül maradni azáltal, hogy tudatja, hogy ki hol költi el a pénzt.
 • A Cloudability Shift eszköz segítségével a felhőmérnökök gyorsan felmérhetik, megtervezhetik és figyelemmel kísérhetik a nyilvános felhőbe való migrációt.

A felhőköltség-optimalizálásért felelős összes elemet egy átfogó, élvonalbeli Apptio Cloud költségkezelési platform fedi le, amely optimalizálja a felhőalapú erőforrásokat az ár, a sebesség és a minőség szempontjából.

ManageEngine Cloud Spend

A ManageEngine CloudSpend segít optimalizálni a felhőköltségeket azáltal, hogy olyan bevált gyakorlatokat alkalmaz, mint a visszaterhelések végrehajtása, a kapacitás lefoglalása és az erőforrások jogosítása. Röviden: segít kézbe venni a felhőköltségeket, és jobb láthatóságot biztosít a felhőalapú költségek felett.

A ManageEngine azt állítja, hogy a több mint 50 legjobb felhőalapú költséggyakorlat 33%-kal csökkenti a költségeket és 60%-kal kevesebb időt fordít a felhőalapú számlák nyomon követésére.

A Cloudspend lehetővé teszi BU (üzleti egységek) létrehozását a költségelszámolhatóság nyomon követésére a különböző szakaszokon. Segít a részletezésben, hogy részletes elemzést kapjon az egyes csapatok felhőköltéseiről, nyomkövetési képessége pedig minden elköltött dollár láthatóságát biztosítja.

Ez egy intuitív és átfogó irányítópult, amely teljes áttekintést ad a költségkategóriákról, amelyek segítenek a költségoptimalizálásban, mint például az adatátvitel típusa, régiója, működési típusa, használati típusa stb.

Jellemzők

 • Automatikusan generált és felhasználó által definiált címkék a felhőköltségek részhalmazainak elkülönítésére és elemzésére.
 • Megvalósítható a különböző csapatok, projektek és ügyfelek költségeinek nyomon követése.
 • Előzetes adatokon alapuló előrejelzések, és betekintést nyerhetnek a költségvetési célok elérése érdekében.
 • Kövesse nyomon a felhalmozódó költségeket a költségtervek, a használat és a teljesítmény elemzéséhez.

A ManageEngine CloudSpend segít a szervezeteknek a felhőalapú erőforrások hatékony felhasználásában és a szükségtelen költségek csökkentésében. A ManageEngine segít felügyelni, elemezni és nyomon követni az Azure- és AWS-környezetek felhőköltségeit.

A CloudSpend 30 napig ingyenesen kipróbálható, és a felhőalapú számlái alapján válthat fizetős csomagokra. Akár 3000 USD/hó felhőalapú számla erejéig ingyenesen használhatja.

Virtana

Bármilyen méretű szervezet számára a felhőalapú költségkezelés kihívást és bonyolult tevékenységet jelent. E szolgáltatások ára a felhőtechnológiák használatának növekedésével együtt nőtt. Ebben rejlik a Virtana felhőalapú költségkezelés értéke.

Teljes körű megoldást kínál, amely segíti a vállalkozásokat a pazarló kiadások azonosításában, az erőforrások elosztásának egyszerűsítésében és a felhőhasználat nyomon követésében.

A Virtana Cloud Cost Management a költségek, a kapacitás és a teljesítmény optimalizálásával segíti a vállalkozásokat a hibrid felhő IT-infrastruktúra folyamatos és valós időben történő kezelésében.

A szoftver költségelosztást is kínál, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyabban nyomon kövessék pénzügyi korlátozásaikat, és megbízható felhőalapú befektetési jelentéseket készítsenek.

A szervezet valós idejű adatgyűjtésének és elemzésének köszönhetően teljesítheti az SLA-t, és a költségvetésen belül marad. A Virtanával a felhőhasználat és -kiadások központosított nézetén keresztül kézbe veheti felhőköltéseit, megtalálhatja a költségek megtakarításának módját, és automatizált házirendeket állíthat be a hatékonyabb erőforrás-elosztás érdekében.

Jellemzők

 • Proaktív erőforrás azonosítás.
 • A felhőalapú erőforrás-tervezés fejlesztése a célzott üzleti eredmények elérése érdekében.
 • Alaposan megérti a hibrid felhő számláit.
 • Automatikus példányoptimalizálás jogosítási javaslatokkal.

A Virtana technológiáinak felhasználásával a vállalkozások világszerte jelentős előrelépéseket értek el a költséghatékony és hatékony felhőalapú számítástechnika terén, a teljes felhőarchitektúra fokozott átláthatóságával és láthatóságával.

Végső szavak

A vállalkozások felhőköltség-kezelési eszközök segítségével optimalizálhatják felhőköltségeiket. A felhőalapú üzembe helyezés során minden munkaterheléshez bizonyos követelmények vonatkoznak, amelyek idővel változnak.

A felhőköltségek minimalizálása érdekében minden egyes feladathoz teljesítménykorlátokat kell megállapítania a tartományi szakértelem és a tényleges működési mérőszámok alapján. A felhőoptimalizálás célja a teljesítmény szabványok érvényben tartása és a költségek csökkentése.

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a felhőtechnológiát alkalmazták a pazarlás és a túlköltekezés megállítása érdekében jobb kontroll érdekében, prioritást kell élvezniük a felhőalapú költségkezelésben.

Ezek a technológiák hasznosak lesznek felhőkörnyezetében. A vállalkozások felhőinfrastruktúrát használhatnak a költséghatékonyság optimalizálására, az üzleti eredmények elérésére, és jól megalapozott döntések meghozatalára a felhőalapú befektetésekkel kapcsolatban.

Ezután tekintse meg a felhőalapú költségoptimalizálási megoldásokat az AWS-hez, Azure-hoz, GCP-hez és sok máshoz.