A 6 legjobb proxymenedzser a proxykok méretarányos kezelésére

A proxy-k hasznosak vállalkozások, magánszemélyek, egyetemek, nem kormányzati szervezetek és más szervezetek számára az adatok gyűjtéséhez és a munkafolyamataikhoz szükséges erőforrásokhoz való hozzáféréshez.

A proxyk használata magasabb hálózati üzemidőt, korlátlan számú párhuzamos kérést, megbízható IP-címeket, korlátlan rotációt és még sok mást kínál.

Ezen túlmenően a proxy segít elrejteni adatait és tartózkodási helyét a számítógépes támadók elől, hogy megakadályozzák az információlopást, valamint a hírnév és az ügyfelek bizalmának elvesztését.

Mivel a nagyobb szervezeteknek több proxyra van szükségük feladataik elvégzéséhez, nehézzé válik az általuk használt összes proxy kezelése és nyomon követése.

Ez az a hely, ahol a proxy menedzser segíthet nekik a proxyjuk kezelésében, és bármikor, a követelményeknek megfelelően válthat a különböző proxyk között.

Zökkenőmentes élményt nyújt azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék kezelni és vezérelni a proxykat, a személyzet hozzáférését, a sikertelen kéréseket stb., és egy helyen részletes jelentést szeretnének kapni.

Ebben a cikkben a proxyszerverekről és azok előnyeiről, valamint a legjobb proxykezelőkről fogok beszélni, amelyek közül választhat.

Kezdjük!

Mi az a proxyszerver?

A proxyszerver egy átjáró az internet és Ön között. Ez egy közvetítő szerver, amely elválasztja a végfelhasználókat az általuk böngésztett webhelyektől. A proxyszerverrel különböző szintű biztonságot, adatvédelmet és funkcionalitást érhet el attól függően, hogy milyen típust választ az igényeinek, a szervezeti szabályzatnak és a használati eseteknek.

Leegyszerűsítve, a proxyszerver egy útválasztó vagy rendszer, amely az internet és a felhasználók közé kerül, hogy megakadályozza, hogy a kibertámadók elérjék a magánhálózatot. Létezhet ugyanazon az eszközön, mint egy tűzfalkiszolgáló, vagy egy különálló kiszolgálón, amely tűzfalakon keresztül továbbítja a kéréseket.

A proxyszerver használatának fő előnye, hogy a gyorsítótár minden felhasználót kiszolgál. Ez növeli a felhasználói válaszidőt. A proxy naplózhatja saját interakcióit is, ami segít a probléma elhárításában.

Mi az a Proxy Manager?

A Proxy Manager egy olyan szoftver, amelyet a számítógépes hálózat proxyszervereinek egyetlen helyen történő kezelésére vagy vezérlésére terveztek. Segít a házirendek megírásában és végrehajtásában, valamint az erőforráskérések szűrésében is. Ez segít növelni a termelékenységet és a biztonságot.

Egy jó proxykezelővel teljes statisztikákat, IP-rotáció-vezérlést és részletes kérésnaplókat kaphat.

Mivel az adatok kinyerése az internetről kritikus fontosságú, és a webcím blokkolásához vagy kitiltásához vezethet, a proxykezelő ebben az esetben is hasznos lehet. Segít kiválasztani a legjobb méretarányú proxykat, hogy biztonságosan folytathassa a webkaparást.

A Proxy Manager kezeli az újrapróbálkozásokat, alkalmazza a rotációt, valamint az ujjlenyomat-vételi logikát és még sok mást, hogy maximalizálja vállalkozása sikerét. Ennek eredményeként Ön gyorsan és megbízhatóan megkapja a szükséges webes adatokat.

Miért van szüksége proxy menedzserre?

Egy kis vagy növekvő vállalkozás számára viszonylag egyszerűbb kezelni az összes proxyt. A növekvő követelményeknek megfelelően azonban fokozatosan hektikusabbá válik az összes használt proxy kezelése, és mindegyik nyomon követése.

A proxy menedzser segít proxykat hozzáadni a listához, és az összes proxyt egyetlen helyen kezelni, így bármikor használhatja a szolgáltatást. Az automatizálási funkciók erejét kínálja a sikerarány növelése érdekében.

A munkameneteket az irányítópultról kezelheti, és több kérést is küldhet ugyanazon az IP-címen. Ezzel együtt könnyedén megjelenítheti az egyes proxy vagy több proxy teljesítményét egyetlen képernyőn. Ez segít abban, hogy javítsa az ajánlásokat, és minden erőfeszítés nélkül gyorsan megkapja, amit keres.

  Hogyan lehet mentesíteni a webböngésző könyvjelzőit

A proxykezelő nemcsak a méretezést segíti, hanem javítja a biztonságot, az adatvédelmet és a hozzáférhetőséget is. Szabályozhatja az internethasználatot, hozzáférést biztosít a blokkolt erőforrásokhoz, és sávszélességet takaríthat meg. Ezenkívül biztosítja az alkalmazottak tevékenységét, és kiegyensúlyozza az internetes forgalmat, hogy megvédje őket az összeomlásoktól. Megfelelő proxymenedzserrel szabályozhatja a személyzet proxykhoz való hozzáférését, hogy fenntartsa a biztonságot az egész szervezetben.

Hogyan kell használni a Proxy Managert?

Akár Windowst, akár Linuxot, akár macOS-t használ, néhány egyszerű lépéssel telepítheti a Proxy Managert. A proxy-szolgáltatók telepítési parancsfájljait követve aktiválhatja a proxykezelőt a rendszerben.

A proxy menedzser ajánlott követelményei a rendszerben: 2 CPU, 4 GB RAM és 3 GB SSD.

Néha használhat egy docker-compose.yml fájlt a proxykezelő alkalmazás futtatásához. Egyes szolgáltatók proxykezelő bővítményeket is kínálnak a böngészőben a zökkenőmentes élmény érdekében.

Először is le kell töltenie a kiterjesztés fájlt a webáruházból a proxykezelő kiterjesztések használatához. Ha ez kész, megkezdheti az új fájlok létrehozását. Most a proxykezelő alkalmazás egy Android-felhasználók mobilalkalmazása. Töltse le az alkalmazást a Playstore-ból, és használja ugyanazt a mobileszközén, hogy bárhonnan kezelje a proxykat és a személyzet hozzáférését.

Mit értesz proxy kiterjesztés alatt?

A proxyk az online adatvédelem kulcsfontosságú eszközei. Felveszik a kéréseit, kicserélik az IP-t és az egyéb szükséges információkat, és elküldik kérését a rendeltetési helyre. Ez az egyszerű funkció magas szintű adatvédelmet biztosítva fenntartja a hálózat biztonságát.

A proxyszerver beállításának többféle módja van, például az operációs rendszer beállításai stb. Ehhez mélyrehatóan ásni kell a menükben és az almenükben; és ezért fárasztó. Tehát, ha egyszerűen csak több proxy között szeretne váltani, a proxy kiterjesztése hatékony megközelítés.

Korlátlan számú proxyt adhat hozzá, és egyszerűen válthat közöttük egyetlen kattintással a böngészőben – nem kell belemélyednie a lehetőségekbe és megadnia a részleteket.

Így a proxy-bővítmény időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a proxyk előnyeit.

Most van néhány ötlete a proxy menedzserről, annak előnyeiről, és arról, hogyan viheti be a rendszerébe. Tehát beszéljünk a legjobb proxykezelőkről, amelyek segítségével könnyedén kezelheti az összes proxyt.

Fényes adatok

Szerezze meg a legjobb módot a proxy-munkamenetek kezelésére, és növelje a kaparó sikerességi arányát a Bright Data Proxy Manager segítségével. A porton keresztül mérheti a statisztikákat, és teljes körűen ellenőrizheti az IP-rotációkat és a részletes kérésnaplókat.

Ha bármilyen sikertelen kérést kap, a Bright Data automatikusan újra próbálkozik, amíg sikertelen lesz. Így 99,99%-os sikerarányt garantál. Könnyedén beállíthatja az SSL ujjlenyomatokat és fejléceket. Tehát az adataira kell összpontosítania, és meg kell engednie a proxy menedzsernek, hogy kezelje a többit.

A Bright Data segítségével teljes irányítást élvezhet. Meghatározhatja, hogy ki melyik proxyhoz férhet hozzá, beleértve a feketelistákat vagy a fehérlistákat. A proxykezelő használatával megtudhatja, hogy mely országokat célozza meg. Lehetővé teszi, hogy egyetlen helyen kezelje az összes IP-címét a mutatóikkal együtt, és optimalizálja az általános teljesítményt.

Szerezzen be egy kifejezetten a fejlesztők által tervezett, felhasználóbarát felületet, így soha nem lesz problémája a használata során. A költségek hatékony minimalizálása érdekében egyéni szabályokat is beállíthat. Ezenkívül gyorsan és egyszerűen irányíthatja a kéréseket négy proxyhálózaton keresztül.

A Bright Data Proxy Manager olyan fejlett funkciókat kínál, mint például az egyéni szabályok és a regex, amelyek sokféleképpen segítik Önt, például csökkenti a forgalmat. Könnyen nyomon követheti a proxyn keresztül elküldött összes kérést a kérésnaplókon keresztül.

  Névjegyek törlése az iPhone készülékről

Ezenkívül a mérnökök a Bright Data szolgáltatást részesítik előnyben a kiváló minőségű adatok, a legjobb hálózati üzemidő, a leggyorsabb kimenet és a legnagyobb GEO-lefedettség miatt. A proxykezelő telepítésének minimális követelményei 1 CPU, 2 GB RAM és 3 GB HDD.

Regisztráljon most, és kezdje el kezelni az összes proxyt egy helyen.

Nginx

Tegye közzé webszolgáltatásait biztonságosan és hatékonyan az Nginx Proxy Manager segítségével. Tökéletes otthoni hálózatokhoz, és biztonsággal tervezték. Ingyenes SSL-t kap, valamint a Let’s Encrypt opciók közül választhat.

A privát hálózati szolgáltatásokkal mindenhol csatlakozhat. Az Nginx egy felhasználóbarát felületet kínál, amelyet öröm használni, és amely a Tablerre épül. Ez a szerver konfigurálását is egyszerűbbé teszi, mint korábban.

Ezenkívül beállíthat más felhasználókat a gazdagépük kezelésére vagy megtekintésére. Szerezzen teljes hozzáférési engedélyeket a szolgáltatásokon belüli mindenhez. Az Nginx Proxy Manager Docker-képként épül fel, amely adatbázist igényel.

Számos hasznos funkciót kap, mint például:

 • Biztonságos és szép felület a Tabler alapú
 • Lehetőségek, például tartományok továbbítása, adatfolyamok, átirányítások, 404-es gazdagépek és egyebek
 • Alapvető HTTP-hitelesítés a hozzáférési listákkal együtt
 • Felhasználókezelés, ellenőrzési napló és engedélyek
 • Speciális Nginx konfiguráció szuper felhasználók számára

Állítsa be a proxykezelőt a Docker és a Docker-compose telepítésével, egy docker-compose.yml fájl létrehozásával, a verem előhívásával és a felhasználói felületre való bejelentkezéssel.

IPRoyal

Szerezze be az IPRoyal Google Chrome proxykezelőjét, és egyszerűen vegyen fel, távolítson el vagy váltson közöttük. Állítsa be a Google Chrome böngészőt úgy, hogy az operációs rendszer beállításainak módosítása nélkül használja a proxykat.

Beállíthat egy tartalék proxyt arra az esetre, ha bármelyik protokoll-specifikus proxy leáll. Az IProyal Firefox böngészőbővítményt is tartalmaz, így minden protokollhoz dedikált proxyt használhat. Le kell töltenie az IPRoyal Proxy Managert a Firefox vagy a Chrome webáruházból, hogy ezt a proxykezelőt minden proxyjához használni tudja.

A telepítés után kattintson az opciókra, és kezdje el az új profilok tervezését. A kiterjesztés mindkét esetben egyetlen és több proxyprofilt is kínál. Általában egyetlen proxyt használnak a böngészőforgalomhoz. Minden protokollhoz több proxyt is beállíthat, például FTP-hez, HTTPS-hez és HTTP-hez.

Ezenkívül az IPRoyal gyors hivatkozásokat biztosít az ajánlatokhoz, beleértve a lakossági proxykat, az adatközponti proxykat, a tornacipő-proxykat és a statikus lakossági proxykat, valamint fejlett funkcióit. Most már készen áll a további lépésekre a böngészőben.

A proxykezelők közötti váltáshoz kattintson a proxykezelő ikonra a Google Chrome-ban vagy a Firefoxban, és válasszon ki egy profilt. Egyetlen kattintással kikapcsolhatja a proxykat, és bármikor bekapcsolhatja őket; ez ennyire egyszerű.

Rendelje meg a szükséges proxyszolgáltatásokat, és töltse le böngészőbővítményét még ma. Kezdje el egy helyen irányítani az összes proxyját.

Zyte

A Zyte intelligens proxykezelőt kínál minden proxyjához, így nem kell a kezelésükkel járó stresszt vállalnia. Kritikus a webes adatok proxykezeléssel történő kinyerése, de ez az intelligens proxykezelő automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb proxykat az adatok áttekintése érdekében.

A Zyte intelligens proxykezelője kezeli az újrapróbálkozásokat. Ezenkívül ujjlenyomatvételt és forgatási logikát alkalmaz a sikerességi arány növelése érdekében. Több százezer proxyt kezel majd az Ön nevében, hogy gyorsan és megbízhatóan hozzájusson a webes adatokhoz.

A Zyte számos funkciót kínál, például:

 • Automatikus újrapróbálkozások
 • Automatikus proxy forgatás
 • Geolocation
 • Furgon észlelés
 • Lakossági IP-címek
 • Munkamenet támogatás
 • Valódi böngésző utánzás
 • Erőteljes meglátások
 • Fej nélküli böngésző támogatás

Kezelje saját munkameneteit, és küldjön több kérést ugyanazon az IP-n keresztül. A fej nélküli böngésző kaparóeszközöket integrálhatja a Zyte Selenium, Puppeteer és Playwright klienskönyvtáraival. Élvezze a könnyen használható irányítópult előnyeit, és jelenítse meg a bejáró általános teljesítményét. Részletes jelentéseket és fejlesztési javaslatokat is kap.

  A 6 legjobb WAN-optimalizáló eszköz, amelyet 2020-ban teszteltünk

Próbálja ki a Zyte proxy menedzserét INGYEN 14 napig, és csak a sikeres kérésekért fizessen. Szerezze meg a kívánt proxyt 29 USD/hó kikiáltási áron.

Oxilabok

Tapasztalja meg az Oxylabs ingyenes proxykezelő alkalmazását, amely szinte minden proxyszolgáltatóval működik. Használata rendkívül egyszerű, és támogatja a legújabb Android-verziókat. Segít hozzáadni és kezelni az összes proxyt közvetlenül a mobileszközéről.

Egyetlen kattintással válthat a különböző IP-címek között, és minden lényeges funkciót kéznél lesz. A Chrome böngészőhöz használhatja a Proxy bővítményt is. Az Oxylabs Proxy Manager alkalmazása minden választott proxyval jól működik.

Felejtsd el az egyik beállításról és menüopcióról a másikra való ugrást; Adjon hozzá minden proxyt több platformon, és nyugodjon meg. Nem kell rootolni az eszközt, és kiválasztani a kívánt proxyt az internethez való csatlakozáshoz, miután telepítette az alkalmazást a Google Playstore-ból.

Állítsa be a kívánt témát, mivel az Oxylabs támogatja a világos és a sötét módokat is. Ha még nincs proxyszolgáltatója, akkor közvetlenül az Oxylabs honlapján találhat ilyet, például lakossági proxykat, nest-gen lakossági proxykat, SOCKS% proxykat, adatközponti proxykat stb..

Bővítse vállalkozását még ma a hálózat megfelelő adataival az Oxylabs proxykezelőjének segítségével. Regisztráljon még ma, és élvezze a legjobban teljesítő proxy használatát.

OpusXenta

Az OpusXenta proxy menedzserével hatékonyan és eredményesen kezelheti a meghatalmazott szavazatokat az összes érdekelt fél és joga számára. A válaszok rögzítésével, az eredmények összesítésével és a dokumentáció terjesztésével leegyszerűsíti a szavazás folyamatát.

Kezelje az összes értekezletét azáltal, hogy gyorsan elküldi az információkat az automatizált kampányokkal az értekezletekről. Az OpusXenta Proxy Managere integrálva van az iratkezelő eszközzel, hogy dokumentumokat állítson elő az érintettek számára. Levelezési címkéket is létrehoz, miután elküldte a jogait.

Ez a proxykezelő pontosan rögzíti a proxytól érkező válaszokat. A lépésről lépésre történő eljárás leegyszerűsíti az adatgyűjtést és minimalizálja a hibák kockázatát, így a személyzet erőfeszítéseit és idejét megtakarítja. Könnyen érthető jelentéseket is biztosít, így egyértelmű elképzelése lesz az eredményekről.

Az OpusXenta proxy menedzsere segít a rendszeren belüli szavazatok érvényesítésében és a találkozóra való felkészülésben. Kérhet ingyenes bemutatót, hogy jobban megértse a koncepciót. Töltse ki az űrlapot, és tegye meg a következő lépést a siker felé.

Következtetés

A proxykezelők könnyen használható alkalmazások, amelyek számos előnnyel járnak, például egyszerű kezelést, részletes jelentéseket és sok mást a proxy használata közben. Akár proxykezelőt szeretne közvetlenül kódon keresztül telepíteni a rendszerébe, letölteni az alkalmazást mobileszközére, vagy kipróbálni egy böngészőbővítményt, egyenlő előnyökben részesül.

Így hatékonyan kezelheti proxyjait a legjobb proxykezelő kiválasztásával a szervezeti követelmények és a használati esetek alapján.

Ha az internetes adatvédelmet szeretné javítani, nézze meg a legjobb proxy böngészőket.